مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام
اگر خیلی راحت ظرف دو هفته ریاضی 10 حدود 50 میشد که دیگه معجزه کنکور را یکماهه بخوانید برخی موسسات هم به حقیقت می پیوست و با 2 بازی تدارکاتی و چند تا انشالله میشه جام جهانی فوتبال در روسیه قهرمان شد . معقول تر فکر کن
ریاضی 10 در سنجش حقیقت تسلط فعل شماست ، و در شرایطی که مبحث کم تساط و ساده خوب شناسایی کنی تا 25 درصد ماکزیمم جای رشد داری . اما اگه خط ویژه یا هر منبع خلاصه بازاری سطحی بخوانی ... شاید همه جا تا کنکور نیم نگاهی کرده باشی ، ولی طراح سوال مفاهیمی ازت میخواد که سر جلسه به چالش کشیده میشی و اغلب غلط میزنی . پس لطفا از منابع جمع بندی مثل جزوه های بنی هاشمی شب امتحان برخورد نکنیم ... چون واقعا کنکور با امتحان های دیگه فرق میکنه . باورکن بزرگترین خطابی بچه های همینه که بجای مطالعه 30 درصد با تسلط و عمق زیاد ، 90 درصد مطالب با تسلط خیلی خیلی کم کار می کنن
این میشه اتلاف وقت سر جلسه کنکور و افزایش تعداد غلط ها
سلام ، بعید می دونم سهم معدل (ریز نمرات کتبی سال سوم) افزایش پیداکنه یا این شایعه تاثیر نمرات کتبی پیش محقق بشه ؛ اما بازهم تا قانون اعلام نشده و در سایت سازمان سنجش اطلاعیه اش نیاد هر حدس و گمان و حتی مصاحبه ای قابل اعتبار نیست و همه ساله این شایعات از سال 90 به بعد بوده ، اما تغییری ندیدیم .
اما برای اینکه به هدفت برسی ترجیح میدم توپ در زمین خودت بیندازی
این فایل صوتی خوب گوش کن و سعی کن قبول مسئولیت کنی و بجای اینکه امکانات خوب نیوده و فلان منابع نداشتم و مشاورم بد بوده و .... از خودت اصلاح شروع کنی
fargh tahsil Dr.Afshar 09358960503
قضیه امتحانات رو برای خودت حساس کن و فکر کن خدایی نکرده اگر بد بشه معدلت برای شروع قدرتمند کنکور95 از تابستان ، یک ضدحال عجیب داری
این کلیپ صوتی 10 دقیقه هم بچه ها درست کردن از کارگاهای مشاوره ای من
گوش کن ، تهییج انگیزشی بشی
کلیپ انگیزشی دکتر افشار برای کنکوریها
سلام .بهترین خودت هستی و امیدوارم که این چند هفته آخر خودت نشون بدی . تا وقتی که روی آمار و ارقام قبلی و تخمین و درصدهای سال گذشته و احتمال زیاد معدل تاپ سال های دبیرستان و سوابق المپیاد و ... تمرکز کنیم ، یعنی امسال کار خاصی نکردیم و دستاوردی نداشتیم ؛ پس بهتره به اصل خودت برگردی و درست و حسابی مایه بذاری تا چیزی که حقت هست بهش برسی . از سایتم ماه اردیبهشت استفاده کن .مقاله و کارگاه انگیزشی زیاد می تونی پیدا کنه و حتی یکی از آنها بهت تلنگر بزنه کافیه که جرقه از من باشه و بقیه اش انشالله با خودت . رویاهای تو تاریخ انقضا ندارن و یک عاشق از الانم می تونه عاسشقی کنه .... این کلیپ هم می تونه بهت انگیزه بده
http://s5.picofile.com/file/81649523...dClip.mp3.html
ویرایش توسط afshar : 07 خرداد 1394 در ساعت 08:08
سلام آقای دکتر خسته نباشید
فارغ التحصیل تجربی و کنکوری95 هستم (چند سال از کنکور دور بودم)
از پارسال مجددا شروع کردم و در دروس زیست وشیمی و عمومی ها قوی هستم از مهر ماه هم قصد دارم قلم چی شرکت کنم
برای کسب درصد 70 به بالا ریاضی و فیزیک چه پیشنهادهایی از الان دارید؟ نیاز هست حتما بعد از تموم کردن یک کتاب تست خوب از دومی استفاده کنم یا با تمرکز روی یک منبع خوب هم می توان به این درصدها نیز رسید؟
با توجه به اینکه رتبه های دو رقمی بودن که زمین رو صفر زدن به نظر شما برای کسب رتبه زیر صد کشوری حتما زمین رو بخونم یا اگر وقتش رو تو آزمون بزارم روی بقیه درسها بهتره؟ (با توجه به اینکه داروسازی رو نمی خوام و فارغ التحصیلم)
لطفا یه منبع خوب برای آموزش ریاضی و فیزیک معرفی کنید؟ (برای تست ریاضی خیلی سبز و برای تست فیزیک گاج رو دارم اما وسواس دارم که یه منبع آموزش خوب برای تسلط رو مفاهیم هم داشته باشم حالا به نظر شما واقعا نیازه یا همون کتاب درسی کافیه؟)
با تشکر
ویرایش توسط mmn : 07 خرداد 1394 در ساعت 09:14
سلام انشالله موفق باشی کنکور95 . به عنوان مشاور عرض می کنم که حتی اگر دارو نمیخوای زمین بنا به دلایلی خیلی مفصل که بارها در همایش ها گفتم قدر یکی ، دو تست نیمه دوم سال بخوان
درصد بالای ریاضی مهارت و تمرین میخواد و خیلی به منبع خاصی وابسته نیست . پس اسیر تبلیغات آنچنانی که خیلی ها بجچای کار خودت هزینه کردن برای منابع تشویق می کنن ، نباش لطفا و الان کم کم بخوان و بیا جلو . ویسواس در انتخاب 100 درصد عالی نه منجر به عمل گرایی میشه و نه منجر به انتخاب .
فقط وقتت تلف میکنه ، از منابع خودت استفاده کن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)