X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کمک ۱۴۰۵ !!!!!!

دوستان بنده چندتا سوال داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه
      سوال اول اینکه ثبت نام نهایی امسال و کنکور امسال تمام شده؟اگر نه ثبت نامش کی هست
      سوال دوم اینکه من میتونم امسال یازدهم رو نهایی اش رو شرکت کنم که سال بعد سبک تر بشه کارم یا عقلانی نیست این کار(چون که الان تقریبا یازدهم صفرم و از طرف دیگه میگم شاید تراز نمره امسال سال بعد بیاد پایین )
      سوال سوم اینکه نهایی دوازدهم رو امسال بخونم شرکت کنم تو این دوماه یا بزارم برای سال بعد هم؟(من قصدم کنکور امسال نیست چون اواخر فروردین تازه تصمیم گرفتم کنکور بدم)
      و سوال اخر اینکه امتحان های نهایی معمولا در خرداد یا تیر برگزار میشن؟ امکان داره کنکور و نهایی امسال تعویق بخوره؟
      افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
      دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نگاه کن بستگی به خودت داره اگه بخوای یازدهم شرکت کنی باید واقعا نمره بالایی بگیری تا افت ترازی که مثلا سال دیگه اگر هم اعمال بشه اونقدر باعث نشه که تاثیرش از بین بره حتی معدل ۱۸ و نیم بگیری یا ۱۸ یا حتی نزدیک به ۱۹ با افت ترازی که داره اصلا انگار سال دیگه هیچ ارزشی نداره این معدلی که گرفتی بازم بستگی به خودت داره

موضوع بعد اینکه اگه میخوای برای کنکور سال ۴۰۶ شرکت کنی امتحان نهایی و کنکور که قطعا شرکت کن برای تجربه
      هنوز ثبت نامش آغاز نشده

یکی دو تا کانال خبری رو دنبال کن از اونایی که فقط خبر راجع به اینجور مسائل میذارن تا ببینی زمان دقیقش کی هستش

اینکه چون بالاخره قراره کنکور بدی بهترین کار اینه که تخصصی ها رو بیای بشینی الان برای شروع چون صفر صفر هستی به شکل نهایی طور بخونی و یک ذره که مثلا قوی تر بشه پایت اینطوری میتونی بعدش تابستون بری سراغ تست.
      اینا برای این گفتم که اگه می خوای یه رشته تاپ قبول بشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه عزیزم هنوز ثبت‌نام‌ها شروع نشده و مشخص نیست که کی باشه.
      پاسخ سوال دومت ،ببین شرایط کنکور سال بعد اصلا مشخص نیست.تا الان میگفتن تاثیر یازدهم برای امسال قطعیه.ولی خب چیشد؟
      احتمال بالای ۹۰ درصد مثبت میشه.
      راجع ب سوال سوم و چهارم،کنکور و نهایی طبق اخباری ک تا الان بوده تعویق دارن و اگه هوشمندانه پیش بری میتونی توی این تایم دوازدهم رو خوب بخونی و امتحان بدی اگه نتیجه گرفتی ک خیلی هم خوب،اگر نه هم ک برای سال بعد حداقل دوازدهم رو یه دور خوندی.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      نه عزیزم هنوز ثبت‌نام‌ها شروع نشده و مشخص نیست که کی باشه.
      پاسخ سوال دومت ،ببین شرایط کنکور سال بعد اصلا مشخص نیست.تا الان میگفتن تاثیر یازدهم برای امسال قطعیه.ولی خب چیشد؟
      احتمال بالای ۹۰ درصد مثبت میشه.
      راجع ب سوال سوم و چهارم،کنکور و نهایی طبق اخباری ک تا الان بوده تعویق دارن و اگه هوشمندانه پیش بری میتونی توی این تایم دوازدهم رو خوب بخونی و امتحان بدی اگه نتیجه گرفتی ک خیلی هم خوب،اگر نه هم ک برای سال بعد حداقل دوازدهم رو یه دور خوندی.
      خودمم همین نظر و دارم که امسال دوازدهم و بخونم و ترمیم کنم چون 40 درصد سوابقشه احتمالا تو کنکورم سوال مستقل ازش بیاد.ممنون جواب دادی عزیزم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_alien نمایش پست ها
      نگاه کن بستگی به خودت داره اگه بخوای یازدهم شرکت کنی باید واقعا نمره بالایی بگیری تا افت ترازی که مثلا سال دیگه اگر هم اعمال بشه اونقدر باعث نشه که تاثیرش از بین بره حتی معدل ۱۸ و نیم بگیری یا ۱۸ یا حتی نزدیک به ۱۹ با افت ترازی که داره اصلا انگار سال دیگه هیچ ارزشی نداره این معدلی که گرفتی بازم بستگی به خودت داره

موضوع بعد اینکه اگه میخوای برای کنکور سال ۴۰۶ شرکت کنی امتحان نهایی و کنکور که قطعا شرکت کن برای تجربه
      هنوز ثبت نامش آغاز نشده

یکی دو تا کانال خبری رو دنبال کن از اونایی که فقط خبر راجع به اینجور مسائل میذارن تا ببینی زمان دقیقش کی هستش

اینکه چون بالاخره قراره کنکور بدی بهترین کار اینه که تخصصی ها رو بیای بشینی الان برای شروع چون صفر صفر هستی به شکل نهایی طور بخونی و یک ذره که مثلا قوی تر بشه پایت اینطوری میتونی بعدش تابستون بری سراغ تست.
      اینا برای این گفتم که اگه می خوای یه رشته تاپ قبول بشی
      اره میخوام برای تاپ بخونم.تا الان داشتم دهم میخوندم گفتم ببینم اگر کمک کنندس امسال یکی از پایه هارو ترمیم کنم.ممنون که جواب دادین

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nooram نمایش پست ها
      سوال دوم اینکه من میتونم امسال یازدهم رو نهایی اش رو شرکت کنم که سال بعد سبک تر بشه کارم یا عقلانی نیست این کار(چون که الان تقریبا یازدهم صفرم و از طرف دیگه میگم شاید تراز نمره امسال سال بعد بیاد پایین )
      سوال سوم اینکه نهایی دوازدهم رو امسال بخونم شرکت کنم تو این دوماه یا بزارم برای سال بعد هم؟(من قصدم کنکور امسال نیست چون اواخر فروردین تازه تصمیم گرفتم کنکور بدم)
      اگه تداخل ندارن هردو رو سال دیگه بگید.الان نمیتونید نمره بالا کسب کنید.توی هر درس اگه مطمئنید دسته کم 18 میگیرید ، امسال شرکت کنید وگرنه بذارید برای سال بعد.نمره زیر 18 یا 19 واقعا شانس بسیار کمی داره برای قبولی در اون 3 رشته.الان استرس خیلی زیاد میگیرید و برای درس زیست و شیمی و فیزیک و بهداشت بسیار اذیت میشید.بازم میگم ببینید 18 رو میگیرید یا نه.اون موقع تصمیم بگیرید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن