سلام بچه ها میگم کسی راجب مهاجرت با پرستاری اطلاع داره؟اینکه واقعا مهاجر پذیره ؟کسی دوست و اشناش با پرستاری و سرمایه خیلی کم تونسته مهاجرت کنه؟ دانشگاه ازاد بهتره یا دولتی؟
سلام بچه ها میگم کسی راجب مهاجرت با پرستاری اطلاع داره؟اینکه واقعا مهاجر پذیره ؟کسی دوست و اشناش با پرستاری و سرمایه خیلی کم تونسته مهاجرت کنه؟ دانشگاه ازاد بهتره یا دولتی؟
SaM019
برای مهاجرت اینجوری نیست که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی بری...معمولا همه کشورها سابقه کار میخوان...حداقل باید ۴ سال ایران کار کنی که دو سالش میشه طرح اجباریت و اگه منطقه ۱ باشی با ۴ سال کار مدرکت رو میتونی ازاد کنی...
البته یکم الآن کلا نسبت به دوره ما سخت تر مدرک آزاد میکنند
برای مهاجرت معمولا کشور مقصد کاری نداره کدوم دانشگاه درس خوندی آزاد یا دولتی یا تیپ ۱ یا ۳ و...
برای مهاجرت باید ازمون rn شرکت کنی که باید بری ترکیه یا دبی آزمون بدی ..در داخل ایران برگزار نمیشه...نمره این آزمون برای مهاجرتت مهمه
زبانت باید خوب باشه و ترجیحا آیلتس بالای ۷ داشته باشی( البته بعضی کشورها با نمره کمترم راضی میشن)
تو مدتی که تو ایران کار میکنی، میتونی یکم برای خودت پس انداز جمع کنی و کارهای مهاجرتت رو کنی و برای ازمون آماده بشی...
مسایل اخلاقی و رفتار حرفه ای براشون خیلی مهمه
حقوق پرستاری بیشتره و کارش نسبت به ایران راحت تره ولی خب ممکنه ازت بحوان یکسری کارهای ابتدایی بیمار را که در ایران پرستارها انجام نمیدن و به عهده کمک بهیار و بهیار است انجام بدی...
پرستاری در خارج سطح های مختلف داره و رتبه بندی داره
یک چیز خوبی که دارند بهش میگن نرس پرکتیشنر که معادلش رو در ایران نداریم و میتونه یکسری از داروها رو تجویز کنه یه جورایی مثل پزشک عمومی میمونه
بعد تو مثلا میتونی تعیین کنی تو حیطه سرطان ( انکولوژی ) میخوای کار کنی ( مثل تخصص پزشکی )
ولی تو ایران هر بخشی که نیرو بخواد باید کار کنی، کاری ندارند استعداد و علاقه ات به اورژانسه یا داخلی
من خیلی از همکلاسی هام مهاجرت کردند، خودمم بین کنکور مجدد و مهاجرت دودل بودم
سرمایه زیادی نمیخواد و فقط یکم هزینه برای بنگاه های مهاجرتی و ازمون و حداقل چندماه اول زندگی در خارج نیاز داری که اونم توی اون ۴ سال سعی کن درآمد خوبی دربیاری( میتونی یه مدت دوجاکار باشی و هوم ویزیت کار کنی تا پس انداز خوبی جمع کنی و سعی کن حقوقت رو به دلار یا طلا تبدیل کنی که از ارزش نیفته)
اگه هدفت مهاجزته لیسانس بمون و سراغ ارشد و دکتری نرو.چون مهاجرت با لیسانس راحت تره
سعی کن مدتی که ایرانی هم زبانت رو تقویت کنی و هم دوره های آیسیو و زخم و...بگذرونی
رفرنس بخون و به حزوه اساتید برای پاس شدن اکتفا نکن
اگه بتونی ریسرچ در دوران دانشجویی داشته باشی برای رزومه ات خوبه ولی اجباری نیست
الآن مهاجرت پرستاری به اروپا و آمریکا سخت تره ...ولی کشورهای عربی مثل قطر و عمان راحت تر میگیرن و شرایط ویژه ای میزارن...مثلا خونه و ماشین میدن و...
باز میتونی مصاحبه هایی که تو یوتیوب هستند ببینی، یه پرستاری هست کانال داره و لاتاری برنده شده بود و خب اون شرایط اقامتی اش راحت تر بود..بچه های دیگه ای هم هستند که کانال دارند، شاید اونا بهت دید بهتری بدن
در کل اگه آدم خیلی وابسته ای نیستی و مستقلی و مشکلی با زندگی تو کشور دیگه نداری مهاجرت میتونه خوب باشه و خب مسلما همه ی بیمارات خارجی ان با فرهنگ متفاوت مثلا مهاجرت یک برنامه نویس با پرستار خیلی متفاوته تو در کارت مدام با آدم ها سرو کار داری ولی اون میره تو دفتری و پشت میزش کارش رو میکنه
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
ویرایش توسط sweetdream : 17 تیر 1404 در ساعت 18:22
نمیگم درست نمیگید ولی مگه شرایط بقیه شغل ها چیه و همه بهشون احترام میزارن؟ به پزشک ها بی احترامی نمیشه؟ وضعیت رزیدنت ها و اتندها رو دیدید که چقدر سرکوفت میشن؟
من در دوران کاریم هبچکس تحقیرم نکرد و خیلی هم رابطه خوبی با پزشک ها و همکارام داشتم...به نظرم رفتار هرکسی تعیین میکنه که طرف مقابل باهاش چطوری برخورد کنه
وقتی پرستار اطلاعاتش رو به اندازه کافی در حد یک پزشک بالا ببره کسی نمیتونه بهش چیزی بگه
برای مهاجرت
ببین میتونی مثلا بعد از کارشناسی مستقیم برای دکترا تو کشور آمریکا اپلای کنی که این نیاز داره که مقاله و...داشته باشی.
اگه میخوای به عنوان کادر بری
هر کشوری ی آزمون معتبر داره که باید توش شرکت کنی
مثلا دوبی و...ی آزمون
آمریکا ی آزمون دیگه همون rn
و اینکه حتی جای پیشرفت هم تو کشورهای مختلف متفاوت هست...
مثلا تو همون آمریکا میتونی ادامه تحصیل بدی و پرستار تخصصی بشی که میتونه حتی در صورت نیاز دارو هم تجویز گنه...
خیلی گسترده هست واقعا
برو از پیج های افرادی که مهاجرت کردن ی نگاه کن دستت میاد قشنگ چی به چی هست.
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
راسشتش یه ذره نگرانم از اینکه دارم بلند پروازی الکی میکنم و برای ادمی که پول نداره مهاجرت محاله...رو کمک خانواده اصلا نمی تونم حساب کنم
محال که نیست ولی کلا آدم از دو روز بعدش خبر نداره که چه اتفاقی براش میفته...من خودم کلی برنامه داشتم ولی کنسل شد...یه رشته ای انتخاب کن که دوست داشته باشی نه صرفا چون مهاجرت پذیره که اگه شرایط مهاجرت جور نشد، بتونی ادامه اش بدی
به نظرم کسی که پرستاری رو دوست نداشته باشه ایران و خارج نداره...
حق میدم شرایط کاری تو کشورمون خیلی سخت تره، هم از لحاظ حجم کاری هم حقوق دریافتی هم امکانات و....
پرستاری تو ایران فرسودگی اش بیشتره مخصوصا برای کسی که بخواد با وجدان کار کنه وگرنه کاراشو درست انجام نمیده و میندازه شیفت بعد و فقط حقوقش رو میگیره
برای پرستاری ترجیحاً اگر میخواید ایران بمونید ، سمت این رشته نرید
برای خارج رفتن رشته خوبیه ( به خصوص کشورهای عربی و استرالیا همونطور که دوستان اشاره کردن )
ولی صرفا به ینفر که شانسی لاتاری آمریکا برنده شده و رفته اونجا و به عنوان نرس مشغول به کار شده و خونه دم از قسط خریده نگاه نکنید
زندگیتون رو برمبنای توانایی ها و امکانات خودتون بچینید ، نه بر مبنای شانس و اما و اگر و شاید و اقبال
موفق باشید
اصلا کاری به لاتاری ندارم الان که رتبه ها بیاد موندم پرستاری بزنم یا مامایی یا اتاق عمل از یه طرف شاید خانواده راضی نشن دوباره برای کنکور تلاش کنم از بین این رشته هام فقط پرستاری واسه مهاجرت خوبه به ماماننم راججب پرستاری و مهاجرت گفتم خیلی استقبال نکرد گفت شاید تا درست رو تموم کنی دگ جایی پرستار نگیرن...
خودم کنکور مجدد رو ترجیح میدم چون مهاجرت خیلی مسیر گنگیه ازش هیچ چی نمی دونم
ویرایش توسط hly : 24 تیر 1404 در ساعت 11:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)