X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

انگیزه برای کسانی که شروع نکردن!(در حد لالیگا)

با سلام

بعضی از دوستام از انگیزه ی من خبر دارن و بهم میگن تو چجوری این همه انگیزه داری ؟! چجوری این همه ترازت بالاست ؟! و....

خوب می خوام تجربیتم را که اون همه انگیزه گرفتم رو برای شما بزارم تا شما هم مثل من انگیزه داشته باشید !!!!

::::::::::::::::::::::::::::

خوب اگه تا الان شروع نکردین اشکال نداره چرا ؟! چون به قول بعضی مشاورا میانگین ها پایینه یعنی چی؟! یعنی با ریاضی 40 درصد راحت تراز بالایی میگیری

حالا چرا اشکال نداره !‌ چون 5 ماه به کنکور مانده اگر تمام تلاشتو تو این 5 ماه کنی صدر در صدر زیر 1000 یی

من خودم ماه پیش شرو کردم و ترازامم حدود 4900 5000 بود ولی الان 6500 7000 هستش (قلمچی)

ویژگی ی این 5 ماه چیی اگه از همین الان (نه 1 دقیقه بعد) هرچی بخونی تو کنکور یادت میمونه (البته با یک مرور در شب کنکور) ولی تا قبل از این خونده باشی شاید زیاد یادت

نمونده باشه .

حالا چرا من انگیزه ام خیلی بالاس‌؟! چون به همه چیزایی که انگیزمو میبردن غلبه کردم !! حالا الان میگم چطوری غلبه کردم (با جواب چند سوال)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      ::: بعضی ها میگن (مثل من)ما کشش نداریم و از ما نفر برتر در نمیاد ::: این جوابی که میخوام بدم کلیشه ای ه ولی جواب میده

نفر برتر چی از تو بیشتر داره ؟! شاخ ! دم ؟! با اجنه در ارتباطه ؟!نههههههههههههه فقط تلاشش بیشتر از توه

اگه میگی هوش ندارم یا حفظیاتم بده !!! نه بد نیس!! این تلقینیه که تو میکنی و خودت باورش میکنی!

خداونت از روحش به تو دمیده و جسمتم که خدا آفریده !! آیا خدا چیز بدی می آفرینه ؟!

این همه چیز آفرید نگفت چه کردم !! انسانو ساخت گفت احسنت !!! پس ما می توانیم ما می توانیم به آنچه که میخواییم برسیم !!

اگه نمی توانستیم برسیم این فرصت به ما داده نمیشد !!!!(ب جای بهشت اومدیم به جای پست)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

حالا دیگه فکر کنم انگیزت بالا رفته باشه ولی این بدون تو راه همینطور انگیزت بالا تر هم خواهد رفت

از هر چیزی که انیگیزتو کم میکنه دوری نکن برو پیشش باهاش بجنک و آخرش آتش بس کن !

مثالی که برای من رخ داد

من شرو کردم آزمون اولی یه آلمه شیمی خوندم بعد دیدم بجای 80 تو کارنامه زده 30 نتنها انگیزه ام کم نشد بلکه خیلی هم بالا رفت !

رفتم تحلیل آزمون کردم دیدم تو نمودار مشکل دارم بعد رفتم تو یک کتاب قسمت نمودار ها هرچی تست داشت زدم !

آزمون بعدی 80 میزدم ولی زد 50 امید وار شدم !

:::::::::::وقتی شروع میکنی ااینو بدون کار ساده ای پیش رو نداری باید به همه چیز غلبه کنی

تلویزون کامپیوتر خواب و..... که بنظرم سخترین کار دنیا همینه !

چطور غلبه کنم ؟! تلویزیون فیلمی که آرزوت بود یک روز ببینی گذاشته ! تو باید بشینی درستو بخونی !

حالا اگه دیدی باید خودو جریمه کنی یعنی بجای اینکه 4 بازه بخونی 5 بازه بخونی !

::::::::

انگیزه بالا و مشکلاتو هم پیش بینی کردی

بگو " خدایا شرو میکنم برای رضای تو کمک کن "‌ "یاعلی"

(نیت مومن برتر از عمل اوست )

::::::::::::::::

بشین برنامه ریزی کن و بدون اگه تمام سعی کنی به هرچی که بخای میرسی

تنبلی مخرب ترین چیز تو دنیاس ازش دوری کن یا غلبش کن

و بدون هر موقع تو جایی شکست خوردی بدون تجربه ی شکست تو اونجا ر و یاد گرفتی

نباید شروع میکردی حالا که شرو کردی باید تا آخرش بری

و بدون با گذشت زمان این سختی میره و همیشه نتیجش میمونه

و خداونت هم به هرکی که تلاش کنه کمک میکنه !!! مطمعن باش

موفق باشی ;

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      خیلیییییییییییییییییییییی ی خوب بود اگه میشه ادامه بده...الان هم زمانیه که اکثر بچه ها از یه طرف درگیر امتحان اند از یه طرف هم درس نخونده زیاده ....فشار روحی روانی جسمی زیااااااااده

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ادامه بده

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا تو يك ماه انقد افزايش تراز داشتي ؟؟ تو يك ماه؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دمت گرم داداشم گل کاشتی انصافا

6. Top | #6
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ههههههههههههههههههههههههه

میگن ادامه بده

برید شروع کنید دیگه !!!! این بهانه ها چی ی ؟!

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط majidarts نمایش پست ها
      ههههههههههههههههههههههههه

میگن ادامه بده

برید شروع کنید دیگه !!!! این بهانه ها چی ی ؟!
      منظور این نیس که الان ادامه بدی گفتیم یعنی تاییک رو فعال نگه دار بازم این جور انگیزه ها بده ولی اگه میشه یکم کامل تر توضیح بده و راهنمایی کن شاید بقیه هم تو نستن از این ییشرفت های عالی و یهویی به صورت باور نکردنی داشته باشن....

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببخشید دوست عزیز روش هاتون رو هم بگید

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو رو خدا شروع نكنيد ، به تنبليتون ادامه بدين تا ما پيشرفت كنيم و شما پسرفت !

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      الان چرا الکی به خدا قسم میخوری؟!
      شکست اجتناب ناپذیره
      ولی موندنی نیس...

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات

بله اینا یه سری واقعیته!
      و خیلی واقعیت های دیگه هم هست که بعد عید متوجه میشید...
      کاشکی همه بچه هایی که تا الان مشکل داشتن(مثل خودم)
      بالاخره از یه جایی شروع کنن و پیش برن خیلی خیلی خیلی! وقت هست...
      الان دی هست!
      تو اردیبهشت هم همچین تایپکایی زده میشه!
      پس الان به خودمون بیایم بهتره تا اردیبهشت!
      هرچند صدها نمونه داشتیم که تو همون 2 ماه هم معجزه کردن...
      دیگه 6 ماه که جای خود داره!

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

امر دیگه ای نیست؟؟؟
      واقعا فکر کردی پیشرفتت گرئ درس نخوندن بقیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      چه استدلال جالبی!!!!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شما کل دغدغه ی رقابتیت اینه که 3 -4 نفری که این تاپیکو خوندن نرن درس بخونن تا پسرفت کنن؟

نمیدونم چی بگم اصلا

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.12 نمایش پست ها
      شما کل دغدغه ی رقابتیت اینه که 3 -4 نفری که این تاپیکو خوندن نرن درس بخونن تا پسرفت کنن؟نمیدونم چی بگم اصلا
      بابا این بدبخت شوخی کرده ریختین سرش.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حرفاتو قبول دارم من خودم از اول تابستون شروع کردم ی تعدادی از کتابارو خوندم اما الان هیچ کدوم یادم نیس تازه خیلی از انرژیم گرفته شد طوری که چن ماهه دیگه درس نخوندم .واقعا افسردگی گرفتم شاید باورتون نشه شبا کابووس میبینم روزا پره استرسم .این شرایط خیلی بده اما به یه نفر قول دادم که حتما پزشکی بیارم از دوشب پیش تصمیم گرفتم درسمو بخونم دوباره.از عربی بیزارم هیچی بلد نیستم اما از دوشب پیش تصمیم گرفتم هرشب یه بخشی از عربی رو بخونم.
      این یه قوله که به خودم دادم وباید بهش عمل کنم تازه هر شب 20تا لغت زبان میخوم.(خلاصه نویسی یادتون نره خیلی به درد میخوره)

پشت کار داشتن کار هرکسی نیس کار منم نبود اما حالا میخوام پشت کار داشته باشم.به نظر من هرچقدرم بقیه به آدم بگن تو میتونی فایده نداره آدم تا خودش نخواد هیچی جلو نمیره .شاید باورتون نشه همه به من کلی اعتماد به نفس میدادن تمام معلمام مشاورم همه میگفتن ما سال دیگه ازت پزشکی میخوایم اما خودم تو دلم بهشون میخندیدم میگفتم چه خیالایی میکنن اینا اما حالا دیگه خودم میخوام.

به قول ایمان سرورپور خدا این توانایی رو تو وجود تو میدیده که تواین رویا رو تو دل تو قرار داده که یه روز مثلا پزشک بشی یا مهندس بشی.مطمئن باشه خدا میدونسته که تو میتونی ولی بازم اختیار رو به خودت داده.و اینو بدون که اگه بهش نرسیدی نشون دادی که لیاقتشو نداشتی نه توانایشو.

من هرروز این جملاتو به یاد خودم میارم به ی نفر گفتم عربی واسه من غوله ترسناکه ولی منم احمق نیستم شاخشو میشکونم درست مثه قهرمانای تو کارتونا.

میخوام وقتی بزرگ شدم یادم به سال کنکورم که میوفته به خودم افتخار کنم نه اینکه حسرت بخورم چرا کم کاری کردم.مطمئن باشید شما ها همتون میتونید فقط باید خودتونو باور کنید ی قطره آب به اون کوچیکی میتونه به مرور یه صخره رو سوراخ کنه فک نکنم ذهن شما سخت تر از یه سنگ باشه.

اینا همش یه سری حرف کلیشه ایه.من شنیدم و. قبول نکردم.اما وقتی به ایمان قلبی رسیدم قبولش کردم و رفتم دنبال هدفم.
      خودتو باور کن فقط همین.

من یکی از پزشکی های93هستم

من به خودم ایــــــــــــــــــمــــ ان دارمــ

ناگفته ها... (وبلاگم)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن