X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پاسخ سازمان سنجش به سوالات کنکوری ها

سلام دوستای کنکوری
      سایت باشگاه خبر نگاران جوان {www.yjc.ir}چند وقت پیش صفحه ای برای کنکوری ها گزاشته بود تا اونا سوالاتشون رو تو اون صحه بپرسند و خبر نگاران هم جواب سوالات رو از سازمان سنجش بگیرند حالا جواب یه سری از سوالات کنکوری ها تا الان داده شده منم دیدم سوال و جوابهارو دیدم خیلی به درد میخوره کپی شون میکنم اینجا
      قسمت اول
      *** علی

خواهشا به این سوال من جواب دهید: اگر کسی دانشجوی دانشگاه پیام نور باشه، می‌تونه بدون انصراف از دانشگاه تو آزمون سراسری 93 شرکت کنه، اگه اجازه شرکت داره کد نظام کد نظام وظیفه چند باید بزنه ؟

پاسخ از دکتر توکلی: می‌توانید شرکت کنید اما اگر قبول شدید، می‌توانید انصراف دهید، برای کد نظام وظیفه به دفترچه راهنمای کنکور مراجعه کنید.

*** ali
      سلام و خسته نباشید، سال آینده میزان سوابق تحصیلی برای داوطلبان 93 چیزی حدود 25 درصد میباشد، چنانچه اگر در آزمون 93 نتیجه مطلوبی به دست نیاوردیم و خواهان برگزاری آزمون دیگر در سال 94 باشیم. آیا میزان سوابق برای یکسال ماده‌ها تغییر می‌کند؟

پاسخ از دکتر توکلی: برای هر آزمونی شورای سنجش و پذیرش برای سوابق تحصیلی تصمیم گیری می‌کند، این تصمیم‌گیری برای آزمون 93 است و برای آزمون 94 این شورا چنانچه تصمیم دیگری داشته باشد، اطلاع رسانی می‌شود.

*** حیدری
      هیچ راهی برای ثبت نام دانشجویان روزانه در کنکور سراسری 93 وجود ندارد؟

اگر پذیرفته شده‌های سال 92 باشند و در روزانه پذیرفته شده باشند، اعم از این‌که در رشته‌های متمرکز یا نیمه متمرکز باشند حتی با انصراف قطعی از تحصیل اجاز‌ه‌ی شرکت در آزمون را ندارند.

*** princess

سلام، سال سومی‌ها هم می‌تونن امسال کنکور بدن؟

پاسخ از دکتر توکلی: از لحاظ مقررات دفترچه راهنما فقط کسانی که شاغل به تحصیل در دوره‌های پیش دانشگاهی و با فارغ التحصیلی و پیش دانشگاهی و یا دیپلمه نظام قدیم هستند می‌توانند شرکت کنند.

*** محمد

با سلام، آیا امسال تربیت معلم پذیرش دارد؟ چون در دفترچه نسبت به علاقمندی آن که هر ساله وجود داشته، هیچ مطلبی گفته نشده است؟

پاسخ از دکتر توکلی: دیروز آموزش و پروش اعلام کرده حتی ظرفیت 17 هزار نفر است و در دفترچه شماره (2) درج شده و اعلام علاقه‌مندی نیز سوال می‌شود.

*** zahra

سهمیه شاهد در کنکور 93 چطوری اعمال می‌شود؟ سوابق تحصیلی را واضح‌تر توضیح بدید که چه‌جوری تاثیر داره، فرزند جانباز 5% تا 20% سهمیه دارند یا نه ؟

پاسخ از دکتر توکلی: سهمیه‌ها همانند سال گذشته در دفترچه راهنما نوشته شده است.سوابق تحصیلی نیز تا حداکثر 25 درصد تاثیر قطعی مثبت و منفی دارد.

*** حیدری از سرپل

تکلیف کنکوری‌های 2 سال بعد چیه، ما برای کنکور بخونیم یا امتحان نهایی ؟

پاسخ از دکتر توکلی: به هر حال همه‌ی افراد باید تا 5 سال دیگر که آزمون هست، برای امتحانات نهایی تلاش کنند، سوابق تحصیلی نیز برحسب این‌که شورای سنجش و پذیرش چند درصد تاثیر را اعمال کند تصمیم گیری می‌کند.

*** رضا دلاور

کنکور آزاد از سراسری جدا شده؟

پاسخ از دکتر توکلی:جدا نشده، هر کسی بر اساس مصوبه شورا اگر می‌خواهد در رشته‌های دانشگاه آزاد پذیرش شود، حتما باید از آزمون سراسری شرکت کند.

*** iran

سلام، من می‌خواستم بدونم کسایی که در زمان امتحانات نهایی فرصت درس خوندن نداشتن و الان میخوان جبران کنن، با این تاثیر قطعی 25 درصدی معدل کتبی وضعیتشون چطور می‌شود؟
      پاسخ از دکتر توکلی: به هرحال بر اساس تصمیم گیری‌های گرفته شده تاثیر 25 درصدی قطعی است و می‌تواند مثبت و یا منفی اعمال شود، توصیه می‌کنم برای کنکور بدون استرس و نگرانی از سوابق، تلاش کنند.

****. ناشناس

با سلام، آیا مهلت ثبت نام تمدید می‌شه ؟

پاسخ از دکتر توکلی:به همه داوطلبان اکیدا توصیه می‌کنم چنانچه علاقه‌مند به ثبت نام در آزمون سراسری هستند، هرچه سریع‌تر ثبت نام خود را انجام دهند و آن را به ساعت‌های پایانی موکول نکنند، زیرا قدم اول برای دانشگاه و آزمون سراسری، مرحله ثبت نام اولیه است.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      قسمت دوم

***علی

معدل 10 یا زیر10 چقدر می تواند تاثیر منفی داشته باشد؟ چقدر رتبه ی ما را پایین می اورد؟

پاسخ از دکتر توکلی: بستگی به نمره کنکور دارد اما کسانی که معدل بالایی دارند شانس بیشتری هم خواهند داشت توصیه می کنم برای کنکور بیشتر تلاش کنید چرا که حتما نتیجه می گیرید.

***ناشناس

با سلام . اگر اقلیت مذهبی نباشیم گزینه هیچکدام را بزنیم یا اصلا گزینه ای را نزنیم؟

پاسخ از دکتر توکلی: اصلا گزینه ای نزنید

***سیده نگار

اعمال سوابق تحصیلی در کنکور 93 به چه شکلی بوده؟و آیا تاثیر به صورت مستقیم است؟ با توجه به اینکه سال گذشته به صورت مثبت بود!

پاسخ از دکتر توکلی: سوابق تحصیلی با توجه به مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو به صورت مستقیم با تاثیر 25 درصد مثبت و منفی اعمال می شود یعنی تاثیر قطعی دارد.

***میلاد

با سلام اگر کسی نتواند در دوره ی اول ثبت نام کند ایا میتواند در 3اسفند ثبت نام کند

پاسخ از دکتر توکلی: بله کسانی که به دلیل نداشتن سوابق تحصیلی نتوانند ثبت نام کنند فرصتی فراهم شده تا از تاریخ 3 تا 6 اسفند ماه ثبت نام کنند و یا نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

***sajjad

سلام.منی که دانشجوهستم سوایق تحصیلی روبایدازکجابیارم؟ترم اولم.

پاسخ از دکتر توکلی: اگر دانشجو باشید که باید انصراف دهید.می توانید به سایت آموزش و پرورش مراجعه کنید همانطور که برای دانشجو شدنتان و ثبت نام قبلی اقدام کردید.

***محمد

با سلام و خسته نباشی میخواستم بپرسم ایا دانش اموز سوم دبیرستان می تواند در کنکور دولتی شرکت کند
      با تشکر لطفا پاسخ دهید

پاسخ از دکتر توکلی: از لحاظ مقررات دفترچه راهنما فقط کسانی حق ثبت نام دارند که شاغل به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی و یا فارغ التحصیل پیش دانشگاهی و یا دیپلمه نظام قدیم هستند می توانند ثبت نام کنند.

***نازنین فرد

سلام.میخواستم بپرسم تربیت معلم چطور باید رفت؟یعنی در زمان ثبت نام جایی درمورد دانشگاه تربیت معلم چیزی نگفته بود.ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ از دکتر توکلی: در مرحله اول اعلام علاقمندی نسبت به تربیت معلم نمی کنیم دقیقا مثل دانشگاه آزاد است اما بعد در دفترچه راهنمای شماره (2) که به داوطلبان خواهیم داد اعلام علاقمندی نسبت به فرهنگیان و تربیت معلم پرسیده می شود.

***مریم

لطفا درمورد نحوه ی پذیرش و قبولی در دانشگاه امام صادق توضیح دهید

پاسخ از دکتر توکلی: شرایط و ضوابط در دفترچه راهنمای شماره (1) آمده که ثبت نام آن جداگانه است و آدرس سایت دانشگاه هم آمده است.

***آرش

باسلام درحق مابچه های تجربی ظلم میشه خواهش می کنم به این موضوع رسیدگی کنیدکه هرکه تورشته خودش شرکت کنه مثل بچه های ریاضی که میان تجربی شرکت می کنن؟ یاحداقل برای چنین کسایی سوابق تحصیلی راحساب نکنید تاماهم امیدوارباشیم چون همه انهاریاضی.فیزیک.شیمی راخوب می زنن می مونه یه زیست باتشکر

پاسخ از دکتر توکلی: سوابق تحصیلی حداکثر تا 25 درصد می تواند موثر باشد بچه های ریاضی که تجربی شرکت می کنند مسلما زیست را امتحان ندادند که این می تواند در این سوابق موثر باشد و برای بچه هایی که تجربی که ریاضی شرکت می کنند هم چون درسهای تخصصی را نگذراندند هم بر سوابقشان تاثیر گذار است.

***مجید

من دانشجو ازادم میتونم کنکور شرکت کنم
      بعد درسای پاس شده چی میشن
      با تشکر از لطف شما

پاسخ از دکتر توکلی: اول باید انصراف دهید ولی می توانید شرکت کنیدو برابر ضوابط ،بستگی دارد
      .
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      قسمت چهارم

***ناشناس
      سلام من میخوام برای دانشگاه افسری ثبت نام کنم لطفا زمان ومحل ثبت نام را اطلاع دهید خیلی ممنون

پاسخ از دكتر توكلي: شرايط خاص دارد كه در دفترچه شماره (2) آمده است

***رضا حاجي آقاتبار

سلام ؛

درقسمت سوابق تحصیلی محل صدور شناسنامه اشتباه بود اصلاح شد به همین دلیل سوابق تحصیلیم فعال نیست
      چکار باید بکنم ؟ راهنمایی کنید

پاسخ از دكتر توكلي: مي توانيد الان ثبت نام نكنيد و در تاريخ 3 تا 6 اسفند كه داوطلباني كه به دليل سوابق ثبت نام نكردند و يا مهلت ويرايش اطلاعات است ثبت نام كنند.

***محمد
      با سلام
      مي خواستم بدانم با توجه به اينكه در كنكور ٩٢در دوره روزانه قبول شده ام ايا مي توانم در كنكور ٩٣براي كد رشته هاي دانشگاه ازاد شركت كنم؟

پاسخ از دكتر توكلي:بر اساس ضوابط كساني كه در سال 92 در دوره روزانه قبول شدند حتي با انصراف قطعي از تحصيل هم نمي توانند در 93 ثبت نام كنند.

***مهدي

كدنظام وظيفه براي فارغ التحصيلان چنداست؟

پاسخ از دكتر توكلي: در دفترچه راهنما آمده است.

***ناشناس

برای شناسه شناسنامه باید شناسه شناسنامه جدید وارد شه یا قدیمی؟

پاسخ از دكتر توكلي: اگر شناسنامه جديد گرفتيد بايد شناسه جديد را وارد كنيد.

sheri

سلام!ببخشیدتاثیر25%معدل در رشته های پزشکی دانشگاه دولتی هم هست؟؟نحوه ی تاثیرمعدل در رشته های پزشکی آزاد و دولتی مثل هم هستند؟؟؟باتشکر

پاسخ از دكتر توكلي: تاثير 25 درصد براي همه رشته هايي كه از طريق كنكور آزمون دارتد اعمال مي شود.

***ناشناس

کسانی که دیپلمشان را در دیماه می گیرند چطور باید در کنکور سراسری ثبت نام کنند؟

پاسخ از دكتر توكلي: چنانچه تا 31 شهريور 93 فارغ التحصيل شوند مي توانند در اين آزمون ثبت نام كنند.

***مهدي م

سلام من متولد23/11/1372 هستم و در کنکور 92 در کارشناسی عمران دانشگاه غیر انتفاعی قبول شده ام می خواهم در کنکور 93 شرکت کنم ولی نمی دانم در قسمت کد وضعیت نظام وظیفه کدام کد را وارد کنم..

پاسخ از دكتر توكلي: با توجه به شرايط معافيت تحصيلي بهتر است از نظام وظيفه سوال كنيد.

***ايران

سلام. خسته نباشید.
      من مخترعی هستم که اختراعم به زودی به ثبت خواهد رسید و من در حال انجام مراحلش هستم اما می خواستم بدونم وقتی تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار بگیرم آیا می تونم درصدی در کنکور بگیرم و یا تاثیری در کنکور سراسری من خواهد داشت یا نه؟من چهارم تجربی هستم.

پاسخ از دكتر توكلي: در آزمون سراسري تاثيري ندارد اما ممكن است بعدها شرايط ويژه براي پذيرش وجود داشته باشد.

elnaz

من دیپلم ریاضی دارم و فقط میخوام کنکورتجربی بدم میتونم؟

پاسخ از دكتر توكلي: بله
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      قسمت سوم

مريم

با توجه به اینکه امکان جبران نمرات امتحان نهایی وجود نداره ، اگه احیانا دانش آموزی در موقع امتحان نهایی با مشکل یا بیماری مواجه شد و نتونست نمرات خوبی بگیرد تکلیفش چیه؟ آیا باید آیندش به خاطر همین تباه بشه؟

پاسخ از توکلی:بر اساس مصوبه ي شوراي سنجش و پذيرش اين تصميم گرفته شده

زهرا

باسلام.اگر کسی سال دوم دبیرستان خود را در منطقه1گذرانده باشد و سال سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی خود رادرمنطقه 2 گذرانده باشد در سهمیه منطقه چند به حساب میاد؟

پاسخ از دكتر توكلي:سهميه ي منطقه 1 بايد باشد

مالك

سلام. شرایط سنی تربیت معلم 93؟

پاسخ از دكتر توكلي:بايد صبر كنيم دفترچه شماره 2 بيايد چراكه شرايط در آن نوشته شده

بهاره

باسلام و خسته نباشید من که معدلم 16.88است آیا تاثیر منفی دارد در کنکور؟

پاسخ از دكتر توكلي:بستگي به نتيجه ي آزمون دارد كه توصيه ميكنم حتما براي آموزن بيشتر تلاش كنيد

عماد

سلام ، بنده لیسانس از یک دانشگاه غیر انتفاعی دارم ,آیا می توانم در کنکور سراسری در رشته دیگری شرکت کنم؟

پاسخ از دكتر توكلي:نوشته شده كه دارندگان مدرك كارداني فقط ميتوانند در اين آزمون شركت كنند و كساني كه ديپلم دارند

جابر

اگر دانشجوی اخراجی کاردانی فنی باشیم با مدرک پیش دانشگاهی می توانیم در کنکور ثبت نام کنیم؟

پاسخ از دكتر توكلي:اگر ديپلم داريد ميتوانيد با مدرك پيش دانشگاهي در كنكور ثبت نام كنيد

مرتضي

با سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم تکلیف کنکور ازاد امسال چی میشه یعنی مثل سالهای قبل ازمون جداگانست یا انتخاب رشتش جداگانست؟لطفا بپرسین؟

پاسخ از دكتر توكلي:آزمون يكي است اما در انتخاب رشته ميتوانيم بعد از آزمون گزينه ي علاقه مندي به دانشگاه ها را بزنيم

زهرا

سوالم در مورد اینکه چرا فقط سال اخذ دیپلم که از سال 60 است می توانند نام نویسی کنند قبل از آن نمی توانند من سال 56 دیپلم گرفتم آیا نمی توانم در آزمون شرکت کنم؟

پاسخ از دكتر توكلي:بله ميتوانيد

منا

دانشجویان وردی 90 درحال تحصیل هستند می توانند در کنکور امسال شرکت کنند؟

پاسخ از دكتر توكلي:با انصراف قطعي از تحصيل ميتوانيد شركت كنيد

ali

سلام. دانشجویان کاردانی پیوسته فنی حرفه ای که دیپلم کار و دانش دارند و تا پایان شهریور 93 فارغ التحصیل می شوند می توانند در کنکور 93 شرکت کنند و همچنین از معافیت تحصیلی استفاده کنند؟

پاسخ از دكتر توكلي:اگر تا شهوريو 93 فارغ التحصيل شود ميتوانيد در اين آزمون شركت كنيد.
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      قسمت پنجم

***حسین از میناب

سلام . آیا خانواده های ایثارگر سهمیه دارند ؟ اگر جواب بله هست درفرم تقاضانامه ثبت نام کدام گزینه از سهمیه پذیرش را علامت بزنیم .ممنون

پاسخ از توكلي: به طور كلي ايثارگران در دفترچه سهميه دارند كه در آن تعريف شده است.

*** مريم

باسلام من در کنکور 92 شرکت کردم دانشگاه پیام نور شهر خودم قبول شدم ولی رشته مورد نظرم نبود حالا به من گفتن دیماه بدون ازمون میتونی حضور داشته باشی دردانشگاه پیامنور میخاستم ببینم صحت داره یابرم برا کنکور 93 ثبت نام کنم

پاسخ از توكلي: از فردا اول دي ميتوانيد در مرحله ي تكميل ظرفيت پيام نور شركت كنيد كه مرحله بدون آزمون و از طريق سوابق تحصيلي است.

*** ali8

می خواستم بپرسم برای ثبت نام در دانشگاه بقیه الله چه کار باید بکنم؟

پاسخ از توكلي: بايد در كنكور شركت كنيد و برابر ضوابط چنانچه متقاضي شديد بر اساس معدل براي مصاحبه طبق ضوابط عمل خواهد شد

*** عليرضا

با سلام
      من لیسانسمو در دوره روزانه دانشگاه دولتی گذرانده ام.آیا باز هم میتونم از شرایط تحصیل رایگان(دوره روزانه) استفاده کنم؟

پاسخ از توكلي: دارندگان مدرك بالاتر از كارداني طبق شرايط و ضوابط حق شركت ندارند.

*** ميلاد

آیاسهمیه بهیاران رو تمدید میکنن لطف کنید جواب بدید

پاسخ از توكلي: در حال حاضر سهميه ي بهياران در دفترجه تعريف شده

*** مالك اشتر

برای ابن که موقع انتخاب رشته بتونیم رشته های دانشگاه مالک اشتر رو انتخاب کنیم باید چیکار کنیم؟

پاسخ از توكلي: اين جز رشته‌هاي داراي شرايط خاص است كه بعد از كنكور علاقه مندي اعلام خواهد شد.

*** abass

کسی که دیپلم ریاضی دارد میتونه در کنکور تجربی شرکت کند و اگر میشه در دانشگاه ملی میتونه انتخاب رشته کرد؟

پاسخ از توكلي: بله صد در صد ميتوانيد

*** farshad1717

با سلام خدمت دکتر توکلی
      طی آخرین تصمیم تاثیر معدل مستقیم و به صورت تراز خواهد بود و گفته شده مثلا اگر میانگین معدل های داوطلبان 19 باشد معدل 18 دارای تاثیر منفی خواهد بود میخواستم بدانم میانگین معدل ها چند است و حدودا چه معدلی میانگین تراز معدلها است و آیا هر منطقه(123)دارای میانگین معدل جداست؟
      با تشکر

پاسخ از توكلي: اين ها نمرات تراز شده‌ي نهايي سال سوم دبيرستان است كه با حداكثر تاثير 25 درصد لحاظ مي‌شود.

*** ناشناس

در سال 94 كنكور داريم؟
      پاسخ از توكلي: بر اساس تصميم شوراي سنجش و پذيرش دانشجو تا 5 سال ديگر كنكور هست.

*** ابراهیم سالاری

خواهش میکنم جواب بدین

سلام من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و دی ماه همین سال از آزاد انصراف خواهم داد(دلیلش مشکل شدید مالی است) با این حساب کدام کد نظام وظیفه را بزنم؟

کد3(داشتن معافیت موقت)یا کد14(دانشجوی انصرافی)؟؟؟؟؟؟
      ایا باید تا تاریخ92/9/28 انصراف بهم؟؟؟

پاسخ از توكلي: اگر از معافيت تحصيلي براي سربازي استفاده كرديد بايد معافيت موقت را بزنيد
      .

قسمت ششم

***Arezoo

سلام من میتونم با دیپلم رشته ی انسانی کنکور ریاضی بدم؟
      بعد سوابقم چطوری محاسبه میشه؟

پاسخ از توکلی: بله می توانید و درس های اختصاصی ریاضی که برای سوابق محاسبه می شود را ندارید .

***ناشناس

سلام. آيا بعداز حذف كنكور معدل نهايى سال سوم مورد نظر است يا معدل ديپلم مورد نظر خواهد بود. باتشكر

پاسخ از توکلی: فعلا بر اساس تصمیم گیری شورای سنجش و پذیرش دانشجو تا 5 سال دیگر همچنان کنکور هست.

***راضیه

سلام خسته نباشید.میخواستم ببینم امسال تأثیر معدل چقدره؟

پاسخ از توکلی: تاثیر قطعی 25 درصد دارد

***لیلا

سلام من در بزرگسالان درس می خوانم دی ماه دیپلم می گیرم الان باید در کنکور ثبت نام کنم یا مرحله دوم؟

پاسخ از توکلی: اگر تا 31 شهریور فارغ التحصیل شوید می توانید در این آزمون شرکت کنید.

***مجید

سلام و خسته نباشید به اعضای باشگاه خبر نگاران
      آیا امسال درکنکور93 دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دانشجو میپزیرد؟
      تاچه تاریخی پذیرش یاعدم پذیرش این دانشگاه مشخص میشود؟
      چون بعضی از داوطلبان شاید فقط به خاطر این دانشگاهها درکنکور ثبتنام میکنند
      . شرایط پذیرش دانشجو در مراکز تربیت معلم چگونست؟
      با عرض پوزش لطفا جواب را به ایمیلم ارسال
      نمایید

پاسخ از توکلی: در دفترچه شماره 2 شرایط و ضوابط آمده است.

***متین

بنده کلاس سوم دبیرستان هستم می خواهم بدانم ایا سال 94 کنکور هست یا نه ؟

پاسخ از توکلی: تا سال 97 کنکور برقرار است.

***ناشناس

سلام مهلت ویرایش اطلاعات کی؟

پاسخ از توکلی: از 3 تا 6 اسفند مهلت ویرایش اطلاعات است.

ویرایش توسط 9000000000 : 09 اسفند 1392 در ساعت 23:33

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خط اخرت رو بردار
      خوب نیست...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دستت درد نکنه از موردی که بهم گوشزد کردی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من براي اقليت هاي مذهبي گزينه ي هيچ كدام رو زدم ، عوض هم نمي شه كرد !
      چي كار كنكم ؟
      لطفا سريع بگيد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا من استرس گرفتم لطفا جواب بديد
      اصلا امكان تغيير دادنش نيست

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      اقا من استرس گرفتم لطفا جواب بديد
      اصلا امكان تغيير دادنش نيست
      اینجور کارارو باید زنگ بزنی به سازمان سنجش و بپرسی و اگه نیاز بود باید بری سازمان سنجش...خیلی ذهنتو درگیر نکن...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

اینجور کارارو باید زنگ بزنی به سازمان سنجش و بپرسی و اگه نیاز بود باید بری سازمان سنجش...خیلی ذهنتو درگیر نکن...
      من خارج از كشور هستم !

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خارج از كشور هستم !
      فارسی که بلدی حرف بزنی! زنگ بزن سازمان سنجش...
      یا برو سایتش سوالتو بپرس نهایتا 2روز دیگه جواب میدن...

9. Top | #9
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      من براي اقليت هاي مذهبي گزينه ي هيچ كدام رو زدم ، عوض هم نمي شه كرد !
      چي كار كنكم ؟
      لطفا سريع بگيد
      اصلا مشکلی نیست،من خودم هم همینطوری زدم،تقریبا همه ی چیزهایی که شامل نبودم را هیچکدام زدم ولی از مشاورهای همین سایت و ...پرسیدم، گفتند مشکلی نداره،یکی از دوستام هم از سنجش پرسیده بوده که گفتند مشکلی نداره .(اگه قرار بود مشکلی پیش بیاره خود سنجش هم تاکید میکرد و هم قابل ویرایشش میکرد)ولی اگه میخواهی مطمئن بشی زنگ بزن سنجش

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      *** عليرضا

با سلام
      من لیسانسمو در دوره روزانه دانشگاه دولتی گذرانده ام.آیا باز هم میتونم از شرایط تحصیل رایگان(دوره روزانه) استفاده کنم؟

پاسخ از توكلي: دارندگان مدرك بالاتر از كارداني طبق شرايط و ضوابط حق شركت ندارند.
      -------------------
      فکر کنم این موضوع خیلی قبلا بحث شده احتمالا اگر لیسانسا ببینن میریزن اینجا برای سوال تصحیحش کن !!!!!!!!!!!!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن