مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام اقای افشار در مورد این دیپلم مجدد و درصد های پیش دانشگاهی که اومده ی توضیح بدید ی نفر دیپلم مجدد خواست بگیره باید حتما پیش دانشگاهی هم بگذرون اون رشته را پس تکلیف اینا که تو پیش تک میارن چی میشه؟؟؟؟؟
استاد این برنامه چطوره؟
شنبه تا سه شنبه:
درس هایی ک معلم هام درس دادن رو (پیش دانشگاهی)تمرین میکنم با حل تشریحی(حداکثر ۳ ساعت)
۵ ساعتی ک مونده رو میدم ب درس های پایه
چهارشنبه پنج شنبه:تست های(درس های پیش) مربوط ب تدریس هفته ی مربوطه رو میزنم.
جمعه:تست های مربوط ب پایه رو میزنم.
خوبه آیا؟!
Sent from my Huawei G610-U20 using Tapatalk
ویرایش توسط Seyyed76 : 04 مهر 1394 در ساعت 10:27

دکتر افشار بنظر شما بین رشته های ریاضی کدوم رشته ها تو شهر های کوچیک و مناطق محروم بهتر جواب میدن"یعنی هم کارش هست هم درامد بالا"؟
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
موفقیت 10 ماهه در کنکور چگونه ممکن است ؟
ریز جزئیات تاثیر نمرات کتبی نهایی سوم و چهارم دبیرستان
شروعی خوب با هماهنگی برنامه مدرسه و آزمون و کلاس کنکور
کارگاه مشاور کنکور علیرضا افشار www.alirezael.ir
سلام آقای افشار
ایا می شود به ترمیم معدل امیدوار بود؟ راستی از دانش آموز شما چه خبر منظورم همونی که با معدل12 وخورده ای رتبه 3 رقمی اورده بود
سلامي با طعم خنكاي پاييزي تقديم به همه دوستان
خوشبختانه بعد از كشمكش هاي فراوان بالاخره تاثير معدل براي كنكور ٩٥ همانطوري كه پيش بيني داشتيم ، به ضرر دوستاني كه نمرات كتبي نهايي سوم خوبي نداشتند ، تمام نشد و همان ٢٥٪ باقي ماند ؛ همچنين براي چهار درس نيمسال دوم سال چهارم كه از سال ٨٩ امتحانات نهايي برگزار شده بود ، مقرر شد به ازاي ٥ درصد تاثير مثبت اعمال شود .
تاثير مثبت امتحانات نهايي پيش دو به اين معناست كه در صورت كسب نمرات خوب به ميزان حداكثر ٥ درصد به درصد كنكور شما كمك خواهد كرد و اگر كسي تنها براي پاس سدن امتحانات را گذراند و نمرات نه چندان جالبي داشت ، اين ٥ درصد موثر نخواهد بود و اين يعني يك فرصت كوچك ٥٪ براي دانش آموزان
اگر تاثير ٢٥ درصد مستقيم نمرات نهايي سوم و ٥ درصد مثبت سال چهارم گيج كنن ه است به توضيح زير توجه كنيد
ملاك اين است كه يكبار رتبه شما (نمرات كل و زير گروه و رتبه هاي تك تك زير گروه و رتبه كل در سهميه) با در نظر گرفتن ٢٥ درصد تاثير نمرات نهايي سال سوم و ٧٥ درصد تاثير درصدهاي كنكور محاسبه مي شود و يكبار ديگر ٢٥ زرصد تاثير نمرات نهايي سوم و ٥ درسد نمرات نهايي سال چهارم و ٧٠ درصد ، درصدهاي شما در كنكور سراسري و هر كدام بهتر بود ، كارنامه بر اساس آن اطلاعات صادر مي شود
سلام
دکتر نمیشه از کد بسیجی فعال یه نفر دیگه برای انتخاب رشته ازاد استفاده کرد؟؟؟اگه استفاده بشه چه مشکلی پیش میاد؟؟
من دیپلم تجربی 85 با معدل 16/82 دارم ، اگه بخوام دیپ مجدد بگیرم میشه واسه کار و دانش یا فنی اقدام کنم تا نخوام درسای مزخرف انسانی رو پاس کنم؟؟تاثیر معدل چطور میشه ؟ امروز تو مدرسه بزرگسال طرف میگفت دیپ کار و دانش بگیری خیلی راحتتره... حالا اصلا میشه با این دیپ کنکور تجربی داد
سلام خدمت جناب دکتر
امروز 3 مهره و من کلاس سومم. میخواستم بدونم برا زیست این ترکیب خوبه؟ کتاب درسی کامل +تست الگو + فاگوزیست یا عمارلو برا اموزش و نکته ها ی بیشتر تا بشه ب تستای الگو جواب داد. ب نظرتون فاگو بهتره یا عمارلو؟ اصن میشه بدون اینا و فقط با خوندن کتاب تستای الگو رو زد؟؟؟
کتاب درسی زیر ذره بین خانه زیست شناسی چطوره؟؟ اخه معلممون گف خوبه.
ببخشید ی سوال دیگه من تابستون دوم ب سوم هیچی نخوندم. ایا عقب افتادم ؟؟ ایا میتونم امسال لا ب لای دروس سو م دومم بخونم؟
شرمنده طولانی شد. یه دنیا ممنون
سلام دکتر یه سوال من دیپلم ریاضی با معدل 17.87 دارم و می خوام تجربی کنکور بدم ، فارغ التحصیلم .
به نظرتون روی دیپ مجدد فکر بکنم ؟؟ ( چه تجربی ، چه انسانی !! )
دلیل : به دلیل بیماری نتونستم نهاییامو خوب بدم طوری که 2 درس رو فقط امتحان دادم ( بد نشدند ولی خوب هم نشدند و الان که تاثیر دارند می ترسم )
ویرایش توسط radman : 05 مهر 1394 در ساعت 23:31
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)