یعنی رفتار بعضیا بخدا در حد دبستانیاست!!!! حریم خصوصی!!!!!!!!! من اشتباه کردم که این تاپیکو زدم.
وقتی یه نفرو بگیرین گنده کنین همین میشه! انگار حالا یارو چکار کرده!
یعنی رفتار بعضیا بخدا در حد دبستانیاست!!!! حریم خصوصی!!!!!!!!! من اشتباه کردم که این تاپیکو زدم.
وقتی یه نفرو بگیرین گنده کنین همین میشه! انگار حالا یارو چکار کرده!
اقا یوسف انصافا خودت بگو الان تو حاشیه نیستی به نظرت الان بحث میکنی فرقی به حالت میکنه قانون تغییر میکنه به جای اینکارا فقط برو دنبال درس ما چیزی رو نمیتونیم تغییر بدیم فقط میتونیم تلاشمون رو بکنیم با دیپ مجدد هم موافق نیستم ارزش تراز کنکور خیلی خیلی بیشتر از معدل هست معلم زیستمون اقای مقدسی شاگرد داشت با معدل 12 الان داره پزشکی شاهرود بخونه داداش اصلا ما میگیم شما معدلت صفر خوبه شما برو اون 75 درصدو بگیر الان که دوستان دارند بحث میکنند شاید تو واقعیت دارند دنبال انگیزه میگردند دنبال اینند که ببینند داستان تهش به کجا میخوره اما بر باطن افراد دارند تنبلی میکنند تا شروع نکنند شروعو به تعویق بندازند دنبال اون شنبه طلایی هستند داداش اینو جدی میگم اگه بیخیال همه چی شدی این تاپیکو ول کردی دیگه بدون توجه به هیچ چیز دیگه رفتی دنبال درست و فقط به کنکورت فکر کردی و درگیر حاشیه نشدی موفقی وگرنه الان میگی معدل فردا منابع فردا کلاس دیگه دو ماه گذشته اون وقت چی میشه داستان این میشه اقا یه سوال دارم الان ابانه اگه از الان بخونم سه رقمی میشم بعد اقا یه سوال دارم الان اذره اگه از الان بخونم سه رقمی میشم بعد اقا کسی بوده از دی بخونه سه رقمی شه اقا کسی بوده از عید بخونه رتبه خوب بیاره بعد عید هم که همش ناامید رفیق من برادر من عزیز من بزرگوار داداش جیگر قربونت برم یک نفر بوده که با معدل 12 پزشکی تهران اورده یک نفر بوده با معدل 12 دندون بهشتی اورده یک نفر بوده با معدل12 دندون تهران اورده و اون یک نفر خود تویی سال بعد این موقع شما میایی تاپیک میزنی و میگی اقایون خانما این منم من هستم که با معدل 12 پزشکی قبول شدم دندان پزشکی قبول شدم دارو سازی قبول شدم دنبال اولین مورد برای انگیزه نباش اگه یک کارنامه بتونه برات انگیزه ایجاد کنه یک کارنامه دیگه این انگیزه رو ازت میگیره پس به دنبال این باش اولین نفر خودت باشی
پاسخ به سوالات سربازی
من که از فردا یه ریز رو درسم, و مطمئن باشین حتی یه پست هم در این مورد دیگه از من نخواهین دیدایشالله همه توی کنکور 95 موفق باشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)