X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 19 از 48 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 271 به 285 از 706
    1. Top | #271
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام... من زیست امسال صفر زدم و ازش متنفرم یه جورایی...همین نزدن زیست کلی رتبمو خراب کرد..لطفا بگید واسه کسی که زیست صصفر مطلقه دقیقا چیکار کنم واسه سال بعد..ایا امیدی هست زیستو از صفر برسونم به شصت هفتاد در طول فرصتی که دارم..منابعم زیست گاج نقره ای جامع و جزوه ی زیست عمارلو ههستش ولی تاحالا نخوندمشون....چجوری بخونم زیستو...چه شقی سرش بزنم..چیکارش کنم....اول گیاهی بخونم بعد جانوری یا فصل به فصل بهخونم..لطفا دقیق در ده بیست سطر کللا زیستو موشکافانه با توجه به وضعیت من توضیح بده ببینم تکلیف من با این زیسته چیه..من حتما باید شصت یا هفتاد بزنم تا جایی جه میخوامو قبول شم...

2. Top | #272
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      لط فا اگه میشه ایدی تلگرامتونو بفرستین برام...یه چند تا مشورت اساسی هست میخواستم ازتون کمک بگیرم...لطفا قول میدم زیاد وقتتونو نگیرم..به دادم برس...با تشکر

3. Top | #273
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      من خودم نکنه در آوردن توسط خودمو بیشتر می پسندم . حالا تستایی که توی الگو و آی کیو بودن توی فاگو بود . قرار نیست که سوالات کنکور از آی کیو و الگو باشن !! شما فقط اگه به فاگو بسنده کنید ممکنه توی کنکور ضررشو ببینید . به نظرم هیچ وقت نکته در آوردن توسط خودتون رو ترک نکنید .
      اخه فکر نکنم دیگه نکته ای مونده باشه که بخوام در بیارم. به نظرتون همین نکات که فاگو گفته رو خودم دوباره از کتاب بگردم پیدا کنم ؟

4. Top | #274
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام.من باید برم سوم تجربی.1)برا ریاضی 3 کتاب ریاضی3 تست خیلی سبز(مویینی) رو گرفتم ولی آموزش مختصری داره و برا من که پایه خوبی ندارم ، بدرد نمیخوره(پایه ام جوریه که معمولا درس ریاضی2 رو پارسال و تابستون 30 درصد میزدم).حالا یه منبع برا آموزش میخوام(نه تست و تاکیدم روی آموزشه). بین ریاضی 3 خیلی سبز (بیطرفان) و ریاضی سیصد وشصت درجه مهر وماه کدومش صرقا از نظر آموزش بهتره؟بازم میگم فقط از نظر آموزشی میخوام چون کتاب تست دارم

5. Top | #275
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .من هم تبریک میگم بهتون.منبا من فقط کتاب درسی ه و کتاب تست ،برای کسب درصد بالای 90 تو تمام دروس این کتاب ها کافی و مناسب هستن به نظرتون :
      زیست :الگو و سبز.
      شیمی:سبز
      ریاضی :الگو و سبز
      فیزیک :سبز و الگو .کتاب الگو ریاضی فیزیک دارم که چاپ 93 ه لازمه چاب جدیدش رو تهیه کنم؟
      دینی:سبز
      ادبیات:جامع الگو و تاریخ ادبیات کارتونی الگو و ارایه های الگو
      زبان:
      عربی ا:یاد فیلی زیپ و الگو که درس به درس ه

رتبه امسالم 900منطقه سه بود.ببخشید رتبه کشوری شما چند بود؟واین که من تبریزم و به نظرتون اینجا برم کلاس یا نه.
      ممنون
      ویرایش توسط medicine121 : 28 مرداد 1395 در ساعت 13:44

6. Top | #276
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aCe نمایش پست ها
      عاغا من نمیخواستم سوال بپرسم ولی خب بزار یکی بپرسم
      سلام میگم با درسنامه های حجیم چیکار میکردید ؟ (دیپلم غیر مرتبطم و چندسال از درس دور ...)
      مثلا من الان مبتکران شیمی خیلی سختمه خودم کندخوانم مبتکرانم که حجیم ...
      پیش پیش ممنون از اینکه به راه راست هدایتم نمودید
      قربونت دادا سوال منو پریدی ندیدی دمت گرم

7. Top | #277
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      1.برای دینی100الگو بهتره یا خیلی سبز؟
      2.وفیزیک بالای 70 الگو بهتره یا خیلی سبز؟
      کتابای دیگه هم مد نظرتون بود بگید.ممنون

8. Top | #278
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      خب اگه رشته ریاضی هستین دروس مرتبط رو فقط می گم :
      ادبیات : سیر تا پیاز گاج
      عربی : سیر تا پیاز گاج
      دینی : ماجراهای من و درسام
      زبان : مبتکران شهاب اناری
      شیمی : مبتکران
      فیزیک : گاج سوم دبیرستان

اینایی که گفتم هم می تونین واسه امتحان نهایی استفاده کنین هم واسه آزمون آزمایشیتون . به جز ماجراهای من و درسام .
      به نظر من قلمچی بهتره.
      سلام شما که برای نهایی سیر تا پیاز را معرفی کردین اونوقت این کتاب ها تا سال چند سوالات نهایی رو دارن؟

9. Top | #279
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI.F نمایش پست ها
      سلام... من زیست امسال صفر زدم و ازش متنفرم یه جورایی...همین نزدن زیست کلی رتبمو خراب کرد..لطفا بگید واسه کسی که زیست صصفر مطلقه دقیقا چیکار کنم واسه سال بعد..ایا امیدی هست زیستو از صفر برسونم به شصت هفتاد در طول فرصتی که دارم..منابعم زیست گاج نقره ای جامع و جزوه ی زیست عمارلو ههستش ولی تاحالا نخوندمشون....چجوری بخونم زیستو...چه شقی سرش بزنم..چیکارش کنم....اول گیاهی بخونم بعد جانوری یا فصل به فصل بهخونم..لطفا دقیق در ده بیست سطر کللا زیستو موشکافانه با توجه به وضعیت من توضیح بده ببینم تکلیف من با این زیسته چیه..من حتما باید شصت یا هفتاد بزنم تا جایی جه میخوامو قبول شم...
      والا نمی دونم دقیق چه جوابی باید بهتون بدم . ولی خب به نظرم کتاب های فاگوزیست بتونن کمک بیشتری به شما بکنن که زیستتون صفر هست . نه به نظرم از همون دوم دبیرستان شروع کنید و به ترتیب فصل به فصل جلو برو نه مبحث به مبحث .

10. Top | #280
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aydiny نمایش پست ها
      اخه فکر نکنم دیگه نکته ای مونده باشه که بخوام در بیارم. به نظرتون همین نکات که فاگو گفته رو خودم دوباره از کتاب بگردم پیدا کنم ؟
      شک نکنید نکته هایی هست که فاگوزیست بهشون اشاره نکرده باشه . نه این نکات رو بخونید ولی سعی کنید بعد از خوندن فاگو برید روی کتاب درسی و این بار خودتون نکته هایی رو در بیارید که توی فاگو نیستن .

11. Top | #281
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramandi نمایش پست ها
      سلام.من باید برم سوم تجربی.1)برا ریاضی 3 کتاب ریاضی3 تست خیلی سبز(مویینی) رو گرفتم ولی آموزش مختصری داره و برا من که پایه خوبی ندارم ، بدرد نمیخوره(پایه ام جوریه که معمولا درس ریاضی2 رو پارسال و تابستون 30 درصد میزدم).حالا یه منبع برا آموزش میخوام(نه تست و تاکیدم روی آموزشه). بین ریاضی 3 خیلی سبز (بیطرفان) و ریاضی سیصد وشصت درجه مهر وماه کدومش صرقا از نظر آموزش بهتره؟بازم میگم فقط از نظر آموزشی میخوام چون کتاب تست دارم
      والا من خودم ریاضی 360 درجه رو ندیدم تا حالا و نظری در موردش ندارم . ولی خودم سال سوم ریاضی 3 بیطرفان رو داشتم و می شد گفت تقریبا خوب بود . ولی باز جا داشت بهتر باشه . اگه 360 درجه بهتر بود اونو تهیه کنید .

12. Top | #282
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.arvin نمایش پست ها
      والا من خودم ریاضی 360 درجه رو ندیدم تا حالا و نظری در موردش ندارم . ولی خودم سال سوم ریاضی 3 بیطرفان رو داشتم و می شد گفت تقریبا خوب بود . ولی باز جا داشت بهتر باشه . اگه 360 درجه بهتر بود اونو تهیه کنید .
      نظرتون درباره ی i زیست و ریاضی و فیزیک چیه ؟

13. Top | #283
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.arvin نمایش پست ها
      نظرتون درباره iq زیست و ریاضی و فیزیک چیه ؟

14. Top | #284
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط medicine121 نمایش پست ها
      سلام .من هم تبریک میگم بهتون.منبا من فقط کتاب درسی ه و کتاب تست ،برای کسب درصد بالای 90 تو تمام دروس این کتاب ها کافی و مناسب هستن به نظرتون :
      زیست :الگو و سبز.
      شیمی:سبز
      ریاضی :الگو و سبز
      فیزیک :سبز و الگو .کتاب الگو ریاضی فیزیک دارم که چاپ 93 ه لازمه چاب جدیدش رو تهیه کنم؟
      دینی:سبز
      ادبیات:جامع الگو و تاریخ ادبیات کارتونی الگو و ارایه های الگو
      زبان:
      عربی ا:یاد فیلی زیپ و الگو که درس به درس ه

رتبه امسالم 900منطقه سه بود.ببخشید رتبه کشوری شما چند بود؟واین که من تبریزم و به نظرتون اینجا برم کلاس یا نه.
      ممنون
      زیست خیلی هم خوب .
      شیمی به نظر من کتابای موج آزمون نشر الگو هم کنارش کار کنید + شیمی 2 نشر الگو
      ریاضی الگو خوب نیست و جامع خیلی سبز به تنهایی بهتره .
      الگو من کار نکردم فیزیک و نمی دونم خوب هست یا نه ولی به نظرم خیلی سبز 4 جلدی به تنهایی کافی باشه براتون .
      دینی گاج رو پیشنهاد میدم حتما نه خیلی سبز .
      ادبیات خوبه .
      زبان هم جامع گاج یا مبتکران شهاب اناری رو پیشنهاد می دم .
      عربی هم اینایی که گفتید هیچ کدوم رو کار نکردم ک بدونم خوبن یا نه ولی من خودم خ سبز کار کردم و راضی بودم .

900 منطقه 3 ؟! خب چرا می خواین پشت کنکور وایسین دیگه ؟ رتبه کشوریم 65 بود .
      کلاس رفتن بستگی به نیاز خودتون داره که لازمتون هست یا نه .

15. Top | #285
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام سوالات منو که پاسخ ندادید

عب نداره

صفحه 19 از 48 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن