X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 29 از 48 نخستنخست ... 1928293039 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 421 به 435 از 706
    1. Top | #421
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. تو تاثیر مثبت امتحان نهایی اگه یکی درصدش بشه ۹۰ و ترازش هم بشه ۱۲۰۰۰ و نهایی ۲۰ شده باشه و ترازش بشه ۱۰۰۰۰ . نهایی براش تاثیر داره یا نه چون اگر تاثیر بدن ترازش پایین تر میاد

2. Top | #422
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      بار سفرو ببند که دیگه باید بری دنبال کارای بزرگتری چه آدمایی که در آینده نیازمند کمک تو هستن ! فقط خواهشا همین پزشکیو ادامه بده نه اینکه چن سال دیگ بشنوم کلاس کنکور درس میدی
      امیدوارم همین امسال نشنوی !‌

3. Top | #423
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza3327 نمایش پست ها
      اقای اروین برا چی پیام ها رو جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
      سلام . شرمنده قبلا هم تو تاپیک عرض کردم نمی رسم پ.خ ها رو جواب بدم . اگه سوالی دارید همین جا بپرسید در اولین فرصتی که بتونم جواب میدم .

4. Top | #424
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دکتر علی اسدی نمایش پست ها
      اقا سلام . ما تک رقمی اخه از کجا گیربیاریم اینارو بپرسیم خواهشا جواب بده والا 1 چطو بود دانشگاه تهران خوبه ؟؟؟؟2 - ازاین نفرات برترا کدومشون خاکی بودن البته به غیر تو . منظورم خوش اخلاقو ... 3 - فعلا همینا
      سلام . آقا فعلا که در خدمتیم . 1- زیاد نگشتیم توش ! فقط جلوی سردر معروفش عکس گرفتیم و رفتیم دانشکده ادبیاتش ! 2- والا با همشون که معاشرت نداشتم ولی اکثرا بچه های گلی بودن به جز حالا بعضی ها که خودشون رو می گرفتن ولی آقای روانبخش رو خودم به شخصه خیلی باهاش حال کردم . خیلی افتاده و فروتن .

5. Top | #425
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      بالاخره یک مانع جدید برای تبریک ( این بار بالای سکو های قلم چی رفتن )میگم خود سنجش جشنی برای تجلیل از زیر 100 نمیگیره ؟
      خخخخخ . این مانع جدید همون مجاز از رتبه تک رقمی بود که قبلا تبریک گفتید ! نه . فک کنم تنها تشویقی که از طریق دولت می کنن رتبه های زیر 100 کشور رو عمون عضویت بنیاد نخبگان هستش .

6. Top | #426
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      سلام . آقا فعلا که در خدمتیم . 1- زیاد نگشتیم توش ! فقط جلوی سردر معروفش عکس گرفتیم و رفتیم دانشکده ادبیاتش ! 2- والا با همشون که معاشرت نداشتم ولی اکثرا بچه های گلی بودن به جز حالا بعضی ها که خودشون رو می گرفتن ولی آقای روانبخش رو خودم به شخصه خیلی باهاش حال کردم . خیلی افتاده و فروتن .
      روانبخش کیه؟
      Is the end of all the endings?
      My broken bones are mending

7. Top | #427
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.mahdis نمایش پست ها
      سلام ..خسته نباشید ..تبریک میگم موفقیتتون رو ..ان شاءالله که شاهد پیروزی های بزرگی در زندگیتون باشید j پیشاپیش از زیادی سوالا معذرت میخوام واقعا وممنون که با آرامش وبادقت همه سوال ها رو جواب میدین خب راستش من دانش آموز نسبتا قوی هستم مخصوصا تو عمومی ها وزیست اما مشکل هم وسواسی در منابع و نداشتن برنامه ریزی درسته .یعنی همیشه گیج میشم..یه برنامه مینویسم بعد تا وسطاش هم خوب اجرا میکنم بعد میگم نه این برنامه غلطه وولش میکنم l راستش به نظرتون نیاز به مشاور خصوصی دارم برای برنامه ریزی ؟یا همین پشتیبان های کانون میتونه مفید باشه ؟ مشکل بعدی که وسواس در منابع ومطالعه بود..اول اجازه بدین منابع رو عرض کنم خدمتتون بعد شما بفرمایید چطورن؟(تشکر) عمومی ها: ادبیات :لقمه های مهروماه (آرایه_زبان فارسی_املاولغت_تاریخ).کتابچ ه آرایه نشرالگو وکتابچه لغت واملا نشرالگو ادبیات جامع مهروماه(چاپ92).ادبیات گاج_چاپ93)...کتاب جدابرای قرابت لازمه؟اخه اینا قرابتشون متوسطه به نظرم..اگه لازمه کدوم کتاب؟ عربی:گاج وتخته سیاه+لقمه مهروماه دینی:گاج +نشرالگو+خط ویژه وزیپ(ویژه جمع بندی) زبان:جامع مبتکران و دراعماق متن مهروماه +لقمه گرامر ولغت زمین:خیلی سبز ریاضی:مهروماه_خیلی سبز (چاپ92).میکروبانک(چاپ91)همه این (چاپ قدیمی ها رو )قبلا خریده بودم.مثلا اول یا دوم دبیرستان و اما زیستتتت:فاگو دوم وسوم.قلب .شارش ودوفصل پیش_نشرالگو(دوم_سوم_پیش)چاپ9 4.خیلی سبز دوم وسوم-مهروماه سوم همایش های دریافت-جامع گاج_فعلا همین j فیزیک :پایه وپیش گاج-پایه خیلی سبز_پیش مبتکران شیمی:شیمی دوم نشرالگو...سوم مبتکران قدیم رو داشتم ولی اان دیگه اون رو کار نمکنم میگن گاج خوبه..نمیدونم گاج بگیرم یا مبتکران..شیمی پیش هم خ سبز.آزمون های فار بیشترین مشکل من نبود برنامه و وسواسی زیاد در کتاب ومطالعه است .. شما اگه جای من بودین چیکار میکردین ..مخصوصا در رابطه با زیست وفیزیک مثلا زیست کتاب وفاگو رو بخونم بعد تست خ سبز بعد نشر الگو .... واقعا نمیدونم l ممنون که شکیبایی کردین ..راستی ممنون میشم اگر مشاور خوبی میشناشید معرفی کنید ...که مثلا با برنامه ریزیشون پیش برم بازم ببخشید ..درپناه ایزد منان همیشه در اوج باشید وبمانید ..تنتون سلامت j j
      اوه . از ظاهر سوالاتون که ترسیدم ! . به نظرم لازمه حتی یک جلسه شده یه مشاور برید که حداقل شیوه برنامه ریزی رو بهتون آموزش بده . اگه خدا عمری بده سعی می کنم تا هفته آینده خودم نحوه برنامه ریزی رو توی ی پست کاملا توضیح می دم . من خودم از کتابچه آرایه الگو خوشم نیومد . آرایه خیلی سبز خیلی بهتره . کتاب فرابت خیلی سبز هم خیلی کتاب خوبیه . دوتا کتاب جامع واسه ادبیات ؟! مهروماه رو بزارید کنار و با همون گاج برید جلو . چندتا کتاب آخه واسه هر درس عمومی ؟!؟!؟ هر درس عمومی 1 کتاب جامع واقعا کافیه واسش ! عربی همون عربی کامل گاج واسش کافی کافیه ! دین و زندگی فقط گاج کافیه ! خلاصه هم داره واسه جمع بندی ! زبان هم شهاب اناری فک می کنم به تنهایی کافی باشه !!!! اگه پایه ریاضیتون خوبه به نظرم آی کیو بگیرین و کار کنین اگه متوسطه چاپ جدید خیلی سبز رو بگیرید . چقدر کتاب واسه زیست !؟! یکی یکی می گم براتون . زیست سوم مهروماه رو پرت کنید بره ! مزخرف ترین و غلط ترین تستا رو داره ! زیست دوم الگو هم خیلی بده ! زیست سوم نشر الگو به تنهایی کافیه و نیازی به خیلی سبز نیست . ببخشید ولی من خودم کلا فاگوزیست رو قبول نداشتم و هیچ کدوم از کتاباشون رو استفاده نکردم . حالا باز میل خودتونه . جامع گاج خوبه . همایش ها هم ول کنید . به جاشون آی کیو رو بگیرید بهتره . تست زیست خیلی مهمتره تا منابع متعدد واسه درسنامه . فیزیک پایه یا گاج رو انتخاب کنید یا خیلی سبز . هر دوتا بخش اعظمیشون مشابهن و وقت تلفیه هر دو رو کار کردن . خیلی سبز بهتره از نظر من . فیزیک پیش هم خوبه . شیمی دوم که خوبه . پیش هم همینطور . سوم هم می تونید گاج بگیرید اگه خوبه . ولی من خودم مبتکران داشتم . به نظرم به جای فار موج آزمون رو کار کنید بهتره . البته اگه وقت داشتید هر دو رو هم کار کنید خیلی خوب تره دیگه ! البته باز می گم . اگه وقت داشتید ! موج ازمون اولویت داشته باشه . زیست اول کتاب درسی رو بخونید . بعد درسنامه کتاب کمک درسی . بعد تست های کتاب سال به سالتون . بعد از اون هم تست های کتاب جامع . مشاور خوبی نمی شناسم که توی شهر شما باشه . برنامه ریزی رو فقط طبق آزمون های آزمایشی پیش ببرید و خودتون شخصی سازیش کنید . هرگز اجازه ندید کس دیگه ای براتون برنامه بنویسه . خواهش می کنم . موفق باشید .

8. Top | #428
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط somi نمایش پست ها
      روانبخش کیه؟
      رتبه 2 کشور رشته تجربی سال 95 .

9. Top | #429
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miladkh1375 نمایش پست ها
      سلام دکتر کجاهاییییی؟
      سلام دکتر . والا ما که همین جاهاییم . تو کجایی ؟‌

10. Top | #430
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
      سلام آقای آروین و ضمن عرض تبریک.میشه این قسمتی که میگید بعد از ظهر آزمون قلمچی برای 2 هفته بعدش همون موقه برنامه ریزی میکردید یعنی چی ینی چطور باید این برنامه ریزی رو اجرا کرد؟میشه توضیح بدید
      انشالله تا هفته آینده اگه عمری بود به صورت کامل تو یه پست جداگونه توضیح میدم .

11. Top | #431
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      رتبه 2 کشور رشته تجربی سال 95 .

اهان
      Is the end of all the endings?
      My broken bones are mending

12. Top | #432
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حسام مرادبیگی نمایش پست ها
      سلام. تو تاثیر مثبت امتحان نهایی اگه یکی درصدش بشه ۹۰ و ترازش هم بشه ۱۲۰۰۰ و نهایی ۲۰ شده باشه و ترازش بشه ۱۰۰۰۰ . نهایی براش تاثیر داره یا نه چون اگر تاثیر بدن ترازش پایین تر میاد
      تاثیر نخواهد داشت . اگر با تاثیر امتحان نهایی حتی یک نمره از تراز کنکورتون کم بشه اون رو تاثیر نمی دن .

13. Top | #433
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      علیرضا بنظرت تاثیر 96 مثه 95 مثبت میمونه؟!

14. Top | #434
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR.MAM نمایش پست ها
      علیرضا بنظرت تاثیر 96 مثه 95 مثبت میمونه؟!
      والا دست من که نیست و نمی دونم ‌ ولی فک کنم مثبت بمونه .

15. Top | #435
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: 13950606P556c5368.jpg نمایش: 194 اندازه: 65.1 کیلو بایت

علیرضا کدوم یکی از رتبه های 4 هستی ! البته یکی ک خانم میمونه 3 تا

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

صفحه 29 از 48 نخستنخست ... 1928293039 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن