X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال در زمینه های مختلف مشاوره ای

دوستان بنده الان چند ماهی هست دارم می خونم . برای یک رتبه ای که مد نظرم هست. فقط در دو درس به مشکل بر خوردم. یکی ریاضی و یکی هم فیزیک از ریاضی که 55 تا سوال در کنکور می اید فقط باید حداقل 6 تست و برای فیزیکه که 45 تست می اید باید حداقل 9 تا تست بزنم. در درس های دیگر به حد نصاب ها رسیدم. حالا سوال بنده این است برای اینکه در این دو درس به این تعداد تست درست برسم باید چه مباحثی را بخوانم. یا چه دی وی دی های را تهیه بکنم. فقط می خواهم چیزی را بگویید که واقعا با خواندنش سر جلسه کنکور بتوانم این مقدار تست را حتما بزنم. منتظر جواب دوستان حرفه ای هستم. به خصوص کسانی که پارسال کنکور دادند

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان لطفا راهنمایی بکنید. مگر شما کنکوری نیستید.
      برای رشته ی ریاضی راهنمایی بکنید.
      که چگونه به 6 تست ریاضی و 9 تست فیزیک برسم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای ریاضی مباحث مشتق (فک کنم12 تا سوال میاد تو کنکور )و حد (فک کنم4 تا سوال میاد تو کنکور) رو بخون
      برای فیزیک هم حرکت شناسی و دینامیک رو بخون

پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 20 بهمن 1392 در ساعت 11:44

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز مشتق و حد واقعا 16 سوال داره.
      خوب مشتق و حد را باید چه سالهای بخوانم مثلا اول مشتق سال سوم حسابان را بخوانم و بعد بیاییم
      مشتق و کاربرد ها را بخوانم. در دیفرانسیل. و همین طور حد
      بعدم کتاب دیفرانسیل بنده گاج هست. ایا خوبه
      بعدم به نظرتان سوال های گسسته و تحلیلی هم اسون تر نیستند روی اون ها هم وقت بگذارم
      در فیزیک هم واقعا حرکت شناسی و دینامیک را بخوانم حله
      لطفا بگویید هر کدام باید از روی چه چیز های بخوانم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر سعی بکنید مباحث اسون تر را بگویید بهتر هست.
      مثلا در همین فیزیک پیش واقعا فصل های اخر واقعا سوال های اسونی ازشان می اید و به راحتی میشه
      چهار تا را زد.
      فقط می خواهم طوری بگویید که کار کردم و حرفه ای شدم حتما سوال بیایید ازشان

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی واقعا هیچ کس از دوستان نمی تواند به این سوال جواب بدهد. مثلا ایشون گفته مشتق و حد خوب همه را که نمی توان زد. بنده می خواهم بحث های را بگویید که اسان باشد و بشود رویشان وقت گذاشت و بشه در کنکور زدشان دیگه 6 تا تست هیچی نیست. یا 9 تا تست فیزیک پس منتظرم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز عصبانی نشو برو تو سایت قلم چی یا اصلا تو گوگل سرچ کن بودجه بندی کنکور رو دانلود کن (من از همین جا دانلود کردم اما یادم نمیاد کدوم تاپیک بود).بعد تصمیم بگیر کدوم مباحث رو بزنی اما از من میشنوی شما که میخوای 9 تا ریاضی و 6 تا فیزیک بزنی(البته اگه درست گفتم) مثلا روی 20 تا فیزیک 15تا ریاضی سرمایه گذاری کن تا اگه خدایی نکرده سر کنکور مشکل پیش اومد ضرر نکنی.
      زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali2400 نمایش پست ها
      دوستان لطفا راهنمایی بکنید. مگر شما کنکوری نیستید.
      برای رشته ی ریاضی راهنمایی بکنید.
      که چگونه به 6 تست ریاضی و 9 تست فیزیک برسم
      اولا بگم که این تعداد تست واقعا کمه و شما باید هدفت رو خیلی بیشتر از اینا بزاری
      دوم هم اینکه برای ریاضی .سعی کن ریاضیات پایه رو بیشتر بخونی 8 تا سوال میاد و از پیش راحتتره معمولا (پیشنهادمن :تابع 3سوال .تصاعد ها 1سوال .لگاریتم 1 سوال و .... ) صد البته که مشتق و کاربردش مهم ترین مبحث کل کنکور در همه ی دوساست چون از هیچ چیزی این تعداد سوال نمیاد .از مثلثات هم بگذر ابته مبحث واقعا مهمیه ولی الان خوندنش زیاد جالب نیست
      درباره ی فیریک هم میتونی از فصل نور 4سوال ترمودینامیک3 سوال و مباحثی از خازن و مقاومت بخونی این مباحث از دینامیک و حرکت شناسی اسونتره ولی (سوالات کتری هم داره و به نیاز شما می خوره

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان . منظور بنده از 6 تست ریاضی و 9 تست فیزیک حداقل هست. و بعدم وقتی این مقدار می گوییم یعنی روی 20 تا کار می کنم که بتوانم این ها را بزنم. در بحث ریاضی. پس شد تابع. امار. گسسته. خوب مباحث اسون دیگری نیز پیشنهاد بکنید. در فیزیک از پیش فصل نوسان اغاز می کنم تا اخرش . فصل گرما. و فشار. و فیزیک یک بخش اینه ها که فقط چهار سوال داره. ایا این گونه که نوشتم خوب هست. شروع بکنم در ضمن در زمینه عربی هم کتاب . اقای شرفی خوب هست

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان بعدم جریان این دی وی دی های عربی استاد ازاده.
      و فیزیک و ریاضی چی هست.
      یعنی الان موسسه 100 داره درس های را تک درس هم می فروشه.
      مثلا بنده یک مبحث را انتخاب بکنم و اون دی وی دی را بخرم ایا واقعا خوب هستند.
      لطفا در این زمینه هم کمک بکنید

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان . منظور بنده از 6 تست ریاضی و 9 تست فیزیک حداقل هست. و بعدم وقتی این مقدار می گوییم یعنی روی 20 تا کار می کنم که بتوانم این ها را بزنم. در بحث ریاضی. پس شد تابع. امار. گسسته. خوب مباحث اسون دیگری نیز پیشنهاد بکنید. در فیزیک از پیش فصل نوسان اغاز می کنم تا اخرش . فصل گرما. و فشار. و فیزیک یک بخش اینه ها که فقط چهار سوال داره. ایا این گونه که نوشتم خوب هست. شروع بکنم در ضمن در زمینه عربی هم کتاب . اقای شرفی خوب هست
      خوب همون حداق هات هم کمه .درمورد عربی هم کتاب جدید خیلی سبز (تالیف خانم موسوی) فوق العادس و همچنین کتاب گاج عربی کامل (نفراه ای رنگ) (تالیف دکتر علی فیلی ) فوق العادس

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز دل برادر سلام،بله دیگه البته در همین حدوداس
      شما اول باید حسابان رو بخونی و بعد بری سراغ دیفرانسیل چون پایه مشتق حسابانه.حد هم همین طور
      اگه باهاش راحتی که خوبه.اما سعی کن بیشتر تست کار کنی
      گسسته و تحلیلی توی کنکور وقت گیره به نظرم وقتت رو بیشتر بزار روی سایر مباحث
      حرکت شناسی،دینامیک،نوسان رو هم که بخونی خوبه

ریاضیات پایه و دیفرانسیل: "منابع تستی حرفه ای" (در صورت داشتن جزوه قوی و همین طور پایه درسی خوب کتاب های تست نشرالگو _ رمزینه سابق یا تخته سیاه استاد مهربان پبشنهاد می شود.) "منابع تستی و آموزشی متوسط" 30 سال آبی قلم چی " منابع آموزشی قوی"\کتاب آموزش فار

فیزیک پایه و پیش:"منبع تستی حرفه ای" نشرالگو . "منابع تستی و آموزشی متوسط" گاج میکرو(البته چاپ جدیدش واقعا" عالیه و نه متوسط) "منابع آموزشی قوی" درسنامه های گاج میکرو.کتاب آموزش فار و همین طور خیلی سبزهای جامع پایه و پیش که واقعا" فرصت داشته باشی بخونی خیلی خوبه
      دیگر منابع خوب سابق: خیلی سبز چاپ جدید.فیزیک فرید شهریاری
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #13
      roz
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من رشته تجربی دوم دبیرستان هستم درس میخونم تابستونم کلاس های 7استاد میرفتم الانم میرم ولی اصلا راضی نبودم و الان مشکلم اینه که خیلی استرس دارم احساس میکنم خیلیای دیگه خیلی بیشتر از من میخونن و کنکور قبول میشن کمکم کنید بیشترین ساعت درس خوندنم تو 1 هفته 35ساعته کلاس زبانم میرم 1ترم دیگه دیپلممو میگیریم واسه همینم به زبان خیلی اهمیت میدم بگید چه کارکنم بیشتر بخونم من با برنامه پیش میرم ولی خب....

14. Top | #14
      roz
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ضمن من زیست 2تاجزوه دیگه جز کتاب دارم ولی دبیر زیستم گفت بذار واسه تابستون بخون الان فقط کتاب شیمی هم 1 جزوه دارم عالیه مبتکران هم دارم ولی واقا نمیرسم تستاشو بزن زیست گربه و خیلی سبز دارم که گربه فقط فصل1و2 وخیلی سبز هم فقط فصل3 در صورتی که الان فصل 6هستیم واقعا نمیدونم چکارکنم دوساتمم تست نزدن ولی خب زیاد براشون مهم نیست راهنمایییییییی کنید لطفا

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان بنده الان چند ماهی هست دارم می خونم . برای یک رتبه ای که مد نظرم هست. فقط در دو درس به مشکل بر خوردم. یکی ریاضی و یکی هم فیزیک از ریاضی که 55 تا سوال در کنکور می اید فقط باید حداقل 6 تست و برای فیزیکه که 45 تست می اید باید حداقل 9 تا تست بزنم. در درس های دیگر به حد نصاب ها رسیدم. حالا سوال بنده این است برای اینکه در این دو درس به این تعداد تست درست برسم باید چه مباحثی را بخوانم. یا چه دی وی دی های را تهیه بکنم. فقط می خواهم چیزی را بگویید که واقعا با خواندنش سر جلسه کنکور بتوانم این مقدار تست را حتما بزنم. منتظر جواب دوستان حرفه ای هستم. به خصوص کسانی که پارسال کنکور دادند
      سلام دوست عزیز هدفت اصلا چیز بزرگی نیست و قطعا خیلی راحت بهش میرسی توی ریاضی به نظر من این مباحث آسونترن : آمار، مجموعه ها، استقرای ریاضی، معادله ی درجه دو، لگاریتم، تصاعد، بردارها، معادله ی خط و صفحه، تبدیلات، هندسه ی فضایی

فیزیک هم فکر کنم همون پیش دو که خودت گفتی و نور از بقیه ساده تر باشن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن