بچه ها من ده سال از درس دور بودم الان مشاور گرفتم و بهم برنامه داده با کلاس شرکت کردن اصلا مشکلی ندارم میتونم ساعت ها کلاس بشینم و جزوه بنویسم اما وقتی به خودخوانی میرسه اصلا نمیتونم چکار کنم
بچه ها من ده سال از درس دور بودم الان مشاور گرفتم و بهم برنامه داده با کلاس شرکت کردن اصلا مشکلی ندارم میتونم ساعت ها کلاس بشینم و جزوه بنویسم اما وقتی به خودخوانی میرسه اصلا نمیتونم چکار کنم
خودخوانی؟متوجه نشدم وقتی کلاس می رین چرا خودخوان باشین
بیس مطلبو با کلاس یاد بگیرین
بقیش تست و حل تمرینه
منظور ایشون از خودخوانی یعنی همون درس خوندن هست که دقیقا اصل موضوعه وگرنه کلاس آنلاین که عین فیلم هندی دیدن میمونه 400 ساعت سریال داری 10 کیلو تخمه هم بخر بشینی جلوی مانیتور و چرت بزنیشما باید از بازه های کوچیک زمانی شروع به درس خوندن کنید مثلا بازه های 15 تا 30 دقیقه ای اما به تعداد زیاد و مستمر بعد که به مطالعه عادت کردید بازه ها رو میتونید بزرگتر کنید در ضمن مشاور برای کسی که عادت زیاد خوندن نداره فقط نقش تزریق استرس رو داره چون مشاور بدون در نظر گرفتن توانایی هر شخص یه برنامه رو که حتی برای خودش هم ممکنه قابل اجرا نباشه مینویسه و به شما میده . در ضمن هر روز کارتون رو اول با درس خوندن شروع کنید و کلس دیدن رو به انتهای روز موکول کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)