سلام مجدد
یعنی دولتی بورس نمیکنه
شاید حق با شما باشه اطلاعاتم کمه!
درسای کالج منظورتون همون دوره دبیرستان خودمونه دیگه نه؟
راستی 800 میلیون رو که یه جا نمیگیرن
سالی مثلا فوقش بشه 100میلیون تازه اگز بشه
ولی اگر درست خوب باشه یکی دوتا مقاله خوب ارائه بدی مطمئن باش رو هوا میزننت![]()
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13
13
منظور از کالج درسای پیش نیاز رفتن به رشته پزشکی خودشونه که جتما باید پاس کرد،مدرک دبیرستان ما رو قبول ندارن،اونجا پزشکی زودتر از ایران تموم میشه فرق داره...مقاله رو نمیدونم منظورتون چیه؟مقاله isi اگه منظورتونه این مقاله کسی میتونه بده بهشون تا اونجا که من میدونم مثلا یک نفر که کارشناسی رشته مکانیک رو داره با استاد صحبت میکنه در مورده یه موضوعی تحقیق میکنه و یه مقاله رو مینویسه ویرایش میکنه و به زبون انگلیسی هم ترجمه میکنه که بعدش باید این مقاله رو قبول کنن بعدش ثبت بشه اون موقع میشه گفت مقاله رو میشه توی رزومه ثبت کرد...ولی کسی که تازه میخواد پزشکی بخونه چه مقاله ای رو میتونه ارائه بده؟برای پزشکی اغلب کسایی رو که میشناسم کشورای دیگه ای رو برای پزشکی انتخاب میکنن...آمریکا شرایطش سخته...
عزیزم تحصیل در دانشگاه های دولتی(رایگان) رشته پزشکی آمریکا برای اتباع خارجی ممنوعه!!خدا بزرگ که هست ولی قانونو که نمیشه دور زد اونم آمریکا![]()
یه چیزه دیگه حتما باید مدرک تافل داشته باشی با نمره ایی که اونا مد نظرشونه...برای رشته های مهندسی که میدونم 2 تا امتحانه دیگه هم دارن به اسمه gre و gmat ،اینو نمیدونم برای رشته پزشکی چجوریه!!
بخاطر بسپارید که هر چهار سال در تحصیلات پزشکی هزینه های قابل توجه ای در بر دارد. برای سال 2012-2013 میانگین شهریه سالانه حدود $ 48,046 بود، و برای چهار سال مبلغ کل $ 225,700 بود. برای تحصیلات پزشکی کمک هزینه تحصیلی در دسترس نیست.
این تا مدرک کارشناسی هستش(پزشکی آمریکا اینحوریه)
منبع:EducationUSA Iran Newsletter | تحصیلات در رشته پزشکی
13
13
بحث ما این بود که بشه مستقیم پزشکی خوند توی دانشگاه دولتی که این ممنوعه..
آها این همون آزمونی هستش که من گفتم نمیدونم اسمش چیه...یه چیزی تو مایه های کنکوره که باید منابع خارجی خودشون رو بخونی و قبول بشی!!
اینو بخون:
بعد از گرفتن مدرک کارشناسی(همون هزینه هایی که من گفتم) مرتبط با پزشکی باید پس از آن امتحان بسیار سخت MCAT را پاس کرده و در انتها وارد دانشگاه پزشکی می شوند.پس از چهار سال تحصیل پزشکی و گذراندن یک و نیم سال دوره بیمارستانی به این افراد مدرک MD داده می شود.medical doctor که با این مدرک امکان طبابت نیست.چراکه دوره اینترنشیپ ندارند و از دانشکده پزشکی خارج می شوند.
اینا همه اطلاعاتی بود که من میدونستم دیگه چیزی نمیدونم...
ولی قطعا هزینه از 1 میلیارد بالاتر میره..هزینه زندگی هم هستش با دلار 3هزارتومن...امیدوارم اول تحقیق کنی بعد تصمیم بگیری..کشورای خوبه دیگه ای هستن که هزینه خیلی کمتره و خوب هم هستن...امیدوارم موفق باشی
ویرایش توسط avernus : 10 اسفند 1392 در ساعت 22:35
آهان به یه نقطه نظر رسیدیم که پس میشه دانشگاه دولتیهمپزشکی امریکا درس خوند(اتباع خارجی)
بهشرطی که کارشناسی بخونیم اولا که قبلش باید کالج دوسالشو بخونی
بعد امتحان ام کت میدی که صد برابر کنکور میگن سخته
انو اصلا نفهمیدم
اینااینو بخون:بعد از گرفتن مدرک کارشناسی(همون هزینه هایی که من گفتم) مرتبط با پزشکی باید پس از آن امتحان بسیار سخت MCAT را پاس کرده و در انتها وارد دانشگاه پزشکی می شوند.پس از چهار سال تحصیل پزشکی و گذراندن یک و نیم سال دوره بیمارستانی به این افراد مدرک MD داده می شود.medical doctor که با این مدرک امکان طبابت نیست.چراکه دوره اینترنشیپ ندارند و از دانشکده پزشکی خارج می شوند.
چرا نمیشه طبابت کرد؟
بعد راستی اگر دانشگاه دولتی امریکا پزشکیقبول شدی بازم باید 800 میلیون رو بپردازی یا کاهش پیدا میکنه
اخه میگن دانشگاه خصوصیاش این هزینه رو میگیرن دولتی هم میگیرن
ولی خوبیش اینه که اگر پزشکی بخونی اونجا اونقدر پول در میاری برای 10 نسل بعدت نه؟
میگن اصلا مدرک مارو قبول ندارن جتی اگر علوم پایه رو تموم کنی بازم باید مراحل امریکا تبعیت کنی
حالا فرق خصوصی با دانشگاه دولتی امریکا رشته پزشکی فقط از نظر هزینس یا ...
13
سلام به نقطه نظری نرسیدیم من گفتم که بخوای مستقیم بشینی پزشکی ممنوعه برای اتباع خارجی که این صد در صد درسته!!!بخوای کارشناسی رشته مرتبط با پزشکی رو بگیری خدا میدونه چقدر هزینه زندگی و دانشگاهت بشه که من گفتم توی پست های قبلی...بهتره از یکی بپرسی که اطلاعاتش بهتر باشه..تا اونجا که من میدونم کسی برای پزشکی با این شرایط آمریکا نمیره!!!
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)