لطفا جزوه های جدید رو بزارید....گفته بودین تا امروز می زارین
من از برنامه قلم چی عقب افتاده بودم خودم خوندم الانم از برنامش جلو هستم نمیشه لینک جزوه هاتونو همرو بذارین؟من قبلیشام ندارم...من میخوام با خودتون در مورد راهکار ادبیات و عربی صحبت کنم راهی داره؟
آقا لطفا جزوات زير را بزارين:
شيمي-فيزيك-ديفرانسيل- گسسته- تربيت بدني و آناتومي آرنج فوقاني
جزوات زير را حتما بزاريد:
درك عمومي هنر، سير هنر در تاريخ، مباني ١ هنر
اينجا مگه جزوه سراي شكوهي نيس؟؟؟ پَ چرا پيگيري نميكنيد؟![]()
سلام دوست عزیز.شما خیلی آدم بزرگی هستین که اینطور به ما لطف میکنین چون هیچ رتبه برتری حاضر نیست دست نویساشو به بقیه بده چون خیلی روش زحمت کشیده ولی اینکه آزمون آزمون میذارین اینجا و فقط 7 ساعت برای دانلود فرصت داده میشه اونوخ اونقدر به دردمون نمیخوره که چون اون چکیده هارو باید یه جا بخونی و چندین بار بخونی و از یه طرفم از ارزش کارتون کم میشه من پشت کنکورم امسال هم تو منطقه3 تو رشته ی تجربی 900 آوردم زیرگروه یکمم 800 بود ولی متاسفانه نتونستم از پزشکی قبول شم اگه امکان داشته باشه حداقل لطف کنین اینارو واسه من بفرستین هزینه ی اسکنشم با من.اگه بفرستین لطف میکنینfarzin.moghaddam@yahoo.com
دوست عزیز ینی شما میگین من دروغ میگم؟میتونین برین تو سایت قلمچی ببینین آذربایجان غربی ماکو فرزین عربلوی مقدم.حالا لطف میکنین میفرستین یا نه؟مطمئن باشین جزوهاتونو به کسی میدین که ازش استفاده میکنه و نتیجه میگیره و ارزششو میدونه.اگه بخواین شمارمو بدم در ارتباط باشیم؟
من که نباید بفرستم..باید با آقای شکوهی حرف بزنید...من در مورد رتبه سوال داشتم..ولی دوسته منم رتبه 1200 خورده ای منطقه 3 پزشکی قبول شد
ادبیات2 رو چجوری تو قلمچی بالا برنیم ؟
من توی اولین آزمونم 33% زدم
در حد 50 - 60 % هم بشه خوبه !!!!
سلام
هفته پیش فک کنم شنبه بود که گفتم 3 شنبه جزوه رو آپ میکنم
قصدمم همین بود ولی دوشنبه شب که رسیدم خونه تلفن قطع بود. ینی تلفن کل کوچمون قط بود.منم اینترنت نداشتم. یه وقتایی هم که سر میزدم از سایت دانشگاه بود.
تا همین امشب که اینترنتمون وصل شد.
اما بازم نیستم تا دوشنبه شب.
ضمنا وظیفه ام نیست که بیام واسه شما جزوه بذارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)