X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      SSL
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تا حالا چیزی نخوندم ؟!! قبول میشم یا نه ؟

من دانش اموز تجربی بودم حدود دو سالم از درس دور بودم امسال کنکور ریاضی شرکت کردم ولی تا حالا هیچی نخوندم ، نمیدونم از کجا شروع کنم و چه جوری بخونم ؟ ، اصلا قبول میشم ؟ ؟
      از ریاضی چیزی یادم نمونده ولی تو دروس شیمی و فیزیک مشکل ندارم !
      واسه درس ریاضی (پایه ، و پیش) منبع خوبی سراغ ندارید ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      صبر كن الان بهتون ميگم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      ریاضیات پایه ( ریاضی و تجربی) :
      برای عزیزان با ضعف اساسی در این درس کتاب ریاضیات پایه زرد رنگ نوشته ی آقای عبدالرضا منتظری رو پیشنهاد میکنم و برای یه لول بالاتر اونایی که خوب هستند در این درس کتاب ریاضی پایه نوشته محمد مهربان انتشارات تخته سیاه پیشنهاد میشه که آمار هم داره.
      دیفرانسیل :
      آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش کامل داده + تعدادی تمرین و تست پایان هر درس نامه
      تست : نشر الگو آبی رنگ اول هر مبحث خلاصه درس به طور کامل ارایه شده و نکات لازم و تست های فراوان پایان هر درسنامه
      تبصره : این دو کتاب در کنار هم قوی ترین منابع کنکور برای درس دیفراسیل میباشند یه چیزی حدود 4 جلد عزیزانی که در درس ریاضی قوی هستند میتونند یک راست سراغ کتاب تست برن از نظر من خلاصه ای که داده شده خیلی کامل و جامع هست و نکته ای از قلم نیفتاده یادتون هم باشه این تست ها خیلی زیادن باید خیلی استمرار داشته باشید و پیگیر قضیه باشید برای یه لول پایین تر میتونید از کتاب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضی پایه و آمار اندیشه فایق نیز استفاده کنید این کتاب هم در نوع خودش جز پر فروش ترین کتابای کنکوره این هم یه خلاصه داره + تست های فراوان پایان هر خلاصه
      فیزیک پایه (آموزش و تست) :
      برای فیزیک 1 که دو فصل از اون مستقیم تو کنکور میاد از کتاب خیلی سبز استفاده کنید به نظر من عالیه
      فیزیک 2 نشر الگو فیزیک 2 درس + تست درسایی مثل حرکت و دینامیک فیزیک 2 رو لینک کنید به پیشدانشگاهی خیلی بهتره
      فیزیک 3 خیلی سبز این کتاب یکی از بهترین کتابای بازاره تست های سخت و به درد بخوری هم داره
      برای یک سطح پایین تر کتاب فیزیک پایه انتشارات مهرو ماه اون هم کتاب خوبیه ولی تست تالیفی نداره ولی از نظر من خیلی خوبه و میتونه خیلی کمکتون کنه ایده های حل تست ها و درسنامه ی خوبی داره میتونید اول این کتاب رو استفاده کنید بعد سراغ کتابای بالا برید خیلی بهتره..
      فیزیک پیش :
      آموزش : نشر الگو سفید رنگ 2 جلد آموزش + تست های فراوان
      تست : نشر الگو آبی رنگ 2 جلد + فقط تست
      گاج نقره ای هم خیلی خوبه تست و آموزش با هم داره 2 جلد
      کتاب فار : حجم زیاد اما خیلی مفهومی و کامل توضیح داده اینم فکر کنم سر جمع 4 یا 3 جلد باشه تست و آموزشش جدا هستند.
      هندسه تحلیلی :
      آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش + تمرین و تست
      تست : نشر الگو آبی رنگ تست
      تست و آموزش : خوشخوان کتاب خوبی هست من پارسال استفاده کردم اما بعضی تست ها خیلی آبکی هستند بعضی ها هم لاینحل
      ریاضیات گسسته و جبر و احتمال :
      آنالیز ترکیبی که پایه ی کل ریاضی گسسته هست کتاب نشر الگو آنالیز ترکیبی برای کنکور قطع کوچیک تو تابستون تمومش کن که از شرش خلاص شی..
      جبر و احتمال و ریاضی گسسته خیلی سبز اینم اینطور که خودشون میگن کتاب خوبیه..
      ریاضی گسسته نشر الگو آموزش + تست
      جبرو احتمال و ریاضیات گسسته گاج سفید آموزش + تست ( عالیه از نظر من ) من برای قسمت جبر و احتمال فقط استفاده میکنم البته.
      شیمی :
      فقط مبتکران برای هر 3 سال دوم سوم و پیشدانشگاهی + خواندن دقیق کتاب درسی
      هندسه پایه :
      هندسه پایه انتشارات دریافت
      هندسه 1 نشر الگو
      هندسه 2 نشر الگو

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دكتر نمایش پست ها
      ریاضیات پایه ( ریاضی و تجربی) :برای عزیزان با ضعف اساسی در این درس کتاب ریاضیات پایه زرد رنگ نوشته ی آقای عبدالرضا منتظری رو پیشنهاد میکنم و برای یه لول بالاتر اونایی که خوب هستند در این درس کتاب ریاضی پایه نوشته محمد مهربان انتشارات تخته سیاه پیشنهاد میشه که آمار هم داره.دیفرانسیل :آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش کامل داده + تعدادی تمرین و تست پایان هر درس نامهتست : نشر الگو آبی رنگ اول هر مبحث خلاصه درس به طور کامل ارایه شده و نکات لازم و تست های فراوان پایان هر درسنامهتبصره : این دو کتاب در کنار هم قوی ترین منابع کنکور برای درس دیفراسیل میباشند یه چیزی حدود 4 جلد عزیزانی که در درس ریاضی قوی هستند میتونند یک راست سراغ کتاب تست برن از نظر من خلاصه ای که داده شده خیلی کامل و جامع هست و نکته ای از قلم نیفتاده یادتون هم باشه این تست ها خیلی زیادن باید خیلی استمرار داشته باشید و پیگیر قضیه باشید برای یه لول پایین تر میتونید از کتاب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضی پایه و آمار اندیشه فایق نیز استفاده کنید این کتاب هم در نوع خودش جز پر فروش ترین کتابای کنکوره این هم یه خلاصه داره + تست های فراوان پایان هر خلاصهفیزیک پایه (آموزش و تست) :برای فیزیک 1 که دو فصل از اون مستقیم تو کنکور میاد از کتاب خیلی سبز استفاده کنید به نظر من عالیهفیزیک 2 نشر الگو فیزیک 2 درس + تست درسایی مثل حرکت و دینامیک فیزیک 2 رو لینک کنید به پیشدانشگاهی خیلی بهترهفیزیک 3 خیلی سبز این کتاب یکی از بهترین کتابای بازاره تست های سخت و به درد بخوری هم دارهبرای یک سطح پایین تر کتاب فیزیک پایه انتشارات مهرو ماه اون هم کتاب خوبیه ولی تست تالیفی نداره ولی از نظر من خیلی خوبه و میتونه خیلی کمکتون کنه ایده های حل تست ها و درسنامه ی خوبی داره میتونید اول این کتاب رو استفاده کنید بعد سراغ کتابای بالا برید خیلی بهتره..فیزیک پیش :آموزش : نشر الگو سفید رنگ 2 جلد آموزش + تست های فراوانتست : نشر الگو آبی رنگ 2 جلد + فقط تستگاج نقره ای هم خیلی خوبه تست و آموزش با هم داره 2 جلدکتاب فار : حجم زیاد اما خیلی مفهومی و کامل توضیح داده اینم فکر کنم سر جمع 4 یا 3 جلد باشه تست و آموزشش جدا هستند.هندسه تحلیلی :آموزش : نشر الگو سفید رنگ آموزش + تمرین و تستتست : نشر الگو آبی رنگ تستتست و آموزش : خوشخوان کتاب خوبی هست من پارسال استفاده کردم اما بعضی تست ها خیلی آبکی هستند بعضی ها هم لاینحلریاضیات گسسته و جبر و احتمال :آنالیز ترکیبی که پایه ی کل ریاضی گسسته هست کتاب نشر الگو آنالیز ترکیبی برای کنکور قطع کوچیک تو تابستون تمومش کن که از شرش خلاص شی..جبر و احتمال و ریاضی گسسته خیلی سبز اینم اینطور که خودشون میگن کتاب خوبیه..ریاضی گسسته نشر الگو آموزش + تستجبرو احتمال و ریاضیات گسسته گاج سفید آموزش + تست ( عالیه از نظر من ) من برای قسمت جبر و احتمال فقط استفاده میکنم البته.شیمی :فقط مبتکران برای هر 3 سال دوم سوم و پیشدانشگاهی + خواندن دقیق کتاب درسیهندسه پایه :هندسه پایه انتشارات دریافتهندسه 1 نشر الگوهندسه 2 نشر الگو
      سلام اين کتاب زرد رنگ رو از کجا ميتونم بگيرم؟
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramin94 نمایش پست ها
      سلام اين کتاب زرد رنگ رو از کجا ميتونم بگيرم؟
      سلام.من اين مطلب رو از سايت علي كنكوري برداشتم.شما ميتوني بري تو سايتش و از خودش بپرسي چون من تجربيم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دكتر نمایش پست ها
      سلام.من اين مطلب رو از سايت علي كنكوري برداشتم.شما ميتوني بري تو سايتش و از خودش بپرسي چون من تجربيم
      آدرس سایتشون چیه ؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad.sh نمایش پست ها
      آدرس سایتشون چیه ؟
      کنکور 93

8. Top | #8
      SSL
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون ولی به نظرتون اینقدر وقت دارم که همه رو بخونم ؟
      همینطور که گفتم شیمی و فیزیکم خیلی خوبه راحت میتونم بالای 60 بزنم و دروس عمومی رو به غیر عربی همه رو بالای 50 میتونم بزنم !
      یه جورایی قبولی برق فردوسی مشهد برام حیاتیه !
      نمیدونم چه درصد هایی میخواد ولی یکی گفته بود که همه ی دروس رو بالای 50 بزنم قبولم ! به نظرتون درسته ؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من رفتم دیفرانسیل تخته سیاه رو خریدم خیلی خوشم اومد!فکر کنم بهترین کتاب ریاضی پایه و دیفرانسیل در زمینه ی کنکور همین تخته سیاه باشه.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

اون کتاب هایی که توی اون وبلاگ مطرح شده تقریبا هیچکدومش به کار شما نمیاد (البته با احترام به نظرش)

هم ریاضیات پایه ی تخته سیاه هم دیفرانسیل الگو از سطح بالا ترین کتاب ها هستن و حجمشون هم خیلی زیاده (کسی که ریاضیش خوب باشه هم توشون مشکل پیدا میکنه چه برسه شما که میگی ضعیفم)

به نظرم واس پایه همون منتظری رو بگیر واسه دیفرانسیل هم به آبجی ده سال کنکور اکتفا کن (تازه همونم شاید نرسی تمام کنی توجه داشته باش که فقط چهارماه مونده)

برای فیزیک هم به هیچ عنوان سمت خیلی سبز نرو که تماما مسائل نوآورانست و اصلا با سبک کنکور همخوان نیست (آموزشش عالیه ولی خوب سطحش خیلی بالاست) کتاب فیزیک گاج خوبه اما خوب اون هم حچمش نسبتا زیاده و وقت کم، اگر توی آموزش مشکلی ندارید همون قلمچی رو بگیرید (اگر هم فکر میکنید میرسید گاج)

هندسه تحلیلی هم کتابی که دوستمون گفتن رو ندیدم ولی اگر خواستی کتاب بگیری حتما کتاب انتشارات فار رو نگاه کن عالیه

در مورد شیمی هم مبتکران و خیلی سبز هر دو خوبن اما به نظر خودت میرسی توی چهارماه بخونی؟؟ به نظر من بیخیالش بشو از روی کتاب درسی بخون وگرنه نمیرسی تمام کنی

________

اما دوست عزیز به نظرم اگر میخوای موفق بشی حتما یکسری از مباحثو حذف کن، چون هم وقتت کمه هم یه مدت از درس دور بودی

به نظرت میتونی این همه وقت بزاری واسه سه تا تست نظریه اعداد؟ من که فکر نمیکنم، پس حتما یکسری رو حذف کن که بتونی بقیه رو کامل بخونی و مسلط بشی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر چه سریعتر شروع به خوندن کنی بهتره نگران زمان از دست رفته هم نباش

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      از همین الان بخونی بله صد در صد میشه

13. Top | #13
      SSL
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دستتون درد نکنه
      من دوسال از درسای دبیرستان دور بودم وگرنه دروس شیمی عمومی و فیزیک عمومی دانشگاه (غیر انتفاعی) رو با نمره ی خوب پاس کردم ، وقتی رفتم کتابای دوره دبیرستان رو گرفتم متوجه شدم سطح شیمی و فیزیکی که من پاس کردم از کنکور بالاتره , تو دروس عمومی فقط عربی و زبان فارسی رو هر چی تلاش میکنم نمیفهمم , مشکل اصلی من ریاضیه که از همون سوم دبیرستان باهاش مشکل پیدا کردم ,ممنون میشم یکم راهنماییم کنید '

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه رشته‌ی خوب میخوای، معلومه که امسال قبول نمیشی.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عمومیا رو فقط با زرد قلمچی بخون
      واسه ریاضی معلم خصوصی بگیر
      فیزیک و شیمی هم با تست و نکته ببر جلو

Sent from my ST26i using Tapatalk
      علی کاویانی
      دانشجوی پزشکی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن