نوشته اصلی توسط
Darkside
سلام دوستان حقیقتا من از همون اول سال با اراده و قوی خوندم که امسال اگه خدا بخواد قبول شم اون چیزی که میخوامو از همون اول سفت و سخت و عالی خوندم تا اسفند که جنگ شد و تقریبا گل اسفند رو مفید نخوندم و از دست دادم تقریبا چون مفید نخوندن با نخوندن فرقی نداره الان که صحبت میکنم از زیست دو فصل مونده و چند تا ریزه کاری از جانوری از شیمی بیشتر مونده الان فصل۳ دوازدهمم که ۴ مونده و ریزه کاری از ۲ دوازدهم و ریزه کاری از حفظیات یازدهم از فیزیک دو فصل مونده دماگرما و مغناطیس که الان دارم دماگدما میخونم از ریاضی احتمال و مجموعه که الان دارم هر دوشو میخونم یعنی تا اخر این هفته به احتمال زیاد ریاضی و زیست تموم شن سوالم اینجاست که من بعضی فصلایی که بعد دی ماه خوندم مرورم کم بوده و آزمون براشون نزدم حس میکنم کامل مسلط نیستم الان برای جمع بندی چه پیشنهادی به من میدید؟ دوپینگ و ازمونای طول سال برای زیست ، سوالات کنکور و بانک قضاتی برای فیزیک، موج ازمون برای شیمی و ازمومای طول سال و دوپینگ برای ریاضی انتخاب کردم . برای جمع بندی اون فصلایی که مرورم کم بوده مسلط نیستم اول ازمون بزنم بعد رفع اشکال یا اول یه دور بخونم بعد ازمون بزنم؟ نهایی هم عقب افتادم که تلاش دارم میکنم برسونم ممنون میشم کمکم کنید