X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کسی ک میخواد از شهریور استارت مجدد بزنه،تا مهر چی بخونه؟

از اول مهر میخوام با قلمچی پیش برم و برای زیست و شیمی هم کلاس سالیانه ببینم.
      بنظرتون تایمش مناسبه ک توی دوهفته فرصت برای هر ازمون،بودجه‌ی اون ازمون رو با کلاس‌های مرتبطش پیش ببرم؟
      از الان چی بخونم ک برای اونموقع برنامه‌م سبک‌تر باشه؟
      بنظرتون عمومی رو بزارم برای بعد عید؟
      بیشتر از ۸ ساعت در روز نمیتونم بخونم چون چندساله پشت کنکورم و دیگه رمقی برای زیاد خوندن ندارم واقعا
      هدفم هم پیراپزشکیه.
      برای شهریور چی بخونم؟
      خوبه فیزیک ۱۲ رو کامل بخونم؟
      ب اضافه‌ی پیش نیازهای شیمی دوازدهم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      @queen of konkur
      ممنون میشم نظرتو بگی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      از اول مهر میخوام با قلمچی پیش برم و برای زیست و شیمی هم کلاس سالیانه ببینم.
      بنظرتون تایمش مناسبه ک توی دوهفته فرصت برای هر ازمون،بودجه‌ی اون ازمون رو با کلاس‌های مرتبطش پیش ببرم؟
      از الان چی بخونم ک برای اونموقع برنامه‌م سبک‌تر باشه؟
      بنظرتون عمومی رو بزارم برای بعد عید؟
      بیشتر از ۸ ساعت در روز نمیتونم بخونم چون چندساله پشت کنکورم و دیگه رمقی برای زیاد خوندن ندارم واقعا
      هدفم هم پیراپزشکیه.
      برای شهریور چی بخونم؟
      خوبه فیزیک ۱۲ رو کامل بخونم؟
      ب اضافه‌ی پیش نیازهای شیمی دوازدهم
      سلام وقت بخیر
      من پیشنهاد میکنم که این مدت رو بیشتر از خوندن دروس روی برنامه ریزی و ریکاوری تمرکز کن
      منظورم چیه؟
      ببین کسی که پشت کنکور میمونه و موفق میشه صرفا دلیلش این نیست که بیشتر خونده، دلیل اصلیش اینه که اصولی خونده
      یکی از دلایلی که بچه ها چند سال پشت کنکور میمونن اینه که نمیان اشتباهات گذشتشون رو بررسی و اصلاح کنن و یه سیکل اشتباه رو هر سال طی میکنن و به خاطر همین موفق نمیشن
      به نظرم بشین یه لیست از تمام دروس تهیه بکن و نقاط ضعف و قوتت رو مشخص بکن. مثلا بین دروس میگی که ریاضی رو خیلی ضعیفی، بعدش فیزیک، بعد شیمی (متوسط رو به بالایی)و زیست نقطه قوتته.حالا بعدش میری سراغ جزئیات مثلا برای درس زیست فلان فصل رو خوب بلدم و فلان فصل رو کمتر. بعد بشین علت یابی کن. مثلا چرا فلان فصل زیست رو توش مشکل داری؟ کتاب رو خوب متوجه نشدی؟ تست کم زدی براش؟ یا نه همه اینا اوکیه صرفا توی ازمون دادن استرس میگیری و مطالب یادت میره. بعد براساس این نوشته ها به یه جمع بندی میرسی که برای هر درس چه اصلاحات مطالعاتی انجام بدی که بهترین بازدهی رو ازش بگیری.
      علاوه بر این کار نحوه مطالعه، نحوه ازمون دادن، بازه های زمانی استراحتت و در کل مسائل غیر درسی رو هم بررسی کن. مثلا ممکنه تو خیلی خوب خونده باشی و توی خونه روی دروس کامل مسلط باشی ولی موقع ازمون دادن نتونی به نتیجه مطلوب برسی خب اینجاست که باید روش ازمون دادنت رو تغییر بدی، مثلا زمانی که باید اب یا شکلات بخوری سر جلسه رو تغییر بدی.
      برای اینکه بهتر به شناخت برسی به نظرم یه ازمون جامع از خودت بگیر (یکی از ازمون های جامع ماز یا قلمچی) سعی کن تا حد امکان شرایط رو برای خودت شبیه سازی کنی. مثلا راس ساعت 8 ازمون رو شروع کنی، دفترچه ها رو سر ساعت تحویل بدی، فرم مدرسه بپوشی و در صورت امکان روی صندلی های دسته دار بشینی.
      در نهایت بعد از تهیه لیستت روی نقاط ضعفت این مدت تمرکز کن. از طرفی پیشنهاد میکنم که این مدت استراحت کافی رو حتما توی برنامت قرار بدی چون استراحت به اندازه درس خوندن مهمه. اگه برات مقدوره یه مسافرت برو اگه نه سعی کن این مدت کارایی که دوست داری انجام بدی و برای خودت بیشتر وقت بذاری تا مهر بتونی پرقدرت تر از همیشه شروع کنی
      La vida sigue, sigue dando lecciones

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      از اول مهر میخوام با قلمچی پیش برم و برای زیست و شیمی هم کلاس سالیانه ببینم.بنظرتون تایمش مناسبه ک توی دوهفته فرصت برای هر ازمون،بودجه‌ی اون ازمون رو با کلاس‌های مرتبطش پیش ببرم؟از الان چی بخونم ک برای اونموقع برنامه‌م سبک‌تر باشه؟بنظرتون عمومی رو بزارم برای بعد عید؟بیشتر از ۸ ساعت در روز نمیتونم بخونم چون چندساله پشت کنکورم و دیگه رمقی برای زیاد خوندن ندارم واقعاهدفم هم پیراپزشکیه.برای شهریور چی بخونم؟خوبه فیزیک ۱۲ رو کامل بخونم؟ب اضافه‌ی پیش نیازهای شیمی دوازدهم
      خودم با ازمونی پیش نرفتم ولی خیلی معدود ادمی باشه بتونه اینجوری پارتیزانی بخونه
      ولی با صرفنظر از این
      برای شهریور درسی رو بخون که بیشتر دوست داریش،مثلا من زیستو دوست داشتم(از شهریور نخوندمش!)بعد پیشنهادم اینه برنامه شهریورت سبک باشه و از مهر خوب شروع کنیمن از 20 مهر شروع کردم کلا تابستونو هیچی نخوندمتو هفته حتما 8 ساعتی عمومی بخون مثل دوازدهمیا
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      خودم با ازمونی پیش نرفتم ولی خیلی معدود ادمی باشه بتونه اینجوری پارتیزانی بخونه
      ولی با صرفنظر از این
      برای شهریور درسی رو بخون که بیشتر دوست داریش،مثلا من زیستو دوست داشتم(از شهریور نخوندمش!)بعد پیشنهادم اینه برنامه شهریورت سبک باشه و از مهر خوب شروع کنیمن از 20 مهر شروع کردم کلا تابستونو هیچی نخوندمتو هفته حتما 8 ساعتی عمومی بخون مثل دوازدهمیا
      ذوق میکنم هروقت میای تایپکم
      چون میدونم قراره یه جواب صریح و درست برای سوالم بگیرمí ½í¸�

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)