سلام. تو تاثیر مثبت امتحان نهایی اگه یکی درصدش بشه ۹۰ و ترازش هم بشه ۱۲۰۰۰ و نهایی ۲۰ شده باشه و ترازش بشه ۱۰۰۰۰ . نهایی براش تاثیر داره یا نه چون اگر تاثیر بدن ترازش پایین تر میاد
سلام. تو تاثیر مثبت امتحان نهایی اگه یکی درصدش بشه ۹۰ و ترازش هم بشه ۱۲۰۰۰ و نهایی ۲۰ شده باشه و ترازش بشه ۱۰۰۰۰ . نهایی براش تاثیر داره یا نه چون اگر تاثیر بدن ترازش پایین تر میاد

سلام . آقا فعلا که در خدمتیم. 1- زیاد نگشتیم توش ! فقط جلوی سردر معروفش عکس گرفتیم و رفتیم دانشکده ادبیاتش ! 2- والا با همشون که معاشرت نداشتم ولی اکثرا بچه های گلی بودن به جز حالا بعضی ها که خودشون رو می گرفتن
ولی آقای روانبخش رو خودم به شخصه خیلی باهاش حال کردم . خیلی افتاده و فروتن .

Is the end of all the endings?
My broken bones are mending

اوه . از ظاهر سوالاتون که ترسیدم !. به نظرم لازمه حتی یک جلسه شده یه مشاور برید که حداقل شیوه برنامه ریزی رو بهتون آموزش بده . اگه خدا عمری بده سعی می کنم تا هفته آینده خودم نحوه برنامه ریزی رو توی ی پست کاملا توضیح می دم . من خودم از کتابچه آرایه الگو خوشم نیومد . آرایه خیلی سبز خیلی بهتره . کتاب فرابت خیلی سبز هم خیلی کتاب خوبیه . دوتا کتاب جامع واسه ادبیات ؟! مهروماه رو بزارید کنار و با همون گاج برید جلو . چندتا کتاب آخه واسه هر درس عمومی ؟!؟!؟ هر درس عمومی 1 کتاب جامع واقعا کافیه واسش ! عربی همون عربی کامل گاج واسش کافی کافیه ! دین و زندگی فقط گاج کافیه ! خلاصه هم داره واسه جمع بندی ! زبان هم شهاب اناری فک می کنم به تنهایی کافی باشه !!!! اگه پایه ریاضیتون خوبه به نظرم آی کیو بگیرین و کار کنین اگه متوسطه چاپ جدید خیلی سبز رو بگیرید . چقدر کتاب واسه زیست !؟! یکی یکی می گم براتون . زیست سوم مهروماه رو پرت کنید بره ! مزخرف ترین و غلط ترین تستا رو داره ! زیست دوم الگو هم خیلی بده ! زیست سوم نشر الگو به تنهایی کافیه و نیازی به خیلی سبز نیست . ببخشید ولی من خودم کلا فاگوزیست رو قبول نداشتم و هیچ کدوم از کتاباشون رو استفاده نکردم . حالا باز میل خودتونه . جامع گاج خوبه . همایش ها هم ول کنید . به جاشون آی کیو رو بگیرید بهتره . تست زیست خیلی مهمتره تا منابع متعدد واسه درسنامه . فیزیک پایه یا گاج رو انتخاب کنید یا خیلی سبز . هر دوتا بخش اعظمیشون مشابهن و وقت تلفیه هر دو رو کار کردن . خیلی سبز بهتره از نظر من . فیزیک پیش هم خوبه . شیمی دوم که خوبه . پیش هم همینطور . سوم هم می تونید گاج بگیرید اگه خوبه . ولی من خودم مبتکران داشتم . به نظرم به جای فار موج آزمون رو کار کنید بهتره . البته اگه وقت داشتید هر دو رو هم کار کنید خیلی خوب تره دیگه ! البته باز می گم . اگه وقت داشتید ! موج ازمون اولویت داشته باشه . زیست اول کتاب درسی رو بخونید . بعد درسنامه کتاب کمک درسی . بعد تست های کتاب سال به سالتون . بعد از اون هم تست های کتاب جامع . مشاور خوبی نمی شناسم که توی شهر شما باشه . برنامه ریزی رو فقط طبق آزمون های آزمایشی پیش ببرید و خودتون شخصی سازیش کنید . هرگز اجازه ندید کس دیگه ای براتون برنامه بنویسه . خواهش می کنم . موفق باشید .

علیرضا کدوم یکی از رتبه های 4 هستی ! البته یکی ک خانم میمونه 3 تا![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)