X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question سئوال : معافیت تحصیلی

سلام

یه سئواله حیاتی داشتم که منو این موقع شب کشوند پایه کامپیوتر.......... من پارسال دیپلم گرفتم ولی کنکور شرکت نکردم حالا امسال میخوام کنکور سراسری شرکت کنم اما مشکل اینجاست ؛ من متولد 24 مهره سال 1374 هستم رشتم کامپیوتره و در واقع به سن 18 سالگی رسیدم ( حدودا شش ماه میگذره). تا کی فرصت دارم معافیت تحصیلیم رو بگیرم که راحت بتونم کنکور سال 93 شرکت بکنم و بعد از ورود به دانشگاه واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟

2. Top | #2
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza-fathi نمایش پست ها
      سلام

یه سئواله حیاتی داشتم که منو این موقع شب کشوند پایه کامپیوتر.......... من پارسال دیپلم گرفتم ولی کنکور شرکت نکردم حالا امسال میخوام کنکور سراسری شرکت کنم اما مشکل اینجاست ؛ من متولد 24 مهره سال 1374 هستم رشتم کامپیوتره و در واقع به سن 18 سالگی رسیدم ( حدودا شش ماه میگذره). تا کی فرصت دارم معافیت تحصیلیم رو بگیرم که راحت بتونم کنکور سال 93 شرکت بکنم و بعد از ورود به دانشگاه واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟
      طبق قانون تا یک سال بعد از فارغ‏التحصیل شدن وقت داری
      اصلا نگران نشو چون اگر هم وقتش برسه باید دفترچه خدمت رو بفرستی تا غیبت نخوری فک کنم این امکان باشه که بتونی تارخ اعزام به خدمت رو برای تحصیل در مقطع لیسانس (کارشناسی پیوسته) تا دو ماه عقب بندازی اما فک کنم دوره‏ی تحصیل شما کارشناسی ناپیوسته باشه یعنی اول باید فوق دیپلم بگیری بگیری بعد بری برای لیسانس!!
      ولی حتما حتما به پلیس+10 یه سر بزن
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها

طبق قانون تا یک سال بعد از فارغ‏التحصیل شدن وقت داری
      اصلا نگران نشو چون اگر هم وقتش برسه باید دفترچه خدمت رو بفرستی تا غیبت نخوری فک کنم
      این امکان باشه که بتونی تارخ اعزام به خدمت رو برای تحصیل در مقطع لیسانس (کارشناسی پیوسته) تا دو ماه عقب بندازی اما فک کنم دوره‏ی تحصیل شما کارشناسی ناپیوسته باشه یعنی اول باید فوق دیپلم بگیری بگیری بعد بری برای لیسانس!!
      ولی حتما حتما به پلیس+10 یه سر بزن
      اگر نشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر بگن وقتش گذشته دیگه منو دانشگاه راه نمیدن میخوام تا مهندسی ادامه بدم یه وقت نیان منو از سره کلاس بردارن ببرن خدمت........... وای ای کاش زودتر میفهمیدم. یعنی منی که متولد 74 هستم تا چند روز دیگه فرصت دارم واسه گرفتنه معافیت تحصیلی؟؟؟ لطفا راهنمایی کامل میخوام

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگر قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل شده باشی، فقط 6 ماه فرصت داری خودتو معرفی کنی.
      اگر بعد از سن مشمولیت فارغ التحصیل شدی، 1 سال فرصت داری.

یه نگاه به اینجاها بنداز:
      سازمان وظیفه عمومی ناجا - سئوالات متداول تحصیلی
      سازمان وظیفه عمومی ناجا - ضوابط و مقررات وظیفه عمومی ویژه داوطلبان آزمون سراسری
      Math & Physics are fun

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن