X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خواهش میکنم بیاین شدیدا به کمکتون نیاز دارم

سلام و عرض ادب
      من نهایی اوکیم وامید دارم به تراز +10000 . اما متاسفانه برای کنکور آمادگی ندارم . شیمی در حد استو بلدم و تست نزدم . زیست دست نویس فرهمندنیا رو برای نهایی خوندم دوازدهم و پایه هم در کل دو فصل خوندم . فیزیک و ریاضی هم هیچی . اگه بخوام تراز + 7400 اینا توی کنکور بیارم به نظرتون بعد نهایی ها که حدودا به جز روز قبل کنکور 18 روز زمان داریم چیکار کنم و چی بخونم ؟ میشه زیست و شیمی +30 بزنم و ریاضی و فیزیک هم یکیش رو اتخاب کنم ؟ راه حلی دارید بگید لطفا . من از نهایی خیالم راحته و بعد نهایی هم حاضرم اون 17/18 روز جون بدم ولی فقط تراز +7400 اینا بیارم . خواهش میکنم راهنماییم کنید @Mazaheri استاد لطف میکنید راهنماییم کنید سپااااس . تراز 7400 و 7500 پارسال مثلا زیست در حد 40 و ریاضی و فیزیک و شیمی 15 تا 20 درصد بود .
      ویرایش توسط F A R Y A D : 13 تیر 1405 در ساعت 18:41

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F A R Y A D نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      من نهایی اوکیم وامید دارم به تراز +10000 . اما متاسفانه برای کنکور آمادگی ندارم . شیمی در حد استو بلدم و تست نزدم . زیست دست نویس فرهمندنیا رو برای نهایی خوندم دوازدهم و پایه هم در کل دو فصل خوندم . فیزیک و ریاضی هم هیچی . اگه بخوام تراز + 7400 اینا توی کنکور بیارم به نظرتون بعد نهایی ها که حدودا به جز روز قبل کنکور 18 روز زمان داریم چیکار کنم و چی بخونم ؟ میشه زیست و شیمی +30 بزنم و ریاضی و فیزیک هم یکیش رو اتخاب کنم ؟ راه حلی دارید بگید لطفا . من از نهایی خیالم راحته و بعد نهایی هم حاضرم اون 17/18 روز جون بدم ولی فقط تراز +7400 اینا بیارم . خواهش میکنم راهنماییم کنید @Mazaheri استاد لطف میکنید راهنماییم کنید سپااااس . تراز 7400 و 7500 پارسال مثلا زیست در حد 40 و ریاضی و فیزیک و شیمی 15 تا 20 درصد بود .
      سلام

زیست کل دوازدهم+ فصل ۳ و ۵ دهم + فصل ۸ و ۹ یازدهم
      شیمی دهم فصل ۱ و ۲+ فصل ۱ و ۳ یازدهم + فصل ۲ و ۳ دوازدهم
      ریاضی مباحث لگاریتم_مشتق و کاربرد_ حد_ مجموعه و الگو و دنباله و تابع
      فیزیک: فصل ۴ دهم_ فصل ۲ و ۳ و ۴ دوازدهم و فصل ۳ یازدهم و فصل ۱ یازدهم اون اخرا درمورد خازن
      بقچه ای بخونی میرسی
      ویرایش توسط M.D.Y : 13 تیر 1405 در ساعت 21:19

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)