پارت 3
21- 1-واقعا احتیاجی به گرفتن فیزیک 1 خیلی سبز هست؟
2-ژنتیک تخته سیاه رو از الان بگیرم تغییر نمیکنه برا سال چهارم؟
3-زبان فارسی برایند بهتره یا دریافت یا تخته سیاه؟
1-با داشتن کتاب فیزیک پایه ای که داشتی نیازی اصلا نیست
2-ژنتیک عموما تغییراتش خیلی کمه ..اگه مندلی میخوای خیلی سبز و تخته سیاه اولویتت باشه
3-اگه وقت خوب داری هفت خوان خیلی سبز یا جامع دریافت کار کن ..اما اگه وقتت محدوده چکیده زبان فارسی تخته سیاه یا جلد 1 همایش کار کن
22-با سلام به نظر شما از کتاب های زیست جامع زیر به عنوان مکمل خیلی سبز کدام بهتره؟
1-مهروماه
2-تخته سیاه
3-شما بگید..........
هیچ کدوم...زیست میکرو گاج واسه مکمل و حتی منبع اصلی کتاب خیلی خوب و به روزیه
23-واسه فیزیک پیش دانشگـاهی (تجربی) الگـو خوبه یـا گـآج ؟
بهترین تست های فیزیک و نزدیک ترین تست ها به کنکو رو الگو داره حالا آموزشش شاید یکم خشک و بی روح باشه ولی تست هاشو از دست نده ..واسه آموزش پیشم میتونی از فار یا دریافت استفاده کنی
24-واسه عربی الگـو خـوبه ؟ واسه عربی و زبان بـآید کتـآب رو هم بخونیم ؟ یـآ قواعـد ولغات کـآفین ؟
اگه میخوای یه کتاب تک جلدی واسه عربی داشته باشی طوسی گاج و جامع خیلی سبز و مشاوران آموزش رو رو توصیه میکنم البته اگه بازم تست میخوای بزنی تست های الگو هم از استاندارد خوبی برخوردارن...خوندن خود کتاب شاید یه فضای کلی از درس بهتون بده ولی برعکس شیمی و زیست و دین و زندگی که کتاب محور هم هستن خوندن کتاب تو این دو درس کمک چندانی نمی تونه بهتون کنه
25-چه كتاب تستي برا حسابان بگيرم بهتره؟
طبق صحبت هایی که شد و بازخورد هایی که دیدم حسابان و ریاضیات پایه تخته سیاه همچنین حسابان انتشارات فار هر دو منابع عالی هستن
26-سلام دوستان، من رشته تجربی هستم و از اخرین کنکوری که دادم 8 سال گذشته و همه چی عوض شده. تو ریاضی و فیزیک ضعیف هستم و می خواستم بدونم میشه بدون کلاس رفتن خوند؟ کتابی هست که بتونم توشون عالی بشم؟
من دوست خودم خودش فیزیک رو خوند اصلا و ابدا هم کلاس نرفت و تو کنکور ریاضیشو 66 و فیزیک رو 92 زد ... کلا کلاس واسه آخرین راهه اگه شما خودتون درس رو متوجه نمیشید و نیاز به یک محرک دارید کلاس واسه شما میتونه مفید باشه اما هر کلاسی هم نه ..باید پیش استادی برید که قبلا امتحانشو پس داده باشه والکی وقتتونو نگیره واسه منابع هم تو پست های بالا مفصلا واسه هردو درس گفتم
27-نظـرتون درمورد کتـآی شیمی های نخته سیـآه چیـه ؟
کتاب های خوب و استانداردی ان اما تاپ نیستن ..متاسفانه یه ایراد بزرگ که به بعضی از کتاب های انتشارات تخته سیاه وارده اینه که مولف های خوبی داره اما همین خوب بودنشون باعث میشه اکثر تکنیک هایی که سر کلاس درس به دانش آموزاشون میگن رو تو کتاباشون نیارن و ولی مبتکران و خیلی سبز و فار دقیقا برعکس این روال حرکت کردنه و آقایان بازرگانی و سپهری و علمدار هرچی که میدونستن رو به دانش آموز هدیه دادنه پس به نظرم رو اینا کار کنی نتیجه بهتری میگیری
28-این که مثلا توی تبلیغ کتابای گاج میگه : به جای آنکه چندین کتاب را بخوانید ، کتاب های گاج را چندین بار بخوانید
واقعا میخواستم بدونم این حرف درسته؟منظورم گاج نیست کلی گفتم
یعنی مثلا من یک کتاب تست رو چند بار بزنم بهتره یا اینکه چند تا کتابو بگیرم و هر کدومو یه بار (نهایتا دوبار)بزنم؟
من این جمله رو خیلی قبول دارم ..اما تو بعضی از دروس عین زیست که سوالاش تنوع خیلی بالایی دارن زدن تست های متنوع از انتشارات متنوع در صورتی که با دقت کتاب ها انتخاب شه خیلی میتونه کمک کننده باشه و مارو با طرز فکر مولف های مختلف آشنا میکنه ..ولی تو درس های عمومی و شیمی پایبند بودن به یک کتاب خیلی بیشتر کمک کننده ست تا چند منبعی کار کردن..ریاضی و فیزیک هم بستگی به شخصش داره وسه بغضیا اصلا ضرورتی نداره که کتاب مختلف بزنن واسه اوناییم که به درصد های بالای 80 فکر میکنن زدن تست های متنوع خالی از لطف نیست
29-دوستان من میخوام کتابای جامعمو چاپ ۹۳ بگیرم درحالیکه کنکوری ۹۵ هستم...ممکنه کتابا تا اونموقع عوض شن؟اگه عوض شن چند درصد کتاب عوض میشه؟کتاب شیمی دو ۹۲ اونجور که فهمیدم عوض شده ولی کتاب شیمی تست و آموزش مبتکران من چاپ آخر ۹۱ هست...آیا واجبه جدیدشو بگیرم؟؟؟
بهت پیشنهاد اکید میکنم عجولانه خرید نکن ..با توجه به سیاست هایی که اخیرا تو آموزش و پرورش در حال اجراست هر ساله تعدادی از کتاب ها تغیرات کلی و جزئی دارن پس خریدن کتاب از الان واسه سال کنکور سال 95 چندان کار عاقلانه ای نیست+همچنین هر ساله کتاب های جدید چاپ میشن که ایرادات کتاب های قبل رو پوشش دادنه و ساختارشون با کنکور های اخیر هماهنگتره
30-سلام من واس فیزیک دوم تجربی مبتکران +تست و اموزش الگو کار کنم یا گاج پایه؟؟؟؟؟؟؟؟
گاج پایه ...اگه وقت داشتی تست های الگو رو هم کار کن ضرر نمیکنی