خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation مهندسی معکوس

سلام
      من چند وقت پیش یک سی دی خریدم که توش آموزش مهندسی معکوس و مهندسی مستقیم و ... داشت که توی همه ی روش ها از پاسخنامه و یا صورت جواب ها استفاده میشد
      میخواستم ببینم اصلا میشه از این روش توی کنکور استفاده کرد
      *** یه قسمتی میگفت که آزمون های استاندارد یه سری ویژگی ها دارند مثل پراکندگی یکسان گزینه ها که این موضوع ها حتما توی کنکور رعایت میشه ا***
      اما خب ریسکش بالاست و توی آزمون قلمچی نتونستم ازش استفاده کنم
      امیدوارم راهنماییم کنین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز من از این روش استفاده کردم و 93%جواب داده درسته ریسکش بالاس ولی ارزشه امتحان کردنو داره واسه من که هم قلم چی وهم کنکور جواب داده ولی شمارو نمیدونم موفق باشی دوسته من

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به ریسکش نمی ارزه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی کتاب زرد عمومی رو برای درسی مثل زبان زدم با دونستن 2 تا جواب و مهندسی معکوس تونستم 70 درصد بزنم اما فقط درصدم بالا رفت و تعداد غلط ها زیاد شد , من از این بابت نگرانم که نمره ی تراز پایین بیاد....

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      اولاً کنکور مسابقه ی علم و لیاقت هست نه کلک رشتی.
      ثانیاً آقای saber خواهشمندم رشته قبولیتون رو بگید
      ثالثاً مهندسی معکوس ممکنه باعث شه به شدت از کارتون پشیمون بشید.

رابعاً موفق باشید!!!

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام

اون آقایی صابری که میگن جواب داد میشه به ما هم یاد بدین؟والا منو چند تا ازدوستم امتحان کردیم اصلا جواب نداد...به نظرم اگه درستونو بخونین بهتره...اصلا به فرض جواب داد و شما رتبه یک شدین؟وقتی پایه ت ضعیف باشه به چه درد میخوره؟بشینید درستونو بخونین و ره یکساله رو یه شبه نرید.
      موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان شما اشتباه مي كنيد
      مهندسي معكوس اون نيست كه دو روز مونده به كنكور يه سي دي بخري با اون بشي رتبه تك رقمي. شما يكم در موردش تحقيق كنين
      مهندسي معكوس اين هست كه چطور در سوال هايي كه شك داري گزينه صحيح رو بزني . چطور بتوني اگه مثلا مي خواي چند سوال رو شانسي بزني چطور درصد شانست رو بالا ببري .
      اون دوستمون كه 90 درصد گفتن جواب ميده منظورش اين نبود كه با مغز اكبند رفته سر امتحان 90 درصد همش رو جواب داده . منظورش اينه كه در سوال هاي كه از اين روش كمك گرفته 90 درصد اونا درست دراومده

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توصیه می کنیم استفاده نکنید

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dadbina نمایش پست ها
      سلام
      من چند وقت پیش یک سی دی خریدم که توش آموزش مهندسی معکوس و مهندسی مستقیم و ... داشت که توی همه ی روش ها از پاسخنامه و یا صورت جواب ها استفاده میشد
      میخواستم ببینم اصلا میشه از این روش توی کنکور استفاده کرد
      *** یه قسمتی میگفت که آزمون های استاندارد یه سری ویژگی ها دارند مثل پراکندگی یکسان گزینه ها که این موضوع ها حتما توی کنکور رعایت میشه ا***
      اما خب ریسکش بالاست و توی آزمون قلمچی نتونستم ازش استفاده کنم
      امیدوارم راهنماییم کنین
      کنکور دروازه ای هست به سوی شهری بزرگتر از علم به نام دانشگاه.
      اگربرای ورود به این شهر بجای ساختن کلید از سوراخ ها یا راههای میانبر عبور کنید در آن طرف دیوار یعنی دانشگاه به شدددددددت به مشکل بر میخورید. ره صد ساله رو یک شبه طی نکنید. پایه درسیتون رو تقویت کنید تا موفق بشید.
      پیروز و سربلند باشید
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن