سلام
لطفا از دلایلی ک باعث شده دوباره ب اینفکر کنید ک بازم باید کنکور شرکت کنید بگید،و اینکه چی بهتون انگیزه میده
سلام
لطفا از دلایلی ک باعث شده دوباره ب اینفکر کنید ک بازم باید کنکور شرکت کنید بگید،و اینکه چی بهتون انگیزه میده
درودها
یکی از دلایلی که به فکرم افتاد دوباره کنکور بدم جدا از اطلاعی که از بازار شغلی رشتهام دارم، آشنایی یا پتانسیل و لیاقتم بود.
بنا به دلایلی سال کنکورم نتونستم اونطور که باید درس بخونم و حتی فکر میکردم ته تهش پیام نور قبول میشم که زد و دانشگاه روزانه قبول شدم که اونم خواست خدا بود.
ولی خب آدم حس میکنه که یک چیز توی زندگیش درست نیست و نیاز به تغییر داره و من همیشه این حسو دارم
من لیاقت چیزی بهتر و بیشتر از این رو داشتم هرچند باید براش تلاشم کرد.
من به موقعش تلاش نکردم و حالا به درجه ای از پختگی!(البته شاید هم نه! ممکنه هنوز همون بچه کنکوری نادون سال ها پیش باشم) رسیدم که بخوام دوباره شانسمو امتحان کنم.
هرچند بین گرفتن مدرک کارشناسی و بعدش کنکور دادن یا انصراف و در ادامه شرکت در کنکور۴۰۶ ، دو دل هستم. اما با قطعیت میتونم بگم که کنکور میدم.
انسان دوبار متولد میشود
یکبار وقتی به دنیا میآید
و بار دیگر... وقتی میفهمد چرا..!
برای ایجاد تغییر و تحول و شکوفایی استعدادام
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
اشتباه محاسباتی باعث میشه یه نفر یه مسیری رو به غلط بره بعدش دوباره یه مسیر دیگه رو به غلط انتخاب کنه
قطعا همه میگن علاقه ولی علاقه زمانی معنا داره که شما تجربه داشته باشید نسبت به کاری که قراره انجام بدید وقتی حتی یک صدم ثانیه تجربه کار درمان ندارید چطور فکر میکنید که به این کار علاقه دارید؟
یه زمانی میگفتن در مورد رشته و شغلی که قراره انتخاب کنید تحقیق کنید ولی الان اصلا نیاز به تحقیق هم نداره این که سالانه 30 هزار تا دانشجوی پزشکی میگیرن گواه بر اینه که کسی نباید فکر کنه تو این مسیر خبری از درآمدهای آنچنانی یا پرستیژ و احترامه یه زمانی پزشک با یک سال کار کردن میتونست خونه و ماشین بخره همین 10 سال پیش الان تهش با یک سال کار کردن بشه یه دوچرخه خرید 10 سال دیگه تهش بشه با پول یک سال کار کردن رفت رستوران یه دست غذا خورد
Great men are not born great but they grow great
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)