نوشته اصلی توسط
خانوم دكتر
ریاضیات پایه ( ریاضی و تجربی) :برای عزیزان با ضعف اساسی در این درس کتاب ریاضیات پایه زرد رنگ نوشته ی آقای عبدالرضا منتظری رو پیشنهاد میکنم و برای یه لول بالاتر اونایی که خوب هستند در این درس کتاب ریاضی پایه نوشته محمد مهربان انتشارات تخته سیاه پیشنهاد میشه که آمار هم داره.دیفرانسیل :آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش کامل داده + تعدادی تمرین و تست پایان هر درس نامهتست : نشر الگو آبی رنگ اول هر مبحث خلاصه درس به طور کامل ارایه شده و نکات لازم و تست های فراوان پایان هر درسنامهتبصره : این دو کتاب در کنار هم قوی ترین منابع کنکور برای درس دیفراسیل میباشند یه چیزی حدود 4 جلد عزیزانی که در درس ریاضی قوی هستند میتونند یک راست سراغ کتاب تست برن از نظر من خلاصه ای که داده شده خیلی کامل و جامع هست و نکته ای از قلم نیفتاده یادتون هم باشه این تست ها خیلی زیادن باید خیلی استمرار داشته باشید و پیگیر قضیه باشید برای یه لول پایین تر میتونید از کتاب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضی پایه و آمار اندیشه فایق نیز استفاده کنید این کتاب هم در نوع خودش جز پر فروش ترین کتابای کنکوره این هم یه خلاصه داره + تست های فراوان پایان هر خلاصهفیزیک پایه (آموزش و تست) :برای فیزیک 1 که دو فصل از اون مستقیم تو کنکور میاد از کتاب خیلی سبز استفاده کنید به نظر من عالیهفیزیک 2 نشر الگو فیزیک 2 درس + تست درسایی مثل حرکت و دینامیک فیزیک 2 رو لینک کنید به پیشدانشگاهی خیلی بهترهفیزیک 3 خیلی سبز این کتاب یکی از بهترین کتابای بازاره تست های سخت و به درد بخوری هم دارهبرای یک سطح پایین تر کتاب فیزیک پایه انتشارات مهرو ماه اون هم کتاب خوبیه ولی تست تالیفی نداره ولی از نظر من خیلی خوبه و میتونه خیلی کمکتون کنه ایده های حل تست ها و درسنامه ی خوبی داره میتونید اول این کتاب رو استفاده کنید بعد سراغ کتابای بالا برید خیلی بهتره..فیزیک پیش :آموزش : نشر الگو سفید رنگ 2 جلد آموزش + تست های فراوانتست : نشر الگو آبی رنگ 2 جلد + فقط تستگاج نقره ای هم خیلی خوبه تست و آموزش با هم داره 2 جلدکتاب فار : حجم زیاد اما خیلی مفهومی و کامل توضیح داده اینم فکر کنم سر جمع 4 یا 3 جلد باشه تست و آموزشش جدا هستند.هندسه تحلیلی :آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش + تمرین و تستتست : نشر الگو آبی رنگ تستتست و آموزش : خوشخوان کتاب خوبی هست من پارسال استفاده کردم اما بعضی تست ها خیلی آبکی هستند بعضی ها هم لاینحلریاضیات گسسته و جبر و احتمال :آنالیز ترکیبی که پایه ی کل ریاضی گسسته هست کتاب نشر الگو آنالیز ترکیبی برای کنکور قطع کوچیک تو تابستون تمومش کن که از شرش خلاص شی..جبر و احتمال و ریاضی گسسته خیلی سبز اینم اینطور که خودشون میگن کتاب خوبیه..ریاضی گسسته نشر الگو آموزش + تستجبرو احتمال و ریاضیات گسسته گاج سفید آموزش + تست ( عالیه از نظر من ) من برای قسمت جبر و احتمال فقط استفاده میکنم البته.شیمی :فقط مبتکران برای هر 3 سال دوم سوم و پیشدانشگاهی + خواندن دقیق کتاب درسیهندسه پایه :هندسه پایه انتشارات دریافتهندسه 1 نشر الگوهندسه 2 نشر الگو