خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

*ترفندهای محاسباتی*

سلام بچه ها باتوجه به اینکه درکنکورمجازبه استفاده از ماشین حساب نیستیم این تاپیک روایجادکردم تااگه ترفندهای جدیدی دارید روبگید..این لینک هم چیزای جالبی داشت( hafezeh.blogfasky.com) خودمم چندتا بدست آوردم که شاید تکراری باشه وقبلا دیده باشیدولی واسه شروع بدنیست.....برای بدست آوردن ضرب اعداد دورقمی زیر20مثل13×12=156کافیه برای بدست آوردن یکان (6)یکان هارودرهم ضرب کنیدوبرای آوردن دهگان یکان هاروباهم جمع کنیدوبرای صدگان خودش (1)رامینویسیم...اگر حاصلضرب یکان هادورقمی شدرقم دهگان آنرا به مجموع آنها اضافه میکنیم مثل13×14=182

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      منم ی چیز بلدم..
      هر عدد تقسی بر5 باید اون عدد رو از سمت راست ممیز بزنی بعد ضربدر 2 کنی..یعنی چی؟
      یعنی اینکه..
      مثال... 20 تقسیم بر5 باید 20 رو یک ممیز ازسمت راست بزن میشه 2 حالا 2 رو ضردر 2 کن میشه 4..
      این ی مثال ساده بود تا براتون جا بیفته ...حالا اعداد دیگه..
      مثال ..8 تقسیم بر 5 میشه یک ممیز زن میشه 0/8 حالا ضربدر 2 کن میشه 1/6 پس 8 تقسیم ر 5 میشه 1/6 ..به همین راحتی..
      مثال دیگه...23 تقسیم بر5 میشه 4/6 چه جوری ؟؟/ 23 رو از سمت راست ی ممیز زن میشه 2/3 حالا ضربدر 2 میشه 4/6..
      امیدوارم استفاده کرده باشین

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ادامه تقسیم بر 5 دوست عزیز اضافه می کنم که در تقسیم بر 25 هم میشه اینطور گفت که اون عدد رو در 4 ضرب کنید بعد دو زقم اعشار بزنید. کلا برای توان های 5 میشود این روند را تکرار کرد.

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir khan نمایش پست ها
      در ادامه تقسیم بر 5 دوست عزیز اضافه می کنم که در تقسیم بر 25 هم میشه اینطور گفت که اون عدد رو در 4 ضرب کنید بعد دو زقم اعشار بزنید. کلا برای توان های 5 میشود این روند را تکرار کرد.
      توان ن ضرایبب 5.میشه این کارو انجام داد

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

تا حالا دقت کردین وقتی برمیگردیم خونه و میخوایم اون چیزی رو که جا گذاشتیمُ برداریم ، با زانو و با زحمت زیاد میریم تو خونه که فرش کثیف نشه ولی برگشتنش خسته می شیم با کفش از رو فرش رد می شیم )))

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به توان 2 رساندن اعداد دو رقمی: مانند اتحاد مربع کامل عمل می کنیم ،به طوری که عدد دهگان رو به توان دو میرسونیم بعد دو برابر ضرب یکان ودهگان رو می نویسیم وسپس یکان رو به توان دو می رسونیم. برای جواب نهایی: یکان آخری رو می نویسیم و دهگانش رو با عدد دوم جمع میکنیم ویکان این عدد رو هم مینویسیم سپس دهگان این عدد رو با عدد اول جمع می کنم و حاصل رو مینویسیم مثال:
      289= 49 14 1 = 2^(17)
      یکان 49 را به عنوان یکان جواب مینویسیم
      دهگان 49 یعنی 4 را با 14 جمع کرده که 18 میشود سپس 8 را به عنوان دهگان جواب می نویسیم
      بعدش دهگان 18 یعنی 1 را با عدد 1 قبل 14 جمع میکنیم که میشه صد گان جواب. امیدوارم متوجه شده باشید،خوب نتونستم توضیح ندادم.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای ضرب اعداد دورقمی زیربیست شبیه به هم یه روش دیگه داره اینکه یکان روبه توان دوبرسونیم وبرای دهگان رقم یکانو ضرب در2وبرای صدگان خود یک رومی نویسیم.مثل11×11=121ویا12×12=144

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 010203 نمایش پست ها
      منم ی چیز بلدم..
      هر عدد تقسی بر5 باید اون عدد رو از سمت راست ممیز بزنی بعد ضربدر 2 کنی..یعنی چی؟
      یعنی اینکه..
      مثال... 20 تقسیم بر5 باید 20 رو یک ممیز ازسمت راست بزن میشه 2 حالا 2 رو ضردر 2 کن میشه 4..
      این ی مثال ساده بود تا براتون جا بیفته ...حالا اعداد دیگه..
      مثال ..8 تقسیم بر 5 میشه یک ممیز زن میشه 0/8 حالا ضربدر 2 کن میشه 1/6 پس 8 تقسیم ر 5 میشه 1/6 ..به همین راحتی..
      مثال دیگه...23 تقسیم بر5 میشه 4/6 چه جوری ؟؟/ 23 رو از سمت راست ی ممیز زن میشه 2/3 حالا ضربدر 2 میشه 4/6..
      امیدوارم استفاده کرده باشین
      واقعا روش جالبيه،در واقع با زدن مميز،اول برده تقسيم ميكنيد ودر دو ضرب ميكنيد كه همون تقسيم بر ٥بدست مياد،من دقيقا اينو خودم استنباط كرده بودم ولي مثل اينكه لو رفته!!!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مستانه نمایش پست ها
      برای ضرب اعداد دورقمی زیربیست شبیه به هم یه روش دیگه داره اینکه یکان روبه توان دوبرسونیم وبرای دهگان رقم یکانو ضرب در2وبرای صدگان خود یک رومی نویسیم.مثل11×11=121ویا12×12=144
      بنظرت راه عادي راحت تر نيست!!! توان ٢براي اعداد دورقمي زير ٢٠رو همه بعد يه مدت حفظ ميشن تازه روشت براي به فرض ١٩جواب نميده.

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir khan نمایش پست ها
      به توان 2 رساندن اعداد دو رقمی: مانند اتحاد مربع کامل عمل می کنیم ،به طوری که عدد دهگان رو به توان دو میرسونیم بعد دو برابر ضرب یکان ودهگان رو می نویسیم وسپس یکان رو به توان دو می رسونیم. برای جواب نهایی: یکان آخری رو می نویسیم و دهگانش رو با عدد دوم جمع میکنیم ویکان این عدد رو هم مینویسیم سپس دهگان این عدد رو با عدد اول جمع می کنم و حاصل رو مینویسیم مثال:
      289= 49 14 1 = 2^(17)
      یکان 49 را به عنوان یکان جواب مینویسیم
      دهگان 49 یعنی 4 را با 14 جمع کرده که 18 میشود سپس 8 را به عنوان دهگان جواب می نویسیم
      بعدش دهگان 18 یعنی 1 را با عدد 1 قبل 14 جمع میکنیم که میشه صد گان جواب. امیدوارم متوجه شده باشید،خوب نتونستم توضیح ندادم.
      اينو بلد بودم،يكي از رتبه ها بهم ياد دادش،واقعا كارسازه.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها
      بنظرت راه عادي راحت تر نيست!!! توان ٢براي اعداد دورقمي زير ٢٠رو همه بعد يه مدت حفظ ميشن تازه روشت براي به فرض ١٩جواب نميده.
      درست میگی خودمم حفظ میکنم ولی...دونستنش بدنیس.....برای 19هم جواب میده چرانده؟؟19×19=361رقم 9به توان 2میشه 81و8روبه دهگان اضافه میکنیم میشه 26که 2رواضافه میکنیم به یک میشه3

12. Top | #12

نمایش مشخصات
      tavan2-2raqami-5.jpg
      بازآی که تا به خود نیازم بینی
      بیداری شب‌های درازم بینی

نی نی غلطم که خود فراق تو مرا
      کی زنده رها کند که بازم بینی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      up.....
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توان دو رساندا یا ضرب اعداد دو رقمی مشابه

تو مثال توضیح میدم: 16*16 اول این رو ساده تر میکنیم یعنی 4 تا به 16 اول اضافه و 4 تا از 16 دوم کم میکنیم میشه 20*12 و به دست آوردن این حاصل ضرب خیلی راحته...240..حالا اون عددی رو که از دو طرف کم{یا اضافه} کرده ایم به توان 2 میرسانیم و با عدد به دست آمده ضرب میکنیم..4به توان دو=16...240+16=256
      21*21....20*22...440....1به توان2 1....440+1=441

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام به همه...

اینو دانلود کنید...ضرر نمی کنید.
      www.mathspeed.mihanblog.com(Math calculations quickly)

A SONG OF ICE AND FIRE

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن