خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

ادبیات 50 درصد

سلام خسته نباشید من تا حالا اصلا ادبیات چیزی نخوندم می خواهم یک ماهه این درسو تموم کنم البته برای درصد 40 - 50 برای همین از شما در خواستی دارم از پنج تیپ سوالاتی که در ادبیات مطرح میشود چند تا موضوع که راحت میشه زد به همراه منبع مناسب بهم معرفی کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

اگر به ادبیات و شعر علاقمندی و به طور کلی درک ادبیه بالایی داری روی مباحثی مثل قرابت معنایی (منبع مناسب: دریافت) و آرایه (منبع مناسب: الگو) وقت بگذار

اگر هم نه از اونایی هستی که اصولا ادبیات رو نمیفهمن روی مباحثی دیگه مثله تاریخ ادبیات (منبع مناسب: فار) و املا و لغت (منبع مناسب: دریافت) و حتی زبان فارسی سرمایه گذاری کن

البته اگر جزء دسته ی اول هستی به هیچ وجه منظورم این نیست که از تست هایه تاریخ ادبیات و لغت بگذری

و یه نکته ی دیگه هم بگم دیدم گاها توصیه میشه برای لغت از کتاب الگو استفاده کنی که به نظر من به هیچ وجه همچین کاری نکن (اگر تست هایه کنکور امسال رو ببینی میبینی که به هیچ عنوان نیازی به حفظ این همه لغت نیست)
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام براي قرابت هامون سبطی کافیه؟همه قرابت های کتاب را داره؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      بنظرم يه همايش دريافت بخر

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      آقا اميرحسين خان شكوهي رو تگ كردم . ايشون بهترين راهنما ميتونن باشن.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با توجه به زمانی که داری به نظرم از 2 جلد همایش مفاهیم رایج قرابت و درسنامه آرایه رو کار کن و بعد از اون از هز کتاب تستی که داری واسه این دو مبحث تست خیز تس بزن

واسه لغت و املا هم منبع خوب و جمع جور لقمه مهروماه خیلی خوبه و میشه جمش کرد چون همایش ها پوشش ندادنه این قسمت رو
      واسه زبان فارسی هم اگه دوست داشتی میتونی همون درسنامه های جمع جور همایش رو مطالعه کنی
      واسه تاریخ ادبیات هم همون تاریخ ادبیت ها و اعلام آخر کتاب های درسی رو مطالعه کن و بعدش هم همون نکته های پنهان تاریخ ادبیات ور از همایش بخون
      ((این جمع و جور ترین راهکار واسه یه درصد معقوله ولی بدون همه چیز به خودت و زحمتت برمی گرده))

فعلن ...!!!

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظرمن لغت های آخر کتاب رو برای تست های لغت بخونید کافیه.سال گذشته یکی از دوستانم تمام تست های کنکورو بررسی کردو گفت هیچ تستی نیست که برای جواب دادنش به لغات بی ستاره نیاز باشه
      حتی میگفت توی سوالات شمارشی که میگن چندتا از این لغات غلطه تمام لغات اشتباه از لغات ستاره دار بوده وخودشم تست های لغت رو کاملا درست جواب داده.(البته الان که داریم آزمون میدیم میتونیم از روی لغت الگو کامل بخونیم ضرر که نداره وقت گیرم نیست)

املا هم با یه بررسی که خودم کردم دیدم لغات تکراری زیادی توی این سال ها مطرح شده.
      به نظرم برای املا از نشر الگو یا ادبیات موضوعی گاج استفاده کنید تا بتونید درس به درس یا سال به سال کار کنید.
      نشر دریافت برای کسی هست که لغات واملاهای هر3 سال رو حداقل یه بار خونده وحالا میخواد دوره کنه چون نه درس به درس هست ونه سال به سال(به ترتیب حروف الفبا هست)

تاریخ ادبیات هم اعلام آخرکتاب وتوضیحات کتاب درسی کافی هست.در ضمن حواستون به سرفصل هاهم باشه مثلا باید بدونید یه اثر مربوط به ادبیات غنایی هست یا حماسی ویا..........(خلاصه نویسی تاریخ ادبیت به شدت جواب میده)

برای آرایه به نظر من از الان هفته ای 3روز وروزی15 دقیقه تا نیم ساعت واسش وقت بزارید وجلو برید توی چندماه آینده اثر این روش رو خواهید دید.

درمورد زبان فارسی هم با همین آزمون هاپیش برید وسعی کنید کمتر سمت کتاب برید وبیشتر تست بزنید تا اینکه درسنامه بخونید

واما قرابت.
      قرابت همونطور که دوستان گفتن درک ادبی لازم داره ومن خودم این درک ادبی رو با زدن تعداد زیادی تست(همون 2یا3 روز در هفته) بدست آوردم.
      اولین چیز در مورد قرابت اینه که ازش نترسید وبه سمتش برید
      لازم نیست درسنامه خاصی رو مطالعه کنید فقط باید تست بزنید تا دستتون بیاد چطور یه بیت رو معناکنید واز حذف گزینه به جواب برسید.

واما منابع(چون منابع متنوع هستند من برای هر مبحث چندتا گزینه میدم انتخاب باشماست):

1.همایش دریافت جلد2(اگه تهیش کردید ازدرسنامه قرابتش استفاده کنید و از یه کتاب دیگه تست بزنید)
      اگه این کتاب رو گرفتید دیگه لازم نیست کتاب دیگه ای واسه تاریخ ادبیات بگیرید(ولی خودتون باید از تاریخ ادبیات خلاصه بدارید تا به عنوان یه منبع ازش استفاده کنید) و قرابت میتونید از الگو استفاده کنید(هامون سبطی حجمش زیاده وتو این وقت کم به نظرم معقول نیست که از اول شروع کنید به خوندن)

2.زبان فارسی نشر الگو(این کتاب رو همراه با آزمون ها بخونید وکارکنید وهمین کتاب برای ج دادن به 5سوال زبان فارسی کفایت میکنه)

3.برای آرایه 2راه هست. یکی اینکه جلداول همایش رو بگیرید واز روی اون درسنامشو بخونید واز نشر الگو تست بزنید یا اینکه از موضوعی گاج استفاده کنید که پایین توضیح میدم)

4.واما ادبیات موضوعی گاج(راستش من 2نفر بادرصدهای بالای 90 میشناسم که از این کتاب استفاده کردن نمیدونم حکمتش چیه!)
      اول از همه باید بگم که این کتاب تمام مباحث رو پوشش داده و اگه این کتاب رو با پاسخش تهیه کنید از خرید اکثر منابع بی نیاز میشد به غیراز یکی 2جا که عرض میکنم.
      قرابت که کاملا پوشش میده تست هارو ونیازی به الگو وهامون سبطی دیگه نیست وهمایش رو فقط برای اضافه کاری میتونید بگیریدو کارکنید.

ارایه ادبی:درسنامه با مثال داره وبه همراه تعداد زیادی تست که باز از خرید همایش والگو بی نیاز میشید.

لغت واملاوتاریخ ادبیان: سال به سال هست یعنی دوم سوم وپیش وترکیب این چندسال باهم دیگه منتها درسنامه نداره وباید خودتون از روی کتاب بخونید یا از منابع دیگه استفاده کنید که بازم میگم خلاصه ای که خودتون مینویسید از همه منابع با ارزش ترهست.

زبان فارسی هم درسنامه نداره وبه نظرم از 5بحث الگو استفاده کنید بهتر هست.

دوست عزیز ببخشید که یه مقدار طولانی شد چون گفتید تازه شروع کردید گفتم مفصل توضیح بدم.
      در مورد اون بحثی که گفتید تو یک ماه میخوام ببندم خواستم بگم که همچین کاری اشتباه هست وشما باید همه درارو باهم تا کنکور متعادل بیارید جلو.
      تنها کاری که معقول هست اینه که این 1ماهه اول از بین عمومی ها وقت بیشتری روی ادبیات بزارید اما بقیه رو هم بخونید
      ویه نکته دیگه:شما باید همه مباحث رو بخونید چون معلوم نیست کنکور کدوم مبحث رو سخت میده ممکنه مبحثی که شما کار نکردید سوال آسون بیاد(مثل سراسری 92 تجربی که تکواژش خیلی آسون بود ولی خیلیا نزدن)ویا ممکنه یه مبحث آسون که شما روش وقت گذاشتید رو سخت بدن واون موقع شما ضرر میکنید.
      انتخاب با خودتونه و اینها هم نظرات وپیشنهادات من بودن

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      راستی در مورد زبان فارسی میتونی از جلد2 همایش درسنامه رو بخونی و از موضوعی گاج تست بزنید(در این صورت الگو دیگه لازم نیست ولی من با الگو جلومیرم)

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      همایش نشر دریافت ادبیاتش چطوره؟ طولانیه؟ لطفا یه توضیحی بدید ممنون

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      از همه ی دوستان متشکرم )ببخشید چون با موبایل هست نمی تونم تشکر از پست کنم (یک سوال دیگه داشتم که همون بالا سومین ارسال پرسیدم اگه کسی میدونه جواب بدهو اینکه گاج موضوعی هم دارم از نظر پول زیاد مشکلی ندارم اگر منبع خوب تری هم میشناسید معرفی کنیدبازم ممنونم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو این زمان همایش دریافت ادبیات و یا جمع بندی (سیب) مهر و ماه رو بگیرین و سعی کنید توی دو هفته کتاب رو حداقل دو دور بخونید و بلافاصله برین سراغ تست های سراسری همه ی رشته های چند سال اخیر؛ دقت کنید که در این زمان فقط و فقط سراسری بزنید. ان شاالله تا عید میتونید درصدتون رو به 60 یا حتی بیشتر هم برسونید. و تا روز کنکور میتونید کلی تست بزنید و تسلط خودتون رو با حل تست های بیشتر خیلی بالا ببرین.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeHrAn1374 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید من تا حالا اصلا ادبیات چیزی نخوندم می خواهم یک ماهه این درسو تموم کنم البته برای درصد 40 - 50 برای همین از شما در خواستی دارم از پنج تیپ سوالاتی که در ادبیات مطرح میشود چند تا موضوع که راحت میشه زد به همراه منبع مناسب بهم معرفی کنید
      ادبیات باید چند دور دوره بشه یه ماهه تمومش کنی تا کنکور فراموشت میشه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط | DEXTER | نمایش پست ها
      تو این زمان همایش دریافت ادبیات و یا جمع بندی (سیب) مهر و ماه رو بگیرین و سعی کنید توی دو هفته کتاب رو حداقل دو دور بخونید و بلافاصله برین سراغ تست های سراسری همه ی رشته های چند سال اخیر؛ دقت کنید که در این زمان فقط و فقط سراسری بزنید. ان شاالله تا عید میتونید درصدتون رو به 60 یا حتی بیشتر هم برسونید. و تا روز کنکور میتونید کلی تست بزنید و تسلط خودتون رو با حل تست های بیشتر خیلی بالا ببرین.
      روزی چند صفحه باید از کتاب آخر مهروماه بخونیم تا 2 هفته ای تموم بشه؟؟؟؟

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      روزی چند صفحه باید از کتاب آخر مهروماه بخونیم تا 2 هفته ای تموم بشه؟؟؟؟
      اگه آزمون های جامعش رو بذاریم کنار با روزی 10 برگ (20صفحه) میشه خیلی راحت تو دو هفته تمومش کرد.میگم 20 صفحه ولی انقدر ابعاد برگ ها و کتاب کمه که زودتر هم تموم میشه. البته تموم کردن کتاب که ملاک نیست ولی به هر حال آدم به تسلط نسبی میرسه و اعتماد به نفس میگیره. بعد از تموم شدنش میشه رفت سراغ آزمون های جامعش و تست های سراسری.
      و البته مرور مداوم در روز های آتی...

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان انقد عجله واسه چیه؟
      اگه میشد ادبیات(سخت ترین درس عمومی) رو تو 2-3 هفته جمع وجورش کرد که دیگه نمیخواست اصلا درس خوند!
      اروم اروم بیاید جلو.کسی که تا الان چیزی نخونده چرا انقد عجله هست برای تموم کردنش تو کمتر از 1ماه!

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن