X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 62
    1. Top | #46
      royan
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Love_Heart نمایش پست ها
      :yahoo (94):

خدا رو چه دیدی مگه چقده هزینیش دولتی بورسیه میکنه هان نه؟

خوب نکرد آزاد میریم بعد با هزینه خودمون بعد 10 میریم اونجا خوبه؟

اگر بازم نشد که هر چی خدا بخواد

راستی مگر امریکا بده پزشکیش

تو مدرسه ما که همه معلما از درس میزنن ما هم یکم کم کاری کنیم ببین چی میشه
      هیچ بورسی در کار نیست برا پزشکی صرفا loan هست که اونم برای سیتیزن هاست.

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avernus نمایش پست ها
      من آمریکا نیستم ولی فک کنم همه میدونن که هزینه تحصیل توی آمریکا خیلی زیاده..شما فک کنم اطلاعاتتون خیلی کمه..بهتره یکم سرچ کنید تا متوجه بشید اوضاع چجوریه..بعدش فکره بورسیه رشته پزشکی رو از سرتون بیرون کنید همچین کاری نمیکنن و تحصیل رایگان برای اتباع خارجی ممنوعه و اون دولتی برای خودشونه..وقتی هند پزشکیش بالای 300 میلیون میشه..خوده آزاد و بین الملل ایران زیاد میشه چه انتظاری از آمریکا دارید؟!!!تا اونجا که من اطلاع دارم به هیچ عنوان همون ابتدا اجازه رفتن به دانشگاه رو نمیدن و حتما باید 2 سال کالج رو برید و درسای کالج رو پاس کنید..تازه اگه بتونید ویزا بگیرید.....که خوده ویزا گرفتنش خیلی دردسر داره...سربازی هم که جای خودش...اینا حقیقته باید قبول کرد وگرنه چی گیره من میاد مگه؟!!میتونید سرچ کنید به حرفای من می رسید.. موفق باشید

سلام مجدد

یعنی دولتی بورس نمیکنه

شاید حق با شما باشه اطلاعاتم کمه!

درسای کالج منظورتون همون دوره دبیرستان خودمونه دیگه نه؟

راستی 800 میلیون رو که یه جا نمیگیرن

سالی مثلا فوقش بشه 100میلیون تازه اگز بشه

ولی اگر درست خوب باشه یکی دوتا مقاله خوب ارائه بدی مطمئن باش رو هوا میزننت

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط royan نمایش پست ها
      هیچ بورسی در کار نیست برا پزشکی صرفا loan هست که اونم برای سیتیزن هاست.

چییییییییی

یعنی بورسیه نداره دانشگاه دولتی برای پزشکی

یعنی تا آخر باید تو همون جا بخونیم

یااابافضل

آدم یکاریش میکنه خدا بزرگه

13

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط love_heart نمایش پست ها
      سلام مجدد

یعنی دولتی بورس نمیکنه

شاید حق با شما باشه اطلاعاتم کمه!

درسای کالج منظورتون همون دوره دبیرستان خودمونه دیگه نه؟

راستی 800 میلیون رو که یه جا نمیگیرن

سالی مثلا فوقش بشه 100میلیون تازه اگز بشه

ولی اگر درست خوب باشه یکی دوتا مقاله خوب ارائه بدی مطمئن باش رو هوا میزننت
      منظور از کالج درسای پیش نیاز رفتن به رشته پزشکی خودشونه که جتما باید پاس کرد،مدرک دبیرستان ما رو قبول ندارن،اونجا پزشکی زودتر از ایران تموم میشه فرق داره...مقاله رو نمیدونم منظورتون چیه؟مقاله isi اگه منظورتونه این مقاله کسی میتونه بده بهشون تا اونجا که من میدونم مثلا یک نفر که کارشناسی رشته مکانیک رو داره با استاد صحبت میکنه در مورده یه موضوعی تحقیق میکنه و یه مقاله رو مینویسه ویرایش میکنه و به زبون انگلیسی هم ترجمه میکنه که بعدش باید این مقاله رو قبول کنن بعدش ثبت بشه اون موقع میشه گفت مقاله رو میشه توی رزومه ثبت کرد...ولی کسی که تازه میخواد پزشکی بخونه چه مقاله ای رو میتونه ارائه بده؟برای پزشکی اغلب کسایی رو که میشناسم کشورای دیگه ای رو برای پزشکی انتخاب میکنن...آمریکا شرایطش سخته...

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چییییییییی

یعنی بورسیه نداره دانشگاه دولتی برای پزشکی

یعنی تا آخر باید تو همون جا بخونیم

یااابافضل

آدم یکاریش میکنه خدا بزرگه
      عزیزم تحصیل در دانشگاه های دولتی(رایگان) رشته پزشکی آمریکا برای اتباع خارجی ممنوعه!!خدا بزرگ که هست ولی قانونو که نمیشه دور زد اونم آمریکا
      یه چیزه دیگه حتما باید مدرک تافل داشته باشی با نمره ایی که اونا مد نظرشونه...برای رشته های مهندسی که میدونم 2 تا امتحانه دیگه هم دارن به اسمه gre و gmat ،اینو نمیدونم برای رشته پزشکی چجوریه!!

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بخاطر بسپارید که هر چهار سال در تحصیلات پزشکی هزینه های قابل توجه ای در بر دارد. برای سال 2012-2013 میانگین شهریه سالانه حدود $ 48,046 بود، و برای چهار سال مبلغ کل $ 225,700 بود. برای تحصیلات پزشکی کمک هزینه تحصیلی در دسترس نیست.
      این تا مدرک کارشناسی هستش(پزشکی آمریکا اینحوریه)
      منبع:EducationUSA Iran Newsletter | تحصیلات در رشته پزشکی

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم تحصیل در دانشگاه های دولتی(رایگان) رشته پزشکی آمریکا برای اتباع خارجی ممنوعه!!خدا بزرگ که هست ولی قانونو که نمیشه دور زد اونم آمریکا
      یه چیزه دیگه حتما باید مدرک تافل داشته باشی با نمره ایی که اونا مد نظرشونه...برای رشته های مهندسی که میدونم 2 تا امتحانه دیگه هم دارن به اسمه gre و gmat ،اینو نمیدونم برای رشته پزشکی چجوریه!!
      دانشگاه های پولیشم مثل دولتیش خوبن یا نه؟

ولی بعید میدونم برای اتباع خارجی ممنوع باشه ها

آخه من اونجور که بهم میگفتن اکثر داشجوهای دانشگاه های امریکا از آسیای شرقی و ... هستن

13

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منظور از کالج درسای پیش نیاز رفتن به رشته پزشکی خودشونه که جتما باید پاس کرد،مدرک دبیرستان ما رو قبول ندارن،اونجا پزشکی زودتر از ایران تموم میشه فرق داره...مقاله رو نمیدونم منظورتون چیه؟مقاله isi اگه منظورتونه این مقاله کسی میتونه بده بهشون تا اونجا که من میدونم مثلا یک نفر که کارشناسی رشته مکانیک رو داره با استاد صحبت میکنه در مورده یه موضوعی تحقیق میکنه و یه مقاله رو مینویسه ویرایش میکنه و به زبون انگلیسی هم ترجمه میکنه که بعدش باید این مقاله رو قبول کنن بعدش ثبت بشه اون موقع میشه گفت مقاله رو میشه توی رزومه ثبت کرد...ولی کسی که تازه میخواد پزشکی بخونه چه مقاله ای رو میتونه ارائه بده؟برای پزشکی اغلب کسایی رو که میشناسم کشورای دیگه ای رو برای پزشکی انتخاب میکنن...آمریکا شرایطش سخته...

دمشون گرم که قبول ندارن حق دارن دیگه بابا چرت وپرت یاد میدن مدرسه بعد میگن برو حفظ کن بیا امتحان بده نمیگن برو یاد بگیر اصلا معنی ومفهومش چیه

چند ساله تموم میشه پزشکیش عمومی

در مورد بیاقی مطالب حق با شماست

13

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دانشگاه های پولیشم مثل دولتیش خوبن یا نه؟

ولی بعید میدونم برای اتباع خارجی ممنوع باشه ها

آخه من اونجور که بهم میگفتن اکثر داشجوهای دانشگاه های امریکا از آسیای شرقی و ... هستن
      شما یه سرچ در مورد کشور های دیگه هم کن..معلومه که آمریکا عالیه...
      اینم بخون:
      توجه داشته باشید که دانشگاههای پزشکی دولتی معمولاً دانشجویان را از ایالت و یا منطقه خود ثبت نام می کنند، بنابراین آمادگی داشته باشید که به دانشگاههای پزشکی خصوصی تقاضا ارسال کنید.

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما یه سرچ در مورد کشور های دیگه هم کن..معلومه که آمریکا عالیه...
      اینم بخون:
      توجه داشته باشید که دانشگاههای پزشکی دولتی معمولاً دانشجویان را از ایالت و یا منطقه خود ثبت نام می کنند، بنابراین آمادگی داشته باشید که به دانشگاههای پزشکی خصوصی تقاضا ارسال کنید.

پس آزمون mcat چیه ؟

13

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس آزمون mcat چیه ؟
      بحث ما این بود که بشه مستقیم پزشکی خوند توی دانشگاه دولتی که این ممنوعه..
      آها این همون آزمونی هستش که من گفتم نمیدونم اسمش چیه...یه چیزی تو مایه های کنکوره که باید منابع خارجی خودشون رو بخونی و قبول بشی!!
      اینو بخون:
      بعد از گرفتن مدرک کارشناسی(همون هزینه هایی که من گفتم) مرتبط با پزشکی باید پس از آن امتحان بسیار سخت MCAT را پاس کرده و در انتها وارد دانشگاه پزشکی می شوند.پس از چهار سال تحصیل پزشکی و گذراندن یک و نیم سال دوره بیمارستانی به این افراد مدرک MD داده می شود.medical doctor که با این مدرک امکان طبابت نیست.چراکه دوره اینترنشیپ ندارند و از دانشکده پزشکی خارج می شوند.

اینا همه اطلاعاتی بود که من میدونستم دیگه چیزی نمیدونم...
      ولی قطعا هزینه از 1 میلیارد بالاتر میره..هزینه زندگی هم هستش با دلار 3هزارتومن...امیدوارم اول تحقیق کنی بعد تصمیم بگیری..کشورای خوبه دیگه ای هستن که هزینه خیلی کمتره و خوب هم هستن...امیدوارم موفق باشی

ویرایش توسط avernus : 10 اسفند 1392 در ساعت 22:35

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بحث ما این بود که بشه مستقیم پزشکی خوند توی دانشگاه دولتی که این ممنوعه..
      آها این همون آزمونی هستش که من گفتم نمیدونم اسمش چیه...یه چیزی تو مایه های کنکوره که باید منابع خارجی خودشون رو بخونی و قبول بشی!!
      اینو بخون:
      بعد از گرفتن مدرک کارشناسی(همون هزینه هایی که من گفتم) مرتبط با پزشکی باید پس از آن امتحان بسیار سخت MCAT را پاس کرده و در انتها وارد دانشگاه پزشکی می شوند.پس از چهار سال تحصیل پزشکی و گذراندن یک و نیم سال دوره بیمارستانی به این افراد مدرک MD داده می شود.medical doctor که با این مدرک امکان طبابت نیست.چراکه دوره اینترنشیپ ندارند و از دانشکده پزشکی خارج می شوند.

اینا همه اطلاعاتی بود که من میدونستم دیگه چیزی نمیدونم...
      ولی قطعا هزینه از 1 میلیارد بالاتر میره..هزینه زندگی هم هستش با دلار 3هزارتومن...امیدوارم اول تحقیق کنی بعد تصمیم بگیری..کشورای خوبه دیگه ای هستن که هزینه خیلی کمتره و خوب هم هستن...امیدوارم موفق باشی
      آهان به یه نقطه نظر رسیدیم که پس میشه دانشگاه دولتیهمپزشکی امریکا درس خوند(اتباع خارجی)

بهشرطی که کارشناسی بخونیم اولا که قبلش باید کالج دوسالشو بخونی

بعد امتحان ام کت میدی که صد برابر کنکور میگن سخته

انو اصلا نفهمیدم
      اینا
      اینو بخون:
      چرا نمیشه طبابت کرد؟

بعد راستی اگر دانشگاه دولتی امریکا پزشکیقبول شدی بازم باید 800 میلیون رو بپردازی یا کاهش پیدا میکنه

اخه میگن دانشگاه خصوصیاش این هزینه رو میگیرن دولتی هم میگیرن

ولی خوبیش اینه که اگر پزشکی بخونی اونجا اونقدر پول در میاری برای 10 نسل بعدت نه؟

میگن اصلا مدرک مارو قبول ندارن جتی اگر علوم پایه رو تموم کنی بازم باید مراحل امریکا تبعیت کنی

حالا فرق خصوصی با دانشگاه دولتی امریکا رشته پزشکی فقط از نظر هزینس یا ...

13

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آهان به یه نقطه نظر رسیدیم که پس میشه دانشگاه دولتیهمپزشکی امریکا درس خوند(اتباع خارجی)

انو اصلا نفهمیدم
      اینا
      اینو بخون:
      چرا نمیشه طبابت کرد؟

بعد راستی اگر دانشگاه دولتی امریکا پزشکیقبول شدی بازم باید 800 میلیون رو بپردازی یا کاهش پیدا میکنه

ولی خوبیش اینه که اگر پزشکی بخونی اونجا اونقدر پول در میاری برای 10 نسل بعدت نه؟

میگن اصلا مدرک مارو قبول ندارن جتی اگر علوم پایه رو تموم کنی بازم باید مراحل امریکا تبعیت کنی

آغا الان رفتی آمریکا .... پزشکی شم گرفتی و اصن شدی دکتر علی سمیعی !

آخرش چی ؟!

اگه به پزشکی علاقه داری بشین همینجا زورت بزن !

اگه پولش داری برو مالزی هم lvl دانشگاه خوبی داره هم طبیعت و .... !

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انو اصلا نفهمیدم
      اینا
      اینو بخون:
      چرا نمیشه طبابت کرد؟

سلام به نقطه نظری نرسیدیم من گفتم که بخوای مستقیم بشینی پزشکی ممنوعه برای اتباع خارجی که این صد در صد درسته!!!بخوای کارشناسی رشته مرتبط با پزشکی رو بگیری خدا میدونه چقدر هزینه زندگی و دانشگاهت بشه که من گفتم توی پست های قبلی...بهتره از یکی بپرسی که اطلاعاتش بهتر باشه..تا اونجا که من میدونم کسی برای پزشکی با این شرایط آمریکا نمیره!!!

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن