زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
از الان ب رتبه و درصد فک نکنین اصن از کجا میدونین میتونین فلان درسو چن درصدبزنین؟ بخونین فقط همین!! معدل خود منم پایینه ۱۶ ، درگیر حاشیه تاثیر معدل شدن و درصد و رتبه مشخص کردن و اینا درست نیس ، تنها کاری ک باید کنیم درس خوندنه همین! هر سری میایم انجمن یه تاپیک تاثیر معدل و انتخاب منابع داریم! بسه دیگه
کارنامه من شخصی برای خودم صادر شده. اگه میخواستم مثل بقیه قرار بدمش حتما قبلا این کارو میکردم. نیازی نمیبینم حتی درصدهام رو به کسی بگم. همون نمرم رو هم گفتم اشتباه کردم.
ضمن اینکه کار سختی نیست مثل 90% بچه ها کارنمه فوتوشاپی درست کنم.
دنبال کارنامه بقیه نباشین. اگه میخواین هدفکذاری کنین تا دو ماه دیگه قلمچی بدون هیچ توجهی به حریم خصوصی افراد کارنامه هاشون رو منتشر خواهد کرد از اون استفاده کنین.
دوست عزیز جرا بهت بر میخوره اگر دوستان انقدر اصرار دارن که شما کارنامت رو بزاری به این خاطره که روحیه میگیرن و متوجه میشن با این معدل هم میشه چنین رتبه ای اورد.
مثلا الان خیلی ها میتونن درس بخونن ولی با نگاه به معدلشون سرد میشن یکیش خود من.
شما میتونستید بگید من فلانی رو میشناسم که با معدل فلان مثلا رتبش شده 2600 بعد کارنامه رو هم قرار بدی اینطوری هم حریم خصوصی خودت حفظ میشد هم بچه ها روحیه میگرفتن
بهتره چیز هایی که دوست دارند بشنوند دوستان بگیم. اصلا با معدل زیر 19 نمیشه رتبه زیر 3000 اورد برای همین نیاز دارید به یک مدرک دیپلم مجدد که نیازمند خوندن تشریحی یک ماهه می باشد یعنی دی ماه اگر شانس بیارید و قبول بشید برای کنکور استفاده میکنید نشید انشالله سال دیگه هم هست.اینایی که میگن با معدل زیر 19 ( ببخشیدها) میشه موفق شد امکانش نیست.فکرکنم حالا خوب شد.
اگر کسی بخواد بخونه میتونه جبران کنه یا حداقل رتبه خوبی بیاره نه مثل من بیاد انجمن و تایپک های تاثیر معدل رو نگاه کنه.اون عزیزی که با زدن تست تو کنکور مثلا شده 2000 اگر اون یک ماه رو تلف دیپ مجدد میکرد الان به احتمال قوی 99٪ همون رو شایدم بدتر رو میاورد ولی وقتی نتایج رو میدن به این فکرمیشکه من اگر معدلم اینقدر بود اونقدر بود چی می شد نمی شد. این مشکل همه هستش کسی که با معدل 19.5 شده 100 میگه 20 می شدم الان تک رقمی بودم. بهتره تلاشتون رو زیاد کنید چون اگر زیاد به این موارد توجه کنید اخر از هردو میمونید و...
اتفاقا منوجه شدم چی گفتید زدید تمام دانش اموزای زرنگ با معدل بالام نابود کردین علاوه بر اون معدل پایینا...اگه زیر13 میگفتین من خودمو دخالت نمیدادم ولی زیر 19 دیگه زور داره...البته همون معدل زیر 13 میتونه قبول شه ولی کارش نسبت به بقیه سختره باید تو کنکور 3 الی 4 سوال نسبت ب معدل 19 بیشتر بزنه
توجه نکردید که.شما فکرکردید من میگم با معدل 19 نمیشه !!!! بهتره مفهومی بخونید زیر13 هم نمیشه تو این انجمن پست هایی هست که طرف با معدل 16 امده میگه دیپ مجدد بگیرم گفتن معدل زیر 16 نباید به زیر 3000 فکرکنه. شما یکی رو معرفی کنید کارنامه اش رو تو کانون بزنه من حرفم رو پس میگیرم چون اصلا به تصویر نمیشه 1٪ هم اعتماد کرد.
خداییش انصافا ناموسا خط اول پستمو خوندی؟؟؟؟؟؟
اگه نخوندی همین الان برو دوباره بخونش خوب بخونش ببین چی گفتم.... گفتم من این پست رو کپی کردم از صفحه ی 3همین تایپیک پست ماله دوستمون با نام کاربری meh.75iهست (همین الانم انلاینه) توی صفحه 4 همین تایپیک دو نفر ازت یاد کردن که بیای شفاف سازی کنی به جای اینکه منو نقل قول کنی اونا رو نقل قول کن من فقط یه پست کپی کردم کاری به شما و کارنامت ندارم پزشکی هم قبول شدی مبارکت باشه.... قبل از نقل قول کردن بیشتر دقت کنید موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)