X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

مشورت با دوستان - لطفا همه کمک کنید

سلام دوستان عزیزم
      من متولد بهمن 72 با معدل کتبی دیپلم 15.65 هستم.
      سال اول کنکور دادم رتبم به پزشکی نمیخورد به همین دلیل گذاشتم واسه سال بعد. امسال (92) کنکور دادم باوجودیکه رتبم مرزی شد ولی بازم پزشکی نشدم و خیلی حالم بهم ریخت. به همین دلیل مجبور شد برم سربازی. 4 ماه خدمت کردم خداروشکر تونستم بعد از 4 ماه معافیت پزشکی بگیرم.
      امسال با این اوضاعی که اومدن تاثیر معدل رو مستقیم کردن فک نکنم پزشکی قبول بشم. از طرفیم فعلا حوصله درس ندارم. یه احساس خستگی تو وجودمه که شایدم کاذبه و خودم دارم واسه خودم این حس رو درست میکنم.
      خلاصه هرچی که هست حتی الان 1 ساعت درس خوندنم برام خیلی سخته.
      من واقعا پزشکی رو دوس دارم نمیخوام از دستش بدم. ولی الان دودل شدم. نمیدونم ایا تو تکمیل ظرفیت ازاد شرکت کنم برم عمران ازاد یا بذارم واسه 94 کنکور بدم. چون به کنکور 93 و پزشکی اوردن امیدی ندارم.
      ینی بخدا من هرلحظه تو این فکرم
      این 2 سال به اندازه 20 سال به من فشار روحی وارد کرد...

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیزم
      من متولد بهمن 72 با معدل کتبی دیپلم 15.65 هستم.
      سال اول کنکور دادم رتبم به پزشکی نمیخورد به همین دلیل گذاشتم واسه سال بعد. امسال (92) کنکور دادم باوجودیکه رتبم مرزی شد ولی بازم پزشکی نشدم و خیلی حالم بهم ریخت. به همین دلیل مجبور شد برم سربازی. 4 ماه خدمت کردم خداروشکر تونستم بعد از 4 ماه معافیت پزشکی بگیرم.
      امسال با این اوضاعی که اومدن تاثیر معدل رو مستقیم کردن فک نکنم پزشکی قبول بشم. از طرفیم فعلا حوصله درس ندارم. یه احساس خستگی تو وجودمه که شایدم کاذبه و خودم دارم واسه خودم این حس رو درست میکنم.
      خلاصه هرچی که هست حتی الان 1 ساعت درس خوندنم برام خیلی سخته.
      من واقعا پزشکی رو دوس دارم نمیخوام از دستش بدم. ولی الان دودل شدم. نمیدونم ایا تو تکمیل ظرفیت ازاد شرکت کنم برم عمران ازاد یا بذارم واسه 94 کنکور بدم. چون به کنکور 93 و پزشکی اوردن امیدی ندارم.
      ینی بخدا من هرلحظه تو این فکرم
      این 2 سال به اندازه 20 سال به من فشار روحی وارد کرد...
      نميشه كه هم خدارو بخواي هم خرمارو،از يه طرف درس خوندن برات سخته از يه طرفم رشته ي مورد علاقت هدف خيلي هاست،الانم كنكور به خصوص زيست ٩٢رو بذاري كنار ٨٩ به خنده ميفتي،حقيقتش اينه كه درصد بالا براي زيست يه جورايي تو اين مدت كم خيلي سخته،از يه طرفم لطفا برو و كل تصويبات مجلس براي كنكور ٩٤ به بعد رو ببين و با ديد خودت ببين.رتبه الان سخته تو اين مدت ولي غير ممكن نيست ،خودت تعيين كننده اي ولي قطعا سطح درسي هم حرف اولو ميزنه،حقيقتشو بخواي من تو شرايط تو نيستم كه بدونم،اميدوارم دوستان عزيز بتونن كمكت كنن ولي مطمين باش با ديدنااميدي شكستت حتميه ،فقط خودت تعيين كننده اي.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها
      نميشه كه هم خدارو بخواي هم خرمارو،از يه طرف درس خوندن برات سخته از يه طرفم رشته ي مورد علاقت هدف خيلي هاست،الانم كنكور به خصوص زيست ٩٢رو بذاري كنار ٨٩ به خنده ميفتي،حقيقتش اينه كه درصد بالا براي زيست يه جورايي تو اين مدت كم خيلي سخته،از يه طرفم لطفا برو و كل تصويبات مجلس براي كنكور ٩٤ به بعد رو ببين و با ديد خودت ببين.رتبه الان سخته تو اين مدت ولي غير ممكن نيست ،خودت تعيين كننده اي ولي قطعا سطح درسي هم حرف اولو ميزنه،حقيقتشو بخواي من تو شرايط تو نيستم كه بدونم،اميدوارم دوستان عزيز بتونن كمكت كنن ولي مطمين باش با ديدنااميدي شكستت حتميه ،فقط خودت تعيين كننده اي.
      حرفت صحیح داداش
      منم دارم واقع بینانه به قضیه نگا میکنم. با این زیستایی که من تو کنکور 92 دیدم اگه 93 هم درهمون حد بدن من با اوضاع الانم 20 درصدم نمیزنم !
      درضمن ایا برای 94 تصمیم خاصی گرفته شده ؟ ینی تاثیر معدل از 25 بیشتر شده ؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      حرفت صحیح داداش
      منم دارم واقع بینانه به قضیه نگا میکنم. با این زیستایی که من تو کنکور 92 دیدم اگه 93 هم درهمون حد بدن من با اوضاع الانم 20 درصدم نمیزنم !
      درضمن ایا برای 94 تصمیم خاصی گرفته شده ؟ ینی تاثیر معدل از 25 بیشتر شده ؟
      هرچیزی ممکنه شاید بیشتر شه-الان که معاف شدی اگه بتونی شروع کنی خوبه ها شوما که زیستت درحد صفر نیس درسته پزشکی قبول شدن سخته ولی غیرممکن نیس یا علی بوگو و شروع کن

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      به نظرم برین از مشاوره های شهرتون کمک بگیرین
      ولی باید منطقی فکرکنین! از ی طرف علاقه دارین از ی طرفم نمیخاین واسه بدست اوردنش زحمت بکشین
      ی نگاهیم به درصدای کنکورسال های قبلتون بندازین..خودتون خودتون رو بهتر میشناسین بالاخره.. این تصمیم جز ایندتونه .. پس خوووبه خوووب فکر کنین...
      موفق باشین

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      يعنى واقعا امکان نداره با اين معدل يا پايين تر پزشکى آورد؟
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا نمیشه!!!!
      با تلاش و کمی زحمت میشه به هرچی رسید!!! هرچی...

8. Top | #8

نمایش مشخصات
      با احترام به همه دوستان
      به نظرم قبل از اینکه به شما روحیه بدم باید بگم که شما باید ببینی با خودت چند چندی
      ینی باید قبل از اینکه شروع کنی کامل فکراتو بکنی که اگه یه سال دیگه موندی پشت کنکور واقعا میخای بخونی یا نخونی؟
      جواب خودت مشکلت رو حل میکنه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فقط يه نفر قطعى بگه با اينجور معدلها يا حتى پايين تر ميشه رشته تاپ قبول شد يا نه؟ قطعي ميخوام بدونم

10. Top | #10
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramin94 نمایش پست ها
      يعنى واقعا امکان نداره با اين معدل يا پايين تر پزشکى آورد؟
      آقا رامین خوب هم میشه،چون اصلا هوش و قبول شدن و ....هیچ ربطی به معدل نداره،واست یه مثال میزنم:

یکی از المپیادی های سال های قبل زیست شناسی توی المپیاد جهانی مدال طلا آورده بود(یعنی آخر زیست بوده ها...) بعد وقتی مجری ازش پرسید خوب زیستت که حتما بیسته گفت نه 15-16 است!!!!!و در جواب گفت چون مدرسه با المپیاد فرق داره،حالا کنکور هم فرق داره و معدل معیار توانایی های افراد نیست،ممکنه توی یک روز امتحان مشکل پیش اومده بوده.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فقط يه نفر قطعى بگه با اينجور معدلها يا حتى پايين تر ميشه رشته تاپ قبول شد يا نه؟ قطعي ميخوام بدونم
      منم شرایطم تقریبا مثله شماست ولی اینو میگم با این که نمیشه بهترین رشته رو تو بهترین دانشگاه آورد(مثلا تهران)ولی با تلاش بیشتر میشه همون بهترین رشته رو تو دانشگه های دیگه آورد.ماام معترض به این تصمیمیم ول خب نا امید از درس هم نیستیم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N I L O O نمایش پست ها
      آقا رامین خوب هم میشه،چون اصلا هوش و قبول شدن و ....هیچ ربطی به معدل نداره،واست یه مثال میزنم:یکی از المپیادی های سال های قبل زیست شناسی توی المپیاد جهانی مدال طلا آورده بود(یعنی آخر زیست بوده ها...) بعد وقتی مجری ازش پرسید خوب زیستت که حتما بیسته گفت نه 15-16 است!!!!!و در جواب گفت چون مدرسه با المپیاد فرق داره،حالا کنکور هم فرق داره و معدل معیار توانایی های افراد نیست،ممکنه توی یک روز امتحان مشکل پیش اومده بوده.
      اوووه..همونطور که گفتين سالهاي قبل...الان قضيه فرق کرده...يه مسائلي هست که مسئولين يا واقعا نميفهمن يا براشون مهم نيست...به هر حال اميدوارم اين مصوبه لغو بشه..و واقعا اونايي که براي کنکور 93 تلاش کردن به حقشون برسن..

13. Top | #13
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اوووه..همونطور که گفتين سالهاي قبل...الان قضيه فرق کرده...يه مسائلي هست که مسئولين يا واقعا نميفهمن يا براشون مهم نيست...به هر حال اميدوارم اين مصوبه لغو بشه..و واقعا اونايي که براي کنکور 93 تلاش کردن به حقشون برسن..
      راستش تا اونجایی که من شنیدم این تاثیرها قراره مثبت باشه،حالا فرضا هم نباشه،چه اهمیتی داره چرا که فقط درصد کمی از بچه ها هستند که معدلشون خوبه.بیخیال،فعلا بخونیم که از 75 درصد جا نمونیم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N I L O O نمایش پست ها
      راستش تا اونجایی که من شنیدم این تاثیرها قراره مثبت باشه،حالا فرضا هم نباشه،چه اهمیتی داره چرا که فقط درصد کمی از بچه ها هستند که معدلشون خوبه.بیخیال،فعلا بخونیم که از 75 درصد جا نمونیم
      آره منم همچين چيزايي شنيدم..اين که ميگين درصد کمى معدل خوبي دارن..بايد بگم همچين کم هم نيستن تازه تو رشته هاي تاپ اونقدر رقابت شديده که اگه قرار باشه تاثير مستقيم بدن شايد نيم نمره يا چند صدم چندصدنفر جابه جا ميکنه..بله حق با شماست فکر کردن به اين موضوع جز تزريق ياس و نا اميدى نتيجه اي نداره بهتره بچسبيم به درسمون و توکلمون به خدا باشه...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن