سلام
دوستان با توجه به اینکه وقت کمه
خیلی ضرر میکنم اگه فقط حفظیات شیمی دو رو بخونم و شیمی سه و پیش دانشگاهی رو کامل بخونم؟
بعد اگر وقت شد دو رو هم بخونم(فرمول ها را )
سلام
دوستان با توجه به اینکه وقت کمه
خیلی ضرر میکنم اگه فقط حفظیات شیمی دو رو بخونم و شیمی سه و پیش دانشگاهی رو کامل بخونم؟
بعد اگر وقت شد دو رو هم بخونم(فرمول ها را )
همه ی شیمی 2 رو که میشه گفت حفظیاته!
در کل به نظر من شیمی یکی از آسونترین کتابای اختصاصی کنکور تجربیه!
از اونجایی که شما تجربی هستی پس حق نداری حذف کنی!!
اتفاقا خیلی زود و راحت میشه خوند و زدن تستای کنکور هم کفایت میکنه
شیمی 2 رو بلد نباشی، باید قید شمی 3 و مخصوصاً شیمی پیش هم بزنی.
شیمی 2 تنها درسیه که نمیشه حذفش کرد!!
Math & Physics are fun
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
حذفش نکن
فقط یه فیل شیمی بخر همونو بخون
مطمئن باش کارتو راه میندازه و تو حداقل زمان به حداکثر آمادگی میرسوندت**
شیمی 2 رو در حد بسیار خوبی بلدباشی تا توی سوم و مخصوصا پیش به مشکل برنخوری این که بگیم یک کتاب میرسونتت به درصد 20-30 یک چیز مسخره هست درصد رو باکتاب و اینا نمیشه مشخص کرد باید مطلب رو کامل بلدبشی سرعت عملت بالا باشه مرورکافی داشته باشی و تست کافی زده باشی تا بتونی به سوالات جواب بدی و معمولا داره سوالات ترکیبی زیاد میشه
سسسسزز شیمی 2 راحت ترین شیمی کل سه ساله و نباید از دستش بدید. یازده تا سوال تو کنکور داره که خیلی راحت میتونی بزنی. چقدر میخوای شیمی 3 و4 بخونی که بتونی تست های به اون سختیش رو حل کنی؟ واقع بین باشیم دیگه اگه از شیمی 2 شروع کنی میتونی خیلی زاحت حدود 30 درصد کنکور رو به دست بیاری اگه وقت اضافی اوردی برو از 3 و 4 هم قسمت های اسونش رو بخون. اگه بازم اضافه اوردی برو بقیه قسمت هاش رو بخون. به نظر من این بهترین راه حله!
www.venus-students.ir
از شیمی 2 هم سوال سخت طرح میکنن هم سوال اسون شیمی 3 و 4 هم همینطور نمیشه که به خاطر شیمی 2 بقیه شیمی هارو ول کنیم زیاد بهشون اهمیت ندیم من توصیه میکنم همه مباحث رو مطالعه کنید و اونایی که متوجه میشید و برای شما راحتتر هستند روشون کار کنید و اگه وقته اضافه اوردید برید با مباحث سخت کلنجار برید بعضی مواقع از مباحث سخت سوالات اسونی طرح میشه و همینطور برعکس.من پارسال کنکورهای سال های قبل رو نگاه کردم دیدم از مبحث خازن و مقاومت حدودا 4 سوال طرح میشه گفتم رو این مبحث کار کنم اگه بتونم این 4 سوال رو حل کنم خودش کلیه منم خوندم روش ار کردم روز کنکور هنگ کردم چون سوالای اون مبحث خیلی سخت بود و 1 یا دوتاشو زدم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)