خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منظور از داوطلب آزاد چیه ؟

منظور از داوطلب آزاد چیه ؟تو راهنمای انتخاب رشته ی سنجش نوشته که رشته های پر متقاضی بومی 60 رصد به بومی ها به نسبت تعداد شرکت کنندگان در هر یک از سهمیه ها تعلق میگیره و چهل درصد باقی به داوطلبان آزاد!!!!!

من امسال 356 منطقه دو شدم با 1106 کشوری پارسال یکی با 355 منطقه و شده بود هزارو چه
      لو خورده ای آیا این شانس قبولیمو کاهش میده؟؟شصت نفر اختلافه آخه!!!!!!!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alifh نمایش پست ها
      منظور از داوطلب آزاد چیه ؟تو راهنمای انتخاب رشته ی سنجش نوشته که رشته های پر متقاضی بومی 60 رصد به بومی ها به نسبت تعداد شرکت کنندگان در هر یک از سهمیه ها تعلق میگیره و چهل درصد باقی به داوطلبان آزاد!!!!!

من امسال 356 منطقه دو شدم با 1106 کشوری پارسال یکی با 355 منطقه و شده بود هزارو چه

به شخصي اطلاق مي‌گرده كه در زمان ثبت نام اشتغال به كار نداشته و يا در شغلي غير از تعريف شاغل دستگاه متقاضي دوره هاي تحصيلي انتخابي مشغول به كار باشه
      مشاور

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشاور

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      به شخصي اطلاق مي‌گرده كه در زمان ثبت نام اشتغال به كار نداشته و يا در شغلي غير از تعريف شاغل دستگاه متقاضي دوره هاي تحصيلي انتخابي مشغول به كار باشه
      پس من که اشتغال ندارم داوطلب آزاد محسوب میشم؟؟در پذیرش داوطلبان آزاد فقط رتبه ی کشوری تاثیر داره یااونام به نسبت تعاد شرکت کنندان در سهمیه ها تعلق داده میشه ؟؟چون یه سری رشته هایی که می خوام قبول بشم لب مرزه !!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس من که اشتغال ندارم داوطلب آزاد محسوب میشم؟؟در پذیرش داوطلبان آزاد فقط رتبه ی کشوری تاثیر داره یااونام به نسبت تعاد شرکت کنندان در سهمیه ها تعلق داده میشه ؟؟چون یه سری رشته هایی که می خوام قبول بشم لب مرزه !!
      در پذیرش داوطلب ازاد باید دید اون رشته چه پذیرشی داره کشوری یا ناحیه ای و....
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ناحیه ایه البته یکیشم قطبیه

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ناحیه ایه البته یکیشم قطبیه
      طبق همون محاسبه میشه
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      طبق همون محاسبه میشه
      نه منظورم این بود که چهل رصد بقیرو که از میان داوطلبان آزاد انتخاب میشن سهمیه تاثیر داره چون بعدز اینکه نوشته شه به داوطلبان آزاد تعلق میگیرد حرفی درمورد سهمیه زده نشده بود!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن