سلام.
بنده کارشناسی نرم افزار دارم.
علاقه بسیاری به رشته های پزشکی دارم.
لطفا از تمام جهات منو راهنمایی کنید که چی بخونم.چطوری بخونم.ممنون میشم.
از بخش های بیشتر بدانید و شکل ا توی کنکور می یاد؟
واسه سایر درس های چکار کنم؟
سلام.
بنده کارشناسی نرم افزار دارم.
علاقه بسیاری به رشته های پزشکی دارم.
لطفا از تمام جهات منو راهنمایی کنید که چی بخونم.چطوری بخونم.ممنون میشم.
از بخش های بیشتر بدانید و شکل ا توی کنکور می یاد؟
واسه سایر درس های چکار کنم؟
سلام تبریک به خاطر ارادتون
مهندس جان رک و به دور از تعارف بت میگم که کارت سخته و بهتر بگم خیلی سخته
شما بعد مدتی میخوای بر گردی به دنیای کنکور اونم سنگین ترین کنکور یعنی تجربی اونم سنگین ترین رشتش یعنی پزشکی پس باید زیاد زحمت بکشی که 100% میتونی
اما در مورد اینکه زیستا باید چه کنی من فقط یه چیز بت میگم اینکه همین الان که این جواب رو خوندی بدو سریع 3 تا کتاب زیستا بخر و از همین امروز شروع کن خوندنشا!!!!!!
راستش زیست درس زیاد و مفهومی هست و باید زیاد وقت بذاری روش اگه پزشکی یا دارو ای دندون یا کلا رشته های دکتری میخوای کم کم از همین امروز باید روزی فقط 4 ساعت یا شایدم بیشتر زیست بخونی
آخه زیست هم زیاده هم مفهومی و این دوتا باعث میشه وقت زیادی براش نیاز باشه چون اصولا یادگیری اونم مفهومی سلسله مراتب داره و باید زمانش طی بشه کلا حرفم اینه که برو کتابا را کامل و کلمه به کلمه بخون
و در کنارش حتما یه کتاب خوب کمکی هم مطالعه کن چون زمانت تا کنکور 92 زیاد نیست از همین اول برو سراغ بهترین کتابا و سخت تریناشون یعنی کتاب خیلی سبز و تخته سیاه را بگیر و بخون ولی اگه زمان داشتی به هیچ وجه توصیه نمیشد که این کتابای سنگین رو تو اول کار بخونی ولی چاره ای نیست
در مورد بیشتر بدانیدا و غیره والله چی بگم نه بیشتر بدانیدا توی کنکور سوال نمیدن ولی یه جورایی هم میدن مثلا بیشتر بدانید در صفحه 4 5 زیست سال دوم شکلاش بسیار مهم هست و سوال میاد کلا شکل در زیست حرف اول و آخر رو میزنه حتی تو بیشتر بدانیدا هم باید بخونیشون
سایر درسا هم با این وقت کم به نظرم بورو سر اصل مطلبشون یعنی شیمی بیشتر بخون تا ریاضی و فیزیک و توصیه من به شما اینه که حتما عمومی ها را برسون به درصدای بالای 60 یا 70 چون عمومیها دیگه چیزی به نام مفهومی خوندن نداره و دیگه نیاز به سلسله مراتب یادگیری نداره پس میتونی
تو همین زمان عمومی ها را بخونی خوب
کلا برگ برنده تو در آزمون 92 بیشتر عمومی ها خواهد بود پس سرمایه گذاری زیادی روشون کن
به نظر میرسه روزی بیشتر از 8 ساعت مطالعه نیاز داری (با فرض نا آشناییتون به زیست البته اون آشنایی که ذکر کردید فکر نمیکنم دیگه تو کنکورهای جدید آشنایی به حساب بیاد)
بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...
اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)