@shervin
به نظر من برای درصد 40... فصل 5 6 7 سال سوم بخون... و درس 8 و 10 پیشو بخون... با 5 فصل 10تا سوالو ج میدی خیلیی مهمن
از شروع امتحان نهایی ها ساعت مطالعاتیم کم شده خفن !
چه کنم؟ انگیره ای ندارم![]()
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
ریاضی و فیزیک بالا اومدنش الان دیگه راحت نیست و فقط شانس اینو داری که با تحلیل و رفع اشکال یکی دو قسمت از کم تسلطی های سابق اوضاع رو بهتر کنی
برای افزایش سرعت عمل جامع ترکیبی ، جامع تک درس در تایم استاندارد زیاد کار کن و قبل از آزمون تخمین حدودی از تعداد تست هایی که میخوای جواب بدی و زمانی که برای آنها بذاری و حتی شماره تست هایی که از مباحث بد قلق هست و حتما کنار میذاری در یاد داشته باش و تعیین کن
اطلاعات رتبه های آخرین نفرات قبولی الان دستم نیست و پیشنهاد می کنم بجای داشتن دغدغه روی اینکه چند میخواد و چی قبول میشی و آخرش چی میشه و .... به ماکزیمم پیشرفت و ارتقایی که میشه ظرف این دو هفته بهش رسید تمرکز کنی و با این افکار کم اهمیت برای شتاب گرفتن خودت اصطحکاک فکری ایجاد نکنی
ممنون
سلام و درود ،
از دیدگاه شما تو هفته آخر کنکور ، آرمون جامع زدن مسئله ای ایجاد میکنه یا خیر
با تشکر
اطلاعات رتبه های آخرین نفرات قبولی الان دستم نیست و پیشنهاد می کنم بجای داشتن دغدغه روی اینکه چند میخواد و چی قبول میشی و آخرش چی میشه و .... به ماکزیمم پیشرفت و ارتقایی که میشه ظرف این دو هفته بهش رسید تمرکز کنی و با این افکار کم اهمیت برای شتاب گرفتن خودت اصطحکاک فکری ایجاد نکنی
حتی اگر 10 درصد هم احتمال رسیدن به خواسته ات باشه ، فقط در گرو اینه که سخت تلاش کنی این روزها
سلام، لطف داری خودت جز برترین هایی عزیز جان
در مورد شکیات ی چیزی بگم شاید سوال بقیه هم شد ؛ اعتقاد دارم شک عددی اصلا جواب ندیم و اگر بین دو گزینه شک غیر عددی مثل اغلب سوالات عمومی ها جز شمارشی ها شک کردیم به شک اول جواب بدیم .
اما برگشت به عقب و استفاده از زمان نقصانی ذخیره شده بهتره برای چند تست خاص که مطمئن تر هستیم باشه و نه لزومه همه علامت دارهامون
اگر حتی نظرمون جلب نشد روی سوالی ، اینکه چون وقت داریم پس تست انگولک کنیم و شانسی بزنیم ، کار درستی نیست
استاد سنجش اخر رو شرکت کنیم ؟
انگیزه آدمو نابود نمیکنه ؟؟!؟!؟
سلام
پیش ریاضی ام درصدای آزمون های جامع که میانگین گرفتم اینه
ادبیات 50
عربی 40
دینی 60
زبان 50
ریاضی 65
فیزیک 70
شیمی 65
سوالم اینه که با توجه به درصد های اختصاصیم و اینکه ریاضی رو بدون هندسه پایه میزنم و نیاز به جمع بندی ندارم آیا میشه تا روز کنکور 70 به 30 درصد عمومی بخونم؟چون مشکل اصلیم تو اختصاصی مرور شیمی و فیزیک پیش 2
ادبیات رو لغت و املا و تاریخ ادبیات نخوندم میشه اینارو خوند؟ اما تو آزمونا بعضی لغات رو با تاریخ ادبیات میزنم
عربی هم فقط ترجمه کار میکنم و 4 تست درک مطلب میشه منصوبات خوند؟
دینی رو مرور نکردم همه درسا رو مرور کنم یا گزینشی و به ترتیب اهمیت؟
زبان مشکلم ردینگ و کلوزه با شبی دو ردینگ میشه 10 درصد دیگه بیاد بالا؟
با این درصد های پایین میتونم به زیر 200 منطقه 3 امیدوار باشم؟تراز کانونم 6400
خیلی خیلی عذر میخوام طولانی شد
سلام مطلب اين دوستمون كه در لينك http://forum.konkur.in/thread25186.html#post445323
هست رو هم خواهشا جواب بدين.
سلام دوستان
من رشته تجربی هستم و رتبه 5 هزار منطقه 3 رو میخوام
تا الان زیست فصل 3 4 6 8 رو خوندم با خلاصه
5 و 7 دوم رو یک ماهی میشه نخوندم
از سال سوم
فصل 1 رو با خلاصه نوشتم
فصل 4 رو امروز تموم میکنم
فصل 11 رو هم خوندم
اما فصل های 2 و3 رو قبل از عید دو بار خوندم و تا الان نخوندم
گیاهی ها رو حدود 5 ماه پیش سه چهار بار خوندم ولی تا الان دیگه بهش دست نزدم
از پیش هم فصل یک رو با خلاصه خوندم
فصل 6 و 7 رو یک ماه پیش خوندم
و ویروس و باکتری ها هم خوندم
از طرفی دینی هنوز تموم نکردم ( سال سوم 7 درس اخر ) و پیش هم ( 5 درس اخر )
نمیدونم چکار کنم که بتونم تموم کنم
از طرفی فیزیک الان نور هندسی رو دارم میخونم و بعدشم میخوام فیزیک اتمی و هسته رو بخونم
ریاضیات هم احتمال + امار + ماتریس خوندم
بگید چکار کنم
فقط 14 رو مونده و حتی تست های اخیر هم نزدم
از طرفی پدرم تصادف کردم و من از 24 ساعت حدود 15 ساعت توی بیمارستانم و همونجا مجبورم بخونم ( حدود 1 هفته است )
و حتی تا بعد کنکور هم باید بمونم
برادری کسی هم ندارم که بخواد اونجا بمونه
چکار کنم ؟
عرض سلام و وقت بخیر...
جناب افشار من ادبیاتو تو آزمونا معمولا 70-80 میزنم وتنها سوالای زبان فارسی رو بدون جواب میذارم
اگه به زبان فارسی مسلط شم راحت میتونم ادبیات رو صد بزنم
با توجه به این که این این ایام بیشتر دوران مرور هست تا یادگیری مطالب جدید
به نظرتون تو این فرصت روزی یکساعت وقت گذاشتن روی زبان فارسی کار درستی هست یانه؟؟؟
درضمن بقیه دروس عمومیم هم در همین حده که البته برای زبان معمولا با کمبود وقت مواجه میشم
و کمتر میزنم...
پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم
سلام آقای دکتر افشار.
من رشتم تجربی هست و فارغ تحصیلم. پارسال زیرهزار منطقه سه آوردم. میانگین تراز قلمچی 7000
تخمین رتبه سه آزمون آخر سنجش به ترتیب : 227_ 159_309
من مشکلم اینه زیاد تلاش نمیکنم. با توجه به این که سال گذشته نسبتا خوب کار کرده بودم و امسال هم همون درس ها رو خوندم مطالب برام به شدت خسته کننده و تکراری شده
و دائم به خودم میگم تو که همه چیز رو بلدی. واین تفکر باعث شده کمتر تلاش کنم تاحدی که توی این هفته اصلا درس نخوندم یعنی صفر ساعت! و از خودم ناراضی ام.
هدفم رتبه زیر صد منطقه سه هست. راهکار شما چیه برای افزایش انگیزه و ساعت مطالعه توی این دو هفته آخر؟
ثانیا هدفی که گفتم با توجه به عملکردم قابل دسترسی هست؟
در ضمن خیلی از شما سپاس گزارم که وقتتون رو به ما میدین. من توی یه منطقه محروم زندگی میکنم و این خیلی برام با ارزشه که بهترین مشاور کشور به مشکلم پاسخ بده. پاینده باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)