X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نمی‌دونم باید چیکار کنم

سلام من یه پشت‌کنکوری‌ام که اینقدر تنبلی در اوردم‌ که برای اینکه خانواده چیزی نگن یا بهتره بگم مجبورم کردن ی رشته همینطوری با سوابق برم که صرفا دانشجو بودن بم بچسپونن‌ و هنوزم منتظرن کنکور بدم
      و راه نجات من کنکوره ولی افسردگی و تنبلی باعث شده هر روز تو این منجلاب فرو برم.
      سطح ضعیفم نمی‌دونم اگه شروع کنم اصلا به کنکور ۴۰۶ میرسم واسه رشته‌های پیراپزشکی یا نه[با اینکه هدفم یچی دیگه‌است ولی... توقعم در سطح خودم اوردم]
      الان از شما می‌خوام واقعا فک کنید تو بدترین حالتین‌ و اصلا شرایط مشاور گرفتن ندارید چطور برنامه ریزی می‌کنید؟ برای کنکور چطور نهایی چطور.
      کتاب‌های کمک درسی دو سه سال پیش دارم بدرد نمیخورن دیگه؟
      واقعا یه کمک شما شاید منو نجات بده)))

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خواستم بگم الان که دوماه مونده به کنکور شاید دیر باشه یهو دیدم نوشتی ۴۰۶ ))
      بابا مردم از الان شروع می‌کنن حتی با پایه ضعیف و سال بعد رو رشته تاپ میارن یا همین امسالم پیرا میارن ولی شما موندی که میشه یا نه؟ قطعا میشه
      و درمورد سوالت... خیلی کلیه و نمیشه تو متن گفتش... ده ها مشاور خوب تو یوتیوب هست صفر تا صد کنکور و نهایی رو از پایه برنامه ریزی کردن میتونی ببینی‌شون
      من خودمم کتابام بعضیاشون مال ۱۴۰۰ ان مثل شیمی و فیزیک ولی خب خوب بودن.
      اما زیست حتما باید امسال باشه نهایتا پارسال
      ریاضی رو نمیدونم، بهتره امسال بگیری بازم نهایت پارسال
      و درمورد کتاب های درسی برای نهایی که باید حتما حتما برای امتحان های نهایی ۱۴۰۶ باشن.
      اگر میخوای ۱۴۰۶ شرکت کنی باید بدونی ۶ درس قطعی یازدهم تاثیر داره(۱۷ درصد) و بنظرم اگر بتونی اونارو امسال به یه نمره‌ی قابل قبول بالای ۱۸ برسونی خیلی عالی می‌شه؛ و کاملا شدنیه و راحت.
      فقط اگر خواستی امسال ترمیم ۱۱ رو انجام بدی حتما حتما دست بجنبون چون تا امروز وقت داره گمونم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سال بعد معلومه که میشه. یه سال خیلی زمان خوبیه برای اینکه از صفر یا نزدیک به صفر رسید به رتبه خفن.
      کتاب تستای دو سه سال پیش هم هیچ مشکلی ندارن. خود کنکور های سال های قبل هم که ایشالا باید سال بعد توی دوران جمع بندی حل کنید.
      برنامه رو خود آدم میتونه بچینه ولی میشه با برنامه آزمون های یه موسسه یا کلاس های یه موسسه هم پیش رفت که تر و تمیز تر بشه.
      I do whatever it takes
      Cuz I love how it feels when I break the
      chains

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنونم‌ از جوابت✨️

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خودم در نظر داشتم که با یه آزمون‌ ازمایشی‌ پیش ببرم ولی موندم چه آزمونی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)