غ
غ
ص
غ
بعله!!!
نع!!!
(((جواب تست3)))
خب
قسمتی از لوله ی گوارش که فقط جذب داره روده ی بزرگه
الف:::غلطه چون تجزیه میشن ولی جذب نمیشه و مورد استفاده ی انسان قرار نمیگیره
ب::::غلطه به قیدا توجه بنموییییید() کتاب گفته بخشی از گاز ها رو
ج::::غلطه خیلی ام دارن هم ترشح موکوز هم کمی پتاسیم
د:::::درسته دیگه-----چون جذب آب و املاح داریم آب که اسمز هست املاح هم جزء مواد معدنی ان که یا با انتقال فعال جذب میشن یا انتشار
2)و طبق تعریف گوارش داریم که باید سلول های بتونند از منومرهای تولبد شده در گوارش پلیمر مورد نیازشونو درست کنن ولی گلوکز تولید شده جذب سلول های انسان نمیشه که بخوان باهاش پلیمر مورد نیازشونو بسازن پس این با تعریف گوارش در انسان تناقض داره
اینم جمله کتاب ص55 زیست دوم
پس اون گوارش واسه انسان محسوب نمیشه
ویرایش توسط NaKayama : 07 اسفند 1392 در ساعت 10:40
a)دقیق نمیدونم ولی فک کنم غلط باشه چون داخل انعکاس اول زبان کوچک به سمت بالا میره اره؟؟؟نمیدونم
b)درسته
c)مصرف میشه پس غلطه
d)مایع نمکی بدون انزیم ترشح میکنه پس غلطه
e)برخی میشه نه بسیاری پس غلطه
فک کنم گزینه 4 بشه
چه زیباست
اگر حاجت دلت..
با حکمت خدایت...
یکی باشد
با احترام کامل به نظرت ولی معیار کتاب درسیه...و نه تنها تو کتاب درسی چیزی به اسم پروتئین برون ریز نداریم تو هیچ متن علمی معتبری هم پروتئین برون ریز نوشته نشده اصلا...یه چک بکن کمپل یا اینترنتو...
بالاخره اینجا میخوایم اشکالات همو برطرف کنیم, حالا اشکال یا از منه یا از شما, در مورد تست 3 گفتی فقط جذب...اما ترشح و جذب و گوارش شیمیایی داریم همونطور که دوستمون گفت...گوارش یه فرآینده جذب فرآیندی جداست...گوارش یعنی پلی مر به مونومر جذب یعنی مونومر وارد خون میشه, به خاطر همینه در مورد جانداران دارای گوارش درون سلولی جذب مطرح نکرده فقط گفته گوارش..
اوهوم
نه خب منم الان اشتباه کردم)خو منم دانش آموزم الآن قبول
بعله قبول کردم
ولی دیگه گوارش رو که شما میگید قبول ندارم ترشح و جذب فقط)
توی کتاب هم واسه پروتئین ها نگفته برون سلولی یا درون سلولی
واسه آنزیما گفته
به هر حال منبعم واسه طرح اون جمله کتاب همایش بود![]()
جواب تست زیبای 4!:
a-من که اطلاعی ندارم ولی محض احتیاط درسته!
b-این که فک میکنم غلطه!چون رنگ های صفرای به وسیله ی انزیم های گوارشی تجزیه میشن!البته بخشیشون!
c-شدیدا غلطه!گرما تولید می شود نه ATP!!
d-غلطه!!ترشح آنزیم ندارن!خودشونو فدا میکنن تا آنزیماشون رها شه!
e-غلطه! برخی!بعضی!بخشی!یه کمی!کمی تا قسمتی!
به امید خدا 4 تاش غلطه!
a: درسته چون استفراغ با یک دم عمیق شروع میشه و...
b: میشه گفت درسته! چون کتاب گفته بیلی روبین به وسیله ی ماکروفاژ ساخته میشه و اسمی از بیلی وردین نیاورده
c: هیدرولیز صورت میگیره که تو هیدرولیز تا جایی که میدونم خبری از ATP نیست و فک کنم انرژیش گرماست، پس اشتباست
d: بستگی داره قضیه رو چطوری ببینیم! من میگم اشتباه چون وقتی آنزیم ها از سلول ها آزاد میشن این سلولها از دیواره کنده شدن و میوفتن تو محتویات روده و احتمالا دیوارشون تجزیه میشه و آنزیم ها آزاد میشن پس نمیشه گفت ترشح!
e: اشتباه
سه تا پس گزینه ی ج
دیشب جواب گذاشتم ولی چون وضعیت نتم خراب بود نمیدونم جوابم ...
بحر حال!
- فکر کنم انقباض دیافراگرام با بین دنده ی هم زمان باشه!!غ
- اگه منظورتون اینه ک از هموگلوبین گلبولهای قرمز ک تجزیه میشن درسته!
- یادم نیس!
- درسته!!
- غلطه! کلمهی "بسیاری" گزینه رو غلط کرده اگه اشتباه نکنم
ب امید موفقیت دوستان و خودم
یـــــــا حـــــــق
a-درست--استفراغ با یک دم عمیق شروع میشود که تو کتاب اولویتی روی انقباض دیافراگم یا بین دنده ای نداده...
b-غلط--مواد رنگی صفرا حاصل تجزیه هموگلوبین گلبولهای قرمز توسط ماکروفاژهاست...
c-؟--تو کتاب گفته هیدرولیز(فرآیند اصلی در گوارش)انرژی زا است, و گفته رایجترین شکل انرژی در سلول ATP است, ولی تو فصل 8 پیش اساسا توضیح داده منظور از تولید ATP یعنی تنفس...پس میتونیم بگیم تو لوله گوارش تولید انرژی داریم اما تولید ATP نداریم...
d-غلط--سلولهای دیواره روده باریک تولید آنزیم دارند اما ترشح نمیکنن...یعنی کنده میشن بعد سلول تخریب میشه آنزیمای توش آزاد میشن...
e-غلط--برخی از مواد دارویی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)