X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بابت هزینه صندلی جایی که میری ازمون قلمچی بدی باید پول بدی

تو سایت ثبت نام کردم کل هزینه همه چیز دادم زنگ زدم میگم مدارک چی میخاد مدارک فقط با تایید نهایی سایت منم این همه با ذوق رفتم از اول پاییز نرفتم گذاشتم الان برم که هزینه نصف بشه مدارک همه چیزمو گرفته بعد پوز گذاشته جلوم ۲ میلیون بکشید گفتم بابت؟ منکه هزینه رو دادم گفتن بابت هزینه صندلی جایی که میری ازمون بدی 😊
      دنیای عجیبیه منم باهاش بحثم شد گفتم چطور تا پارسال کل هزینه همین هزینه ای بود که با تخفیف تو سایت میدادم همه چیزم به راه بود این چه مسخره بازیه بابت صندلی هم پول باید بدم
      اومدم بیرون من اگه ۶ میلیون داشتم بدم یه مشت برگه ازمون مگه مغز خر خوردم میرفتم مشاور میگرفتم دوسالم پشت کنکور نمیموندم
      شاید الان بگید هزینه ازاد بیرون ۱۰ به بالاست ولی من چون پدرم کارمند بود یه بن تخفیف داریم قسطی میشد
      خیلی ناراحتم نمیدونم چرا هرچی میگذره همه چی بدتر میشه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همه ذوق درس خوندنم رفت شما بودین این پول رو پول زور به حساب میوردین ؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قلمچی که اسم فاسدی داره منم یک بار که رفتم نمایندگی شون اصلا از رفتار کارکنانشون خوشم نیومد
      اوضاع مملکتم جوریه که دیگه کم کم باید واسه نفس کشیدنت هم پول بدی و هیچکس کاری نمیکنه
      اکثر ازمونام پولیم که ازت گرفتن یه بخش کوچیکیش برای ازموناس بقیه ش به بهانه پشتیبان و چمیدونم تحلیل کارنامه و کتابای خود قلمچیه و به زور ازت میگیرن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کاش از اول ذات شونو میدونستم از یه قدمی اش ام رد نمی‌شدم میرفتم گزینه دو یا تعاونی سنجش حیف پول واقعا

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojimbo نمایش پست ها
      قلمچی که اسم فاسدی داره منم یک بار که رفتم نمایندگی شون اصلا از رفتار کارکنانشون خوشم نیومد
      اوضاع مملکتم جوریه که دیگه کم کم باید واسه نفس کشیدنت هم پول بدی و هیچکس کاری نمیکنه
      اکثر ازمونام پولیم که ازت گرفتن یه بخش کوچیکیش برای ازموناس بقیه ش به بهانه پشتیبان و چمیدونم تحلیل کارنامه و کتابای خود قلمچیه و به زور ازت میگیرن
      حیف اینجا تلگرام نیست وگرنه یه فحش ۵ وجهی میدادم به قلم چی
      ولی بهرحال ....م تو قلم چی
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید شما که سر رشته دارین بنظرتون این کار درستیه من بجای قلمچی که من با وجود حکمت کارت باهام ۶ تومن درمیاد و واقعا آنم با عذاب وجدان و حس بدی واقعا بخام شرکت کنم بهتره
      یا برم ازمون های تعاونی سنجش ؟؟
      اخه هزینش نصف هست در کنارشم خودم تو خونه شنبه صبح ها قلمچی و ماز رو بزنم
      بنظرت کار دوم منطقیه ؟

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zizigoli نمایش پست ها
      ببخشید شما که سر رشته دارین بنظرتون این کار درستیه من بجای قلمچی که من با وجود حکمت کارت باهام ۶ تومن درمیاد و واقعا آنم با عذاب وجدان و حس بدی واقعا بخام شرکت کنم بهتره
      یا برم ازمون های تعاونی سنجش ؟؟
      اخه هزینش نصف هست در کنارشم خودم تو خونه شنبه صبح ها قلمچی و ماز رو بزنم
      بنظرت کار دوم منطقیه ؟
      لطف کن پاسخ با نقل قول رو بزن
      اینجوری احتمال ۸۰ درصد ایگنور میشه پیامتون
      خودم گفتم فقط سنجش شرکت کردم اونم دو سه تای اخرش فقط
      ماز و قلم چی رو جامع سالای قبل و همون سال رو زدم توخونه
      کار منطقی ای هستش این کار
      قلم چی فقط بدرد کلانتر بازی میخوره اونم بهش پول هم ندی بهتره
      فاک مافیای کنکور
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

8. Top | #8
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      یادش بخیر من ساده رو بگو از یازدهم رفتم قلمچی چون خیلی خام نفهم بودم کلی کتاب آبی بدرد نخور قالب کردن بهم منم هیچی از تست نمی‌دونستم همونارو میزدم به عنوان تست میرفتم آزمون میدادم تراز می اومد۴۰۰۰از اون بد تر پشتیبانش بود که می گفت نهههههه کتاب های قلمچی عالیهه. نصف سال همش فکر کردم شاید من خنگم یا یه چیزیم هست بعدش رفتم خیلی سبز زیست رو گرفتم تازه درصدام یه ذره بهتر شد رفت رو رنج ۴۰ اینطورا وسط سال یازدهم با کلی دروغ سر هم کردن که تخفیف می‌دیم و فلان که برای سال دوازدهم هم همین قلمچی باشم یه خروار کتابم دوباره قالب کردن فکر کن گفتن ما به کسایی که یازدهم کانونی نبودن ۱۴ تومان ثبت نام میکنیم کسایی که کانونی هستن ۷ تومان بعدش فهمیدم دروغ محضه هر کی ثبت نام بشه ۷ تومان ازش میگیرن به شرطی که تا فلان تاریخ پول رو به حساب بزنی ...چون میدونستن به خیلی از بچه ها سال دوازدهم از طرف مدرسه آزمون با قیمت مناسب تر ثبت نام میشن و خب قلمچی مشتری از دست میده اینجا .پشت کنکوری هم که بودم فقط چون حضوری بود ازموناش ثبت نام کردم گفتم چون خونه نشین شدم تنبل میشم
      من هیچ وقت کارای قلمچی و رفتار زشت پرسنلش رو فراموش نمی کنم به نظرم اصلا ثبت نام نکنین آزمونهای بهتر از اون و کلاس های بهتر تر از اون ریخته فکر کن پشت کنکور بودم یکی از پرسنلش یک ساعت تمام داشت مخ مارو می خورد که بیا کلاس های مارو ثبت نام کن خب اگر کلاس هاتون خوب باشه که نیاز نیست اینقدر به پر پای مردم بپیچید
      ویرایش توسط hly : 13 دی 1404 در ساعت 23:48

9. Top | #9
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      گوه تو قلمچی و ازموناش و کتابش و مشاوراش و پشتیباناش

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      حالا یه چیز جالب اضافه کنم
      این پولایی که به جیب مافیای آموزش کشور میریزین صرف قدرتمندتر شدنشون و افزایش نفوذشون در بین مسئولین میشه تا بتونن مصوبه های کنکوری مورد نظرشونو در نهادهای مربوطه به تصویب برسونن

من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
      ولی اون. . .
      دنای حلقوی پروکاریوتی بود

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلم چی هیچ جایی نرفتم تو خونه تست میزنم همینجوری
      خیلی پول پرستن چندسال پیش رفتم مسئولش خیلی مزخرف بود
      کلا پروسه مزخرفی هم داره نمیدونم چرا به جایی رسیدیم که باید این روند های فاسد و رو مخ رو هم تحمل کنیم توی تحصیل و مقطع علمی
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . آزمون خیلی سبز خیلی بهتره از قلم چی . از بهمن ماه هم دو هفته یک بار برگزار میشه . هزینه آزمون آنلاینش ۴ تومنه . آزمون حضوریش هم اگه تو شهرتون شعبه داره زیاد گرون نیست . سوالاش خیلی بهتر و قشنگتر از قلمه . جامعه آماریش هم امسال خوب شده خیلیا میرن به خاطر کیفیت سوالاش .

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام اگه هزینه آزمون ندارین، آرشیو سوالات آزمون تمام موسسات رو گوگل و تلگرام پیدا میشه. دانلود کن
      اگه لپتاپ ، تبلت یا کامپیوتر داری رو همونا ازمون جواب بده. اگه رو صفحه موبایل سختته فایل ها رو چاپ کن
      طبق بودجه بندی ازمون بخون و سر همون تایم ک ازمون برگزار میشه از خودت ازمون بگیر
      ازمون حل کردن تنها فایدش اینه که شما دستت بیاد ک چجوری زمان بندی کنی، کدوم مبحث هردرس رو جواب بدی و کدومو حذف کنی. تکنیک ازمون زدن رو تمرین کنی و درنهایت با تحلیلش نقطه ضعف و قوتت تو هر درس و مبحث بیاد دستت.
      پس واجب نیس که سوالا آپدیت باشن
      و موفقیت شما هم در گرو سوالات ازمون قلمچی ۴۰۴ نیس
      از سوالات سال های قبل استفاده کن
      پول ب این حرومی ها هم نده
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)