حرفاتو قبول دارم من خودم از اول تابستون شروع کردم ی تعدادی از کتابارو خوندم اما الان هیچ کدوم یادم نیس تازه خیلی از انرژیم گرفته شد طوری که چن ماهه دیگه درس نخوندم .واقعا افسردگی گرفتم شاید باورتون نشه شبا کابووس میبینم روزا پره استرسم .این شرایط خیلی بده اما به یه نفر قول دادم که حتما پزشکی بیارم از دوشب پیش تصمیم گرفتم درسمو بخونم دوباره.از عربی بیزارم هیچی بلد نیستم اما از دوشب پیش تصمیم گرفتم هرشب یه بخشی از عربی رو بخونم.
این یه قوله که به خودم دادم وباید بهش عمل کنم تازه هر شب 20تا لغت زبان میخوم.(خلاصه نویسی یادتون نره خیلی به درد میخوره)
پشت کار داشتن کار هرکسی نیس کار منم نبود اما حالا میخوام پشت کار داشته باشم.به نظر من هرچقدرم بقیه به آدم بگن تو میتونی فایده نداره آدم تا خودش نخواد هیچی جلو نمیره .شاید باورتون نشه همه به من کلی اعتماد به نفس میدادن تمام معلمام مشاورم همه میگفتن ما سال دیگه ازت پزشکی میخوایم اما خودم تو دلم بهشون میخندیدم میگفتم چه خیالایی میکنن اینا اما حالا دیگه خودم میخوام.
به قول ایمان سرورپور خدا این توانایی رو تو وجود تو میدیده که تواین رویا رو تو دل تو قرار داده که یه روز مثلا پزشک بشی یا مهندس بشی.مطمئن باشه خدا میدونسته که تو میتونی ولی بازم اختیار رو به خودت داده.و اینو بدون که اگه بهش نرسیدی نشون دادی که لیاقتشو نداشتی نه توانایشو.
من هرروز این جملاتو به یاد خودم میارم به ی نفر گفتم عربی واسه من غوله ترسناکه ولی منم احمق نیستم شاخشو میشکونم درست مثه قهرمانای تو کارتونا.
میخوام وقتی بزرگ شدم یادم به سال کنکورم که میوفته به خودم افتخار کنم نه اینکه حسرت بخورم چرا کم کاری کردم.مطمئن باشید شما ها همتون میتونید فقط باید خودتونو باور کنید ی قطره آب به اون کوچیکی میتونه به مرور یه صخره رو سوراخ کنه فک نکنم ذهن شما سخت تر از یه سنگ باشه.
اینا همش یه سری حرف کلیشه ایه.من شنیدم و. قبول نکردم.اما وقتی به ایمان قلبی رسیدم قبولش کردم و رفتم دنبال هدفم.
خودتو باور کن فقط همین.