X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تابستون رو از دست دادم

میدونم کامل تموم نشده ولی درست حسابی نخوندم از هرکدوم دو فصل خوندم و تست زدم ایا امیدی هست تا اخر شهریور حداقل نصفشو بخونم
      ایا با این وضعیتی که دارم امسال قبول میشم
      نهایی یازدهمم خراب کردم و باید ترمیم کنم
      حالم اصلا خوب نیست

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه بازم بزاری زمان بیشتری رو از دست بدی قطعا نه
      ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست
      الان زمان خوبیه شروع کنی که چرا از الان داری برای تقریبا یک سال دیگه پیش‌نیاز ناامیدی رو میچینی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بتمن نمایش پست ها
      میدونم کامل تموم نشده ولی درست حسابی نخوندم از هرکدوم دو فصل خوندم و تست زدم ایا امیدی هست تا اخر شهریور حداقل نصفشو بخونم
      ایا با این وضعیتی که دارم امسال قبول میشم
      نهایی یازدهمم خراب کردم و باید ترمیم کنم
      حالم اصلا خوب نیست
      آره امید هست، ولی باید از همین الان با برنامه و جدیت پیش بری. یازدهم رو هم می‌تونی با ترمیم جبران کنی، مهم اینه که الان ناامید نشی. حتی اگه نصفش رو تا آخر شهریور برسونی، بعدش میشه با مرور و تست زدن جمعش کرد. الان فقط باید هر روز حتی کم ولی منظم بخونی و به جای فکر کردن به گذشته، تمرکزت رو بذاری رو کاری که الان میشه انجام داد. به خودت فشار بی‌دلیل نیار، ولی همتت رو کامل بذار.
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من نظرم شخصی مو میگم
      من خیلی موافق درس خوندن در تابستون نیستم،مگر برای دو یا نهایت چند تا درس
      مثل ریاضی که باید از پایه درست شروع بشه
      یا درس هابی که در اون ها ضعیفی عین مسائل شیمی و فیزیک
      من سال ۴۰۴ فارغ و التحصیل بودم و تا اسفند ماه که اعلام کنند دروس یازدهم نیست،داشتم عمومی دوازدهم و کنکور رو میخوندم
      حدود روزای منتها به عید بود،اعلام کردن شش درس یازدهم برای همه هست(در نهایت اواخر فروردین یازدهم مثبت شد) ،خلاصه من اون لحظه هیچ اعتراضی نکردم و در ۱۳ روز عید،۱۰ درس ادبیات یازدهم رو با این که ادبیات خوبی نداشتم اون روزا خوندم،منظورم اینکه یکم منعطف تر باش،نصف تابستون رفت،خوب بره
      مگه عمومی های یازدهم چقدر سخته،چقدر زیاده؟اسم این درسا رو برا خودت بزرگ نکن ،وقتی بخونی متوجه میشی با تمرکز خوب در یه زمان خوبی تموم میشن
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من اگر جای شما باشم
      از همین امروز تا حدودای۲۰ شهریور
      برای کنکورم ،بدون کمال گرایی بررسی میکنم،ایا فصول پایه مثل معادلات درجه دو و سهمی و امثال اینا رو در حد متوسط رو به بالا بلدم یا نه؟(مثلاً ۶۰ درصد) اگر بلد بودم یک فصل سنگین عین تابع و بعد یه فصل سبک تر عین لگاریتم رو واسه کنکور میخوندم
      برای زیست بنظرم واجب تر از پیشخوانی دوازدهم،درک فصل ۶ یازدهمه و تقویت فصول سنگین تر یازدهم مثل ۵-۷-۸ یازدهمه،اگر کسی قوی هست می‌تونه پیشخوانی دوازدهم رو انجام بده،اگر هم فارغ و التحصیل الویتت خوندن فصل هایی باشه که تا حالا نخوندم
      برای فیزیک،اگر فارغ و التحصیلی خوندن فصلی که تا حالا نخوندی،اگر ورودی دوازدهمی خوندن فصل یک یا سه فیزیک دوازدهم کافیه،اگر قوی باشی میتونی یه فصل سبک تر عین دما و گرما رو هم بخونی
      برا شیمی در هر صورت موافق تمرین پیش نیاز هام،فصل سه دهم پیش نیاز یک دوازدهم در مرتبه دوم الویت قرار داره،ولی خوندن گروه عاملی و فصل سه یازدهم چون پیش نیاز صابونه خیلی مهمه،به طور کلی پیشنهادی اینه شیمی آلی رو جامع در این مدت بخونید و میتونید از تدریس معلم ها استفاده کنید که همه این فصول رو کنار هم ،عرضه میکنند
      واسه عمومی ها هم ارایه و دستور و خوب یاد بگیر
      عربی هفتم تا دهم پیش نیاز خواهد بود اونارو یاد بگیر،یک تا دو درس هم زبان میتونی مطالعه کنی
      از ۲۵ شهریور تا اولین آزمون,خیلی خوب واسه اولین آزمون بخون،اگر رتبه و تراز در آزمون آزمایشی (به غیر قلم چی ) خوب باشه اعتماد به نفس میگیری و ادامه میدی
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaydaa نمایش پست ها
      من اگر جای شما باشم
      از همین امروز تا حدودای۲۰ شهریور
      برای کنکورم ،بدون کمال گرایی بررسی میکنم،ایا فصول پایه مثل معادلات درجه دو و سهمی و امثال اینا رو در حد متوسط رو به بالا بلدم یا نه؟(مثلاً ۶۰ درصد) اگر بلد بودم یک فصل سنگین عین تابع و بعد یه فصل سبک تر عین لگاریتم رو واسه کنکور میخوندم
      برای زیست بنظرم واجب تر از پیشخوانی دوازدهم،درک فصل ۶ یازدهمه و تقویت فصول سنگین تر یازدهم مثل ۵-۷-۸ یازدهمه،اگر کسی قوی هست می‌تونه پیشخوانی دوازدهم رو انجام بده،اگر هم فارغ و التحصیل الویتت خوندن فصل هایی باشه که تا حالا نخوندم
      برای فیزیک،اگر فارغ و التحصیلی خوندن فصلی که تا حالا نخوندی،اگر ورودی دوازدهمی خوندن فصل یک یا سه فیزیک دوازدهم کافیه،اگر قوی باشی میتونی یه فصل سبک تر عین دما و گرما رو هم بخونی
      برا شیمی در هر صورت موافق تمرین پیش نیاز هام،فصل سه دهم پیش نیاز یک دوازدهم در مرتبه دوم الویت قرار داره،ولی خوندن گروه عاملی و فصل سه یازدهم چون پیش نیاز صابونه خیلی مهمه،به طور کلی پیشنهادی اینه شیمی آلی رو جامع در این مدت بخونید و میتونید از تدریس معلم ها استفاده کنید که همه این فصول رو کنار هم ،عرضه میکنند
      واسه عمومی ها هم ارایه و دستور و خوب یاد بگیر
      عربی هفتم تا دهم پیش نیاز خواهد بود اونارو یاد بگیر،یک تا دو درس هم زبان میتونی مطالعه کنی
      از ۲۵ شهریور تا اولین آزمون,خیلی خوب واسه اولین آزمون بخون،اگر رتبه و تراز در آزمون آزمایشی (به غیر قلم چی ) خوب باشه اعتماد به نفس میگیری و ادامه میدی
      خیلی ممنونم ازتون❤️

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      پس جوکرو از دست دادی بتمن !
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عالی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن