با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد
من امسال مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تبریز قبول شدم می خواستم بدونم اینده این رشته در ایران چگونه است
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد
من امسال مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تبریز قبول شدم می خواستم بدونم اینده این رشته در ایران چگونه است
اگه تمرین روزانه شما بالای 12 ساعت باشه و بیش از 4 ساعت اون برنامه نویسی باشه، بیا IT
اگه تمرین برنامه نویسی شما در حد 2 ساعت در روز باشه، موفق نمیشید!!!
البته این نظر شخصی منه...
در حال حاضر پر درآمد ترین رشته، نرم افزاره. اما کسی فردا رو ندیده... ممکنه کلا تغییر کنه...
البته اگه اومدید IT همین الآن با ایرانیان مقیم آمریکا در ارتباط باشید و مقداری پول (حدود 40 تومن) جمع کنید واسه ترک کردن ایران. رشته IT تو ایران فایده نداره![]()
دوستان خواهشان اینقدر it و کامپیوتر رو به برنامه نویسی محدود نکنید.
برنامه نویسی کاره هر کسی نیست و درسته که میشه ازش خوب پول دراورد .اما گرایش های دیگه هم توش هست و پول ساز هستن
مثله گرافیک و شبکه و یا حتی وب دیزاین
من 7 سال برنامه نویسی کردم و تو زمینه امنیت فعالیت کردم
هوش سیاه همش فیلمه
آخرش یا اعدام میشید یا فراری...:yahoo (21):
اگه میخواید هکر بشید، باید قید خانواده و دوست و... رو بزنید. حتی تا آخر عمر ازدواج نکنید و هر روز سرگردان و فراری باشید.
البته یه برنامه نویس بزرگ در هر 24 ساعت نمیتونه بیشتر از 3 ساعت بخوابه!!!
از بین نرم افزار و آی تی کدوم بهتره ؟؟؟
بنظرتون من برم نرم افزار دانشگاه اصفهان خوبه ؟؟؟ یا برم آی تی ؟؟؟
نسبت به رشته های مهندسی کدوم بهتره ؟ مثل مهندسی مکانیک و شیمی و..
البته من رشته زبانم خیلی علاقه دارم.
کلا چقدر زیاد شداا ... شرمنده![]()
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
خیر
شما اگه فیلم های آموزش برنامه نویسی رو 4 ساعت در روز مشاهده کنید. 4 ساعت هم تمرین کنید و بقیه وقت رو بزارید روی سایت سازی و امنیت و هک، موفق میشید
اما خیلی سخته و باید به سختی عادت کنید
من 7 سال میشه که شب ها درست خواب نمیرم. معمولا ساعت 4 صبح تا 7 میخوابم. دیگه همیشه بیدار هستم و پشت کامپیوتر نشستم
هر 8 ساعت هم باید قطره کنم توی چشم هام تا ببینم...
هکر = یه برنامه نویس خلاق
اگه یه برنامه نویس خلاق شدید میتونید درآمد خوبی کسب کنید
در غیر اینصورت باید مهندسی IT بگیرید و بشید بیکار محل :yahoo (4):
شما توی هر شرکت واسه کار برید، دوست داره با چشم بسته تاسپ کنی و بدون هیچ ابزاری برنامه نویسی کنی
حرف من اینه: اگه کسی میخواد بیاد رشته IT باید حرفه ای باشه و خیلی تمرین کنه
ببینید این نظره دوتا برادره منه که یکی it و دیگری نرم افزار میخونن و هر دو اینو میگن که هیچ فرقی بینه رشته ها نیست و فقط باید کار بلد باشی حتی ممکنه مهندسه برق باشی و گرافیک کاره حرفه ایی باشی .
درضمن درسته که تو ایران مدرک ها هم مهمه اما اون معمولا واسه استخدام تو شرکت های دولتیه که اونم( اکثرش نگفتم همه اش ) با رابطه و اشنا بازی صورت میگیره.
اما نظره من اینه که it بهتره و اینده شغلی بهتری خواهد داشت( کلاس کاریش هم از نطره من بالاتره.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)