خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 89
    نمایش نتایج: از 121 به 126 از 126
    1. Top | #121
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=omid94;557849]
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a s o u d نمایش پست ها
      من سال 76 اول دبیرستان بودم من سر کلاس ریاضی هم به معلم و هم به بچه ها ریاضی درس می دادم.
      معلم زیستمون تزریقات چی شهرمون بود دیپلم علوم طبیعی دهه 30 بود.
      اگه اینجور بخوای حساب کنی خود تهرانشم شما بری جنوب شهر تفاوت ها را حس می کنی و به این نتیجه می رسی که باید اونجا بشه منطقه 4 در حالی که منطقه یکن.
      شما اگه اعتراضی دارین نسبت به مناطق میتونین چند نفر جمع کنین برین جلو سازمان سنجش تحصن کنین! به ما چه که مارو منطقه 3 کردن؟! من منطقه 1 یا 2 هم بودم بیشتر میخوندم که قبول شم و هیچ فرقی واسم نمیکرد!

2. Top | #122
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=m.a_935267;557854]
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها

شما اگه اعتراضی دارین نسبت به مناطق میتونین چند نفر جمع کنین برین جلو سازمان سنجش تحصن کنین! به ما چه که مارو منطقه 3 کردن؟! من منطقه 1 یا 2 هم بودم بیشتر میخوندم که قبول شم و هیچ فرقی واسم نمیکرد!
      حتما این کارو میکنیم.

3. Top | #123
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=omid94;557861]
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      حتما این کارو میکنیم.
      آقای توکلی فرمودن جلو سازمان سنجش منتظره که شما برین و اعتراضتون رو بهش برسونین پس عجله کنین!

4. Top | #124
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببخشید دیر جواب دادم.برقمون ضعیف بود کامپیوترم یهو خاموش شد!

دوست عزیز.برای سال اول دبیرستان که دیگه معلم خوب نمیزارن!!! معلم زیست ماهم علوم ازمایشگاهی خونده بود!!!(البته بگم که شهر من توی استانمون از نظر جمعیت سومه و همچین شهر کوچیکی نیست ولی امکانات صفر!!!)

من توی بهترین مدرسه ی شهرمون درس خوندم!!! اونوقت شما داری بدترین مدرسه ی تهران رو مثال میزنی!!! معلومه همه جا مدرسه ی بد داره. مهم اینه که مدارس خوبش چجورین. مدارسی که امثال من و شما که دنبال درس هستیم چجوریه!!!
      در هر حال به قول دوستمون : درنیابد حال پخته...(بقیش رو حوصله ندارم دیه.خودت میدونی !!!)
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

5. Top | #125
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=m.a_935267;557863]

آقای توکلی فرمودن جلو سازمان سنجش منتظره که شما برین و اعتراضتون رو بهش برسونین پس عجله کنین!
      مرامی راست میگی؟حالا شما بش بگو بره تو گرمش نشه ما در اسرع وقت خودمونو میرسونیم.یا علی

6. Top | #126
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=omid94;557839]
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a s o u d نمایش پست ها
      داداش منطقه چندی خودت؟؟؟[/QUOT
      داداش منطقه دوام.اینی که میگم منطقه دو و سه تقریبا در یه سطحند به عینه دیدم که میگم.
      من یکی از شهرای استان اصفهانم.تا خود اصفهان تقریبا 30 کیلومتر فاصله داریم.منطقه دو محسوب میشیم.بعد یه شهر دیگه 5 کیلومتری ماست اونا منطقه سه ان اما هم ما هم اونا برای خریدن کتاب باید به اصفهان هجرت کنیم.من اینو مشت نمونه خروار نمیدونم خیلی جاهای دیگه رو هم میدونم که همچین شرایطی دارن برادر.
      برادر من شما منطقتونو ب جای 3 دو دادن چ ربطی ب منطقه 3های دیگه داره؟چ حرفیه اکثر مناطق رو منطقه 2 بکنن فقط مرزی ها 3 بمونن؟؟اتفاقن اکثر مناطق باید 3 شن بخدا
      [QUOTE=M a s o u d;557845]
      شما فقط دور خودتو میبینی عزیز!!
      بیا جایی که ما زندگی میکنیم!! اونموقع خودت میفهمی که منطقه 3 ینی چی!!!
      پارسال به ما میگفتن که توی 10 سال اخیر هیچ کلاسی مثه ما نبوده(توی شهر).از این کلاس بینظیر!! فقط من تونستم رتبه ی زیر 2000 منطقه 3 بیارم(241). یک نفر هم 2100 اورد که پسر دایی خودم بود و با هم کلاس میرفتیم(توی یه شهر دیگه!!!).
      حالا شما فکرش رو بکن من توی چه کلاسی بودم! حالا این کلاس توی چن سال اخیر توی شهرمون بهترین بوده!!! خخخخ خنده داره خدایی...
      آی قربون ادم چیزفهم....بخدا شرایطی ک تو گفتی کلاس ماهم داشت دقیقن...همه انتظار هف هشت تا پزشکی داشتن ولی فقط 2 تا زیر هزار داشتیم یکیش من ک 907 شدم یکیشم رفیقم ک 597 شد زیر 2000 هم فقط یدونه داشتیم غیر ما ک اونم 1800 بود...ینی معلما فکشون وا مونده بود!!!
      [QUOTE=omid94;557870]
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      مرامی راست میگی؟حالا شما بش بگو بره تو گرمش نشه ما در اسرع وقت خودمونو میرسونیم.یا علی
      دیگه داره اسپم میشه

و اینجایی که ایران است

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 89

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن