دانش آموز سوم دبیرستان هستم و به کتابی احتیاج دارم که ژنتیک رو با مثال ها و نکته های فراوان بهم آموزش بده این که تست داشته باشه یا نداشته باشه هم برام مهم نیست. اگه همچین کتاب آموزشی رو میشناسین بهم معرفی کنید.لطفا![]()
دانش آموز سوم دبیرستان هستم و به کتابی احتیاج دارم که ژنتیک رو با مثال ها و نکته های فراوان بهم آموزش بده این که تست داشته باشه یا نداشته باشه هم برام مهم نیست. اگه همچین کتاب آموزشی رو میشناسین بهم معرفی کنید.لطفا![]()
به تاپیکهای مشابه سر زدی ؟ :
http://forum.konkur.in/thread6551.html
http://forum.konkur.in/thread9424.html
http://forum.konkur.in/thread40.html

ببین دوست عزیز الان یکی میاد یه چیزی میگه یکی دیگه یه چیز دیگه
بهترین کار اینه شما تمام منابع روبشناسید یه روز وقت بزارید برید کتاب فروشی ببینید با توضیح کدوم منبع راحت ترید
نکنید مثل من که بعضی منابع روچشم بسته خریدم
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
عزیز دل این اشتباه منو نکنی بری زنتیک مندلی بخری ها... بدون شک تخته سیاه رو بگیر دقیق بخون
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
سلام دوستان . مدتی هست درگیر این مسئله هستم که برای ژنتیک سال سوم (فصل 8) از چه منبعی استفاده کنم؟! راستیتش کتاب همگامان رو دارم اما تعریف های زیادی راجع به جزوه های آقای عمار لو شنیدم. از اون جایی که خوندن کتاب ژنتیک مندلی خیلی سبز خیلی وقت گیره میخواستم ببینم شما دوستان خوبم چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟
لازم به ذکر هستش که دبیر گرامی اینجانب در ژنتیک ضعف دارند . ونقطه ضعف بنده هم همین فصل هستش .
ممنون
نخنه سیاه تماممممممممممممم
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
سلام . ژنتیک خیلی سبز فقط فصل هشته و حجمش هم خیلی زیاده چون مطالب اضافی و خارج از کنکور زیادی داره . به نظر برای ژنتیک از کتاب ژنتیک گویا تخته سیاه که فصل 5 تا 8 رو شامل میشه استفاده کنید چون ژنتیک رو واقعا خوب و توی چارچوب معینی درس داده.
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
من خودم خیلی سبز خوندم و واقعن خوب بود ولی خب حجمش زیاد بود
کسی که وقت داره و میخواد ژنتیک رو استاد بشه خیلی سبز گزینه ی خیلی خوبیه در ضمن یه سری ایده های جدید داشت اما چیزه خارج از کتاب نبود
ژنتیک الگو رو هم غافل نشو ازش! تازه اومده به نظر که خوب بود و اگه قراره برا زیست سوم کتاب تست بگیری بهترین انتخاب همین الگو هستش پس اگه خواستی اول الگو رو بگیر اگه خوب بود با همین پیش برو و به نظرم بعیده که خوب نباشه!
با توجه به اینکه سوم هستی، برو الگو رو بگیر اگه دیدی نیازتو برطرف نکرد بعد برو کتابای دیگه رو ببین، حتی اگه الگو ژنتیکش خوب نباشه اما قطعن بقیه فصول رو بهتر از سایرِ کتابا گفته پس باید داشته باشیش!!
سلام دوستان
خب ميخواستم بگم هركي ميتونه كمكم كنه بگه واس ضعفم تو ژنتيك چيكار كنم؟
ضعف ك نيس ماشالا،نابوده كلا....
تنها مشكل زيستم ژنتيك هست،هر چي هم ميخوام بيخيالش بشم ولي نميشه سوال زياد ازش مياد
ژنتيك فقط يكم مباحث اوليشو شايد ياد داشته باشم:yahoo (4):،مباحثشو درك نميكنم درست ياد ندارم واس همينم سخته بنظرم،،ديگه چون ياد نداشتم متاسفانه دنبالشم نرفتم ولي حالا...
ژنوتيپ،فنوتيپ،دودمانه(شجر نامه)،...:yahoo (2):
بنظرتون الان روش كار كنم ميتونم تستاشو تو كنكور درست بزنم؟؟
الآن شايد دير باشه ولي اگه كسي ميتونه كمك كنه لطف كنه بگه
پيشاپيش ممنونم![]()
ايـــــن روزا سختــ ـتر از اونــهـ كــــه بـــآور كنـــــي..
_______
اِلــــهـي وَ رَبــــي مَن لــــي غيـــرُك؟!..:yahoo (2):
ویرایش توسط hasti_h : 24 فروردین 1393 در ساعت 19:29
ژنتیک تخته سیاه و دیگر هیچ
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
ايـــــن روزا سختــ ـتر از اونــهـ كــــه بـــآور كنـــــي..
_______
اِلــــهـي وَ رَبــــي مَن لــــي غيـــرُك؟!..:yahoo (2):
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 18 مهمان)