X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Question مشاوره راجع به جمع بندی

سلام دوستان حقیقتا من از همون اول سال با اراده و قوی خوندم که امسال اگه خدا بخواد قبول شم اون چیزی که میخوامو از همون اول سفت و سخت و عالی خوندم تا اسفند که جنگ شد و تقریبا گل اسفند رو مفید نخوندم و از دست دادم تقریبا چون مفید نخوندن با نخوندن فرقی نداره الان که صحبت میکنم از زیست دو فصل مونده و چند تا ریزه کاری از جانوری از شیمی بیشتر مونده الان فصل۳ دوازدهمم که ۴ مونده و ریزه کاری از ۲ دوازدهم و ریزه کاری از حفظیات یازدهم از فیزیک دو فصل مونده دماگرما و مغناطیس که الان دارم دماگدما میخونم از ریاضی احتمال و مجموعه که الان دارم هر دوشو میخونم یعنی تا اخر این هفته به احتمال زیاد ریاضی و زیست تموم شن سوالم اینجاست که من بعضی فصلایی که بعد دی ماه خوندم مرورم کم بوده و آزمون براشون نزدم حس میکنم کامل مسلط نیستم الان برای جمع بندی چه پیشنهادی به من میدید؟ دوپینگ و ازمونای طول سال برای زیست ، سوالات کنکور و بانک قضاتی برای فیزیک، موج ازمون برای شیمی و ازمومای طول سال و دوپینگ برای ریاضی انتخاب کردم . برای جمع بندی اون فصلایی که مرورم کم بوده مسلط نیستم اول ازمون بزنم بعد رفع اشکال یا اول یه دور بخونم بعد ازمون بزنم؟ نهایی هم عقب افتادم که تلاش دارم میکنم برسونم ممنون میشم کمکم کنید
      You have to die to get what you want..!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دوستان ببخشید من تگ کردم بلد نیستم فقط خواستم از رفیقای خوبم کمک بطلبم

@Loneman
      @Mazaheri
      @Amir---2007
      You have to die to get what you want..!

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظر خودم اول اونایی که خوندیو بطور فشرده ازموناشو بزن
      بعد بخشای نخوانده رو پیش ببر و بصورت کنترات کار کن تا حتما تموم بشن ، اینجوری حداقل چیزی که خوندی از دست نمیره
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      سلام
      بعد بخشای نخوانده رو پیش ببر و بصورت کنترات کار کن تا حتما تموم بشن ، اینجوری حداقل چیزی که خوندی از دست نمیره

سلام ببخشید سوال می‌پرسم اما درمورد جمع‌بندی الان مثلا منی که ی ماهه درستو حسابی درس نخوندم ولی پیشرویم تموم شده با همون اندک خوندن؛ با اینحال خیلی چیزا مثل زیستو فراموش کردم الان دارم مرور می‌کنم و ی سری مباحث خیلی ریز جدید رو می‌خونم کار درستیه؟ یا باید آزمون هم بزنم؟ آخه یکی زدم هیچی یادم نبود تقریبا ، خصوصا درسی مثل زیست..
      نظرتون چیه تا اخر فروردین جمع کنم درسارو همراه مرور شبانه و هفتگی بعد از فروردین ب بعد ک می‌خوام نهاییو بخونم خوب آزمون بزنم؟

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      مرور باید در کنار بقیه برنامه ها باشه حتما و حتما تا چیزی فراموش نشه ، یعنی اگر قبلا ۸ ساعت میخوندید باید این وضع ۹تا ۱۰ ساعت بخونید تا اون ۱ تا ۲ ساعت مرور باشه ، تا مرور تموم نشده ساعت هم کم نباید بشه برای برگشت به قبل

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرور باید در کنار بقیه برنامه ها باشه حتما و حتما تا چیزی فراموش نشه ، یعنی اگر قبلا ۸ ساعت میخوندید باید این وضع ۹تا ۱۰ ساعت بخونید تا اون ۱ تا ۲ ساعت مرور باشه ، تا مرور تموم نشده ساعت هم کم نباید بشه برای برگشت به قبل
      پس نظرتون روی آزمون و مرور باهمه درسته؟

متشکرم

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      درسته

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darkside نمایش پست ها
      سلام دوستان حقیقتا من از همون اول سال با اراده و قوی خوندم که امسال اگه خدا بخواد قبول شم اون چیزی که میخوامو از همون اول سفت و سخت و عالی خوندم تا اسفند که جنگ شد و تقریبا گل اسفند رو مفید نخوندم و از دست دادم تقریبا چون مفید نخوندن با نخوندن فرقی نداره الان که صحبت میکنم از زیست دو فصل مونده و چند تا ریزه کاری از جانوری از شیمی بیشتر مونده الان فصل۳ دوازدهمم که ۴ مونده و ریزه کاری از ۲ دوازدهم و ریزه کاری از حفظیات یازدهم از فیزیک دو فصل مونده دماگرما و مغناطیس که الان دارم دماگدما میخونم از ریاضی احتمال و مجموعه که الان دارم هر دوشو میخونم یعنی تا اخر این هفته به احتمال زیاد ریاضی و زیست تموم شن سوالم اینجاست که من بعضی فصلایی که بعد دی ماه خوندم مرورم کم بوده و آزمون براشون نزدم حس میکنم کامل مسلط نیستم الان برای جمع بندی چه پیشنهادی به من میدید؟ دوپینگ و ازمونای طول سال برای زیست ، سوالات کنکور و بانک قضاتی برای فیزیک، موج ازمون برای شیمی و ازمومای طول سال و دوپینگ برای ریاضی انتخاب کردم . برای جمع بندی اون فصلایی که مرورم کم بوده مسلط نیستم اول ازمون بزنم بعد رفع اشکال یا اول یه دور بخونم بعد ازمون بزنم؟ نهایی هم عقب افتادم که تلاش دارم میکنم برسونم ممنون میشم کمکم کنید

در کنار تموم کردنِ زیست، پیشنهاد میکنم اول فصلهای خونده شده‌ی درسها رو مرور کنید و با هر آزمون یا کتاب که دوست دارید جمع‌بندی کنید.
      بعدش فصلهای باقی مونده از دوازدهم توی دروس مختلف رو تموم و کامل کنید.
      بعدش اگر فرصت موند فصلهای باقی مونده از پایه رو کامل کنید.

برای فصلهایی که تسلطتتون کم بوده، شاید نیاز باشه اول یک دور بدون وسواس و سریع، یک نگاه به منبع آموزشتون (کناب درسی یا جزوه یا هر چیزی که قبلا خونده بودید) بندازید، بعدش آزمون و تست بزنید.

برای شیمی، فکر میکنم حجم موج آزمون زیاد باشه و تموم نشه. فصل آزمون رو بیشتر پیشنهاد میکنم. سوالات شیمی آزمون خیلی سبز هم بد نبودن.

جاهایی که نوشتید آزمونهای طول سال، پیشنهاد میکنم فقط یک آزمون (۱ موسسه) رو برای هر درس انتخاب کنید و بزنید. وقتی ۱ آزمون رو تا آخر برنامه‌ جلو بردید، اگر تایم کافی مونده بود از یک موسسه‌ی دیگه این دفه بطور گزینشی از فصلهایی که نیاز به مرور و تسلط حس کردید، همون فصل رو انتخاب کنید و آزمونشو بزنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      در کنار تموم کردنِ زیست، پیشنهاد میکنم اول فصلهای خونده شده‌ی درسها رو مرور کنید و با هر آزمون یا کتاب که دوست دارید جمع‌بندی کنید.
      بعدش فصلهای باقی مونده از دوازدهم توی دروس مختلف رو تموم و کامل کنید.
      بعدش اگر فرصت موند فصلهای باقی مونده از پایه رو کامل کنید.

برای فصلهایی که تسلطتتون کم بوده، شاید نیاز باشه اول یک دور بدون وسواس و سریع، یک نگاه به منبع آموزشتون (کناب درسی یا جزوه یا هر چیزی که قبلا خونده بودید) بندازید، بعدش آزمون و تست بزنید.

برای شیمی، فکر میکنم حجم موج آزمون زیاد باشه و تموم نشه. فصل آزمون رو بیشتر پیشنهاد میکنم. سوالات شیمی آزمون خیلی سبز هم بد نبودن.

جاهایی که نوشتید آزمونهای طول سال، پیشنهاد میکنم فقط یک آزمون (۱ موسسه) رو برای هر درس انتخاب کنید و بزنید. وقتی ۱ آزمون رو تا آخر برنامه‌ جلو بردید، اگر تایم کافی مونده بود از یک موسسه‌ی دیگه این دفه بطور گزینشی از فصلهایی که نیاز به مرور و تسلط حس کردید، همون فصل رو انتخاب کنید و آزمونشو بزنید.

دقیقا...حجم موج شیمی زیاده ولی کیفیت سوالات بالاست
      ولی اگه فقط ازمونای جامع فصلو بزنیم و ازمونای قسمتی هر فصلو بزاریم کنار تقریبا نصف میشه سوالا

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام
      کدوم درس لونمن جان

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن