X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

راهنمای شروع از صفر از بهمن

اهداف شروع از صفر از بهمن 00:53
      احتمال قبولی 2:31
      قدم اول: تهیه نقشه راه 6:59
      استراتژی شروع از صفر: درصد و معدل مورد نیاز 7:47 (تراز سوابق بصورت درس به درس ترازدهی میشه ولی معدل رو بعنوان میانگین حدود نمراتی که باید بگیرید استفاده کردم)
      اولویت‌بندی انتخاب فصول برای رعایت پیشنیازها ضمن رسیدن به آزمون 10:45
      تایم اتمام پیشروی کنکوری و تستی (کی تموم کنم؟) 20:10
      مقصد شروع از صفر بهمن (کدوم فصلها هر کدوم تا چه زمانی باید خونده بشه؟) 21:32
      معرفی مباحث پیشنیاز 28:47
      تحلیل برنامه آزمونهای آزمایشی برای شروع از صفر 34:16
      تحلیل قلمچی 34:35 تحلیل گزینه 2 38:09 تحلیل خیلی سبز 40:50 تحلیل ماز 43:30
      منابع پیشنهادی شروع از صفر

https://www.aparat.com/v/jgl01je
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      آپارات هنوز ویدئو رو تایید نکرده. تا نیم ساعت دیگه باید درست بشه.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      آپارات هنوز ویدئو رو تایید نکرده. تا نیم ساعت دیگه باید درست بشه.
      سلام وقت بخیر
      عذر میخوام آقای مظاهری یه سوال داشتم ، من پشت کنکوری هستم (اولین کنکورم سال ۱۴۰۴ بود) و نمرات ۶ درس یازدهمم: دینی۲۰ ، زبان۱۹ ، عربی۱۹/۵، ادبیات۱۸/۲۵، شیمی ۱۷/۵، زیست ۱۸ هستن
      این نمرات نیاز به ترمیم دارن؟ اگر ترمیم نکنم خیلی تراز رو میارن پایین اگر تاثیر قطعی باشه؟

و اینکه با تراز قلمچی واقعا میشه قبولی یا عدم قبولی رو حدس زد؟ من ترازهام حدود ۵۴۰۰،۵۵۰۰ هستن البته بالاتر هم شدم تا حالا، ولی بیشتر در این رنج هستم، بعضی از اطرافیان میگن اگر تراز قلمچی بالای ۶۰۰۰ نباشه احتمالا پزشکی هم نمیشه آورد تو کنکور...
      اصلا ربطی داره؟ آخه تراز تو هر آزمون میتونه متغیر باشه
      خانه را مرتب کرده‌ام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana_AF نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر
      عذر میخوام آقای مظاهری یه سوال داشتم ، من پشت کنکوری هستم (اولین کنکورم سال ۱۴۰۴ بود) و نمرات ۶ درس یازدهمم: دینی۲۰ ، زبان۱۹ ، عربی۱۹/۵، ادبیات۱۸/۲۵، شیمی ۱۷/۵، زیست ۱۸ هستن
      این نمرات نیاز به ترمیم دارن؟ اگر ترمیم نکنم خیلی تراز رو میارن پایین اگر تاثیر قطعی باشه؟

و اینکه با تراز قلمچی واقعا میشه قبولی یا عدم قبولی رو حدس زد؟ من ترازهام حدود ۵۴۰۰،۵۵۰۰ هستن البته بالاتر هم شدم تا حالا، ولی بیشتر در این رنج هستم، بعضی از اطرافیان میگن اگر تراز قلمچی بالای ۶۰۰۰ نباشه احتمالا پزشکی هم نمیشه آورد تو کنکور...
      اصلا ربطی داره؟ آخه تراز تو هر آزمون میتونه متغیر باشه
      کنکور ۱۴۰۴، تراز سوابق یازدهم بهتون چند داده بود؟
      اگر ۹۰۰۰ به بالا بوده، میتونید ترمیم نکنید.

تراز آزمونهای آزمایشی دلیلی برای قبولی یا عدم قبولی کنکور نیست ولی کسیکه نتونه ترازهاشو از یه حدی بالاتر بیاره، احتمال اینکه برای کنکور یه دفعه متحول بشه، کمه. نمی‌گم نمیشه، میگم احتمالش کمه.
      باید به تدریج کیفیت کارهاتون رو زیاد کنید که طبیعتا همراهش افزایش تراز هم ایجاد میشه.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کنکور ۱۴۰۴، تراز سوابق یازدهم بهتون چند داده بود؟
      اگر ۹۰۰۰ به بالا بوده، میتونید ترمیم نکنید.

تراز آزمونهای آزمایشی دلیلی برای قبولی یا عدم قبولی کنکور نیست ولی کسیکه نتونه ترازهاشو از یه حدی بالاتر بیاره، احتمال اینکه برای کنکور یه دفعه متحول بشه، کمه. نمی‌گم نمیشه، میگم احتمالش کمه.
      باید به تدریج کیفیت کارهاتون رو زیاد کنید که طبیعتا همراهش افزایش تراز هم ایجاد میشه.

متاسفانه تراز سوابق یازدهمم رو نمیدونم چون اونموقع اطلاع نداشتم که تراز جدا هم دادن برای یازدهم و دوازدهم، فقط تراز کلم رو میدونم
      یعنی اگر کمتر از ۹۰۰۰ شده باشه اصلا امکانش نیست که بشه با دوازدهم جبرانش کرد؟
      یکم میترسم یازدهم رو ترمیم کنم... فقط دروس تخصصی یازدهم رو برای کنکور خوندم، عمومی یازدهم رو اصلا نخوندم. اگر بخوام ترمیم کنم میترسم نرسم عمومی ها رو کامل بخونم

درمورد تراز قلمچی هم بله درسته باید کیفیت کارهام رو ببرم بالا، سعی خودمو میکنم. ممنون از راهنماییتون

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana_AF نمایش پست ها
      متاسفانه تراز سوابق یازدهمم رو نمیدونم چون اونموقع اطلاع نداشتم که تراز جدا هم دادن برای یازدهم و دوازدهم، فقط تراز کلم رو میدونم
      یعنی اگر کمتر از ۹۰۰۰ شده باشه اصلا امکانش نیست که بشه با دوازدهم جبرانش کرد؟
      یکم میترسم یازدهم رو ترمیم کنم... فقط دروس تخصصی یازدهم رو برای کنکور خوندم، عمومی یازدهم رو اصلا نخوندم. اگر بخوام ترمیم کنم میترسم نرسم عمومی ها رو کامل بخونم

درمورد تراز قلمچی هم بله درسته باید کیفیت کارهام رو ببرم بالا، سعی خودمو میکنم. ممنون از راهنماییتون
      تراز ۸۰۰۰-۸۵۰۰ هم لازم به ترمیم نیست ولی باید از اینور، تراز دوازدهم رو بهتر بالاتر بگیرید.
      بعیده نمراتتون تراز کمتر از ۸۰۰۰ داده باشه.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تراز ۸۰۰۰-۸۵۰۰ هم لازم به ترمیم نیست ولی باید از اینور، تراز دوازدهم رو بهتر بالاتر بگیرید.
      بعیده نمراتتون تراز کمتر از ۸۰۰۰ داده باشه.
      ممنون از راهنماییتون

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اهداف شروع از صفر از بهمن 00:53
      احتمال قبولی 2:31
      قدم اول: تهیه نقشه راه 6:59
      استراتژی شروع از صفر: درصد و معدل مورد نیاز 7:47 (تراز سوابق بصورت درس به درس ترازدهی میشه ولی معدل رو بعنوان میانگین حدود نمراتی که باید بگیرید استفاده کردم)
      اولویت‌بندی انتخاب فصول برای رعایت پیشنیازها ضمن رسیدن به آزمون 10:45
      تایم اتمام پیشروی کنکوری و تستی (کی تموم کنم؟) 20:10
      مقصد شروع از صفر بهمن (کدوم فصلها هر کدوم تا چه زمانی باید خونده بشه؟) 21:32
      معرفی مباحث پیشنیاز 28:47
      تحلیل برنامه آزمونهای آزمایشی برای شروع از صفر 34:16
      تحلیل قلمچی 34:35 تحلیل گزینه 2 38:09 تحلیل خیلی سبز 40:50 تحلیل ماز 43:30
      منابع پیشنهادی شروع از صفر

https://www.aparat.com/v/jgl01je
      سلام خسته نباشید❤...ببخشید زمین شناسی رو از کی بخونیم؟من میخاسم ۲،۳ هفته قبل کنکور بخونم،ولی خیلیا میگن زمین تغییرات داشته و سخت شده،باید از الان بخونی،میشه راهنمایی کنید

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roy_Rhi نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید❤...ببخشید زمین شناسی رو از کی بخونیم؟من میخاسم ۲،۳ هفته قبل کنکور بخونم،ولی خیلیا میگن زمین تغییرات داشته و سخت شده،باید از الان بخونی،میشه راهنمایی کنید
      توی ویدیو گفتم.
      اگر زمان دارید، زمین‌شناسی رو فعلا با آزمونها پیش برید. بقیه‌ش رو هر جا بعد عید تونستید جبران کنید. این جوری به بالای ۶۰ درصد میشه رسید.
      اگر وقت کم آوردید، با همایش توی ۲ هفته‌ی آخر بخونید. این مدلی حدودا به ۳۰-۴۰ درصد میشه رسید که برای شروع از صفر قابل قبوله.

ویرایش توسط Mazaheri : 28 دی 1404 در ساعت 11:41

10. Top | #10
      Meo
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اقای مظاهری میشه راهنمایی کنین من قبلا یسری از مباحث شیمی و زیست رو خوندم ولی تست زنیم کم بوده تقریبا دهم و یازدهم و شیمی و دهم زیست رو کامل خوندم ولی تست باید بزنم فیزیک و ریاضی هم صفرم
      بنظرتون بیام اون مباحثی از شیمی و زیست که مرور و تست زنیم کم بوده رو سعی کنم تا اواسط بهمن بخونمشون بعد پیشروی مطالب ؟
      اینم بگم من طبق نکته و تست شیمی تدریس هارو دیدم و جزوش اینجوریه که مطالب ترکیبین بنظرتون ازمونهای کلاسی خود فراهانی رو به عنوان ازمون بزنم اوکیه یا حتما قلمچی هم شرکت کمم؟ چون حس میکنم با قلمچی نمیرسم
      زیست تا الان دهم فقط فصل ۵ مونده و دوازدهم هم ۴ فصل اول رو خوندم
      یسوال دیگم دارم گیاهیا رو بزارم بعد از اتمام بخش های انسانی یا همین اول کار بخونمشون ؟
      برای ریلضی حذفیات کدوم مباحث رو کنم ؟

11. Top | #11
      Meo
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا میخوام با دوره های نکته و تست شیمی فراهانی . فینیتو کرمی . تیپ و تست قضاتی جلو برم

12. Top | #12
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meo نمایش پست ها
      سلام اقای مظاهری میشه راهنمایی کنین من قبلا یسری از مباحث شیمی و زیست رو خوندم ولی تست زنیم کم بوده تقریبا دهم و یازدهم و شیمی و دهم زیست رو کامل خوندم ولی تست باید بزنم فیزیک و ریاضی هم صفرم
      بنظرتون بیام اون مباحثی از شیمی و زیست که مرور و تست زنیم کم بوده رو سعی کنم تا اواسط بهمن بخونمشون بعد پیشروی مطالب ؟
      اینم بگم من طبق نکته و تست شیمی تدریس هارو دیدم و جزوش اینجوریه که مطالب ترکیبین بنظرتون ازمونهای کلاسی خود فراهانی رو به عنوان ازمون بزنم اوکیه یا حتما قلمچی هم شرکت کمم؟ چون حس میکنم با قلمچی نمیرسم
      زیست تا الان دهم فقط فصل ۵ مونده و دوازدهم هم ۴ فصل اول رو خوندم
      یسوال دیگم دارم گیاهیا رو بزارم بعد از اتمام بخش های انسانی یا همین اول کار بخونمشون ؟
      برای ریلضی حذفیات کدوم مباحث رو کنم ؟
      شیمی و زیست رو با برنامه آزمونها (هر آزمونی که خودتون خواستید) یازدهم و نیمسال ۲ دوازدهم پیشروی کنید.
      بخش‌هایی که خوندید و تست نزدید رو به تدریج مثلا روزانه یا روزدرمیون ۱ واحد بذارید برای تست‌زنی اونها.
      زیست دهم رو لازم نیست فعلا پیشروی کنید.
      گیاهی اگر در برنامه آزمون بود، بخونید وگرنه فعلا لازم نیست.

برای ریاضی توی همین ویدیو توضیح دادم.
      یا باید کاربرد مشتق، هندسه، احتمال رو فقط در حد نهایی بخونید و برای کنکور حذف بشه یا باید درجه۲، لگاریتم و آمار و دنباله و... حذف بشه. انتخابش با خودتونه.
      پیشنهاد من دسته‌ی هندسه، احتمال، کاربرد هست که حذف بشه و فقط تشریحی در حد نهایی خونده بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Meo نمایش پست ها
      کلا میخوام با دوره های نکته و تست شیمی فراهانی . فینیتو کرمی . تیپ و تست قضاتی جلو برم
      اوکیه.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام استاد.
      درمورد آزمون فرهنگیان رشته تجربی خواستم بدونم که اگر از ابتدای بهمن تا روز ازمون فقط مطالب نیمسال دوم رو بخونیم و مسلط باشیم حداقل و حداکثر چند درصد از کل این بازه رو میشه برای دروس غیراختصاصی گذاشت به طوری که بشه بهترین نتیجه رو گرفت ؟ و لطفا بفرمایید که میانگین درصد مناسب برای دروس غیراختصاصی چقدر باشه که دعوت به مصاحبه بشیم؟
    14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نعناع نمایش پست ها
      سلام استاد.
      درمورد آزمون فرهنگیان رشته تجربی خواستم بدونم که اگر از ابتدای بهمن تا روز ازمون فقط مطالب نیمسال دوم رو بخونیم و مسلط باشیم حداقل و حداکثر چند درصد از کل این بازه رو میشه برای دروس غیراختصاصی گذاشت به طوری که بشه بهترین نتیجه رو گرفت ؟ و لطفا بفرمایید که میانگین درصد مناسب برای دروس غیراختصاصی چقدر باشه که دعوت به مصاحبه بشیم؟
      فقط کنکور تجربی و زبان.
      درصدهای مورد نیاز فرهنگیان شهرهای مختلف با هم خیلی فرق داره. باید دنبال درصدهای شهر خودتون باشید. البته معمولا میانگین تخصصی ۳۰ و ویژه فرهنگیان ۶۰-۷۰ درصد، به مصاحبه دعوت میشن.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توی ویدیو گفتم.
      اگر زمان دارید، زمین‌شناسی رو فعلا با آزمونها پیش برید. بقیه‌ش رو هر جا بعد عید تونستید جبران کنید. این جوری به بالای ۶۰ درصد میشه رسید.
      اگر وقت کم آوردید، با همایش توی ۲ هفته‌ی آخر بخونید. این مدلی حدودا به ۳۰-۴۰ درصد میشه رسید که برای شروع از صفر قابل قبوله.
      ممنونم...ببخشید آقای مظاهری من یه سوال دیگه داشتم،من ۲ هفتس شروع کردم ولی خب ذهنم درگیر موضوع جامع زدن هست و تمرکز ندارم،همش نگرانم...من وقتی یه فصل یا مبحثی رو میخونم یه روز میزارم واسه جمعبندی اون مبحث،مثلا ریاضی رو با فینیتو میخونم وقتی درجه ۲ تموم شد(ینی کلاس رو دیدم،جزوه مرور کردم و یه خلاصه ای از فرمول ها و تیپ بندی تستا انجام دادم و تکالیفو زدم)۱ روز میزارم و میام آزمونای خیلی سبز و قلمچی و ماز درجه ۲ رو به صورت زماندار از خودم آزمون میگیرم و تحلیل میکنم...بعدش وقتی رفتم سراغ مبحث بعدی مثلا تابع، تستایی که غلط زده بودم از مباحث قبلی و سوالات مارکدار جزوه رو در حد ۱۰ تا ۱۵ دیقه مرور میکنم،واسه همه درسا همینکارو میکنم و تا آخر فروردین پیشروی دارم.حالا سوالم اینه از اردیبهشت تا شروع نهایی جامع زدن رو شروع کنم یا بیام به صورت مبحثی و فصلی جمعبندی کنم؟نمیدونم برنامه دوپینگ ماز پارسال رو دیدین یا نه،یجورایی مثل اون میشه...مثلا امروز فصل ۱،۲،۳ زیست دهمو مرور کنم فرداش تست بزنم ولی فکر نکنم بشه...مثلا اگه ۸ ساعت کنکوری بخونم،هر ۴ تا درس واسش ۲ ساعت درنظر بگیرم بعد بیام از اول هر درسی رو مرور کنم
      میشه کمکم کنید لطفا

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن