آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات

نا امید های کنکور بخوانند ( هنوز فرصت باقیسیت )

به دانش آموزاني که در اين 5 ماه مانده به کنکور تصميم گرفته اند که براي شرکت در کنکور به صورت جدي اقدام کنند و به خودشان مي گويند «من تا الان جدي درس نخوانده ام» چند پيشنهاد مي دهيم تا بتوانند به نتيجه مورد نظرشان در کنکور برسند. باور کنيد که مي توانيد ممکن نيست هيچ دانش آموزي در مقطع پيش دانشگاهي وجود داشته باشد که ذهنش به طور کلي از اطلاعات درسي خالي باشد. با توجه به اين که يک دانش آموز سال پيش دانشگاهي، 11 سال تحصيل کرده و درس خوانده است، به هيچ وجه نبايد با خودش فکرکند که هيچ درسي را به خوبي فرا نگرفته است. نکته اي که در اين جا خيلي مهم به نظر مي رسد اين است که بعضي دانش آموزان باور ندارند که ذهن شان خالي از مطالب مفيد و حتي کافي در درس خاصي نيست. چنين دانش آموزاني بايد در اولين قدم باور کنند که ذهن شان خالي نيست و اطلاعات زيادي دارند. باورهاي منفي مانع پيشرفت مي شود و نبايد به خودشان القا کنند که زمان بسيار کم و درس هاي بسياري مانده است. تست زدن درس هاي پيش دانشگاهي با توجه به اين که درس هاي پيش دانشگاهي يک تمام شده است و دانش آموزان درس هاي پيش دانشگاهي يک را فرا گرفته اند، بهتر است يک هفته به خودشان فرصت بدهند و فقط تست هاي درس هاي پيش دانشگاهي يک را بزنند. با اين کار مشکلات درسي ترم يک براي آن ها حل خواهد شد و مي توانند ترم 2 را هم با کلاس پيش بروند. يعني در همين ترم هم درس هاي پيش دانشگاهي 2 را بخوانند و هم تست هاي مرتبط با آن را بزنند. دروس طلايي را با دقت بيشتري بخوانيد درس هاي پايه هم از اهميت و ضريب بالايي در کنکور برخوردار هستند و بايد از بعضي از آن ها به عنوان درس هاي طلايي نام برد. براي خواندن درس هاي پايه، بهتر است داوطلبان آن ها را بر اساس ضريب شان در کنکور بخوانند. وقتي به دانش آموزان گفته مي شود که درس هاي شان را بر اساس ضريب بخوانند يعني الزاما دليلي ندارد که همه کتاب هاي دبيرستان را کامل بخوانند و مي توانند فقط کتاب هايي را که از اهميت بيشتري برخوردارند با دقت و چندين بار مطالعه کنند. داوطلبان بايد مطالبي که در کنکور اهميت خيلي بيشتري دارد و فصل هايي را که تعداد تست هاي بيشتري از آن ها در کنکور مي آيد بيشتر و با دقت تر مطالعه کنند. البته دانش آموزان نبايد هيچ کتابي را کلاً کنار بگذارند. يعني نگويند مثلا من فلان کتاب را به هيچ وجه نمي خوانم و کنار مي گذارم. تنها اجازه اي که اين دانش آموزان دارند اين است که بعضي فصل هاي بعضي کتاب هاي خاص را حذف و آن ها را تا حد امکان کمتر يا اصلا نخوانند. بهتر است اين فصل ها قسمت هايي از کتاب باشد که در کنکورهاي قبل تعداد تست هاي کمتري از آن ها آمده است. زمان براي خودتان ذخيره کنيد اگر دانش آموزي فکر مي کند در درسي خيلي ضعيف است و آن درس در رشته او از اهميت بالايي برخوردار است، بايد در اين زمان باقي مانده با کمک معلم هايش و تلاش خودش اين ضعف را برطرف کند. در اين زمان باقي مانده تا کنکور، ذخيره زمان بسيار مهم است؛ ذخيره زمان يعني اين که يک دانش آموز حجم محدود از درس ها را در زمان کمتري بخواند که به همين دليل توصيه مي شود که براي درس خواندن از معلم يا دوستان موفق ترش کمک بگيرد تا زمان کمتري براي يادگيري از او گرفته شود. زمان هاي مرده را با مرور زنده کنيد مرور برگه هاي خلاصه برداري شده که داوطلب از درس هايي که خوانده، برداشته است هم کمک زيادي به فرد مي کند.داوطلبان مي توانند از اين برگه ها در زمان هايي که تلف مي شود مانند وقتي که در مترو يا اتوبوس هستند براي مرور درس هايي که خوانده اند، استفاده کنند تا از زمان هاي باقي مانده تا کنکور بهترين استفاده را کرده باشند.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حتی برای کسانی که یک سال به صورت کامل از درس هاش عقب باشه و معدل خیلی پایینی داشته باشه
      و بخواد پزشکی در بیاد؟

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شما 75 درصد کنکور رو فدای 25 درصد معدل کردی ؟
      شما همه ی درسات رو بالای 65 بزن با معدل پایینم قبولی . چرا کنکور رو شلوغش میکنید ؟
      گر بود اندیشه ات گل گلشنی
      هنوز دیر نشده نه الان اگه اردیبهشتم بود بازم میگفتم دیر نسیت.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      یه دنیا سپاس

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حتی واسه کسانی که الان بخوان شروع کنند و بخوان شهید بهشتی در بیان؟؟؟

شما خودتون داروسازی دولتی هستید؟؟؟؟
      میتونید عکسی چیزی..مدرکی...ببینم ازتون؟؟؟
      رتبه اتان چقدر شد؟؟
      منطقه چند بودید خود شما؟خود شما هم دیر شروع کردید؟

باید روزی چقدر خوند؟چطور خوند؟شما خودتون مشاوره میدید؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      pezeshkiamarezost سلام . من معدلم 09/71 بود و سال اول کنکور رتبه م 75445 شد. اما با برنامه ریزی یکی از فامیلهام شرو کردم از مهر به درس خوندن و در سال 89 چند مرحله مختلف در آزمونهای موسسه گاج رتبه 2کشور و 8 کشور و1کشور رو با نمره تراز 9800 تقریبا (از 10 هزار ) کسب کردم. ( رجوع کنید به مجله نیمکت سال 89 که در سایت انتشارات گاج هست ) اما اون سال رتبه م به دلایلی 1392 شد.( منطقه 3 ) سال بعد در آزمون های سازمان سنجش شرکت و رتبه 36 -4 - و 1 کشور رو کسب کردم و رتبه م 53 منطقه 3 شد.اینم بگم سال 90 در دانشگاه پیام نور رشته زیست شناسی خوندم که درس زیست شناسی جانوری و گیاهیش خیلی کمکم کرد.الانم داروسازی میخونم . البته به مشاور علاقه مند بودم و میدونستم مشکلات من رو هیچ مشاوری پاسخگو نبود ( یعنی مشاور با کیفیت نبود اگرم بود من هزینه ش رو نداشتم ) - کلاسهای مشاوره ای مختلفی رفتم و پیش خیلی از اساتید زانوی شاگردی به زمین زدم و بعشم کتاب های کمک آموزشی رو تالیف و ویراستاری کردم تا امروز که در خدمت شما هستم . ولی اگه 1 مشاور خوب بود که بهم کمک میکرد ( البته در محدوده زندگیم با هزینه مشاوره کم ) من 3 سال عمرم رو از دست نداده بودم. اینم بگم تا انسان نخواد هیچ چیز درست نمیشه.خداوند به انان قوه ی عقل داده چرا فکر میکنید 5 ماه مونده ؟ چرا عدد رو رند میکنید و کوچیک ؟ تاخودتون استرس بگیرید ؟ چرا نمیگید مثلا 150 روز وقت دارم چرا به ثانیه حساب نمیکنید؟ دیر نیست فقط کافیه بخوای.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من از تابستون امسال شروع به خوندن کردم، درس های سال دوم و سوم رو تو تابستون خیلی خوب میخوندم و تست کار میکردم، تراز هام زیر 6500 نبود!
      ولی از اول مهر شدیدا درس خوندنم کم شد، حتی از اول مهر تا الان هیچ تستی برای هیچ درسی کار نکردم!!!

معدل نیم اول هم باید 19 به بالا میشد چون نمره هام غیر فیزیک که 18.5 بود همش بالای 19.5 بودش! البته جز دیفرانسیل که حتی ضعیف ترین بچه کلاسمون 15 آورد
      یعنی به شدت آسون بود ولی نمیدونم چرا من که رتبه 3 شهرمون هستم 12 شدم!!! (سر امتحان یخ کرده بودم و روز قبلش هم فقط جزوه معلم خونده بودم!)

به هر حال، الان میخوام دوباره شروع کنم، به نظر شما من الان با برنامه کانون پیش برم و درس های سال سوم و پیش 2 رو بخونم، امکان داره بعد از عید بتونم و وقت کنم که
      درس های پایه و پیش 1 رو دوباره همراه با تست زدن بخونم؟!
      از نگرانی بابت این قضیه از همین الان میگم که ولش کن واسه سال بعدی بخون، دوستان و آشنایان هم نمیدونن اوضاع من چیه ترازم از 6600 اول مهر رسید به 5400 ! همه با توجه
      به سال های خوبی که قبل پیش داشتم میگن رتبه زیر 200 منطفه 3 رو میاری!!!
      الان اصلا نمیتونم روی درس ها تمرکز کنم و با دقت درس بخونم چون همش نگران پایه هستم، تو مبحث حد و مشتق هم به شدن ضعیفم که تو کنکور 15 سوال داره!!!
      چه کنم؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soleimany70 نمایش پست ها
      سلام شما 75 درصد کنکور رو فدای 25 درصد معدل کردی ؟
      شما همه ی درسات رو بالای 65 بزن با معدل پایینم قبولی . چرا کنکور رو شلوغش میکنید ؟
      گر بود اندیشه ات گل گلشنی
      هنوز دیر نشده نه الان اگه اردیبهشتم بود بازم میگفتم دیر نسیت.
      درسته دیر نیست اما چطور میشه همه درسارو بالای 65 زد منی که راضی و فیزیکمو تو ازمونا 7 یا 8 درصد میزنم چطور میتونم برسونمش به 65 درصد

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام اقاي سليماني ميشه راجب برنامه ريزي یک راهنمایی بکنید؟من ترم اول را بد خوندم تو درس های اختصاصی نسبتا قوی ولی عمومی اصلا تاحالا نخوندم هر وقت هم مثلا یک درس ادبیات را بخوام بخونم کلی وقت هدر میدم برای قرابت هاش اخر هم یک درس تموم نمیشه ممنون میشم یک راهنمایی بهم بکنید

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام......من در ازمون های گاج فیزیک و ریاضی را بالای 50میزنم ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه شیمی و زیست خیلی بیشتر میخونم و تست های بیشتری هم میزنم درصد کمی میزنم
      لطفا به من در نحوی درس خواندن این دو درس را نشان دهید..

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .لطفا سوالات خود را در بخش ( سوالات مشاوره ای خود را بپرسید ) مطرح کنید تا بنده به آنها پاسخگو باشم. در این قسمت پاسخی دریافت نخواهید کرد ( ببخشید )

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . زیست شناسی شامل 2 بخش هست :
      1 ) ابتدا کتاب درسی را بدون نکته ترکیبی مطالعه کنید و تست هایی که نکته ترکیبی ندارند را حل کنید .در این مرحله از کتاب انتشارات فاطمی میتونید کمک بگیرید و
      2 ) در این مرحله نکته ترکیبی مطالعه و تستهای کنکور را بزنید . از الان تا کنکور تست های کنکورهای سراسری را حل کنید . شیمی هم از روی کتاب گاج و یا مهر و ماه آقای محمد حسین انوشه و یا سعید مرداپور مطالعه کنید . از کتاب شیمی موضوعی انتشارات شرکتتعاونی خدماتی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور میتونید استفاده کنید.روش مطالعه دقیق این دروس رو قبلا در تاپیک های مختلف به طور کامی عرض کردم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن