درآمد و پرستیژ پزشکی بیشتره یا دندان پزشکی
پزشکی کلا پرستیژش بالاست ولی الان درآمد عمومیش خیلی کمتر از دندانپزشکیه. حتی تخصصایی مثل اطفال و داخلی هم پر نمیشن
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
وقتت رو برای این جور سوالات تلف نکن.
فکر کن ببین میخوای چیکار بکنی و برای اون چه رشته ای باید بخونی
من مهندسی عمران خوندم و به جرئت میتونم بگم اساتید و آدمایی که تو رشته خودم دیدم توی یه لیگ دیگه ای بودن از لحاظ پرستیژ و درآمد
و مطمئنم هر کسی با هر رشته ای از این آدما میشناسه و محدود به یک رشته خاص نیست و هر رشته ای دنیای خودش رو داره
کلا سوال مشکل داره و بسته به سرمایه اولیه، شغل خانواده، شهر،اینکه امکان و علاقه به مهاجرت کردن هست یا نه، استعداد، پشت کار و در کل شخصیت هر کسی جواب متفاوتی داره
ویرایش توسط MatthiasOne : 19 اسفند 1404 در ساعت 17:12
ایران درست بشو نیست تا وقتیکه ایرانی جماعت توی انتخاب شغل دنبال پرستیژه..اینبارم با اکانت فیک انجمن رو به گند نکش
بس کن ایرانی
مطمئنم تا ۱۰۰۰۰۰۰ سالِ دیگه اگر ایران پیشرفتهترین کشور دنیا هم بشه بازم ایرانی جماعت دنبال مقایسه پرستیژ پزشکی و دندان هستن
دوست عزیز، شما اول در کنکور تجربی رتبه عالی کسب کنید، وقت برای این مقایسهها زیاده...
تا حالا سرکار نرفتم ولی بعید میدونم فقط با پرستیژ بشه پول دراورد، اون پزشک و دندان پزشک پولدار هم مهارتشون در کار خوب بوده که اینقدر پول دراوردن نه؟
شغل با پرستیژ بالا زیاد هست، بنظرم مهم مهارت کاری شما در آیندهست...
در انتخاب شغل فاکتورهای دیگه هم در نظر بگیرید لطفا
موفق باشید
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
سلام
اگه اعتماد به نفس داشته باشین توی هر صنف و شغلی که باشین پرستیژ دارین
اللهم عجل لولیک الفرج
خدا محدود به زمان و مکان نیست
پس دغدغه زمان رو نداشته باش و مطمئن باش خدا تلاشات رو میبینه
حالم از مولتی یوزر جماعت بهم میخوره. اصلا کسی که تازه عضو میشه به نظر من تا یک ماه اول باید اول نظراتش تایید بشه بعد نمایش داده بشه. حق چت کردن هم نباید داشته باشه. نمیشه طرف عضو بشه هرکاری دوست داره بکنه اخرش هم بن بشه و یک اکانت جدید بسازه و باز وقت و انرژی اعضای فروم رو با اراجیف نوشتن هدر بده.
La vida sigue, sigue dando lecciones
من باز نبودم....چه خبر شده؟؟؟؟؟
بچه ها ، خب شاید یکی علاقش صرفا پوله :/
من خیلی ها رو دیدم مثلا تشنه قدرت هست یا پول....گاهی هر کاری هم بگی براش میکنه
🎯 JUST_FOR_MY_MOM
راهی که شروع شده، پایانش لبخند مامانمه♥️
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)