خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 39
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

احتياج مشاوره رايگان در همين تاپيك

من خيلي دست و پامو گم كردم اوليش بخاطر شرط معدل كه معدلم جالب نيست اما ميدونم هرچي كنكورمو بهتر بدم تاثيرش كمتر ميشه ولي خب چيكار كنم وقتي بهش فكر ميكنم خودمو ميبازم. دوميش بخاطر اينكه نميدونم از كجا شروع كنم كه قبل عيد كل درسارو تموم كنم هر وقت بهش فكر ميكنم كمتر سمت درس ميرم بجاي اينكه بيشتر برم همه ميگن با برنامه يه ازمون پيش برو ولي من نميتونم.دوتا مشكل ديگه هم دارم كه اونا رو نميشه توي جمع كفت بايد به خود مشاور بگم.كسي هست كه منو بدون پول گرفتن براي رضا خدا مشاوره كنه؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دكتر نمایش پست ها
      من خيلي دست و پامو گم كردم اوليش بخاطر شرط معدل كه معدلم جالب نيست اما ميدونم هرچي كنكورمو بهتر بدم تاثيرش كمتر ميشه ولي خب چيكار كنم وقتي بهش فكر ميكنم خودمو ميبازم. دوميش بخاطر اينكه نميدونم از كجا شروع كنم كه قبل عيد كل درسارو تموم كنم هر وقت بهش فكر ميكنم كمتر سمت درس ميرم بجاي اينكه بيشتر برم همه ميگن با برنامه يه ازمون پيش برو ولي من نميتونم.دوتا مشكل ديگه هم دارم كه اونا رو نميشه توي جمع كفت بايد به خود مشاور بگم.كسي هست كه منو بدون پول گرفتن براي رضا خدا مشاوره كنه؟
      واسه هر چیزی یه راهی هست
      عربی برو اینجا رو بخون
      عمار تاج بخش : مطالعه صفر تا صد عربی در 25 روز ( قلم چی )
      بقیه درسا هم میشه واسشون یه راهی پیدا کنی
      فقط تلاش مضاعف میخواد

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      اينم يادم رفت بگم ميدونم كه بايد براي هدفم زحمت بكشم ولي وقت خوندن بي اراده ميشم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وای خانوم دکتر قربون دستت،منم خیلی مشکل دارم.اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم
      1-معدل نهاییم که 15/75 هست .الانم که دارم امتحان میدم همش گند میزنم.
      2-ساعت درس خوندنم خیلی کمه روز های مدرسه4 ساعت روزهای تعطیل 6 ساعت.
      3-هدفم رو گم کردم میخواستم نفت بخونم که منصرف شدم
      4-توی کیش واقعا دبیرا ضعیف کار میکنن فقط چندتاشون خوبن که خداتومن میگیرن یا پروازین که معلوم نیست کی میرن کی میایین.
      5-کتاب فروشی درست حسابی هم که نداریم.
      6-مشاور هم که نداریم .
      7-قلم چی که شرکت نمیکنم ،گزینه دو و موسسات دیگه هم که اینجا نیستن.
      8- دست و دلم اصلا به درس نمیره
      9-پدرم گفته یا شیراز یا تهران یا اصفهان وگرنه همون کیش بایدبرم دانشگاه.دانشگاه های کیشم که هتله.
      10- واقعا تو انپاس موندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط karen نمایش پست ها
      4-توی کیش واقعا دبیرا ضعیف کار میکنن فقط چندتاشون خوبن که خداتومن میگیرن یا پروازین که معلوم نیست کی میرن کی میایین.
      6-مشاور هم که نداریم .
      9-پدرم گفته یا شیراز یا تهران یا اصفهان وگرنه همون کیش بایدبرم دانشگاه.دانشگاه های کیشم که هتله.
      10- واقعا تو انپاس موندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      خب اینطور ک معلومه دیگه چاره ای نیست.بیخیال کنکور بشو برو کیفشو ببر

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

......

نقل قول نوشته اصلی توسط karen نمایش پست ها
      6-مشاور هم که نداریم .
      امتحانای الان خیلی مهم نیس ....ساعت درس خوندنت روکم کم ببربالا...کتاب فروشی ندارید میتونی ازجاهای دیگه سفارش بدی باپست بفرستن....یکی ازبستگانم بدون رفتن به کلاس خصوصی وبا اتکا به همین کتاب های تست وشرکت درازمون ها پزشکی قبول شد
      .فقط تلاش کن وانگیزتوببربالا..
      ویرایش توسط venus95 : 16 دی 1392 در ساعت 22:44

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دكتر نمایش پست ها

خب قرار نیست تا قبل از عید دروس رو تموم کنین بعد از عید میخواین چیکار کنین؟؟!! فروردین اردیبهشت خرداد...! سه ماه مرور و جمع بندی یعنی؟!
      به نظره من که اصلا به این فک نکن باید حتما درسارو تو این دوماه و نیم(دی بهمن اسفند!) تموم کنی چون که اصلش اینه که آخره اردیبهشت تموم بشه

الان و تا قبل از عید دوران نا امیدیِ ! (همه ی مشاورا میگن) >> اونایی که ناامید میشن جا میمونن، امیدوارا ازشون سبقت میگیرن!!
      این دو ماه رو اگه بیخیال درس بشین واقعا خیلی عقب میافتین و هر چی به کنکور نزدیک میشیم جبرانش سخت تر میشه...
      خوب فک کن، کنکورتو خراب نکن، حیفه، هنوز وقت هست...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ههههههههه

تا قبل از عید درسارو تموم میکنی و 3 ماه تعطیلی میشه !!!!!!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. من پارسال کنکور دادم نتیجش خیلی بدتر از چیزی که فکر میکردم شد طوری که انگیزمو از دست دادم و هنوزم دوباره خوندنو شروع نکردم. نمیدونم چجوری اون شور و انگیزه رو به دست بیارم.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad9 نمایش پست ها

خب قرار نیست تا قبل از عید دروس رو تموم کنین بعد از عید میخواین چیکار کنین؟؟!! فروردین اردیبهشت خرداد...! سه ماه مرور و جمع بندی یعنی؟!
      به نظره من که اصلا به این فک نکن باید حتما درسارو تو این دوماه و نیم(دی بهمن اسفند!) تموم کنی چون که اصلش اینه که آخره اردیبهشت تموم بشه

الان و تا قبل از عید دوران نا امیدیِ ! (همه ی مشاورا میگن) >> اونایی که ناامید میشن جا میمونن، امیدوارا ازشون سبقت میگیرن!!
      این دو ماه رو اگه بیخیال درس بشین واقعا خیلی عقب میافتین و هر چی به کنکور نزدیک میشیم جبرانش سخت تر میشه...
      خوب فک کن، کنکورتو خراب نکن، حیفه، هنوز وقت هست...
      مهرداد، دادا میشه بگی این قضیه دوران ناامیدی اینا چیه؟ یجوریایی ورد زبون این معلمای شده،ما گیجیم کلا!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      هر كي از مامانش قهر كرده واسه ما شده مشاور و استاد كنكور .سرنوشت كلي ساده لوح امثال منو گرفته دستش .ما براي خيلي از مشاورا حكم موش ازمايشگاهي داريم كه با ازمايش كردن روي ما ميخوان تجربه كسب كنن.البته خيلياشون هم خوبن.ولي الان دقيق يكي نيست به ما بگه چيكار كنيد حرف اول واسه اكثرشون پوله فقط پوووووول وقتي پول گرفتن ديگه نميشناسنت ميگن نفر بعدي بياد مشاورش كنم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یک پشتیبان دارم میگه بیا تا عید تموم کن بعدش بیا کلاس های عید و نوروزی توپ بشو

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط areff10 نمایش پست ها
      مهرداد، دادا میشه بگی این قضیه دوران ناامیدی اینا چیه؟ یجوریایی ورد زبون این معلمای شده،ما گیجیم کلا!
      هیچ دیگه همین که:
      بعضیا میگن درس رو تموم نمی کنیم و کلا میزارن کنار!
      بعضیا میگن تا الان که نتیجه نگرفتیم پس درسو میزارن کنار!!
      بعضیا میگن رقیبامون خیلی اَزَمون جلون باز درسو میزارن کنار!!!
      کلا تو این چند ماهی که از مهر گذشته دیگه خیلیا خسته شدن از درس خوندن حالا اونایی که تا الان نتایجِ خوبی نگرفتن بلکل ناامید میشن و درس رو میزارن کنار! که یکی دلایل اصلیش اینه که فک میکنن باید تا عید درسارو تموم کنن
      در صورتی که هنوز حدود 5 6 ماه وقت هست و اصلا فک نمیکنن که الان نتیجه مهم نیست، مهم اینه که روزِ کنکور وضعشون چجوری باشه...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب درسته، ولی اونایی ک نتیجه نگرفتن چی؟ :-؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من تو ازمون ازمایشی که شرکت میکنم فقط میتونم به تعدادی از تست ها جواب بدم ولی وقتی تو خونه دارم بررسی میکنم خیلی بیشتر میتونم جواب بدم.البته سرازمون راه حل رو میرم ولی نمیتونم به جواب برسم.میشه کمکم کنین

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)