X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 126
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      دقت کنین طبق همین تصویر دفترچه ، برای هر دو نوع گزینش کشوری و بومی (قطبی ، ناحیه ای) یک مسئله بصوزت مشترک بیان شده:
      "ظرفيت هر كدرشته محل به نسبت تعداد شركت كنندگان هر يك از سهميه هاي مناطق
      يك، دو، سه و خانواده شهدا"
      تفاوتشون اینجاست که یکیش گفته به نسبت تعداد شرکت کنندگان هر سهمیه در کشور ، و یکی دیگ گفته به نسبت تعداد شرکت کنندگان هر سهمیه در بوم مربوطه.
      پس چه گزینش کشوری باشه و چه گزینش بومی یک نکته ثابت هست ، و اونم اینه که ظرفیت هر رشته تقسیم میشه بین مناطق (البته طبق چیزی که خودشون میگن) یعنی به عبارت دیگه پارسال هم ظرفیت رشته ها بین سهمیه هر منطقه در بوم مربوطه تقسیم شده ، برای مثال برای رشته پزشکی شیراز ، سهمیه میزان قبولی بین منطقه یک و دو و سه و خانواده شهدا در استانهای هم قطب (یعنی فارس ، هرمزگان ، کهکلویه و بویر احمد ، بوشهر) تقسیم شده. تنها تفاوتی که امسال میکنه اینه که ظرفیت بین سهمیه های منطقه یک و 2 و 3 و خانواده شهدا در کل کشور تقسیم میشه ، که با توجه به اینکه جمعیت مناطق یک و دو و سه در هر بوم تقریبا یکسان با نسبت جمعیت این مناطق در کل کشور هست ، من معتقدم تغییر چندانی رو شاهد نخواهیم بود بین امسال و پارسال ، ینی اینجوری نخاهد شد که اگه تا پارسال پزشکی تهران از منطقه سه تا رتبه 5 میگرفت ، امسال بیاد یهو تا رتبه 50 بگیره ، به باور من اینگونه نخاهد بود.
      سلام علیکم
      خیلی معذرت میخوام ولی دوست عزیز شما با اطلاعات کافی صحبت نمیکنید.
      کامنت های قبلی شما هم اشتباهاتی داشت که دوستان ذکر کردن.
      الان هم میفرمایید که پذیرش کشوری با پذیرش قطبی تفاوت چندانی نخواهد داشت.
      حرف شما صحیح! ولی کی گفته پذیرش پزشکی پارسال قطبی بوده؟! پذیرش پارسال ناحیه ای بود.
      پذیرش ناحیه ای با پذیرش قطبی متفاوت هست
      این هم بخشی از دفترچه پارسال
      نام: Screenshot (20).jpg نمایش: 46 اندازه: 37.5 کیلو بایت

2. Top | #92
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      تا حالا که گزینش ناحیه بود بچه های منطقه 3 بهشون ظلم میشد ولی چون از شهر دور بودن دیگه کارشون به اعتراض و اینا نمیرسید!
      حالا یه سال هم درحق بقیه ظلم بشه!
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      حداقلش اینه ک انقد خرخون دورتون جم شده ک شمام سعی میکنید خودتونو بکشید بالا...تو کلاس ما از 30نفر 20تاش فقط اسم کنکورو شنیده بودن ولاغیر...اینا خودش خ امتیازه...

اینم جوابش هموناییه ک گفتم
      برادرای من! من میگم سر این موضوع دیگه با هیچ کس بحث نکنین.
      اینا نمیتونن وضعی که ما منطقه 3ایا توش درس خوندیم رو حتی تصور کنن.
      توی مدرسه ما اکثرا بچه ها شهریوری بودن! من که درسخون بودم یجوری بهم نگاه میکردن انگار از فضا اومدم!
      حتی بعضی اوقات مستقیما مسخره میکردن!
      چون دختر بودیم بعضی همکلاسام سال دوم سوم ازدواج میکردن! یعنی سر کلاسمون متاهل هم می نشست!
      فکر میکنین توی این شرایط رتبه 5000 یا 6000 کشوری آوردن آسونه؟ بین 450 هزار شرکت کننده؟
      خلاصه اینکه:
      حال پخته درنیابد هیچ خام پس سخن کوتاه باید والسلام !

3. Top | #93
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین . می خواستم بدونم با این وضعی که پیش اومده و کشوری شدن رشته پزشکی و دندون و دارو این قضیه به نفع دانش آموزای تهرانی (نه کل منطقه 1) هست یا نه ؟ با توجه به این که سال های پیش دانشگاه های شهرای بزرگ منطقه 1 مثل اصفهان و شیراز و مشهد بومی گزینی شدیدی داشتن و بیشتر بچه هاشونو از شهرهای خودشون گرفتن (طبق آمار کانون) ولی دانشگاه های تهران که هیچ وقت بومی گزینی نداشتن صرفا پذیرششون بر اساس رتبه بوده نه بومی ... حالا امسال با این وضع که دیگه این قضایای بومی گزینی کم رنگ شده و بچه های تهران می تونن راحت تر دانشگاه های شهرای دیگه رو برن ... این قضیه به نفعشونه یا ضررشون؟ ممنون میشم نظرتونو بگین .

4. Top | #94
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      30ساله در حق بچه های منطقه 3 داره ظلم میشه! حالا یه سالم به منطقه 1 ظلم بشه! تهرانیا که بهترین دانشگاه ها رو داشتن و با داشتن بهترین امکانات و معلم های خصوصی به زور تو کنکور قبول میشدن! ولی بچه های منطقه ۳ بدون معلم خودشون کتابارو میخونن و بدون اینکه اصلا بدونن شبانه روزانه چیه و فرقشون چیه یا اصلا نمیدونن دانشگاه چجوریه و صد تا مساله دیگه که بچه های منطقه ۳ هیچی درموردش نمیدونن!

خدایی اگه پزشکیارو با رتبه های بالای منطقه ۳ پر کنن بهتره تا خوبای منطقه ۱. چون منطقه ۳ ها از خدمت در مناطق محروم و روستاها
      ننگ و عار احساس نمیکنن!

به نظر من سازمان سنجش با افزایش ظرفیت منطقه ۳ها به بچه های مناطق محروم فرصت زندگی در یک محیط بزرگ رو میده و این خیلی به نفع جامعس
      برو داداش کدوم امکانات من علامه حلی 3 بودم تو تهران یه معلم درست وحساب نداشتیم معلمای خوب تهران فقط به کلاس خصوصی میرن یا مدارسی که فقط پول میده و دانش آموزاش خرپول بعد درس نمیدن سر کلاس اونا که برن خصوصیاش ولی همه رو نباید با هم سنجید اینقدر معلمای ما چرت بودن هیچکی نمیرفت سر کلاس همه میگفتن خونه بخونیم مفیدتره
      حواست باشه از فرط خوشحالی اتفاقی برات نیفتده

5. Top | #95
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa001 نمایش پست ها
      سلام . یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین . می خواستم بدونم با این وضعی که پیش اومده و کشوری شدن رشته پزشکی و دندون و دارو این قضیه به نفع دانش آموزای تهرانی (نه کل منطقه 1) هست یا نه ؟ با توجه به این که سال های پیش دانشگاه های شهرای بزرگ منطقه 1 مثل اصفهان و شیراز و مشهد بومی گزینی شدیدی داشتن و بیشتر بچه هاشونو از شهرهای خودشون گرفتن (طبق آمار کانون) ولی دانشگاه های تهران که هیچ وقت بومی گزینی نداشتن صرفا پذیرششون بر اساس رتبه بوده نه بومی ... حالا امسال با این وضع که دیگه این قضایای بومی گزینی کم رنگ شده و بچه های تهران می تونن راحت تر دانشگاه های شهرای دیگه رو برن ... این قضیه به نفعشونه یا ضررشون؟ ممنون میشم نظرتونو بگین .
      در کل به ضرر کسایی شده که توی کلان شهرها زندگی میکردن و با رتبه بالا شهر خودشون قبول میشدن.حالا از هر منطقه ای
      درضمن دانشگاه های شهر تهران هم بومی پذیری داشتن.به سایت قلمچی مراجعه کنین میبینین که رتبه های قبولی خیلی ناگهانی زیاد میشدن که مال بچه های تهرانی بود.
      درکل اگه شما رتبه خوب توی منطقه خودت آورده باشی هرجای کشور که دوست داشته باشی میتونی بری و این یعنی عدالت

6. Top | #96
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazpey نمایش پست ها
      برو داداش کدوم امکانات من علامه حلی 3 بودم تو تهران یه معلم درست وحساب نداشتیم معلمای خوب تهران فقط به کلاس خصوصی میرن یا مدارسی که فقط پول میده و دانش آموزاش خرپول بعد درس نمیدن سر کلاس اونا که برن خصوصیاش ولی همه رو نباید با هم سنجید اینقدر معلمای ما چرت بودن هیچکی نمیرفت سر کلاس همه میگفتن خونه بخونیم مفیدتره
      فقط کعلم نیس ک...پستا رو بخون..خ چیزای دیگه م هست ک ماها نداشتیم

و اینجایی که ایران است

7. Top | #97
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برو داداش کدوم امکانات من علامه حلی 3 بودم تو تهران یه معلم درست وحساب نداشتیم معلمای خوب تهران فقط به کلاس خصوصی میرن یا مدارسی که فقط پول میده و دانش آموزاش خرپول بعد درس نمیدن سر کلاس اونا که برن خصوصیاش ولی همه رو نباید با هم سنجید اینقدر معلمای ما چرت بودن هیچکی نمیرفت سر کلاس همه
      میگفتن خونه بخونیم مفیدتره
      منم همینو میگم.
      منطقه دو بودن مثله کفشه تنگه.
      منطقه دو و یک هیچ چیزی نداره تو مدرسه ما هم شهریوری بود و سیگاری بود.همه چی بود
      اما بقیه فکر می کنن تو منطقه دو سوالات کنکور تو مدرسه پخش میشه.
      از اسپم خارج شم.
      طبق اطلاعات سازمان ۱۶ درصد منطقه یک ۴۱ درصد منطقه دو ۳۹ درصد منطقه سه و چهار درصد سهمیه های دیگه( جانبازان)
      فقط این سهمیه جانبازان و ایثارگران رو نمی دونم چه جوری حساب میشه.مثلا تو دفتر چه زده ۹۶ تا ظرفیت.سهمیه ایثارگران ازش کم شده؟

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      منم همینو میگم.
      منطقه دو بودن مثله کفشه تنگه.
      منطقه دو و یک هیچ چیزی نداره تو مدرسه ما هم شهریوری بود و سیگاری بود.همه چی بود
      اما بقیه فکر می کنن تو منطقه دو سوالات کنکور تو مدرسه پخش میشه.
      از اسپم خارج شم.
      طبق اطلاعات سازمان ۱۶ درصد منطقه یک ۴۱ درصد منطقه دو ۳۹ درصد منطقه سه و چهار درصد سهمیه های دیگه( جانبازان)
      فقط این سهمیه جانبازان و ایثارگران رو نمی دونم چه جوری حساب میشه.مثلا تو دفتر چه زده ۹۶ تا ظرفیت.سهمیه ایثارگران ازش کم شده؟
      اون 4 درصد ک شوما میگی تعداد شرکت کننده ایثارگرانه...ولی برا همین 4 درصد 25 ظرفیتارو میدن...اگه ظرفیتای مناطق رو از 75 درصد باقی مونده حساب کنبم مثلا برا منطقه سه 28.5 درصد میمونه!!

و اینجایی که ایران است

9. Top | #99
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      فقط کعلم نیس ک...پستا رو بخون..خ چیزای دیگه م هست ک ماها نداشتیم
      هیچی نی خیالت راحت چون من فقط با خوندن کتاب های کمک درسی شدم 205 منطقه 1 بدون حتی یک مشاور و.... که اگه منطقه 3 بودم 50 میشدم منبه هر حال اونایی که با ایثارگر یا منطقه3 جای من رو گرفتن حلال نمیکنم

10. Top | #100
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هیچی نی خیالت راحت چون من فقط با خوندن کتاب های کمک درسی شدم 205 منطقه 1 بدون حتی یک مشاور و.... که اگه منطقه 3 بودم 50 میشدم منبه هر حال اونایی که با ایثارگر یا منطقه3 جای من رو گرفتن حلال نمیکنم
      خخخخخخخ پ دانشجوهای 30 سال گذشته منطقه 3 هم تورو حلال نمیکنن
      کلا میخواستی بحثو بکشونی اینجا رتبه رو بگی؟؟آورینبین 65هزار تا 205 شدی بین 183 هزار تا میخواستی 50 شی؟منطقه 3 ایارو شما خ خنگ فرض کردین نه؟

و اینجایی که ایران است

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون 4 درصد ک شوما میگی تعداد شرکت کننده ایثارگرانه...ولی برا همین 4 درصد 25 ظرفیتارو میدن...اگه ظرفیتای مناطق رو از 75 درصد باقی مونده حساب کنبم مثلا برا منطقه سه 28.5 درصد میمونه!!
      یه سوال امسال مگه تعداد منطقه3 از منطقه2 بیشتر نبود؟ توی کارنامه ها که این طوری بود

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      در کل به ضرر کسایی شده که توی کلان شهرها زندگی میکردن و با رتبه بالا شهر خودشون قبول میشدن.حالا از هر منطقه ای
      درضمن دانشگاه های شهر تهران هم بومی پذیری داشتن.به سایت قلمچی مراجعه کنین میبینین که رتبه های قبولی خیلی ناگهانی زیاد میشدن که مال بچه های تهرانی بود.
      درکل اگه شما رتبه خوب توی منطقه خودت آورده باشی هرجای کشور که دوست داشته باشی میتونی بری و این یعنی عدالت
      فکر نکنم این حرف کاملا درست باشه ... درسته این دانشگاه ها از تهران بیشتر گرفتن ولی خب اینم در نظر بگیرید خیلی بعیده کسی که توی شیراز یا اصفهان یا مشهده دانشگاه خوب خودشو ول کنه بیاد تهران ... همون طور که خیلی از تک رقمی های پارسال موندن توی شهر خودشون ...

13. Top | #103
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خخخخخخخ پ دانشجوهای 30 سال گذشته منطقه 3 هم تورو حلال نمیکنن کلا میخواستی بحثو بکشونی اینجا رتبه رو بگی؟؟آورینبین 65هزار تا 205 شدی بین 183 هزار تا میخواستی 50 شی؟منطقه 3 ایارو شما خ خنگ فرض کردین نه؟
      من چی کار به دانشجو های 30 سال گذشته منطقه 3 دارم دوما من رتبه 50 رو از رتبه کشوری میگم نه از خودم برو نگاه کن

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      یه سوال امسال مگه تعداد منطقه3 از منطقه2 بیشتر نبود؟ توی کارنامه ها که این طوری بود
      بعله 183 هزارتا منطقه 3 و 176هزارتا منطقه 2
      من چی کار به دانشجو های 30 سال گذشته منطقه 3 دارم دوما من رتبه 50 رو از رتبه کشوری میگم نه از خودم برو نگاه کن
      خب تو ک رتبت خوبه چرا حرص میخوری؟برو خوش باش پسر
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa001 نمایش پست ها
      فکر نکنم این حرف کاملا درست باشه ... درسته این دانشگاه ها از تهران بیشتر گرفتن ولی خب اینم در نظر بگیرید خیلی بعیده کسی که توی شیراز یا اصفهان یا مشهده دانشگاه خوب خودشو ول کنه بیاد تهران ... همون طور که خیلی از تک رقمی های پارسال موندن توی شهر خودشون ...
      خب اینی ک شما گفتین ب حرف ایشون ربط نداش ک...این بستگی داره ب انتخاب رشته بچه های دیگه

و اینجایی که ایران است

15. Top | #105
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب اینی ک شما گفتین ب حرف ایشون ربط نداش ک...این بستگی داره ب انتخاب رشته بچه های دیگه
      در کل خواستم بگم که بومی گزینی دانشگاه های تهران اصلا در حد دانشگاه های تیپ 1 شهرای بزرگ نبوده در چند سال اخیر ....

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن