خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 101 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 1515
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      @shervin

به نظر من برای درصد 40... فصل 5 6 7 سال سوم بخون... و درس 8 و 10 پیشو بخون... با 5 فصل 10تا سوالو ج میدی خیلیی مهمن

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      از شروع امتحان نهایی ها ساعت مطالعاتیم کم شده خفن !

چه کنم؟ انگیره ای ندارم

3. Top | #48
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شاداب شریعتی نمایش پست ها
      دکترمن فارغ التحصیلم ...تجربی...ولی یک سال اصلا نخوندم....اصلا ک میگم ینی واقعاهیچی...مطالب فراموش شدن ولی بخونم یادم میادزودچون درسم خوب بوده دبیرستان...معدلم 19/15 اگه این 15روزوبخونم میتونم ب 30000منطقه دوامیدی داشته باشم یا ب فکربدون کنکورازادبایدباشم؟ خیلی ناراحتم...
      سلام
      با وجود معدل و سابقه خوبی که داری حتی بهتر از این هم می تونی بیاری
      فقط هوشمندانه چند فصل و مبحث انتخاب کن و با تست کنکور و نهایت از تالیفی ها سنجش جمع جورش کن زودتر

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

4. Top | #49
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HaDJoon نمایش پست ها
      سلام مجدد.
      والا کنکورای داخل تا 93 رو زدم. کنکورای عمومی هم دارم میزنم.تسلطم نسبتا بد نیست توی گزینه دو اخر 230 کشور شدم.البته سنجش قبلی رو یکم خراب کردم که نگرانم کرده!
      ولی دغدغم اینه که نکته های کنکورا رو کامل بلد نباشم.ضمنا هدفم داروسازی بهشتیه و منطقه یک هستم.
      ممنون از شما که وقت میذارید.
      پس با این وجود که توضیح بیشتر دادی حتما باید آزمون جامع بیشتر کار کنی

www.alirezael.ir

5. Top | #50
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shim نمایش پست ها
      سلام استاد...من تقریابا درصد ریاضی و فیزیکم در کنکور هایی که میدم بین40...50 باقی مانده برای افزایشش در این مدت پیشنهادی بدید دوست دارم به60...70 برسه...اکثرا به خاطر بی دقتی یا کمبود وقت درصدم کم میشه چه جوری سرعتم را افزایش دهم تا بتونم به همه ی سوالاتی که بلدم جواب بدهم..اخه بعد از ازمون که بررسی میکنم حداقل به 10 درصد دیگه از سوالاتی که جواب ندادم هم میتوانم جواب بدم و این خیلی اذیتم میکنه.....ممنون
      ریاضی و فیزیک بالا اومدنش الان دیگه راحت نیست و فقط شانس اینو داری که با تحلیل و رفع اشکال یکی دو قسمت از کم تسلطی های سابق اوضاع رو بهتر کنی
      برای افزایش سرعت عمل جامع ترکیبی ، جامع تک درس در تایم استاندارد زیاد کار کن و قبل از آزمون تخمین حدودی از تعداد تست هایی که میخوای جواب بدی و زمانی که برای آنها بذاری و حتی شماره تست هایی که از مباحث بد قلق هست و حتما کنار میذاری در یاد داشته باش و تعیین کن

www.alirezael.ir

6. Top | #51
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N a v i d نمایش پست ها
      ممنون
      فقط يه سوال ديگه
      اقاي افشار ازاد پزشكي نجف اباد سال پيش رتبه اخرين فرد قبولش تو منطقه يك چي بوده؟
      و سوال بعد اينكه اين ٢٢٠٠ كه فرمودين رتبه كل كشوري هست يا رتبه در منطقه؟
      اطلاعات رتبه های آخرین نفرات قبولی الان دستم نیست و پیشنهاد می کنم بجای داشتن دغدغه روی اینکه چند میخواد و چی قبول میشی و آخرش چی میشه و .... به ماکزیمم پیشرفت و ارتقایی که میشه ظرف این دو هفته بهش رسید تمرکز کنی و با این افکار کم اهمیت برای شتاب گرفتن خودت اصطحکاک فکری ایجاد نکنی
      ممنون

www.alirezael.ir

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام و درود ،
      از دیدگاه شما تو هفته آخر کنکور ، آرمون جامع زدن مسئله ای ایجاد میکنه یا خیر
      با تشکر

8. Top | #53
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      سلام استاد داروسازی منطقه ۳ چه حدود رتبه ای میخواد زمین بخونیم تو این مدت?
      اطلاعات رتبه های آخرین نفرات قبولی الان دستم نیست و پیشنهاد می کنم بجای داشتن دغدغه روی اینکه چند میخواد و چی قبول میشی و آخرش چی میشه و .... به ماکزیمم پیشرفت و ارتقایی که میشه ظرف این دو هفته بهش رسید تمرکز کنی و با این افکار کم اهمیت برای شتاب گرفتن خودت اصطحکاک فکری ایجاد نکنی
      حتی اگر 10 درصد هم احتمال رسیدن به خواسته ات باشه ، فقط در گرو اینه که سخت تلاش کنی این روزها

www.alirezael.ir

9. Top | #54
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها
      سلام آقای افشار من برای امتحانت نهایی همه جای کتابو میخونم و سوالات نهایی رو هم حل میکنم ولی نمیدونم چرا سر جلسه ی امتحان بعضی از سوالا نصف و نیمه یادم میاد و یا شک میکنم و همیشه یک نمره ام پر پر میشه...
      میشه راهنمایی کنید چکار کنم که اینطوری نشه
      سلام عزیز ، سوالات چند دوره از امتحانات نهایی تک مبحث بعد از مطالعه اش کار کن و حتما" چند تا هم بذار ترکیبی و سنجش مثل سرجلسه امتحان کار کنی
      مشکل کم تسلطی شما حل میشه انشالله

www.alirezael.ir

10. Top | #55
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      سلام دکتر من همیشه نیم ساعت تو اختصاصی و 10 دقیقه عمومی اضافه میارم و هروقت برمیگردم و اونایی رو که جواب ندادم جواب میدم همیشه تعداد غلط های اون سوالایی که برگشتم بیشتر از درست هامه اما اگه برنگردم(خصوصا تو عمومی ها)فک میکنم که چون وقت اضافه اوردم بد ازمون دادم به خاطر همین نمیتونم خودم رو قانع کنم که دیگه ادامه ندم
      راهکار شما چیه؟سوال جواب بدم با اینکه تعداد غلطام زیاد میشه؟مخصوصا عمومی ها چون من خیلی زود روحیمو از دست میدم و اگه برنگردم حس میکنم بد ازمون دادن دادم و روحیه خوبی واسه اختصاصی ندارم.
      ممنون که وقت میزارید واقعا حرف زدن با شما که از برترین ها هستین واسه بچه های شهرستانی مث من که از نبود یه مشاور حتی متوسط رنج میبریم خیلی عالی و کمک کننده هستش یه دنیا ممنونم استاد
      سلام، لطف داری خودت جز برترین هایی عزیز جان
      در مورد شکیات ی چیزی بگم شاید سوال بقیه هم شد ؛ اعتقاد دارم شک عددی اصلا جواب ندیم و اگر بین دو گزینه شک غیر عددی مثل اغلب سوالات عمومی ها جز شمارشی ها شک کردیم به شک اول جواب بدیم .
      اما برگشت به عقب و استفاده از زمان نقصانی ذخیره شده بهتره برای چند تست خاص که مطمئن تر هستیم باشه و نه لزومه همه علامت دارهامون
      اگر حتی نظرمون جلب نشد روی سوالی ، اینکه چون وقت داریم پس تست انگولک کنیم و شانسی بزنیم ، کار درستی نیست

www.alirezael.ir

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      استاد سنجش اخر رو شرکت کنیم ؟
      انگیزه آدمو نابود نمیکنه ؟؟!؟!؟

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      پیش ریاضی ام درصدای آزمون های جامع که میانگین گرفتم اینه
      ادبیات 50
      عربی 40
      دینی 60
      زبان 50
      ریاضی 65
      فیزیک 70
      شیمی 65
      سوالم اینه که با توجه به درصد های اختصاصیم و اینکه ریاضی رو بدون هندسه پایه میزنم و نیاز به جمع بندی ندارم آیا میشه تا روز کنکور 70 به 30 درصد عمومی بخونم؟چون مشکل اصلیم تو اختصاصی مرور شیمی و فیزیک پیش 2
      ادبیات رو لغت و املا و تاریخ ادبیات نخوندم میشه اینارو خوند؟ اما تو آزمونا بعضی لغات رو با تاریخ ادبیات میزنم
      عربی هم فقط ترجمه کار میکنم و 4 تست درک مطلب میشه منصوبات خوند؟
      دینی رو مرور نکردم همه درسا رو مرور کنم یا گزینشی و به ترتیب اهمیت؟
      زبان مشکلم ردینگ و کلوزه با شبی دو ردینگ میشه 10 درصد دیگه بیاد بالا؟
      با این درصد های پایین میتونم به زیر 200 منطقه 3 امیدوار باشم؟تراز کانونم 6400
      خیلی خیلی عذر میخوام طولانی شد

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام مطلب اين دوستمون كه در لينك http://forum.konkur.in/thread25186.html#post445323

هست رو هم خواهشا جواب بدين.

سلام دوستان

من رشته تجربی هستم و رتبه 5 هزار منطقه 3 رو میخوام

تا الان زیست فصل 3 4 6 8 رو خوندم با خلاصه
      5 و 7 دوم رو یک ماهی میشه نخوندم

از سال سوم
      فصل 1 رو با خلاصه نوشتم

فصل 4 رو امروز تموم میکنم
      فصل 11 رو هم خوندم
      اما فصل های 2 و3 رو قبل از عید دو بار خوندم و تا الان نخوندم

گیاهی ها رو حدود 5 ماه پیش سه چهار بار خوندم ولی تا الان دیگه بهش دست نزدم

از پیش هم فصل یک رو با خلاصه خوندم
      فصل 6 و 7 رو یک ماه پیش خوندم

و ویروس و باکتری ها هم خوندم

از طرفی دینی هنوز تموم نکردم ( سال سوم 7 درس اخر ) و پیش هم ( 5 درس اخر )

نمیدونم چکار کنم که بتونم تموم کنم

از طرفی فیزیک الان نور هندسی رو دارم میخونم و بعدشم میخوام فیزیک اتمی و هسته رو بخونم
      ریاضیات هم احتمال + امار + ماتریس خوندم

بگید چکار کنم

فقط 14 رو مونده و حتی تست های اخیر هم نزدم

از طرفی پدرم تصادف کردم و من از 24 ساعت حدود 15 ساعت توی بیمارستانم و همونجا مجبورم بخونم ( حدود 1 هفته است )

و حتی تا بعد کنکور هم باید بمونم

برادری کسی هم ندارم که بخواد اونجا بمونه

چکار کنم ؟

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      عرض سلام و وقت بخیر...
      جناب افشار من ادبیاتو تو آزمونا معمولا 70-80 میزنم وتنها سوالای زبان فارسی رو بدون جواب میذارم
      اگه به زبان فارسی مسلط شم راحت میتونم ادبیات رو صد بزنم
      با توجه به این که این این ایام بیشتر دوران مرور هست تا یادگیری مطالب جدید
      به نظرتون تو این فرصت روزی یکساعت وقت گذاشتن روی زبان فارسی کار درستی هست یانه؟؟؟
      درضمن بقیه دروس عمومیم هم در همین حده که البته برای زبان معمولا با کمبود وقت مواجه میشم
      و کمتر میزنم...
      پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام آقای دکتر افشار.
      من رشتم تجربی هست و فارغ تحصیلم. پارسال زیرهزار منطقه سه آوردم. میانگین تراز قلمچی 7000
      تخمین رتبه سه آزمون آخر سنجش به ترتیب : 227_ 159_309
      من مشکلم اینه زیاد تلاش نمیکنم. با توجه به این که سال گذشته نسبتا خوب کار کرده بودم و امسال هم همون درس ها رو خوندم مطالب برام به شدت خسته کننده و تکراری شده
      و دائم به خودم میگم تو که همه چیز رو بلدی. واین تفکر باعث شده کمتر تلاش کنم تاحدی که توی این هفته اصلا درس نخوندم یعنی صفر ساعت! و از خودم ناراضی ام.
      هدفم رتبه زیر صد منطقه سه هست. راهکار شما چیه برای افزایش انگیزه و ساعت مطالعه توی این دو هفته آخر؟
      ثانیا هدفی که گفتم با توجه به عملکردم قابل دسترسی هست؟
      در ضمن خیلی از شما سپاس گزارم که وقتتون رو به ما میدین. من توی یه منطقه محروم زندگی میکنم و این خیلی برام با ارزشه که بهترین مشاور کشور به مشکلم پاسخ بده. پاینده باشید

صفحه 4 از 101 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن