دروددوستان. میخواستم ببینم کسی برای کنکورونهایی ازفیلم های آموزشی الااستفاده کرده ومعلماشو میشناسه؟کلابرای یادگیری پیشنهاد میکنید یانه؟
دروددوستان. میخواستم ببینم کسی برای کنکورونهایی ازفیلم های آموزشی الااستفاده کرده ومعلماشو میشناسه؟کلابرای یادگیری پیشنهاد میکنید یانه؟
سلام و درود بر شما، من نمیدونم شما تجربی هستین یا خیر، اگر تجربی هستین برای زیست، آقای موقاری عالیه، بیستن، من دوره صفر تا صد شون مخصوصا زیست يازدهم رو توصیه میکنم درسته یکم طول میکشه که همه فیلم های یک مبحث رو دید و یکم کند پیش میرن، ولی بیشتر نکات رو درو میکنن در واقع برای من که اینطور بوده و برای فیزیک هم آقای یاری رو به من پیشنهاد کردن که من دوازدهم رو میخواستم با ایشون بخونم خیلی عقب افتادم و نتونستم در واقع خیلی خیلی کند میرن جلو
من همین دو تا معلم شون رو میشناختم، پارسال هم دوره چهار ماهه جمع بندی شون رو شرکت کرده بودم استاد هاشون بد نبودن ولی فیلم ها به شدت متراکم و زیاد بودن (هزار و خورده ای فیلم بود)،
به نظرم در دوره های رایگان شون میتونین برای یادگیری در حد کتاب بهشون مراجعه کنید ولی فکر میکنم انگار باید خودتون بیشتر نکات کنکوری و تستی رو بخونین
ویرایش توسط ملکا : 29 مهر 1404 در ساعت 22:17
من بعضی از جاهایی که نمیفهمیدم رو از شیمی صنیعی دیدم. خیلی خوب بود.
ساختار لوویس، عدد اکسایش، موازنه به روش عدد اکسایش.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)