ببخشید دیر جواب دادم.برقمون ضعیف بود کامپیوترم یهو خاموش شد!
دوست عزیز.برای سال اول دبیرستان که دیگه معلم خوب نمیزارن!!! معلم زیست ماهم علوم ازمایشگاهی خونده بود!!!(البته بگم که شهر من توی استانمون از نظر جمعیت سومه و همچین شهر کوچیکی نیست ولی امکانات صفر!!!)
من توی بهترین مدرسه ی شهرمون درس خوندم!!! اونوقت شما داری بدترین مدرسه ی تهران رو مثال میزنی!!! معلومه همه جا مدرسه ی بد داره. مهم اینه که مدارس خوبش چجورین. مدارسی که امثال من و شما که دنبال درس هستیم چجوریه!!!
در هر حال به قول دوستمون : درنیابد حال پخته...(بقیش رو حوصله ندارم دیه.خودت میدونی !!!)
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
[QUOTE=omid94;557839]برادر من شما منطقتونو ب جای 3 دو دادن چ ربطی ب منطقه 3های دیگه داره؟چ حرفیه اکثر مناطق رو منطقه 2 بکنن فقط مرزی ها 3 بمونن؟؟اتفاقن اکثر مناطق باید 3 شن بخدا
[QUOTE=M a s o u d;557845]آی قربون ادم چیزفهم....بخدا شرایطی ک تو گفتی کلاس ماهم داشت دقیقن...همه انتظار هف هشت تا پزشکی داشتن ولی فقط 2 تا زیر هزار داشتیم یکیش من ک 907 شدم یکیشم رفیقم ک 597 شد زیر 2000 هم فقط یدونه داشتیم غیر ما ک اونم 1800 بود...ینی معلما فکشون وا مونده بود!!!
[QUOTE=omid94;557870]دیگه داره اسپم میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)