X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabay نمایش پست ها
      درود
      دو نکته نیمه بلند بگم که نظر منه و ممکنه اشتباه باشه ، ذهنیت آدما متفاوته و یه نفر ممکنه یواش یواش و یکی هم با شوک برگرده ، با توجه به شرایط خودت ببین آیا به دردت میخوره یا نه
      1- اینکه دو سه روز 6-7 ساعت میخونی، بخاطر انگیزه از هدفه ولی وقتی باد انگیزه بخوابه، بیخیال مسئله میشی، دیسیپلین چیزیه که از ما یک آدم موفق میسازه نه انگیزه
      گفتی حدود دو ساله و اگر امسال یازدهمی ، خب از همین الان با یه ساعت یه نمه پایینتر شروع کن و طی یه مدتی خودتو به تایم مدنظرت که 6 ساعته برسون ، ولی یواش یواش ، اینطوری ذهنت به این ساعت عادت میکنه ( سعی کن کیفیت رو بالا ببری )
      2- کی میگه شرایط کنونی تاثیری نداره، شرایط مملکت و فشارش رو ذهن همه ما تاثیر داره، من جمله کنکوری جماعت، یکی از دلایلی که باعث میشه استمرار و پیوستگی و خوندن رو کنکوری ها بذارن کنار ، دقیقا همین شرایط مملکته
      آره ، واقعا نظم در کار بنظرم مهمترین چیزه، کسی که روزی ۳ ساعت بخونه بهتر از کسیه که بخواد زیاد بخونه ولی نامنظم.
      آره یازدهمم. فعلا با تایم کم شروع کردم تا ببینم چی میشه.
      مورد آخرم نه واقعا شرایط کشور روی من تاثیری ندارد. من نسبت به همه چیز بی حس شدم. نه از جنگ میترسم، نه عصبانی میشم، نه حالم بده میشه
      حتی از مرگم نمی‌ترسم که مثلاً بغل دستم موشک بخوره ، همین ها خودش هم باعث آینه نسبت به نتایج امتحانات بی احساسم و خراب شدنش بهم تلنگری نمیزنه متاسفانه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مادر ترزا نمایش پست ها
      این چیزی که گفتی واقعا مشکل مهمیه

اصطلاحا بهش میگیم تقویت انگیزه در دراز مدت
      اولین چیزی که توصیه میشه اینه که:
      #خودت_رو_ببخش
      کم کاری کردی؟ شکست خوردی؟ داخل هر آزمایش و فرآیندی شکست هست، جزو خود فرآینده، ایرادی نداره، مهم اینه از یه سوراخ دوبار گزیده نشی ...

۲. چیزایی که گفتی ( نگرانی راجب آینده و تلاش برای پیش بینی احتمالات و پشیمانی از گذشته ) تو حال نیستی!
      به زمان حال بچسب! تکنیک های mindfulness بهش میگن، تو ذره بین سرچ کن میاره برات، مثلا معروف ترین اش اینه از پایین ترین نقطه بدن ات شروع کن به منقبض کردن عضلات بیا تا بالا

۳. برای انگیزه؛ میدونی چرا مردم معتاد بازی میشن؟ چون ماموریت های اسون و پاداش لحظه ای داره
      مطالب رو پارت بندی کن، پارت های کم، مثلا امروز فقط یک گفتار یا چند صفحه خاص و بعدش اگر تونستی یه جایزه خوبی به خودت بده ( شده حتی تیک بزن انجام شدن اش رو )

۴. مهم ترین دلیلی که برای تلاش داری چیه؟ دائم بیاد جلوی چشم ات
      کلیشه ایه ولی واقعا جزو راه های اصلی حفظ انگیزه است

۴ تا نکته بالا رو رعایت کن، جدا از اون ورزش روزانه، ۳۰ دقیقه حتما، خوب بخواب، قبل خواب آروم باش، آب بخور، پومودرو و تایم بلاکینگ هم انجام بده
      بنظرم باید ورزش رو شروع کنم. من قبلاً کلی ورزش انجام میدادم ولی الان پنج دقیقه نمیتونم بدوم.
      یه سوال چجوری رشته و دانشگاه مورد نظر رو هر بار بیاریم جلوی چشممون؟ مثلاً با دیدن کلیپ یا فیلمی از اون دانشگاه خوبه بنظرت؟

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سید جان نمایش پست ها
      منم این مشکلو داشتم حل نمیشه با مشاور بهش گزارش فیک میدی همین
      خدارو شکر بهترین عادتی که دارم اینه که توی مسائل درس به کسی گزارش فیک نمی‌دم. اتفاقا برای اینکه یه خورده باهام دعوا کنند میگم کم خواندم تا شاید یه محرکی شد برای خوندن، که اثر کمی داشته تا الان.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.Na نمایش پست ها
      سلام اره منم دقیقا همینطوری بودم اروم اروم بهتر شدم
      این بی حس بودن خیلی بده کاملا درکت میکنم چی میکشی
      چه کار هایی انجام دادی که یواش یواش خوب شدی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maximilianous نمایش پست ها
      چه کار هایی انجام دادی که یواش یواش خوب شدی
      ببین من کلا سیستم پاداش مغزم تعطیل هستش بخاطر Adhd واسه همین مجبورم مدام سم زدایی دوپامین بکنم
      چون دوپامین چیپ و ارزون واقعا ادمو میبره سمت همین بی حسی(انهدونیا)
      سوشال مدیا رو پاک کردم اسکرین تایمم رو کاهش دادم و صبح به محض بیداری تا دو ساعت گوشی ممنوعه واسم
      رفته رفته بهتر شدم اولش خیلی سخت بود
      صبح ها هر روز دوش اب سرد میگیرم که خیلی روی انگیزه تاثیر داره گاهی روزی سه بار دوش سرد در حد دو سه دقیقه میگیرم خصوصا وقتی حالم خوب نیست و عجیب تاثیر داره
      یه دفتر دارم برای ثبت موفقیت های درسیم و عین بچه ها برای خودم ستاره و افرین میچسبونم که انگیزه ام بالا بره چون برای من سیستم پاداش معمولی که میگن اگه درس خوندی برو سریال ببین نتیجه نداد
      اینکه موفقیت های خودمو ببینم تعداد تستهامو ببینم حس خوبی میده
      و اینکه پذیرفتم انگیزه محصول اقدامه. منتظر حسش بیاد بودن برای یکی مثل من اصلا جواب نمیده
      چون من وسواس و کمالگرایی هم دارم قانون "شروع کثیف " کمکم کرده که اینجوریه بدون وسواس و منتظر لحظه طلایی بودن میری کتاب رو برمیداری میخونی. اصن با ذهنیت برای کنکور خوندن نمیخونی برای دل خودت میخونی با تمرکز سی درصد باخط خطی کردن و حاشیه نویسی و حتی خواب الودگی
      مثلا من موقع دم کشیدن چای 4 تا تست میزنم و شاید 10 دقیقه هم طول نکشه
      یا خوندن حفظیات جیبی قبل خواب
      اینا اصن چیزی نیستن ولی ادمو میبرن تو حالت غرقگی در درس و همین اصطکاک شروع رو برای فردا کم میکنن
      شب قبل خواب و صبح به محض بیداری گوشی ممنوع این خیلی مهمه
      دیگه همینا بودن اگه بازم چیزی یادم اومد ادیت میزنم

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.Na نمایش پست ها
      ببین من کلا سیستم پاداش مغزم تعطیل هستش بخاطر Adhd واسه همین مجبورم مدام سم زدایی دوپامین بکنم
      چون دوپامین چیپ و ارزون واقعا ادمو میبره سمت همین بی حسی(انهدونیا)
      سوشال مدیا رو پاک کردم اسکرین تایمم رو کاهش دادم و صبح به محض بیداری تا دو ساعت گوشی ممنوعه واسم
      رفته رفته بهتر شدم اولش خیلی سخت بود
      صبح ها هر روز دوش اب سرد میگیرم که خیلی روی انگیزه تاثیر داره گاهی روزی سه بار دوش سرد در حد دو سه دقیقه میگیرم خصوصا وقتی حالم خوب نیست و عجیب تاثیر داره
      یه دفتر دارم برای ثبت موفقیت های درسیم و عین بچه ها برای خودم ستاره و افرین میچسبونم که انگیزه ام بالا بره چون برای من سیستم پاداش معمولی که میگن اگه درس خوندی برو سریال ببین نتیجه نداد
      اینکه موفقیت های خودمو ببینم تعداد تستهامو ببینم حس خوبی میده
      و اینکه پذیرفتم انگیزه محصول اقدامه. منتظر حسش بیاد بودن برای یکی مثل من اصلا جواب نمیده
      چون من وسواس و کمالگرایی هم دارم قانون "شروع کثیف " کمکم کرده که اینجوریه بدون وسواس و منتظر لحظه طلایی بودن میری کتاب رو برمیداری میخونی. اصن با ذهنیت برای کنکور خوندن نمیخونی برای دل خودت میخونی با تمرکز سی درصد باخط خطی کردن و حاشیه نویسی و حتی خواب الودگی
      مثلا من موقع دم کشیدن چای 4 تا تست میزنم و شاید 10 دقیقه هم طول نکشه
      یا خوندن حفظیات جیبی قبل خواب
      اینا اصن چیزی نیستن ولی ادمو میبرن تو حالت غرقگی در درس و همین اصطکاک شروع رو برای فردا کم میکنن
      شب قبل خواب و صبح به محض بیداری گوشی ممنوع این خیلی مهمه
      دیگه همینا بودن اگه بازم چیزی یادم اومد ادیت میزنم
      خیلی ممنون
      بله به نظر منم گوشی سم خالصه و هرچی دور باشی بهتره.
      منم یه دفترچه دارم و کارهایی که میکنم یا قراره شروع کنم رو داخلش وارد میکنم. این روش خوب بود و محرک خوبی برای من شد.
      بنظرم این کتاب جیبیا هم که فکر کنم برای مهر و ماهه باید امتحان کنم. اینم فکر خوبیه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن