سلام دوستان
میگم خواب به اندازه کافی واسه 24 ساعت چقدره؟؟؟
من میخوام از الان ساعت درسامو برسونم حداقل به 14 ساعت...اما خیلی خوابم میبره
چکار کنم؟؟
چون کتابخونه میرم و میخونم ظهر ها هم نمیتونم استراحت کنم...چیزی هست که جلو خوابو بگیره ؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
میگم خواب به اندازه کافی واسه 24 ساعت چقدره؟؟؟
من میخوام از الان ساعت درسامو برسونم حداقل به 14 ساعت...اما خیلی خوابم میبره
چکار کنم؟؟
چون کتابخونه میرم و میخونم ظهر ها هم نمیتونم استراحت کنم...چیزی هست که جلو خوابو بگیره ؟؟؟
ممنون
ویرایش توسط Parniya : 24 دی 1392 در ساعت 19:41 دلیل: ویرایش عنوان
8 ساعت تو شبانه روز مناسبه
بیشتر و کمترش ضرر داره
بین ساعت 2 تا 4 ، معمولا همه خوابشون میبره! نیم ساعت - چهل و پنج دقیق چرت تو این ساعت میتونه خیلی بهتون انرژی بده
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
زیادش اگه خورده شه سلول های مغز از بین میرن.....در بیشتر جاها اگر اسم این قرصو بگید میگن اعتیاد آور در صورتی که این یه شایع اس و ضرر خاصی نداره فقط دوزش باید مناسب باشه !!!!!! همون 1/8 نه کلش !!!!
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
شکست اجتناب ناپذیره
ولی موندنی نیس...![]()
ببینید برو بچ بعد کنکور باید اولا :زنده بمونید دوما:سالم بمونید.
حالا اصلا پرفسورم شدی معتاد باشی یا مریض فایده نداره.روزی 8 ساعت بخواب.مشکلی هم نیست. اگه زیاد میخوابی یا کم برو پیش دکتر. تازه یادت باشه کمیت مهم نیست مهم کیفیت درس خوندنه. ببخشید دوستان قصد توهین ندارم با 3 تا کتاب زیست خوندن الکی برا کسی نسخه ننویسید.لطفا از حرفم ناراحت نشید.چون این دارو ها همه عوارض داره.
زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند
شاگرد اول دانشگاه داداشم كه رفيقشه ريتالين ميخوره و الان در رشته برق تو دانشگاهش ( كلمبيا نيويورك) بهترينه^_^
بزرگی ! میفرماید !! 27 روز واسه تثبیت ! هر عادتی کافیه
اسمشون یادم نمیاد کی بودن
سختیو تحمل کن عادت میکنی
12 ساعت با کیفیت بهتر از 14 ساعتِ کسل کننده! و خسته کننده س!
![]()
شاید 12 ساعت با کیفیت بهتر از 14 ساعت باشه...ولی وقتی عقب هستم باید چکار کنم؟؟؟؟
باید بیشتر درس بخونم
مجبورم
8 ساعت یا 6؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)