سلام تورو خدا زود جواب بدید ممنون
من ریاضیم صفره .میخواستم ببینم این محصولات اقای منتظری خوبه؟
چن درصد میشه زد با این محصولات منتظری؟
مهندس دربندی چی؟
اقای کمنظری چجوری میشه با خود ایشون تماس گرفت؟
چجوری محصولات ایشون رو خرید؟
سلام تورو خدا زود جواب بدید ممنون
من ریاضیم صفره .میخواستم ببینم این محصولات اقای منتظری خوبه؟
چن درصد میشه زد با این محصولات منتظری؟
مهندس دربندی چی؟
دوست عزيز چند درصد كه به خود شما مربوط ميشه . چه ربطي به سي دي و اينا داره ؟ اونا فقط كمك مي كنن تلاش خودت مهمه .
محصولات اقای منتظری خوبه؟
مهندس دربندی چی؟
در مورد محصولات آقای دربندی اینجا یه تاپیک زدم و بررسی های فراوانی شده، تاپیک رو حتماً بخونید.
در مورد محصولات آقای منتظری اطلاع خاصی ندارم ولی شنیدم ساده توضیح می دن و این خوبه.
در مورد نحوه تماس باهاشون به سایت اصلی کنکور برید و روی تبلیغات کلیک کنید
سایت رو رفتم .اون شماره ها شماره فروشگاه هستش.سوالی از خود اقای منتظری داشتم .چجوری باهاش تماس بگیرم
شایان جون من قبل از حذف فیزیکی بهت اطلاع دادم !!!!!!!!!!!!!
بعد دیدم جواب نمیدی و مهندس هم خیلی اصرار داشت مجبور شدم حذف فیزیکی اش کنم برای یه مدت
حذف کامل نشده و بعد از چند وقت دوباره می ذارمش
یعنی تو فقط به خاطر همین موضوع می خوای خداحافظی کنی مرد !!!!!!!!!!!!!!!
می دونم شما برای اون تاپیک زحمت زیادی کشیدی و حق داری ولی به خاطر بعضی از قراردادها مجبور به اینکار شدم و بعد از یه مدت دوباره می ذارمش
![]()
سلام
به نظر بنده اگه شما ریاضی تون صفره بهتر به جای استفاده از سی دی از یه معلم ریاضی کمک بگیرین من خودم پارسال ریاضی رو بالای 20 درصد نمیتونستم بزنم حتی تو تست های ابی هم اشکالات زیادی داشتم ولی امسل تابستون رفتم کلاس الانم خیلی راحت متونم به تس ها جواب بدم البته هنوز هم یه جاهایی اشکال دارم ولی رفع اونا مربوط به تسلط روی سوال هاست
شما هم بهتر به کلاس ریاضی برین چون تو استفاده از سی دی اگه موردی متوجه نشین با مشکل برمیخورین ولی در کلاس میتونین بخواین از یه روش دیگه توضیح بدن
البته این نظر بنده بودن بازم بهتره از افرا دیگه هم راهنمایی بخواین
واقعا اقا شایان واسه همیشه رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)