سلام دوستان، امیدوارم حال همگی خوب باشه
شما کتاب موج آزمون زیست رو تا حالا استفاده کردید؟ من شیمی رو داشتم که خیلی راضی بودم
برای جمع بندی زیست مناسبه؟ یا به جاش آزمون های آزمایشی رو کار کنم مفیدتره؟
سلام دوستان، امیدوارم حال همگی خوب باشه
شما کتاب موج آزمون زیست رو تا حالا استفاده کردید؟ من شیمی رو داشتم که خیلی راضی بودم
برای جمع بندی زیست مناسبه؟ یا به جاش آزمون های آزمایشی رو کار کنم مفیدتره؟
خانه را مرتب کردهام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!
از نظر ادبیات و توجه به شکل ها در حد کنکورهای جدید هست ولی ایده های نشرالگو کلا در حد کنکور ۹۵ مونده و پیشرفتی در این ده سال نداشته. صرفا برای مرور و جمع بندی مطالب میشه استفاده کردش
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
ولی اون. . .
کتاب جمعبندی و کتاب آزمونی درست و حسابی برای زیست نداریم.
جمعبندیا که همه تعطیلن و تو دیوار و بعیده با این وضع کشور، کتاب جدیدی چاپ بشه.
معادل این کتابها، میشه جزوات نکته و تستهای تدریسدار اساتید.
آزمونیا، ۳ تاشون کمی بهترن. خودتون نمونه ببینید که متوجه بشید. سایت انتشاراتها و کتابفروشیها معمولا فایل نمونه دارن.
فصل آزمون نسبتا اوکیه ولی یه جوریه.
موج آزمون هم اوکیه ولی خیلی سلیقهای و گاهی ایدههای نظامقدیمیه. بخش فصل به فصلش، جدا نیست و معمولا ۲ تا فصل با هم ۱ آزمون داره. بخش جامعش معمولیه. بخش سوالات کنکورش هم بد نیست ولی دستهبندی موضوعی نبود قبلا.
هزارتست هم اوکیه. سوالاتش نسبتا شبیه کنکوره ولی بعد از ۷-۸ آزمون به تدریج ایدههاش تکراری میشه. فقط هم آزمون جامع داره.
اگر دنبال آزمون جامع تکدرس میگردید، بجای کتابهای آزمونی، آزمونهای آزمایشی جامع موسسات رو بزنید. سنجش، خیلی سبز ، زیستاز، قلمچی خوبن. ماز یه جوریه ولی اونم بد نیست. هزار تست این مدلیه.
اگر دنبال جمعبندی فصل به فصل هستید، منبع خاصی وجود ندارد که عالی باشه. باید از سوالات کنکور یا از سوالات مارکدار کتاب جامع استفاده کنید. فصل آزمون این مدلیه.
اگر دنبال جمع بندی چند تا فصل با هم هستید، میتونید یک آزمون رو که شرکت نکردید، مطابق برنامهی سالیانه همون آزمون مرور کنید و سوالات اون رو بزنید. خیلی سبز و زیستاز از این نظر خوبن. موج آزمون این مدلیه.
پیشنهاد ویژه من برای کسانیکه سوالات کنکور رو قبلا زدن، یک منبع رو تموم کردن و درصد زیستشون به ۶۰-۷۰ رسیده، جمعبندی موضوعی با برنامه سالیانه آزمون زیستپلاس خیلی سبز هست. معمولا ۲ فصل + صفحات نکات ترکیبی از فصلای دیگه رو نوشته که اونا رو بخونید. بعدش آزمون زیستپلاس موضوعی رو بزنید که فقط از سوالات سطح پیشرفته هست. این مدلی هم جمعبندیه، هم مروره، هم رشد درصد بوسیلهی سوالای سخته.
اگر درصدتون به ۶۰ نرسیده، این روش بجای پیشرفت ممکنه باعث پسرفت بشه. همون سوالای کنکور رو چند بار بزنید تا نکاتش رو حفظ بشید خیلی مفیدتره.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
ویرایش توسط Mazaheri : 15 اسفند 1404 در ساعت 14:19
ولی اون. . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)