سلام عزیزان امیدوارم که تا اینجای کار مطابق با برنامه ریزی هایی که کردین پیش رفته باشید. سوالی در رابطه با ایجاد سابقه تحصیلی داشتم. توی دفترچه کنکور فرهنگیان دوتا چارت بود خواستم راهنمایی بگیرم متوجه نشدم. من دیپلممو سال ۸۷ گرفتم و سالی واحدی بودم با توجه به این موضوع چارت من میشه این
سوالی که داشتم
۱ - اینجا برای ایجاد سابقه دروسی از یازدهم نوشته نشده چه در بخش دیپلم چه در بخش پیش دانشگاهی. مثلا در بخش دیپلم زیست شناسی ۲ نوشته شده زیست شناسی ۳ در نظام ۳-۳-۶ رو باید امتحان بدم با ضریب ۱۰/۹۶ و در بخش پیش دانشگاهیش زیست شناسی باز باید زیست شناسی ۳ امتحان بدم اینجا با ضریب ۸/۸۳ واسه بقیه دروس هم همینطوری نوشته شده چه در بخش دیپلم و پیش دانشگاهی اصلا دروسی از یازدهم نیست و دروس دوازدهم هست که با ضرایب مختلف در بخش دیپلم و پیش دانشگاهی نوشته شده
ولی مثلا توی بخش ترمیم نظام ۳-۳-۶ جدولش به این صورت هست که پایه یازدهم هم امتحان داره
۲- و اینکه توی نظام ۳-۳-۶ از دروس یازدهم زیست و شیمی رو امتحان باید بدن ولی توی سالی واحدی اصلا از یازدهم نیستش و اینکه توی بخش پیش دانشگاهیش نوشته زیست و فیزیکتوی این موارد ساده که مغزم نمیکشه وای بحال اینکه بخوام کنکور بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ویرایش توسط _Gladiator_ : 10 دی 1404 در ساعت 10:34 دلیل: اختیاری
سلام همچنین شمام موفق باشین این جدولارو ول کن ضریب و این حرفهارو سال دوازدهم زیست شیمی فیزیک ریاضی زبان عربی دینی سلامت هویت یازدهم زیست شیمی عربی زبان دینی فارسی البته اگه ۴۰۵ کنکور داری اگر ۴۰۶ باید مابقی دروس یازدهم رو هم بدی کاری به جدول نداری خود سیستم موقع ثبت نام همه دروس که باید امتحان بدی ردیف میکنه تو هم همه رو تیک می زنی
نظام قدیم، عین نظام ۶۳۳ باید همون دروس یازدهم رو با همون ضرایب امتحان بده.
شما که دیپلمتون ریاضی نظام قدیم بوده، میتونید انتخاب کنید که زمین بدید یا سلامت و هویت. البته توی جدول نوشته باید زمین رو ایجاد سابقه کنید.
دیپلم ۸۷ چون امتحان نهایی پیشدانشگاهی نبوده، عملا تمام نمرات پیش صفر در نظر گرفته میشه و باید همهی دروس دیپلم رو مطابق جدول ترمیم کنید.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
ویرایش توسط Mazaheri : 10 دی 1404 در ساعت 13:53
منم دقیقا همین مشکلو داشتم الان طبق گفته آقای مظاهری باز تکلیف معلوم نیست من خودم هم زمین و هم سلامت و بهداشت و شرکت کردم در این مورد یکم دیگه تحقیق کنین چون اگه نمره صفر وارد سابقه تون بشه کلا تراز نهایی رو خراب میکنه چون نمره منفی داره یادم اگه حوصله تحقیق ندارین مثل من هر سه تا شو شرکت کنین چون به هر حال زمینو واسه کنکور هم باید خوند
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
پس اونطوری که از متن فهمیدم باید کل دروس پایه دوازدهم و همینطور ۶ درس (زیست، فارسی، شیمی، دینی، زبان و عربی ) + زمین شناسی یازدهم رو امتحان بدم درسته؟
و اینکه ضرایب دروس از بیشترین شریب به کمترین میشه اینطوری فارسی ۳، زیست ۳، ریاضی ۳، شیمی۳، دینی۳، فیزیک۳، زبان۳، عربی۳، سلامت و هویت؟
راستی ببخشید اینو کجا اعلام کردن؟ من تو خبرها و مقررات پیداش نکردم.
کلا تراز گرفتن برا اینه که کسی برای نمرات پایین امتیاز خیلی پایین نگیره.
البته ممکنه فرمول تراز برای امتحان نهایی همون فرمول کنکور باشه و چون توی امتحان نهایی میانگین نمرات زیاده ( اکثر دروس میانگین بالای 7-8 هست) و کسی که سابقه نداره نمره صفر دریافت میکنه اون وقت در فرمول تراز صورت کسر براش منفی چند هزار بشه و اون مقدار ثابت نتونه اثر خودشو چندان نشون بده. اینجوری فقط ممکنه تراز منفی به دست بیاد.
اینجوری باشه اینم یکی دیگه از ایرادات تاثیر مستقیم نمرات هست و واقعا طالمانست
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
الان دیگه خیلیم فرقی نمیکنه چون از امسال هر کس بخواد ترمیم هم بکنه مجبوره همه دروس با هم انتخاب کنه اصلا نگران اون چیزاش نباش
در ضمن من خودم سال ۴۰۲ همینطوری فقط کنکور ثبت نان کردم رفتم و خوب سابقه هم نداشتم واسم تو کارنامه نهایی زده بود منفی ۳۳۰۰ یا یه همچین عددی شایدم منفی ۶۰۰۰ بود درست حضور ذهن ندارم به هر حال حواستون باشه با اون حرفا که تراز منفی اینا نداریم سردرگم نشین به قول معروف فکر نان باش که خربزه آبه حکایت کنکوره بدون سابقه تحصیلی یعنی تراز ده هزارم تو کنکور بگیری پرستاری آزادم قبول نمیشی
شما مطمعنین ترازتون همون منفی باقی موند؟ بعد از اعتراض منظورمه ها. میشه بفرمایین امتحانات نهایی چه سالی شرکت کردین؟ چون منم دیپلم ریاضی نظام قدیم دارم با معدل 16 و کنکور تجربی دادم تراز سوابقم 5000 به بالا بود ده ها نفر دیگه هم مثل من تو گروه دکتر سبطی هستن که همه تراز پایین گرفتن. فقط تعدادی نفرات تراز منفی داشتن اونام اعتراض زدن و اخبارهم محسن زارعی اعلام کرد که درست شده. حداقل تا جایی که من میدونم تراز منفی باقی نمونده بود برای کسی.
کلا هرکی از سال 85 به اینور دیپلم گرفته باشه سوابق داره.همون سوم دیرستان نظام قدیم رو به جای دوازدهم حساب کردن تمام این سال ها. اینجوری نیست کسی نظام قدیم باشه و دوازدهم نهایی نداده باشه براش صفر رد کنن.
الان فقط کسی میتونه بدون سوابق باشه که امتحانات نهایی رو دی ماه پارسال و شهریور ماه امسال داده باشه و خرداد هم کامل غایب (نه حتی برگه خالی) بوده باشه.
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)