سلام
من سال اخر دبیرستان هستم رشته ام سال 11 ام ریاضی بوده ولی خب از 14 سالگی به دلیل مئقعیت شغلی پدرم که مهندس هستش خودم کار های 3dsmax و autocad انجام میدادم و حتی در سن 17 سالگی شغل هم داشتم به صورت پاره وقت و خوب بودش ولی واقعا راضی نبودم بهش انگار همیشه یک سقف برام وجود داشت و نمیتونستم به انتهای اون چیزی که بهش علاقه داشتم برسم
خلاصه که خودم از اول کلاس نهم به رشته های علوم انسانی علاقه داشتم مثل حقوق و اقتصاد و خب خودم قانونگذاری یا حوزه های این چنینی رو خیلی دوست داشتم هنوزم دارم ولی خب وضعیت سیاست مدار های ایران رو دیدم پشیمون شدم حقیقتش و اومدم تجربی حالا خودم واقعا به پزشکی و اینا علاقه انچنانی ای نداشتم ولی درسم خوب بودش واقعا یعنی تو 2 ماه کل زیست رو جمع کردم ازمون دادم درصد هام اوکی بود و ازمون تغییر رشته هم هر دو 20 ولی خب شرایط اخیر که اتفاق افتاده جنگ و اینا رو که میبینم ین احساس رو میکنم که درجایی که بهش علاقه دارم میتونم مفید باشم یعنی مثلا هر اتفاقی بیوفته بلاخره ایران نیاز داره به یک سری ریفروم های جدید که از این حالت اقتصاد متمرکز یک اقتصاد پویا تر و متنوع تری بشه حالا میخواستم نظر شما رو بدونم چون میتونم مثلا اقتصاد سراسری بخئنم همزمان رشته حقوق رو پیام نور بخونم و مثلا کلش 5 سال بیشتر طول نمیکشه و خب از اون طرف مشاغل مثل مدیر مالی یا وکیل اینا هم میتونم برم قبل از اون چیزای دیگه
خلاصه که نظر شما چیه و برنامه شما برای ایندهتون چیه ؟

LinkBack URL
About LinkBacks