X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 22 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 329
    1. Top | #151
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها
      پست های من بیشترشون دارای شکلک ـه خنده هست ! ولی وقتی یه بیاد توهین کنه عصبانی نمیشم همونطور خونسرد جوابش رو میدم ! دلیلی نداشت من توهین کنم ! من دلیلی ندیدم کسی بهم بگه متوهم ! ایشون نمیدونه یا اصلا تو جریان نیست یا اصلا من اشتباه کنم دلیل بر گفتن همین کلمه نمیشه ..

وقتی میگم پست من رو نخوندین قبول کنین که نخوندین همینجوری تیتروار رفتین جلو ! من گفتم بحث رو جمع بندی میکنم واسه خاطر کسی که سوال کرده ! نه صرفا جواب به ایشون .. هر کسی بیکار نیست که بیاد صحبت های من و ایشون رو بخونه ! منم اینا رو واسه همینا نوشتم !

اخه همین دکتری که مالیاتش 700 میلیون ـه یه دندانپزشک ـه ! یه جراح دندان پزشکی .. واسه همین لینکش رو گذاشتم ..
      بحث شما به خودتون مربوطه ولی چون تو این نقل قوله من از ایشون نوشتی جواب میدم
      ایشون فقط به خاطر گفتن رویایی یا تخیلی حساب کردن معذرت خواست شما چی گفتین ؟ نگفتین نادان . جاهل ؟
      شما باید معذرت میخواستی یا ایشون ؟ (البته بازم به خودتون مربوطه)
      به نظر شما حالا کی از ادب فاصله گرفت ؟ نمیدونم اینجا این قانون هست که یکی توهین میکنه بهش هشدار بدن یا نه ...
      شما تو نقل قول ایشون از متخصص قلب و .... نوشتی در حالی بحث شما و ایشون رو دندنپزشک بود و به بحث شما دو نفر بی ربط بود .
      نمیدونم چرا اصرار دارین بر خلاف واقعیت بگین متخصص دنددوون کارو به دستیارش بده! نمیگم نمیشه هست ولی اونطور که شما میگین نیست که مثلا متخصص برا ارتودنسی یک فک بیست دقیقه کار انجام بده بقیه رو بده دستیارش .
      اون مالیات 450 یا 700 تومنیو به هیچ وجه نمیشه حتی به بیست درصد متخصص ها نسبت داد چه برسه به همه .

2. Top | #152
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برادر فرشاد ، وقتی نظر منو نقل قول میکنی یعنی مخاطب منم و نمیتونی بگی اینجاشو بخون اینجا رو نخون شما همیشه اینطوری بحث میکنی ؟!
      من با این علامت ===== پستی که از شما نقل قول کرده بودم رو جدا کردم ! نمیتونستم یه پست دیگه بدم چون خلاف قوانین ـه .. یه جا پست رو نوشتم ..

خوبه که اینجا حداکثر رو اضافه کردی ...

داداش چی شد تا حالا هزینه یک فک رو 2 تومن میگرفتی یه هو کردی 3.8 تومن(سطر پایین) !
      مگه خودت تو کار نیستی و اطلاعات به روز نداری ؟! شما که به خودت ایمان داشتی ؟!

بازم میگم تعرفه ها فرق میکنه ! یکی زیاد تر میگیره یکی کمتر میگیره ! این به من و شما و بقیه هیچ ربطی نداره ! ن دا ره ! سه بخش ـه ! اینو خودش تعیین میکنه و اختیارات لازم رو هم داره ! کسی هم بهش چیزی نمیتونه بگه ! مثلا داروی ترکیبی که ما میسازیم قیمتش 12 تومن ـه جاهای دیگه قیمتش 18 تومن .. کسی چیزی نمیگه که این چرا گرونه ! قانون میگه دستمزد ازاد ـه ! یکی بیشتر میگیره یکی کمتر ! شما مشکلی داری با این موضوع ؟ اگه داری یه جوری حلش کن دیگه ..

دو برابر کردن دیگه برا چی بود ؟! چرا اطلاعات پایه بحث رو عوض میکنی ؟! با گفته های قبلی خودت نتونستی یه میلیارد رو دربیاری ؟!

من با همون 2 تومن هم جواب شما رو دادم .. تازه قیمت پایه 2 تومن ـه ! قیمتش خیلی بالاتره .. چون هزینه دندان پزشکی رو بیمه میده و چون هزینه اولیه زیادی هم میخواد واسه فراهم کردن ماده و چون بیمه تاخیر 2-3 ماهه تو پرداخت پول داره پس دندان پزشک مجبور میشه که دستمزد و ماده رو یکم گرون تر بگیره ! شما حساب کن میرسه تا 4 میلیون واسه هر فک ! 1.7 تومن فقط پول دستگاه اورتودنسی هست برادر من ! واسه هر فک !

برادر جان یه جا میگی دکتر 10 دقیقه رو کارهای مهم وقت میذاره میده به دستیارش اینجام میگی :
      <این کار هم تقریبا با دستیار میرسه به 20 دقیقه بدون دستیار میرسه به 30 دقیقه !>
      میشه حداقل رو حرفای گفته شدت ثابت بمونی ؟! یادته تا دو سه پست قبلی هی میگفتی دکتر دست به هیچی نمیزنه میده دسته دستیارش ؟! اون هیچ یا 10 دقیقه کجا و این 20 دقیقه و 30 دقیقه کجا ؟! دو سه برابر فرق میکنه هاا داداش !
      اقا ، عزیز ، مهربان ! دکتر با دکتر فرق میکنه ! یکی فرز ـه یکی کند ـه ! عجیب گیری کردیم ها .. اولش نوشتم 10 دقیقه دیدم میگی امکان نداره ! گفتم اقا نداره باشه ! بشه 20 دقیقه که اینم قبول نکردی ! گفتم بابا اصلا بشه 30 دقیقه ! دیگه نمیدونستم اینقدر ..

شما ندیدی و اذیت میکنی دیگه .. تو اکثر مطب های 17 شهریور کنار دکتر یه دانشجوی رزیدنت کار میکنه ! واسه خودش کار میکنه ! از مواد دکتر استفاده میکنه و مریض ویزیت میکنه ! هم واسه یادگرفتن هم واسه کار ! دکتر کارهای اولیه رو انجام میده کارهای باقی مونده رو میسپره دست همین فرد .. که منم یکی از همینام .. کنار دو تا دکتر کار کردم ! یکی 20 دقیقه ای ردیف میکنه یکی هم 25 دقیقه ای ! بقیه کارها که 15 دقیقه بیشتر نیست به عهده متخصص دندان پزشکی هست ! این متخصص دندانپزشکی بشینه تو خونه یاد میگیره چجوری باید اینکار رو انجام بده ؟ یا با فیلم نگاه کردن میشه ؟

البته این از نظر شما قابل قبول نیست ! اصلا نیست ! نمیشه بابا ! حتما میگی احترام به بیمار کجاست ؟ بیمار خودش هزار تا کار داره از خداشه یکی کارش رو زودتر راه بندازه ! بیکار که نیست ! بیکاراشم عجله دارن واسه رفتن .. المان و جاهای توسعه یافته رو با اینجا اشتباه بگیر ..

سریال مهران مدیری نشون داد که وضعیت چقدر وخیمه .. حالا شما داری دنبال احترام میگردی ؟

داداش چرا ساعت کار هم رفت بالا ؟! مگه قبلا از ساعت 10 تا 2 و 5 تا 9 حساب نمیکردی ؟! این 2 ساعت افزایش برا چی بود ؟!
      نوشته شما تو سه چهار کامنت قبل
      حالا فرض کنیم خودش اینکار رو بکنه ! از ساعت 10 تا ساعت 2 هم کار کنه و از ساعت 5 تا 9 هم عصر کار کنه میشه چند تا مریض ؟

به قول دکتر صالحی این دبه کردن نیست ؟! اهاا فهمیدم برا درست کردن یه میلیارد لازم بود ... بیخیال
      خوانندگان قضاوت کنن من هیچی نمیگم ...

اقای خواننده خودت قضاوت کن ! به کسی ربطی داره که دکتر مطبش رو تو کدوم ساعت باز کنه و تو کدوم ساعت ببنده ؟؟ به من و ایشون و به بقیه ربط داره ایشون میخواد تا ساعت 1 شب کار کنه ؟؟! کنار ساختمونی که داروخونه ما اونجاست یه دکتری هست که تا ساعت 12 کار میکنه ! بیچاره نگهبان اونجا همیشه علاف ـه که این بره و نگهبان هم بره خونش ! این به شما ربط داره ایشون میخواد تا ساعت چند شب کار کنه ؟؟ دوست داره اختیارش رو داره ..

متاسفانه متاسفانه ! بازم خوب نخوندی داداش تو محاسبات پایینی یک فک رو دو فک حساب کردی و ...
      واقعا دیگه حوصله توضیح دادن ندارم از طرفی هم بی دلیل امکان پاک شدن پستم هست ! دیگه نمیدونم چی بگم !

من هم با 2 میلیون حساب کردم هم با 2.8 شما هم با 3.8 دوستم حساب کردم واسه هر فک .. حوصله خوندن پست قبلی شما رو ندارم ولی اگه گفته باشین هر فک 1.4 و دو فک 2.8 باید بهتون اطلاع بدم که هزینه هر دستگاه اورتودنسی با پیچ 850 تومنه که واسه هر فک 2 تا لازمه که میشه 1.7 .. چجوری شما میگی 1.4 خودش جای سوال داره ..

معاینه اولیه و توضیح مراحل و جنس مواد و ... به بیمار وقت نمیخواد؟! اهاااا میسپره با دستیارش !

میگی :
      بعدش مریض مورد نظر میاد و در عرض 20 دقیقه دندون ها رو میزاره سرجاش و همه چی میره پی کارش !

این 20 دقیقه ها رو شب تو خونه برا بیمار انجام میده یا تو مسیر برگشت خونه ؟! تو مطب که برا معاینه و قالبگیری و این 20 دقیه زمانی اختصاص ندادی ! کل زمان مطب رو به کار رو بیماران ارتودنسی اختصاص دادی ! نکنه اینم دستیارش انجام میده ؟!!!
      دادش یه سوال برا منی که دندونپزشک نداریم و ندیدم ! پیش اومد ! با این توصیفات شما دندنپزشک به چشم بیمار دیده میشه یا نه ؟! احیانا ایشون ربات نباشه ؟!

خب اینجاست که شما دیگه به این مراحل اشناییت نداری ! وقتی قالب گیری انجام میشه که 15 دقیقه طول میکشه دکتر محترم مریض رو به بیرون از اتاق هدایت میکنه و مریض دیگه رو دعوت میکنه به اتاقش تا به کار ایشون رسیدگی بکنه و به منشی میگه : بعد 15 دقیقه قالب گیری تموم میشه قالب پلاستیکی دندون ها رو بردار و مراحل رو توضیح بده و ایشون رو بفرست خونش ! به قول سروش رضایی : فغان فغان چرا دکتر اینجوری کرد ؟ جوابش هم اینجوریه : به من و شما و ما ربطی نداره !

حالا آخر این همه نوشته برگشتی به بحث اولیه ؟! یعنی چی آخه برادر ؟ این چه کاریه داری میکنی ؟

این 10 نفر هم برا دست دندان بود دیگه ؟!
      به گفته شما این این دکتر فرز ! برا هر کدوم از این بیماران دست دندان فقط 10 دقیقه برا معاینه اولیه و توضیح و ... وقت بذاره بالاخره سوپر مارکت نیست که طرف دو سه میلیون پول میده انتظاراتی هم داره
      و بعد ساخت دست دندان ، به نا به گفته شما ( پنج شش سطر بالا !) :

مریض مورد نظر میاد و در عرض 20 دقیقه دندون ها رو میزاره سرجاش و همه چی میره پی کارش!

یعنی حداقل طول روز برا دست دندانی ها ! که به گفته شما 10 نفر حساب میکنم 300 دقیقه یا 5 ساعت وقت میذاره ! این 5 ساعت رو کی انجام میده نکنه تو محاسبات شما یه روز 48 ساعته ؟!!

سریال " در حاشیه " مهران مدیری نشون داد وضعیت از سوپر مارکت هم بدتره ! شدیدا بدتره ! دیگه اوج ـه کار رو مهران مدیری نشون داد .. توضیحات همراه با قالب گیری برای ساخت دندان هم کلا 20 دقیقه طول میکشه ! دکتر هم بیکاره دیگه بشینه 15 دقیقه به صورت بیمار نگاه کنه تا قالب جور بشه ؟ ایشون رو میفرسته بیرون ! میگه مریض بعدی لطفا بیان و به منشی یا دستیار میگه : کارشون که تموم شد قالب رو بردار و بقیه کار رو خودت اوکی کن بعد توضیح بده مراحل رو همراه با عکس و ایشون رو بفرست خونهشون ..

بعدا قالب رو میفرستن به دندانساز و کسایی که رشتشون ساخت دندان هست و اینا کار رو اوکی میکنن و میفرستن مطب دکتر .. دکتر هم در عرض 20 دقیقه یا اصلا نیم ساعت یه دست دندون رو جا میندازه !

=)) خودت میبری و میدوزی =)) من گفتم 10 دقیقه توضیح میده =)) ؟؟ خودت اضافه کردی بعد مینویسی به اسم من بیچاره ؟؟

به کلمه بیشترین توجه کردی ؟! به کلمه 450 چی ؟!
      مگه گفته کل پزشکان یا دندانپزشکان که شما این اطلاعات رو مبنا قرار میدی؟! ممکنه اون 450 یا 700 ماله یه جراح یا ... تو بالا شهر تهران باشه که یقینا همینطوره.

بازم برات آرزوی موفقیت و سلامتی دارم
      حرف هایی که بالا زدی واسه گرفتن دو سه تا تشکر بیشتر و اینکه وانمود کنی مثلا خیلی میفهمی و حرفات قابل قبوله ولی این دفعه به پستت یکی ناجورتر از خودت خورده ! بیشتر پست های من پر از اسمایلی " " هست که کلا میرسونه من ادم شوخی هستم و با کسی هیچ مشکلی ندارم ! کافیه تو سایت هایی که عضو هستم از کاربراش بپرسین ! مخصوصا توسایت های فوتبالی که دیگه به بدترین شکل بهم توهین شد چون مدیر بخش بودم ولی جواب کسی رو ندادم ! بعدها یه سری ها معذرت خواستن و بعضی ها هم نخواستن که هیچ وقت هم به دلم نگرفتم ولی دیگه توهین رو نمیتونم ببینم ! اونم تو جایی که بدون مدرک و بدون اطلاعت بهم این حرف رو بزنن ! تو پست اول گفتی پست من یکم اغراق داشت ولی بقیه مطالب رو قبول دارم ! بعد تو همون روزی که من نبودم نوشتی تخیلی و توهمی پست میده ! و بعد من هم گفتم ایشون چون نمیدونه یا اصلا نمیفهمه موضوع چیه داره جبهه میگیره یه همچین چیزی نوشتم ! حالا ببین مقصر کیه و کی باید عذرخواهی کنه ! شما هم زحمت بکش رو حرفای بقیه حرف اضافی نزار .. 10 دقیقه رو گذاشتی رو 20 دقیقه من از طرف خودت که مثلا ثابت کنی من اشتباه میگم ؟ باور کن این ارزوی موفقیت هیچ بار فنی و ارزشی به پست اضافه نمیکنه که خیلی ها تو اخر پستهاشون برای اینکه مقبول بقیه باشه از این جمله کلیشه ای استفاده میکنن !

من تو پستهام گفتم ! ایشون جاهله و کلا نمیدونه یا نمیفهمه یا اینکه نمیخواد بفهمه ! این فحاشی ـه ؟؟ من فحش چی دادم به شما ؟ در حد همین متوهمی بود که گفتی ! اولش هم شما این حرف رو زدی ! گفتی توهمات یه دوست بوده ..

و متنفرم از کسایی که با خود شیرینی و مثبت نشون دادن خودشون میخوان به یه چیزی برسن ! ارزوی موفقیت و شخصیتشون هم که دیگه همیشه روبراه هست ..

من از کسایی که وقتشون رو با درگیری و بحث های حاشیه ای گرفتم عذرخواهی میکنم ! از شما هم عذرخواهی میکنم !

مالیات میدونی یعنی چی ؟ مالیات یعتی 8 درصد درامد کل یه سال ! خب این 700 میلیون یعنی 8 درصد کل درآمد یه پزشک در سال ! اونم فقط کاری که تو مطب انجام میده و ربطی به سرمایه گذاری جاهای دیگه نداره ! تازه واسه اکثر اینا فقط 7-8 ماه تو مطبن ! بقیه سال رو یا تو مسافرتن از طرف شرکت های دارویی یا خودشون میرن مسافرت ! هر وقت عشقشون بکشه میرن سرکار ! به من و شما و بقیه هیچ ربطی نداره ! .. 100 درصد کل درامد میشه 7 میلیارد ..

من میگفتم یه پزشک 7 میلیارد در سال درامد داره شما میگفتی توهم زده ، نمیگفتی ؟؟ نمیگفتی خیالاتی شده و اغراق داره حرفاش ؟؟ ! ولی هست همچین چیزی ..

پست بالایی هم که ارزش جواب نداشت به قول علی کریمی : شما خوبی

دم سروش رضایی گرم چی ساخته ! .. این انیمیشن رو ببینید متوجه میشید منظورم من با کیاست . 4 Mb ـه ..

Download
      ویرایش توسط FaaRshD : 26 تیر 1394 در ساعت 17:12

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asal.73 نمایش پست ها
      بحث شما به خودتون مربوطه ولی چون تو این نقل قوله من از ایشون نوشتی جواب میدم
      ایشون فقط به خاطر گفتن رویایی یا تخیلی حساب کردن معذرت خواست شما چی گفتین ؟ نگفتین نادان . جاهل ؟
      شما باید معذرت میخواستی یا ایشون ؟ (البته بازم به خودتون مربوطه)
      به نظر شما حالا کی از ادب فاصله گرفت ؟ نمیدونم اینجا این قانون هست که یکی توهین میکنه بهش هشدار بدن یا نه ...
      شما تو نقل قول ایشون از متخصص قلب و .... نوشتی در حالی بحث شما و ایشون رو دندنپزشک بود و به بحث شما دو نفر بی ربط بود .
      نمیدونم چرا اصرار دارین بر خلاف واقعیت بگین متخصص دنددوون کارو به دستیارش بده! نمیگم نمیشه هست ولی اونطور که شما میگین نیست که مثلا متخصص برا ارتودنسی یک فک بیست دقیقه کار انجام بده بقیه رو بده دستیارش .
      اون مالیات 450 یا 700 تومنیو به هیچ وجه نمیشه حتی به بیست درصد متخصص ها نسبت داد چه برسه به همه .

ممنون از قضاوت بی طرفانه

ایشون اگه بازم فحش میداد من جوابشو با فحش نمیدادم چون داریم بحث میکنیم دعوای کوچه بازاری که نیست ، به شدت هم اعتقاد دارم فحاشی شخصیت نمیاره و کاملا نشانه ضعف هست .
      به قول خودتون :
      موفق هستین

الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

4. Top | #154
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام کسی راجع به رشته رادیولوژی اطلاعاتی داره (دوستان تاکید میکنم کارشناسی رادیولوژی نه تخصص)

تو رشته ها ی پیراپزشکی چه جایگاهی داره من شنیدم به خاطر حق اشعه ای که پرداخت میشه درامد بالاتری داره نسبت به بقیه رشته های بیمارستانی درسته؟
      (لطفا نظر شخصی خودتون رو اعلام نکنید اگر واقعا اطلاعات درست و از منبع موثقی دازید جواب بدید)

ممنونم

5. Top | #155
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegahmht نمایش پست ها
      سلام کسی راجع به رشته رادیولوژی اطلاعاتی داره (دوستان تاکید میکنم کارشناسی رادیولوژی نه تخصص)

تو رشته ها ی پیراپزشکی چه جایگاهی داره من شنیدم به خاطر حق اشعه ای که پرداخت میشه درامد بالاتری داره نسبت به بقیه رشته های بیمارستانی درسته؟
      (لطفا نظر شخصی خودتون رو اعلام نکنید اگر واقعا اطلاعات درست و از منبع موثقی دازید جواب بدید)

ممنونم
      طبق قانون کار ، باید 50 درصد حقوق به عنوان حق اشعه پرداخت بشه ! حقوق فیکس یه تکنسین رادیولوژی 1.2 تا 2 هست ( بستگی داره کلینیک باشه یا بیمارستان ) که با نصف حق اشعه میرسه به 1.8 تا 3 تومن ..

ولی متاسفانه حق اشعه اصلا پرداخت نمیشه ! سال قبل هم اعتراض کردن ولی بازم جواب نداد ! حتی تو بیمارستان ما هم اعتراض کردن ولی جواب نداد ! چون میترسیدن اخراج بشن و جاهای دیگه هم فردی رو که اخراج بشه رو قبول نمیکنن ! در حال حاضر 60 تومن تا 200 تومن حق اشعه پرداخت میشه که نامردی ـه محض ـه ! به خاطر همین هم بیشتر تکنسین ها اتاق رو ترک میکنن و کار رو انجام میدن ! یعنی در معرض اشعه قرار نمیگیرن ..

6. Top | #156
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست نازنین من فرشاد جان بازم خواهش میکنم بحث رو به بیراهه نکش عزیزم

من با این علامت ===== پستی که از شما نقل قول کرده بودم رو جدا کردم ! نمیتونستم یه پست دیگه بدم چون خلاف قوانین ـه .. یه جا پست رو نوشتم ..
      بازم میگم تعرفه ها فرق میکنه ! یکی زیاد تر میگیره یکی کمتر میگیره ! این به من و شما و بقیه هیچ ربطی نداره ! ن دا ره ! سه بخش ـه ! اینو خودش تعیین میکنه و اختیارات لازم رو هم داره ! کسی هم بهش چیزی نمیتونه بگه ! مثلا داروی ترکیبی که ما میسازیم قیمتش 12 تومن ـه جاهای دیگه قیمتش 18 تومن .. کسی چیزی نمیگه که این چرا گرونه ! قانون میگه دستمزد ازاد ـه ! یکی بیشتر میگیره یکی کمتر ! شما مشکلی داری با این موضوع ؟ اگه داری یه جوری حلش کن دیگه ..

من با همون 2 تومن هم جواب شما رو دادم .. تازه قیمت پایه 2 تومن ـه ! قیمتش خیلی بالاتره .. چون هزینه دندان پزشکی رو بیمه میده و چون هزینه اولیه زیادی هم میخواد واسه فراهم کردن ماده و چون بیمه تاخیر 2-3 ماهه تو پرداخت پول داره پس دندان پزشک مجبور میشه که دستمزد و ماده رو یکم گرون تر بگیره ! شما حساب کن میرسه تا 4 میلیون واسه هر فک ! 1.7 تومن فقط پول دستگاه اورتودنسی هست برادر من ! واسه هر فک !

[/SIZE]

اقا ، عزیز ، مهربان ! دکتر با دکتر فرق میکنه ! یکی فرز ـه یکی کند ـه ! عجیب گیری کردیم ها .. اولش نوشتم 10 دقیقه دیدم میگی امکان نداره ! گفتم اقا نداره باشه ! بشه 20 دقیقه که اینم قبول نکردی ! گفتم بابا اصلا بشه 30 دقیقه ! دیگه نمیدونستم اینقدر ..

فرشاد جان عزیزم توهین نکن این دومین باره هااا ...

شما ندیدی و اذیت میکنی دیگه .. تو اکثر مطب های 17 شهریور کنار دکتر یه دانشجوی رزیدنت کار میکنه ! واسه خودش کار میکنه ! از مواد دکتر استفاده میکنه و مریض ویزیت میکنه ! هم واسه یادگرفتن هم واسه کار ! دکتر کارهای اولیه رو انجام میده کارهای باقی مونده رو میسپره دست همین فرد .. که منم یکی از همینام .. کنار دو تا دکتر کار کردم ! یکی 20 دقیقه ای ردیف میکنه یکی هم 25 دقیقه ای ! بقیه کارها که 15 دقیقه بیشتر نیست به عهده متخصص دندان پزشکی هست ! این متخصص دندانپزشکی بشینه تو خونه یاد میگیره چجوری باید اینکار رو انجام بده ؟ یا با فیلم نگاه کردن میشه ؟

البته این از نظر شما قابل قبول نیست ! اصلا نیست ! نمیشه بابا ! حتما میگی احترام به بیمار کجاست ؟ بیمار خودش هزار تا کار داره از خداشه یکی کارش رو زودتر راه بندازه ! بیکار که نیست ! بیکاراشم عجله دارن واسه رفتن .. المان و جاهای توسعه یافته رو با اینجا اشتباه بگیر ..

سریال مهران مدیری نشون داد که وضعیت چقدر وخیمه .. حالا شما داری دنبال احترام میگردی ؟

اقای خواننده خودت قضاوت کن ! به کسی ربطی داره که دکتر مطبش رو تو کدوم ساعت باز کنه و تو کدوم ساعت ببنده ؟؟ به من و ایشون و به بقیه ربط داره ایشون میخواد تا ساعت 1 شب کار کنه ؟؟! کنار ساختمونی که داروخونه ما اونجاست یه دکتری هست که تا ساعت 12 کار میکنه ! بیچاره نگهبان اونجا همیشه علاف ـه که این بره و نگهبان هم بره خونش ! این به شما ربط داره ایشون میخواد تا ساعت چند شب کار کنه ؟؟ دوست داره اختیارش رو داره ..

داداشه من ! فرشاد جان ! هیچ ربطی به منو شما نداره کی باز میکنه کی تعطیل میکنه ولی تو اینجا یه بار با 8 ساعت درآمد حساب میکنی بار دیگه میبینی نه با 8 ساعت نشد ! زود 2 ساعت هم میاری روش تا یه جوری همه رو قانع کنی ! این شد بحث آخه برادر من ؟!

من هم با 2 میلیون حساب کردم هم با 2.8 شما هم با 3.8 دوستم حساب کردم واسه هر فک .. حوصله خوندن پست قبلی شما رو ندارم ولی اگه گفته باشین هر فک 1.4 و دو فک 2.8 باید بهتون اطلاع بدم که هزینه هر دستگاه اورتودنسی با پیچ 850 تومنه که واسه هر فک 2 تا لازمه که میشه 1.7 .. چجوری شما میگی 1.4 خودش جای سوال داره ..

1.4 رو کی گفت ؟؟؟؟؟؟ اصلا تو بحث هستی ؟ چرا اینقد بی ربط حرف میزنی داداش ؟
      به قول خودت بد جور دنبال لایک هستی

خب اینجاست که شما دیگه به این مراحل اشناییت نداری ! وقتی قالب گیری انجام میشه که 15 دقیقه طول میکشه دکتر محترم مریض رو به بیرون از اتاق هدایت میکنه و مریض دیگه رو دعوت میکنه به اتاقش تا به کار ایشون رسیدگی بکنه و به منشی میگه : بعد 15 دقیقه قالب گیری تموم میشه قالب پلاستیکی دندون ها رو بردار و مراحل رو توضیح بده و ایشون رو بفرست خونش ! به قول سروش رضایی : فغان فغان چرا دکتر اینجوری کرد ؟ جوابش هم اینجوریه : به من و شما و ما ربطی نداره !

سریال " در حاشیه " مهران مدیری نشون داد وضعیت از سوپر مارکت هم بدتره ! شدیدا بدتره ! دیگه اوج ـه کار رو مهران مدیری نشون داد .. توضیحات همراه با قالب گیری برای ساخت دندان هم کلا 20 دقیقه طول میکشه ! دکتر هم بیکاره دیگه بشینه 15 دقیقه به صورت بیمار نگاه کنه تا قالب جور بشه ؟ ایشون رو میفرسته بیرون ! میگه مریض بعدی لطفا بیان و به منشی یا دستیار میگه : کارشون که تموم شد قالب رو بردار و بقیه کار رو خودت اوکی کن بعد توضیح بده مراحل رو همراه با عکس و ایشون رو بفرست خونهشون ..

بعدا قالب رو میفرستن به دندانساز و کسایی که رشتشون ساخت دندان هست و اینا کار رو اوکی میکنن و میفرستن مطب دکتر .. دکتر هم در عرض 20 دقیقه یا اصلا نیم ساعت یه دست دندون رو جا میندازه !

آقا فرشاد عزیزم مگه تو نوشته قبلی تو یه روز 10 تا دست دندان فرض نکردی ؟
      خب این آقای دکتر فرضا 5 دقیقه ! مراحل اولیه قالب گیری رو انجام میده میفرسته پیش منشی ! خب این کار دکتر برا ده نفر شد تقریبا یک ساعت !
      دو سطر بالا هم میگی بعد آماده شدن، دست دندان برمیگرده مطب و دکتر در عرض بیست الی نیم ساعت دست دندان رو جا میندازه ، درسته ؟ ما فرض میکنیم 25 دقیقه که برا 10 مریض تو روز میشه = 250 دقیقه = 4 ساعت و خورده ای
      عزیزم مشکل اینه که شما این 4 ساعت + اون یک ساعت برا قالبگیری رو اصلااا تو ساعات کاری حساب نمیکنی ؟
      واضحتر از این چه طور برات توضیح بدم داداش؟!

=)) خودت میبری و میدوزی =)) من گفتم 10 دقیقه توضیح میده =)) ؟؟ خودت اضافه کردی بعد مینویسی به اسم من بیچاره ؟؟

حرف هایی که بالا زدی واسه گرفتن دو سه تا تشکر بیشتر و اینکه وانمود کنی مثلا خیلی میفهمی و حرفات قابل قبوله ولی این دفعه به پستت یکی ناجورتر از خودت خورده !

من با افراد ناجور تر از تو هم بحث کردم ولی اونا رو گفته های قبلی خودشون پایبند بودن ! نه اینکه یه بار با 8 ساعت درآمد حساب کنن بعد ببین نه کم آوردن پست بعدی بشه 10 ساعت !

بیشتر پست های من پر از اسمایلی " " هست که کلا میرسونه من ادم شوخی هستم و با کسی هیچ مشکلی ندارم ولی دیگه توهین رو نمیتونم ببینم ! اونم تو جایی که بدون مدرک و بدون اطلاعت بهم این حرف رو بزنن ! تو پست اول گفتی پست من یکم اغراق داشت ولی بقیه مطالب رو قبول دارم ! بعد تو همون روزی که من نبودم نوشتی تخیلی و توهمی پست میده ! و بعد من هم گفتم ایشون چون نمیدونه یا اصلا نمیفهمه موضوع چیه داره جبهه میگیره یه همچین چیزی نوشتم !
      حالا ببین مقصر کیه و کی باید عذرخواهی کنه ! شما هم زحمت بکش رو حرفای بقیه حرف اضافی نزار .. 10 دقیقه رو گذاشتی رو 20 دقیقه من از طرف خودت که مثلا ثابت کنی من اشتباه میگم ؟ باور کن این ارزوی موفقیت هیچ بار فنی و ارزشی به پست اضافه نمیکنه که خیلی ها تو اخر پستهاشون برای اینکه مقبول بقیه باشه از این جمله کلیشه ای استفاده میکنن !

آره درست میگی من اشتباه کردم باید با هر کسی به سبک خودش رفتار کرد فحاشی کرد فحاشی بکنی چون اینجوری عادت کرده !

من از کسایی که وقتشون رو با درگیری و بحث های حاشیه ای گرفتم عذرخواهی میکنم ! از شما هم عذرخواهی میکنم !

مالیات میدونی یعنی چی ؟ مالیات یعتی 8 درصد درامد کل یه سال !

جون هر کسی دوس داری با اعداد و ارقام بازی نکن ساعت به ساعت تغییر نده پست قبل میگی 9 درصد الان برا جور کردن درآمد میگی 8 درصد ؟! ای بابا ...

خب این 700 میلیون یعنی 8 درصد کل درآمد یه پزشک در سال ! اونم فقط کاری که تو مطب انجام میده و ربطی به سرمایه گذاری جاهای دیگه نداره ! تازه واسه اکثر اینا فقط 7-8 ماه تو مطبن ! بقیه سال رو یا تو مسافرتن از طرف شرکت های دارویی یا خودشون میرن مسافرت ! هر وقت عشقشون بکشه میرن سرکار !

واقعا داری بی ربط حرف میزنی ! تو محاسبه درآمد پست قبلی میگی دکترایی که من میشناسم مطب شلوغ دارن حتی جمعه ها هم کار میکنن اینجام میگی 7 ، 8 ماه کار میکنن ! رو کدوم حرفت حساب کنیم ؟! کدوووووم ؟! بیخیال دیگه اذیت نکن

به من و شما و بقیه هیچ ربطی نداره ! .. 100 درصد کل درامد میشه 7 میلیارد ..

من میگفتم یه پزشک 7 میلیارد در سال درامد داره شما میگفتی توهم زده ، نمیگفتی ؟؟ نمیگفتی خیالاتی شده و اغراق داره حرفاش ؟؟ ! ولی هست همچین چیزی ..

پست بالایی هم که ارزش جواب نداشت به قول علی کریمی : شما خوبی
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را

7. Top | #157
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان کسي از وضثيت در آمد پروتز دندان خبر داره؟
      هزينه اکداث لابراتوار تقريبي چقدره؟

8. Top | #158
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من تو پستهام گفتم ! ایشون جاهله و کلا نمیدونه یا نمیفهمه یا اینکه نمیخواد بفهمه ! این فحاشی ـه ؟؟ من فحش چی دادم به شما ؟ در حد همین متوهمی بود که گفتی ! اولش هم شما این حرف رو زدی ! گفتی توهمات یه دوست بوده ..

Download
      تو خیلی اشتباه کردی یه همچین حرفی زدی ظاهرا خیلی عادت داری اطرافیانت بهت بگن جاهل و نادان
      اونقدر این کلمه رو شنیدی دیگه برات عادی شده .
      نه داداش اینجا احترامتو حفظ کن جهالت خودتو به بقیه نسبت نده .

کدوم مدیر به فحاشی ها رسیدگی میکنه ؟!!! خوابیدی مدیر ؟!!
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را

9. Top | #159
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اولا من گفتم اونایی که مالیاتشون 700 میلیون یا 450 میلیون ـه تازه با 7-8 ماه کار کردن به درامد 7 میلیارد در سال میرسن ! اگه یه سال کامل کار کنن که بیشتر از این هم میشه ! همین افراد که مالیاتشون 700 میلیون ـه از یه جایی شروع کردن رسوندن به 1 میلیارد ! من تازه کار ها رو میگم ! .. ثانیا به خاطر تو مالیات رو 10 درصد حساب کردم مالیات 8 درصد ـه .. چون 8 کنار 9 ـه اشتباهی دستم خورد به 9 .. اینو من معذرت میخوام اشتباه چاپی بود .. !

ثالثا چند بار بگم اخه ؟؟؟ ما داریم حداکثر در امد رو تعیین میکنیم ! حداکثر درامد هم با تو خونه نشستن بدست نمیاد ! باید کار کرد ! پول زیاد حرص و طمع میاره که باز هم بیشتر جمع کنه ! عزیز من ! باز هم به من و شما هم ربطی نداره یه دکتر میخواد 8 ساعت کار کنه یه دکتر میخواد 10 ساعت کار کنه ! یه دکتر هم میخواد 12 ساعت کار کنه ! کلا همه جورش رو داریم ! به من و شما ربطی نداره یه دکتر چقدر رو مریض وقت میزاره و ربطی نداره که چند تا دستیار داره .. هر دکتری شیوه خاص خودش رو داره ! هر چقدر بیشتر کار کنه بیشتر هم پول در میاره !

با 8 ساعت هم برات حساب کردم شد اینجوری هم حساب کردم .. هزینه هر اورتودنسی هر فک میشه 3.8 ! بازم میگم تعرفه ها متفاوت ـه ! در نتیجه در امد هم متغیره !
      ما هم اینجا حداکثر در امد رو حساب میکنیم ! حداکثر هم همون 3.8 ـه ! 2 میلیون هم هست ! 2.5 هم هست . 3 میلیون هم میگیرن ! دستمزد ازاد ـه ! هر چی بگیری نوش جونت ! واسه یه فک 3.8 واسه دو فک 7.6 میشه من میگیرم 7.5 .. این عدد تو روز میشه 60 میلیون .. ضربدر 25 میشه چند ؟ میشه 1.5 میلیارد ! حالا مواد و هر چی اضافی رو کسر کنیم میشه 1 میلیارد !

با 6 ساعت هم برات حساب میکنم حالا گیریم که 15 دقیقه هم توضیح میده واسه هر مریض که میشه 6 ساعت ! روزی هم 6 تا مریض میبینه ! در روز میش 45 میلیون ! ضرب بشه تو ماه میشه چند 1.125 میلیارد .. با هزینه های اضافی کسر بشه میشه 600-700 ! ماه .. پست اول من هم اینجوری بود ! ماهی میشه 1 میلیارد با کسر هزینه میشه 700 میلیون ! من نمیدونم شما واسه چی گفتی توهم و اغراق در حالیکه فقط خواستی یه چیزی گفته باشی !!

حالا جا داره دکتر روزی 10-11 ساعت هم کار کنه .. اینا واسه اون دکترهایی هست که به درامد ماهی 400-500 راضی هستن .. تو دو ساعت میشه 15 میلیون پول در اورد که در ماه میشه 375 میلیون .. اینجاست که فرق یه دکتر جاه طلب با راحت طلب مشخص میشه ..

حرف حساب که موجود نیست گیر داده میشه به ارقام .. به خاطر شما من مالیات رو هم 10 درصد حساب کردم اصلا

آقا فرشاد عزیزم مگه تو نوشته قبلی تو یه روز 10 تا دست دندان فرض نکردی ؟
      خب این آقای دکتر فرضا 5 دقیقه ! مراحل اولیه قالب گیری رو انجام میده میفرسته پیش منشی ! خب این کار دکتر برا ده نفر شد تقریبا یک ساعت !
      دو سطر بالا هم میگی بعد آماده شدن، دست دندان برمیگرده مطب و دکتر در عرض بیست الی نیم ساعت دست دندان رو جا میندازه ، درسته ؟ ما فرض میکنیم 25 دقیقه که برا 10 مریض تو روز میشه = 250 دقیقه = 4 ساعت و خورده ای
      عزیزم مشکل اینه که شما این 4 ساعت + اون یک ساعت برا قالبگیری رو اصلااا تو ساعات کاری حساب نمیکنی ؟
      واضحتر از این چه طور برات توضیح بدم داداش؟!
      اغا اجازه میدین من خود سوزی کنم ؟؟

پست من :

توضیحات همراه با قالب گیری برای ساخت دندان هم کلا 20 دقیقه طول میکشه !
      توضیحات همراه قالب گیری میشه 20 دقیقه ! توضیحات هم میشه در نهایت 5 دقیقه ! حالا دکتر میاد یه قالب پلاستیکی رو میزاره تو دهن مریض تا قالب گیری انجام بشه ! حین این قالبگیری هم توضیحات رو میده ! پس قراردادن قالب در دهان و توضیحات میشه 5 دقیقه .. درسته ؟

خب ادامه پست من !

دکتر هم بیکاره دیگه بشینه 15 دقیقه به صورت بیمار نگاه کنه تا قالب جور بشه ؟ ایشون رو میفرسته بیرون ! میگه مریض بعدی لطفا بیان و به منشی یا دستیار میگه : کارشون که تموم شد قالب رو بردار و بقیه کار رو خودت اوکی کن بعد توضیح بده مراحل رو همراه با عکس و ایشون رو بفرست خونهشون ..

دکتر بیکار نیست که بشینه تو صورت بیمار نگاه کنه تا قالب گیری تموم بشه ! مریض رو میفرسته بیرون ! بعد یکی دیگه رو صدا میکنه سر جاش ! مریض 15 دقیقه قالب گیری رو تو بیرون از اتاق دکتر سپری میکنه در کنار منشی یا دستیار ! بعد همین دستیار بهش توضیحات کامل رو میده و قالب رو میگیره و میگه خوش گلدین ! اوکی ؟؟ این 15 دقیقه اصلا تو مطب دکتر اتفاق نمیوفته ! نکنه انتظار داری دکتر این 15 دقیقه رو بره پیاده روی بعد برگرده ؟؟ یا اینکه دکتر بگه افرین بشین همینجا من برم بیام ! نخیر ! جاش یکی دیگه رو ویزیت میکنه و پولش رو میگیره .. قالب رو هم میدن دندانساز میسازه و چند روز بعدش که یه دست دندان ساخته شد به مریض زنگ میزنن و دکتر اونو در عرض 20-25 دقیقه میزاره سرجاش ..

عجب گیری کردیم بخدا ! به پست های قبلی گیر نده چون با توجه به رفتار خودت که گیر میدادی تغییرش دادم ! هر بار که تغییر دادم به ضررت شد رو این پست حرفی داری بزن حرفی نداری خواهشا از من نقل قول نگیر .. بهونه هم نیاری مگه اینکه بگی دکتر کلا 4 ساعت کار میکنه

بنده با لبخند ملیح بحث رو ترک میکنم ! کم مونده گریه بکنه گریه کن گریه قشنگه

قدیمنن دییلر کی " شئرین قویروغینن اویناما " ..

پ . ن :

ویرایش توسط FaaRshD : 26 تیر 1394 در ساعت 18:38

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه حرفو چندین بار کپی میکنی محض خالی نبودن عریضه ! خدا این دلخوشی رو ازت نگیره داداش !

اولا من گفتم اونایی که مالیاتشون 700 میلیون یا 450 میلیون ـه تازه با 7-8 ماه کار کردن به درامد 7 میلیارد در سال میرسن ! اگه یه سال کامل کار کنن که بیشتر از این هم میشه ! همین افراد که مالیاتشون 700 میلیون ـه از یه جایی شروع کردن رسوندن به 1 میلیارد ! من تازه کار ها رو میگم ! .. ثانیا به خاطر تو مالیات رو 10 درصد حساب کردم مالیات 8 درصد ـه .. چون 8 کنار 9 ـه اشتباهی دستم خورد به 9 .. اینو من معذرت میخوام اشتباه چاپی بود .. !

خیلی جاها دستت اشتباهی به دکمه ها خورده ! ولی معذرت خواهی بلد نبودی بجاش فحاشی کردی !

ثالثا چند بار بگم اخه ؟؟؟ ما داریم حداکثر در امد رو تعیین میکنیم ! حداکثر درامد هم با تو خونه نشستن بدست نمیاد ! باید کار کرد ! پول زیاد حرص و طمع میاره که باز هم بیشتر جمع کنه ! عزیز من ! باز هم به من و شما هم ربطی نداره یه دکتر میخواد 8 ساعت کار کنه یه دکتر میخواد 10 ساعت کار کنه ! یه دکتر هم میخواد 12 ساعت کار کنه ! کلا همه جورش رو داریم ! به من و شما ربطی نداره یه دکتر چقدر رو مریض وقت میزاره و ربطی نداره که چند تا دستیار داره .. هر دکتری شیوه خاص خودش رو داره ! هر چقدر بیشتر کار کنه بیشتر هم پول در میاره !

من واقعا این قسمت ساعت کار رو اگه میتونستم برات بفهمونم نذری میدادم بخدا ! به کل میگی ...
      بیخیال دیگه تا این حد از دستم برمیومد ...

با 8 ساعت هم برات حساب کردم شد اینجوری هم حساب کردم .. هزینه هر اورتودنسی هر فک میشه 3.8 ! بازم میگم تعرفه ها متفاوت ـه ! در نتیجه در امد هم متغیره !
      ما هم اینجا حداکثر در امد رو حساب میکنیم ! حداکثر هم همون 3.8 ـه ! 2 میلیون هم هست ! 2.5 هم هست . 3 میلیون هم میگیرن ! دستمزد ازاد ـه ! هر چی بگیری نوش جونت ! واسه یه فک 3.8 واسه دو فک 7.6 میشه من میگیرم 7.5 .. این عدد تو روز میشه 60 میلیون .. ضربدر 25 میشه چند ؟ میشه 1.5 میلیارد ! حالا مواد و هر چی اضافی رو کسر کنیم میشه 1 میلیارد !

با 6 ساعت هم برات حساب میکنم حالا گیریم که 15 دقیقه هم توضیح میده واسه هر مریض که میشه 6 ساعت ! روزی هم 6 تا مریض میبینه ! در روز میش 45 میلیون ! ضرب بشه تو ماه میشه چند 1.125 میلیارد .. با هزینه های اضافی کسر بشه میشه 600-700 ! ماه .. پست اول من هم اینجوری بود ! ماهی میشه 1 میلیارد با کسر هزینه میشه 700 میلیون ! من نمیدونم شما واسه چی گفتی توهم و اغراق در حالیکه فقط خواستی یه چیزی گفته باشی !!
      حالا جا داره دکتر روزی 10-11 ساعت هم کار کنه .. اینا واسه اون دکترهایی هست که به درامد ماهی 400-500 راضی هستن .. تو دو ساعت میشه 15 میلیون پول در اورد که در ماه میشه 375 میلیون .. اینجاست که فرق یه دکتر جاه طلب با راحت طلب مشخص میشه ..

حرف حساب که موجود نیست گیر داده میشه به ارقام ...

حرف حساب زده شد ولی تو خودتو زدی به اون راه، رو یه چیز ثابت بند نشدی ! تقصیر من چیه ؟!
      به خاطر شما من مالیات رو هم 10 درصد حساب کردم اصلا

اغا اجازه میدین من خود سوزی کنم ؟؟

پست من :

توضیحات همراه قالب گیری میشه 20 دقیقه ! توضیحات هم میشه در نهایت 5 دقیقه ! حالا دکتر میاد یه قالب پلاستیکی رو میزاره تو دهن مریض تا قالب گیری انجام بشه ! حین این قالبگیری هم توضیحات رو میده ! پس قراردادن قالب در دهان و توضیحات میشه 5 دقیقه .. درسته ؟
      خب ادامه پست من !
      دکتر بیکار نیست که بشینه تو صورت بیمار نگاه کنه تا قالب گیری تموم بشه ! مریض رو میفرسته بیرون ! بعد یکی دیگه رو صدا میکنه سر جاش ! مریض 15 دقیقه قالب گیری رو تو بیرون از اتاق دکتر سپری میکنه در کنار منشی یا دستیار ! بعد همین دستیار بهش توضیحات کامل رو میده و قالب رو میگیره و میگه خوش گلدین ! اوکی ؟؟ این 15 دقیقه اصلا تو مطب دکتر اتفاق نمیوفته ! نکنه انتظار داری دکتر این 15 دقیقه رو بره پیاده روی بعد برگرده ؟؟ یا اینکه دکتر بگه افرین بشین همینجا من برم بیام ! نخیر ! جاش یکی دیگه رو ویزیت میکنه و پولش رو میگیره .. قالب رو هم میدن دندانساز میسازه و چند روز بعدش که یه دست دندان ساخته شد به مریض زنگ میزنن و دکتر اونو در عرض 20-25 دقیقه میزاره سرجاش ..

بله این حرفت یعنی اینکه خود دکتر ( نه دستیار! ) طول روز برا 10 دست دندان فقط با 5 دقیقه ویزیت و قالبگیری و 25 دقیقه طبق گفته شما (=
      دکتر اونو در عرض 20-25 دقیقه میزاره سرجاش ..) زمان صرف میکنه که میشه 300 دقیقه یعنی 5 ساعت ! برای دست دندان !
      حالا مقدار زمانی که دستیار یا منشی برا دست دندان تو مرحله قالبگیری صرف میکنه جداست و اینجا حساب نکردم ...

عجب گیری کردیم بخدا ! به پست های قبلی گیر نده چون با توجه به رفتار خودت که گیر میدادی تغییرش دادم !

داداش همه میبینن ساعت به ساعت حرفات تغییر میکنه ،اعداد و ارقام عوض میشه ، اصلا به همین خاطر این بحثا پیش اومد که رو حرفت ثابت نیستی هر جا به ضررته ساعت کار رو اضافه میکنی جواب نداد دستمزد رو میبری بالا بازم جواب نداد شبانه زنگ میزنی تعرفه ها رو به روز میکنی و بازم جواب نداد رو میاری به توهین !

هر بار که تغییر دادم به ضررت شد

عزیزم با یه شکلک خنده نمیشه حفظ آبرو کرداا

رو این پست حرفی داری بزن حرفی نداری خواهشا از من نقل قول نگیر .. بهونه هم نیاری مگه اینکه بگی دکتر کلا 4 ساعت کار میکنه

نه اصلا ! مثه تو نیستم یه بار درآمد رو با 8 ساعت حساب کنم یه بار با 10 ساعت ! یه بار با دو تومن حساب کنم یه بار با 3.8 تومن و ...
      وقتی میشه بحث کرد که طرف مقابل قصد خودنمایی و شاخ بودن نداشته باشه چون نه من تو رو میشناسم نه تو منو !

بنده با لبخند ملیح بحث رو ترک میکنم ! کم مونده گریه بکنه گریه کن گریه قشنگه

هر کی این متنارو بخونه کاملا متوجه میشه کی میخنده کی گریه میکنه ! البته این الفاظ بچه گانه و توهین های مکرر لازمه کار شما برا فرار از حرفهای قبلی هست و الا دعوای دوران ابتدایی نیست که من بگم تو گریه میکنی تو هم بگی من ! آخرش مثلن بگن یکیش کم آورد گریه کرد! نه عزیزم نمیشه به این حرفا دل خوش کرد تا مثلا خوانندگان بگن حق با اینه چون اون یکی گریه کرد ! کلا این حرفا متناسب سن تو نیست .

قدیمنن ده دییلر کی " ا
      شاغی دا ایله شمیر ، یوخاریدا یئر یوخدو "

الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را

ویرایش توسط Blue.sky : 27 تیر 1394 در ساعت 00:16

11. Top | #161
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.کسی می دونه پرستار با کارانه جدید چه قد دارامد داره؟علوم ازمایشگاهی تو بیمارستان کارانه داره؟چه قد هست؟داروساز هم کارانه داره؟
      اگه کسی میدونه جواب بده ممنون.

12. Top | #162
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      سلام.کسی می دونه پرستار با کارانه جدید چه قد دارامد داره؟علوم ازمایشگاهی تو بیمارستان کارانه داره؟چه قد هست؟داروساز هم کارانه داره؟
      اگه کسی میدونه جواب بده ممنون.
      داروساز ها که فک کنم حق فني دارن فک کنم همون کارانشون محسوب ميشه. حالا نميدونم اين حق فني ميره تو جيب مسئول فني يا صاحب داروخونه يا نسخه پيچ!

13. Top | #163
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منظورم از کارانه شغل هایی که گفتم زمانی هست که استخدام بیمارستان هستن.از بیمارستان چه قد می گیرن؟٬

14. Top | #164
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      داروساز ها که فک کنم حق فني دارن فک کنم همون کارانشون محسوب ميشه. حالا نميدونم اين حق فني ميره تو جيب مسئول فني يا صاحب داروخونه يا نسخه پيچ!
      علوم آزمایشگاه چقد درامد داره؟
      بعد فارغ شدن چقد طول می کشه کار بگیرم؟

15. Top | #165
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      علوم آزمایشگاه چقد درامد داره؟
      بعد فارغ شدن چقد طول می کشه کار بگیرم؟
      راستش من از علوم آز خبر ندارم آنچناني. ولي کلا پيراپزشکي خوبه.
      آبجي دوستم مامايي خونده الان تو طرحه. اولش بهش ٩٠٠ ميدادن الان ١۶٠٠.
      قطعا کار بگيره بيشترم درمياره. احتمالا علوم آز هم همينجوري باشه.

صفحه 11 از 22 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن