عنوان کاملاً گویاست, توروخدا جواب بدین
من اگه چهار تا از غلط های زیست شناسیم رو درست میزدم درصدم بیش از 10% افزایش پیدا میکرد و میشدم حدود 1800 الی 2000 منطقه 2
معدل کتبیم زیر14 هست.
غیر ممکن نیست
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
ببین دوست عزیز ، اصلا به معدل ربطی نداره .
هر درسی روی خود همون درس تاثیر میزاره ! اونطوری نیست که معدل بیاد روی رتبت مستقیم تاثیر بزاره .
شما ممکنه زیستت رو شده باشی 13 . ادبیاتت 20 .
زیست روی خودش تاثیر میزاره و ادبیات روی خودش . دیگه معدلت ربطی نداره .
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
اره دیگه من مثلاً معدلم 12.23 هست و قطعاً همه نمراتم پایینه,
اقای احمدوند خواهش می کنم جواب پ.خ رو بدین, به هر حال مهمه که درصداتونو بدونیم
زیر دو هزار منطقه 2 و 3 شاید ممکن باش ! اما زیر دو هزار کشوری خیلی سخته ( باید خیلی بخونی بی تعارف )
دیگ انگیزه تا جایی خوبه ! گاهی باید با واقعیت رو به رو شیم و بیدارشیم
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
بله کشوری واقعاً سخته, در کل من یه اعتقادی دارم, می گم اقا معدل من له له! ولی وقتی من بخونم و در حد یه رتبه ی زیر 1000 درصد بزنم, قطعاً تاثیر معدل نمیاد منو بندازه 5000!! چون در اینصورت کنکور هست که 25% خواهد بود! اگه یکی بخواد بشه 2000 کشوری باید در حد 700 کشوری درصد بزنه تا به این رتبه برسه!
بازم از اقای احمدوند خواهش می کنم کارنامشو بگه چون برای هدفگذاری خیلیا کاملاً موثره
چه ربطی داره خوبه توی پیام بعدیم اعتقادمو گفتم, این یه قوت قلب می تونه باشه نه انگیزه ی درس خوندن!
دکتر افشار یه دانش اموز داشت که با معدل 12رتیش 3 رقمی شدالبته بستگی به رشته هم داره .تجربی چون رقابت سنگینه نسبت به رشته های دیگه سخت تره
دوست عزیز
حوب کارنامه تا بذا همه منتظریم!!!:troll (12):
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)